כתב נושא: אין כמו יופי ערבי  (נקרא 14800 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אין כמו יופי ערבי
« ב- : ספטמבר 20, 2010, 06:35:16 »
גברים חתיכים...:

ונשים 100ממות...

יש לנו אויב כזה סקסי..

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 20, 2010, 09:16:52 »
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :::D :::D :::D :::D :::D :::D O0 O0 O0 O0
אהבתי!!!!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 20, 2010, 11:26:31 »
 :laugh: :laugh: :laugh:

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 20, 2010, 12:03:32 »
 :::D :::D :::D O0 O0
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 20, 2010, 12:57:17 »
 :laugh: :::D
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 20, 2010, 13:17:51 »
אז מה אם הם מכוערים? לפחות הם בעלי לב זהב ועם ראש על הכתפיים.

חוץ מזה, יופי זה עניין של דיעה.

אם יופי היה רק עניין של דיעה, אז לא היה דבר כזה 'יופי'. אבל תתעלמו מזה, ומכך שמשפטים כאלה מאפשרים לקשקוש של ילד בן 4 להיות מונח במוזיאון, להיקרא 'אומנות יפה' ולהירכש במיליונים. אחרי הכל.. זה הצייר שקובע אם זה יפה או לא (גם אם ה'צייר' הוא כלב שהשתין על נייר), וזה שאתה לא הצלחת לראות את היופי, זה מעיד על תקלה אצלך. (אנחנו מכונות). יש לך פגם, מום, ביכולת להבחין בדברים אסטתים.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 20, 2010, 13:38:30 על ידי yossso »
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 20, 2010, 13:25:27 »
בעולם הפמיניסטי, אחד הטיעונים האחרונים ששמעתי הוא ש- "גברים פוחדים מנשים שמנות, כי נשים שמנות הן כאלה שלא נכנעו לנורמה של להיות רזות." (והנורמה של 'להיות רזות' היא החלטה של גברים, את זה מיותר לציין. זוכרים איך פעם התקבצנו והחלטנו את ההחלטה הזאת ב- 1980? לא אשכח את זה. הייתי בן מינוס 3.)

העובדה היא, שבין אם הוא נגעל ממך, ובין אם הוא פוחד ממך, בשני המקרים הוא לא ירצה להיות איתך. בשני המקרים את נשארת לבד. פרט זניח.

אני אישית רועד מפחד כשאני רואה אשה שמנה. כי היא אישה אמיצה שהעיזה לשבור בעוז את המוסכמה שאני וחבריי ניסינו לכפות בכוח על נשים (וממשיכים לנסות!). - הן חייבות להיות רזות!!! אהההההה!!! אהההההההההההההההה!!!!!11
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 20, 2010, 13:32:37 »
היא התברכה בלא יותר ולא פחות מאשר ב- yasser arafat look

עם שוקר חשמלי באורך של מנוף לא הייתי נוגע בה, מכוערת.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 20, 2010, 16:51:34 »
אז מה אם הם מכוערים? לפחות הם בעלי לב זהב ועם ראש על הכתפיים.

חוץ מזה, יופי זה עניין של דיעה.

אם יופי היה רק עניין של דיעה, אז לא היה דבר כזה 'יופי'. אבל תתעלמו מזה, ומכך שמשפטים כאלה מאפשרים לקשקוש של ילד בן 4 להיות מונח במוזיאון, להיקרא 'אומנות יפה' ולהירכש במיליונים. אחרי הכל.. זה הצייר שקובע אם זה יפה או לא (גם אם ה'צייר' הוא כלב שהשתין על נייר), וזה שאתה לא הצלחת לראות את היופי, זה מעיד על תקלה אצלך. (אנחנו מכונות). יש לך פגם, מום, ביכולת להבחין בדברים אסטתים.
לקחת את זה יותר מידי לעומק אולי תנתח לי את דיוקן פניו של יאסר? או של הגברת מתחתיו?
ולמי התכוונת שכתבת "לפחות הם בעלי לב זהב ועם ראש על הכתפיים"?
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק Anti_Islam

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 20, 2010, 17:39:18 »
לול

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 20, 2010, 18:41:05 »
לפחות הזקן מהתמונה השניה התגלח...

