עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

שמאלנות כדרך חיים

<< < (2/6) > >>

לוחמת:
רון,

אני לא טוען שאנחנו נאצים, אני כן טוען שהאדם הוא יצור לפעמים קצת אומלל בדרכו האבסורדית.
לפי הניסוי והמסקנות של מילגרם רוב בני האדם ימצאו את עצמם תחת מצבים מסויימים מגיבים בצורה דומה, במקרה הנ"ל- סמכות.
השתמשתי בחיילי צה"ל כדוגמא להראות שגם אנחנו יכולים להיות כאלו, כמו כולם. ההשוואה היא עקרונית בלבד, אם בני האדם יבחנו היטב את חייהם הם ימצאו את עצמם כקורבנות של הרבה דברים, במודע או שלא במודע, כולנו קורבנות של תרבות הצריכה, של התקשורת, או של אלפי רבנים שכל אחד טוען משהו אחר...
אני כן מרמז - כלומר גם יש בי ספק לגביי אם מדובר בכולם או לא. אבל הפורום הזה בהחלט עשיר באנשים, שלפחות מבחינתי ומבחינת ברנרד שו וראסל שלהם הציטוטים, מלאי ביטחון להוציא אל הפועל תוכניתם, גם אם חייהם של מיליוני בני אדם תלויים בכך ומבלי להטיל ספק באמת שלהם.

אין לי בעיה להודות שאני לא יודע כלום ואני לא יודע לאן דרכי בהכרח תוביל, אבל גם אתה לא יודע..ואם לאחרונה לא ניפגשת עם הקב"ה וכל מה שיש לך לתת לי זה מה שכתוב בתורה או בכל מקום אחר, אז כל פיסת מידע כזו הערך שלה הוא כקליפת השום, מפני שבני האדם הם שטופי מוח לאורך כל ההסטוריה שלהם ומנגנון שטיפת המוח עובד כבר אלפי שנים.

El Blanco:
גבר,

לפני שאני עונה לך, יש לי שאלה אליך - האם זה החשבון הראשון שלך בפורום?

yossso:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ספטמבר 12, 2010, 15:27:11 ---גבר,

לפני שאני עונה לך, יש לי שאלה אליך - האם זה החשבון הראשון שלך בפורום?

--- סוף ציטוט ---

אהבתי את הדגל חחח. כן... תורכים יש בגרמניה הרבה. (או 'טורקים' אם אתה רוצה להציג אותם בצורה חיובית יותר. שמאלנים הם אמני השפה בין היתר. אבל גם אני. ואצלי זה מולד ;-)

El Blanco:

--- ציטוט של: yossso על ספטמבר 12, 2010, 16:03:31 ---אהבתי את הדגל חחח. כן... תורכים יש בגרמניה הרבה. (או 'טורקים' אם אתה רוצה להציג אותם בצורה חיובית יותר. שמאלנים הם אמני השפה בין היתר. אבל גם אני. ואצלי זה מולד ;-)

--- סוף ציטוט ---

הפואנטה היא מוות לגרמניה

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: לוחמת על ספטמבר 12, 2010, 15:25:04 ---רון,
אני לא טוען שאנחנו נאצים, אני כן טוען שהאדם הוא יצור לפעמים קצת אומלל בדרכו האבסורדית.
לפי הניסוי והמסקנות של מילגרם רוב בני האדם ימצאו את עצמם תחת מצבים מסויימים מגיבים בצורה דומה, במקרה הנ"ל- סמכות.
השתמשתי בחיילי צה"ל כדוגמא להראות שגם אנחנו יכולים להיות כאלו, כמו כולם. ההשוואה היא עקרונית בלבד, אם בני האדם יבחנו היטב את חייהם הם ימצאו את עצמם כקורבנות של הרבה דברים, במודע או שלא במודע, כולנו קורבנות של תרבות הצריכה, של התקשורת, או של אלפי רבנים שכל אחד טוען משהו אחר...
אני כן מרמז - כלומר גם יש בי ספק לגביי אם מדובר בכולם או לא. אבל הפורום הזה בהחלט עשיר באנשים, שלפחות מבחינתי ומבחינת ברנרד שו וראסל שלהם הציטוטים, מלאי ביטחון להוציא אל הפועל תוכניתם, גם אם חייהם של מיליוני בני אדם תלויים בכך ומבלי להטיל ספק באמת שלהם.
אין לי בעיה להודות שאני לא יודע כלום ואני לא יודע לאן דרכי בהכרח תוביל, אבל גם אתה לא יודע..ואם לאחרונה לא ניפגשת עם הקב"ה וכל מה שיש לך לתת לי זה מה שכתוב בתורה או בכל מקום אחר, אז כל פיסת מידע כזו הערך שלה הוא כקליפת השום, מפני שבני האדם הם שטופי מוח לאורך כל ההסטוריה שלהם ומנגנון שטיפת המוח עובד כבר אלפי שנים.

--- סוף ציטוט ---
גיבוב של מילים לנסות להראות שאתה יודע משהו ובסוף לא לומר דבר, לא ייקח אותך רחוק.
גם אני יכול ללכת לערער על הכל, לומר ששום דבר לא הכרחי ושום "פיסת מידע" איננה בהכרח בגדר מידע ובאמת לא אומרת דבר, לא ניתן לראות את העולם "כשהוא לעצמו" כדברי קאנט, רק את מה שנראה לעינינו, לפיכך שום דבר לא קיים באמת, הכל בלוף, ואפילו השאכול הזה לא באמת קיים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה