כתב נושא: שאלו את הימין האמיתי  (נקרא 3303 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלו את הימין האמיתי
« ב- : ספטמבר 18, 2010, 18:28:55 »
כל שבוע, ננסה לענות לשאלות ולהערות של חברינו היקרים. כרצונכם שאלו על כל נושא שבליבכם, כל עוד זה לא חוצה את גבול הטעם הטוב.

אמנם, שני תנאים:

1.) גג 2 שאלות בשבוע.

2.) ההודעה חייבת להיות קצרה.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 18, 2010, 18:49:47 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
שאלו את הימין האמיתי
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 18, 2010, 18:56:32 »
1) האם נדרוש שכל הגויים יפסיקו להתקיים בשטחי ארץ ישראל השלמה, או שנאפשר לגויים מסויימים לעבוד כאן באופן זמני, במידה והם מקיימים את ההלכה היהודית?

2) יש המון זרמים ביהדות. יש חרדים, חסידים, דתיים לאומיים ועוד (כולל הרבה זרמים בתוך הזרמים עצמם, ועדות שונות), איך נוכל לעשות מדינה יהודית אמיתית, ובו זמנית שהיא תהיה מקובלת על כל הזרמים הלגיטימיים (לא "רפורמיים" ולא "קונסרבטיביים" ח"ו) ביהדות? 
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
שאלו את הימין האמיתי
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 18, 2010, 18:59:59 »
שלום לידידי היקר רון בן-מיכאל הי"ו, קודם כל מה שלומך? אני שמח שחזרתם לעשות את שאלו את הימין-האמיתי שוב.

יש לי 2 שאלות שאשמח אם תוכל לענות לי עליהם ולתת לי תשובות מספקות:

1.במידה והיית ראש-הממשלה ידוע לי שהיית מחזיר לספר החוקים של מדינת-ישראל את החוק האוסר משכבי-זכר, אך ברצוני לדעת איך היית אוכף את החוק הזה? כי הרי העבירה נעשית בתוך ביתם של ההומוסקסואלים  ולמעשה יוצא שלא ניתן לאכוף את החוק הנ"ל, ומהו העונש אשר היית מטיל על האנשים שהיו נתפסים מקיימים משכב זכר? אישפוז פסיכיאטרי? מאסר?

2.והייתי שמח לדעת האם גם בבתי-הספר של הערבים במדינת-ישראל בערים כמו רהט,אום אל-פאחם,טייבה וקלנסוואה גם מלמדים הסתה נאצית-אנטישמית כנגד עם-ישראל ומדינת-ישראל? או שאסור להם בגלל שהם מתוקצבים על ידי משרד-החינוך? והאם יש גורם המפקח על בתי הספר והתיכונים של הערבים בישראל או שמדובר במערכת שמצפצפת על החוק הקיים ולמעשה מסיתה לרצח עם של העם היהודי מתוך מדינת-ישראל עצמה?

ונ.ב למה אמרת יימח שימו וזכרו על פטריק סוויזי?

בתודה רן.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 19, 2010, 23:35:10 על ידי לוחם-יהודי »
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
שאלו את הימין האמיתי
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 21, 2010, 16:21:18 »
מי היה ישו בעיניהם של היהודים?

1. אני יודע מי היה ישו בעיניהם של הנוצרים. זה כבר מושתת בי מרוב שהם מפיצים את זה - יש סיבה למה הנצרות היא הדת הגדולה בעולם.

2. אני יודע שיש על כך ערך בויקיפדיה, אבל אנחנו יודעים שכאשר זה מגיע לדברים קריטיים (לא בהכרח תכנים שמכילים אלימות או מין) ויקיפדיה מתקפלת. אשמח לשמוע מי היה ישו מפיו של רב יהודי, או יהודי דתי.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלו את הימין האמיתי
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 21, 2010, 22:24:24 »
איך אפשר להבדיל בין בני-נוח ליהודים?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלו את הימין האמיתי
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 21, 2010, 22:42:46 »
בס''ד

שלום וברכה רון. כל הכבוד שאתה עונה לשאלות של חברי תנועתנו שוב. אני אוהב להקשיב לתשובות שלך כי הן איכותיות ומרתקות.

שאלתי היא:

מה היית עושה כדי לשפר את כלכלת ישראל?

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלו את הימין האמיתי
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 21, 2010, 22:43:40 »
רון, תמיד עניין אותי לדעת אם אישה יכולה לכהן כרבנית זה א.
ב. מי לדעתך יזכה בראשות המפלגה הרפובליקנית בבחירות ב -2012, פרט את תשובתך.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
שאלו את הימין האמיתי
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 21, 2010, 22:50:21 »
רון(או מי שמחק) למה מחקת חלק מהדיון? כתבתי חצי תשובה ל alex (וממש בקצרה) כי זה קצת חרה לי לעין השאלה, וגם ליוסו הבאתי קישור, והיית יכול להוסיף עליי או לבקש ממני שהתשובות שמורות לך בלבד ופעם הבאה לא לכתוב, אבל אם אתה מתעקש...
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
שאלו את הימין האמיתי
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 21, 2010, 22:54:17 »
רון(או מי שמחק) למה מחקת חלק מהדיון? כתבתי חצי תשובה ל alex (וממש בקצרה) כי זה קצת חרה לי לעין השאלה, וגם ליוסו הבאתי קישור, והיית יכול להוסיף עליי או לבקש ממני שהתשובות שמורות לך בלבד ופעם הבאה לא לכתוב, אבל אם אתה מתעקש...

תודה, אלמ. אני קראתי את הקישור ששלחתי לי. והבנתי מכך שאין שום ישו ביהדות. אלא רק איזכורים של משיח. תודה, זה בסדר מבחינתי.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
שאלו את הימין האמיתי
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 21, 2010, 23:01:19 »
אה, נמחק פה גם מה שכתבתי על משכב זכר.

זה נכון שלא אני אמור לענות על השאלות, אבל השתדלתי שלא להשתמש בשפה מלוכלכת, ושלא לפגוע ברגשות של אנשים. האם הייתי רחוק לחלוטין מהתשובה הנכונה? האם זה כי כתבתי ששמם נמחה? (נמחק?). האם זו סתם הייתה שגיאה? האם כי אני לא אמור לענות על שאלות בעצמי? אנא ענה, צר לי שהודעותיי נמחקות, ולכן אם הן כבר נמחקות, אני רוצה לפחות לדעת למה.

כל טוב.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלו את הימין האמיתי
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 21, 2010, 23:05:41 »
שלום רון.

1. כיצד לדעתך יסתיימו השיחות בין ביבי לאבו-היטלר?

2. האם לדעתך הממשלה הנוכחית תחזיק מעמד קדנציה שלימה כפי שמתוכנן (לא שזה משנה כל כך)?

תודה רבה.

מנותק marsn

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שאלו את הימין האמיתי
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 25, 2010, 22:40:28 »
שלום,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על העובדה שיש חרדים רבים שלא עובדים ולא משרתים בצבא והמדינה מכלכלת אותם? האם אתם רואים בזה נטל על הכלכלה והמשק בישראל?