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 21, 2010, 19:59:46 »
טוב אני אהיה אובייקטיבי,זה די ילדותי,אני די בטוח שאני יכול למצוא לך תמונות של ערביות כן יפות ולהגיד לך שהן יהודיות אתה תסכים שהן יפות ואז אגיד לך שהן ערביות בעצם.
כמו בסטורמפרונט עם ה"אנחנו צריכים לשמור על היופי של הנשים הלבנות" אתה שם להן תמונה של יהודייה יפה ולבנה,הם מתלהבים ובסוף מתפוצץ להם המוח כשאתה אומר להם שזאת יהודייה.
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 21, 2010, 20:07:47 »
טוב אני אהיה אובייקטיבי,זה די ילדותי,אני די בטוח שאני יכול למצוא לך תמונות של ערביות כן יפות ולהגיד לך שהן יהודיות אתה תסכים שהן יפות ואז אגיד לך שהן ערביות בעצם.
כמו בסטורמפרונט עם ה"אנחנו צריכים לשמור על היופי של הנשים הלבנות" אתה שם להן תמונה של יהודייה יפה ולבנה,הם מתלהבים ובסוף מתפוצץ להם המוח כשאתה אומר להם שזאת יהודייה.

אתה חושב שיש דבר כזה ערבייה יפה?
תמיד ידעתי שאתה ביסטיאליסט..

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 21, 2010, 20:22:30 »
אתה חושב שיש דבר כזה ערבייה יפה?
תמיד ידעתי שאתה ביסטיאליסט..
הבעיה שלי זה האסלאם, אני לא מתעסק עם מאפיינים גנטיים, וכל מיני הבלים פסוודו גזעניים וכדו'.
יש נשים ממוצא אתני ערבי שהן יפות, ואני לא נרתע מלומר זאת, למרות שאני אדם דתי ונשוי.
אין כל צורך לפחד מלומר זאת בפומבי, אבל מאידך בשל האסלאם, אין לי שום בעיה שהיופי הזה יושחת בעזרת נאפאלם ודלק אוויר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 21, 2010, 20:27:39 »
הבעיה שלי זה האסלאם, אני לא מתעסק עם מאפיינים גנטיים, וכל מיני הבלים פסוודו גזעניים וכדו'.
יש נשים ממוצא אתני ערבי שהן יפות, ואני לא נרתע מלומר זאת, למרות שאני אדם דתי ונשוי.
אין כל צורך לפחד מלומר זאת בפומבי, אבל מאידך בשל האסלאם, אין לי שום בעיה שהיופי הזה יושחת בעזרת נאפאלם ודלק אוויר.

האסלאם הוא הוא התרבות הערבית, האסלאם הוא שיאה של התרבות הערבית של הג'אהליה, ולכן הבעיה שלי
איתו מונחת על בסיס תרבותי-דתי, ולא על בסיס מאפיינים גנטיים - אבל דמוניזציה של האויב תמיד עבדה ותמיד
עובדת, ואף חיונית בזמן מלחמה (יש לנו מה ללמוד מהאמריקנים בנושא זה), גם אם היא מושתתת על בסיס לא
רלוונטי במיוחד כמו מראה פיזי (שאתה צודק שאינו רלוונטי בעליל, כי יש גם יהודיות שאינן בדיוק מלכות היופי).

נ.ב:לא ראיתי בחיי אף לא ערבייה אחת שזכאית לתואר כזה

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 21, 2010, 20:38:17 »
האסלאם הוא הוא התרבות הערבית, האסלאם הוא שיאה של התרבות הערבית פרה-הג'אהליה, ולכן הבעיה שלי
איתו מונחת על בסיס תרבותי-דתי, ולא על בסיס מאפיינים גנטיים - אבל דמוניזציה של האויב תמיד עבדה ותמיד
עובדת, ואף חיונית בזמן מלחמה (יש לנו מה ללמוד מהאמריקנים בנושא זה), גם אם היא מושתתת על בסיס לא
רלוונטי במיוחד כמו מראה פיזי (שאתה צודק שאינו רלוונטי בעליל, כי יש גם יהודיות שאינן בדיוק מלכות היופי).
נ.ב:לא ראיתי בחיי אף לא ערבייה אחת שזכאית לתואר כזה
מסכים שהאסלאם הוא בהחלט תרבות ערבית ומיצויה, דמוניזציה של האויב תמיד חשובה (והאשכול בפורום של תמונות על האסלאם שמראה מה שהם באמת זה בהחלט כיוון נכון, והפורום הזה עושה חדשות לבקרים עבודת קודש בנושא) בהחלט יש מה ללמוד מהאמריקאים בנושא הזה.
אינני מבין מה זה יעזור בכיוון של יופי, לא חסר שטחים שאפשר להשתמש בהן כדי לעשות דמוניזציה.

נ.ב. האיפה וואהאבי מלבנון לדוגמא.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 21, 2010, 21:45:38 »
לקחת את זה יותר מידי לעומק אולי תנתח לי את דיוקן פניו של יאסר? או של הגברת מתחתיו?
ולמי התכוונת שכתבת "לפחות הם בעלי לב זהב ועם ראש על הכתפיים"?

ידידי, זו הייתה ציניות. כי האמת היא שהם גם מכוערים, גם רעים, וגם טיפשים. היססתי הרבה אם לשים סמיילי או לא. כי מצד אחד פחדתי שאנשים יחשבו שאני בוגד, ומצד שני לא רציתי להוציא את העוקץ מהבדיחה.

ייתכן שהייתי צריך כן להוסיף איזה סמיילי קטן. כדי להימנע מלהעליב אנשים. להבא אעשה זאת.

בקשר לניתוח עמוק מדי. זה לא מטריד אותי. אני כזה, וזה נהדר. אם חזרתי על הרעיונות שלי שוב ושוב, אז זה סיפור אחר ואני יכול להבין את התיקון שלך.

מנותק פרימיטיב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 29, 2010, 18:46:58 »
באמת גמלים חמודים  :old_laugh:

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #18 ב- : ספטמבר 30, 2010, 20:29:30 »

אתה בסדר אתה, תמיד אמרתי

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #19 ב- : ספטמבר 30, 2010, 20:34:51 »
אתה בסדר אתה, תמיד אמרתי

יוצא עם ערבי?

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #20 ב- : ספטמבר 30, 2010, 22:19:58 »
יוצא עם ערבי?

לצערי כבר לא, זה נגמר

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #21 ב- : יולי 22, 2011, 09:59:07 »
נוסטלגיה

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #22 ב- : יולי 22, 2011, 21:13:49 »
אין ספק שיש נקבות ערבושות יפות. רק שזה יותר נדיר. אין ספק שממוצע היופי הערבי נמוך בהרבה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #23 ב- : יולי 23, 2011, 17:21:17 »
היא התברכה בלא יותר ולא פחות מאשר ב- yasser arafat look

עם שוקר חשמלי באורך של מנוף לא הייתי נוגע בה, מכוערת.

אם היית מקריב את השוקר החשמלי לגוף שלה,הוא היה מחשמל את עצמו על מנת למות ולא להרגיש את המגע של הגוף המגעיל שלה  :::D
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אין כמו יופי ערבי
« להגיב #24 ב- : יולי 23, 2011, 17:24:54 »
אין ספק שיש נקבות ערבושות יפות. רק שזה יותר נדיר. אין ספק שממוצע היופי הערבי נמוך בהרבה.

נכון שיש  כאלה, אבל זה לא ערביות ממוצא שמי,אלה צאצאיות של אירופאים שהתאסלמו במהלך השנים.

ואם כבר מדברים על זה,אז גם הישראליות לא נראות משהו לעומת האירופאיות,לכן גם הישראליות מתנהגות בצורה בהמתית מהאז העליה האחרונה מרוסיה שעלו הרבה בחורות יפות.

כי מה לעשות?! הם לא יכולות להתחרות ביופי טבעי גם עם הרבה איפור ולבוש יפה,אז במקרה כזה הם משתמשות בההתקפה היא ההגנה הכי טובה.

ישראליות ממוצא מזרחי(ואני גם מזרחי) תפנימו האירופאיות הרבה יותר יפות ממך חבל לכן לנסות להתחרות בהם כי גם ככה לא תנצחו ;D
אני לא אלוהים אני חלק ממנו