כתב נושא: דיווח: ההקפאה תימשך 8 חודשים נוספים  (נקרא 2536 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
דיווח: ההקפאה תימשך 8 חודשים נוספים
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 12, 2010, 14:35:22 »
אם אני לא טועה שמעתי פעם את ברוך מרזל אומר את זה (ואני בטוח שיש עוד הרבה יהודים שסוברים כך) זה היה משהו בסגנון הזה:

הדבר החשוב והקובע הוא מה שיהיה בשטח. ביבי ואובמה יכולים לסכם ביניהם הכל, אבל זה רק יישאר על הנייר.
מה שיקבע בסופו של דבר הוא המציאות בשטח. אם אנשים ילכו ויבנו בית אחד זה יהיה שווה הרבה יותר מהנייר
שעליו סוכמה העסקה של ביבי ואובמה.

בכל מקרה, נקווה שמדובר בידיעה מוטעית. לפי מה שרשום ב YNET ביבי הולך על נוסחת ביניים (המשך הקפאה חלקית), שזה
גם רע, אבל זה הרע במיעוטו.

מנותק F-C-B-J

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • על חומותייך עיר דוד הפקדתי שומרים.
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 12, 2010, 16:35:20 »
אם אני לא טועה שמעתי פעם את ברוך מרזל אומר את זה (ואני בטוח שיש עוד הרבה יהודים שסוברים כך) זה היה משהו בסגנון הזה:

הדבר החשוב והקובע הוא מה שיהיה בשטח. ביבי ואובמה יכולים לסכם ביניהם הכל, אבל זה רק יישאר על הנייר.
מה שיקבע בסופו של דבר הוא המציאות בשטח. אם אנשים ילכו ויבנו בית אחד זה יהיה שווה הרבה יותר מהנייר
שעליו סוכמה העסקה של ביבי ואובמה.

בכל מקרה, נקווה שמדובר בידיעה מוטעית. לפי מה שרשום ב YNET ביבי הולך על נוסחת ביניים (המשך הקפאה חלקית), שזה
גם רע, אבל זה הרע במיעוטו.

ולפי דעתי ביבי לא צריך לדרוך במקום ששורצים בו בוגדים (וושיגטון)...
"זָכוֹר אֵת אֲשֶׁר עָשָׂה לְךָ עֲמָלֵק"

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 13, 2010, 21:47:15 »
בס"ד

בולשיט.אני לא מאמין למילה שיוצאת מהפה שלהם ואני לא מבין למה הם שווים התייחסות בכלל.מי מאמין לערבים בכלל?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 14, 2010, 17:10:10 »
בס"ד

בולשיט.אני לא מאמין למילה שיוצאת מהפה שלהם ואני לא מבין למה הם שווים התייחסות בכלל.מי מאמין לערבים בכלל?

הלוואי שלא הייתה לנו סיבה להאמין.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 14, 2010, 23:01:45 »
הלוואי שלא הייתה לנו סיבה להאמין.

למה שתאמין לערבים אחי?  כשהם אומרים שלא הייתה שואה,מישהו מאמין להם?או כשהם אומרים שהם רוצים "שלום"? או שהיהודים הם צאצאים של קופים וחזירים?

הם אומרים כאלה שטויות בטלוויזיה רק כדי להסיט . אז מה באמת יש לצפות מאנשים כאלה?

הם סתם אומרים את זה בשביל אינטרס שההקפאה תימשך,כי הם ערבים ולא רוצים לראות מדינה יהודית.

אני לא יודע אם תהיה הקפאה או המשך בנייה.ב26 בספטמבר אני רוצה לראות שתהיה הקפאה ואז אני אאמין.אבל כל עוד ערבי אומר את זה אז הוא יכול לקפוץ לי.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 14, 2010, 23:07:17 »
למה שתאמין לערבים אחי?  כשהם אומרים שלא הייתה שואה,מישהו מאמין להם?או כשהם אומרים שהם רוצים "שלום"? או שהיהודים הם צאצאים של קופים וחזירים?

הם אומרים כאלה שטויות בטלוויזיה רק כדי להסיט . אז מה באמת יש לצפות מאנשים כאלה?

הם סתם אומרים את זה בשביל אינטרס שההקפאה תימשך,כי הם ערבים ולא רוצים לראות מדינה יהודית.

אני לא יודע אם תהיה הקפאה או המשך בנייה.ב26 בספטמבר אני רוצה לראות שתהיה הקפאה ואז אני אאמין.אבל כל עוד ערבי אומר את זה אז הוא יכול לקפוץ לי.

כאשר שלחה לי אירנית צעירה מארצות הברית הודעה שבה כתבה כי חלשה ישראל מאירן, ולו בגלל פחדנותם מולה, בנוסף לעובדה שהם טסים לכל חור בעולם בתחנון
לעזרה מול אירן, היו אמת בדבריה. כאב לי לשמוע את האמת שאני מנסה להעביר ליהודים הרבה זמן, ושרק גויים מבינים אותה - הדבר הכי כואב בסיפור הזה, ילד תמים
שאינו יודע על הסכנה.

כשלערבי שאומר שהשלטון הישראלי משרת את האינטרסים האמריקנים באיזור, אני מאמין לו. ולא בגלל שהוא אמר את זה - אלא בגלל שיש לזה אחיזה במציאות. ביבי, ככל
האליטה, הוא בוגד פחדן שבוגד בישראל מרצונו החופשי ומפה אין כל סיבה לשלול את דבריהם של הערבים.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 15, 2010, 16:24:28 »
 ביבי, שוב מוכיח שישראל היא עוד פילגש במזה"ת, שלא תבחל באמצעים על מנת לרצות את אדונה האמריקאי, ואת העומד בראשה, המסלמי, ברק חוסיין אוסמה.