עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
שמאלנות כדרך חיים
לוחמת:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ספטמבר 12, 2010, 16:32:29 ---גיבוב של מילים לנסות להראות שאתה יודע משהו ובסוף לא לומר דבר, לא ייקח אותך רחוק.
גם אני יכול ללכת לערער על הכל, לומר ששום דבר לא הכרחי ושום "פיסת מידע" איננה בהכרח בגדר מידע ובאמת לא אומרת דבר, לא ניתן לראות את העולם "כשהוא לעצמו" כדברי קאנט, רק את מה שנראה לעינינו, לפיכך שום דבר לא קיים באמת, הכל בלוף, ואפילו השאכול הזה לא באמת קיים.
--- סוף ציטוט ---
השאלה האם אני אמור להגיע לאנשהו, היכן ומהו הרחוק הזה אליו אני חפץ או צריך להגיע? האם אינני מושלם עכשיו כפי שנולדתי?
הלוואי וכולם היו רואים כך את הדברים, שהכל הבל הבלים.
אם אתה טוען שאתה יכול לערער על הכל אז מין הסתאם אתה מסכים...
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: לוחמת על ספטמבר 12, 2010, 16:44:34 ---השאלה האם אני אמור להגיע לאנשהו, היכן ומהו הרחוק הזה אליו אני חפץ או צריך להגיע? האם אינני מושלם עכשיו כפי שנולדתי?
הלוואי וכולם היו רואים כך את הדברים, שהכל הבל הבלים.
אם אתה טוען שאתה יכול לערער על הכל אז מין הסתאם אתה מסכים...
--- סוף ציטוט ---
ואולי את בכלל צריכה להשאר למקום ולא לצעוד ולו צעד אחד? ואולי הירח עשוי מגבינת פטה? ואולי את בכלל לא קיימת?
לוחמת:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ספטמבר 12, 2010, 17:44:12 ---ואולי את בכלל צריכה להשאר למקום ולא לצעוד ולו צעד אחד? ואולי הירח עשוי מגבינת פטה? ואולי את בכלל לא קיימת?
--- סוף ציטוט ---
אם היה כך, אולי אנשים היו טיפה פחות רציניים בעולם אבל לפחות לא היינו הורגים אחד את השני על דברים לא רציניים שאנחנו עושים כאילו הם רציניים...
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: לוחמת על ספטמבר 12, 2010, 18:08:17 ---אם היה כך, אולי אנשים היו טיפה פחות רציניים בעולם אבל לפחות לא היינו הורגים אחד את השני על דברים לא רציניים שאנחנו עושים כאילו הם רציניים...
--- סוף ציטוט ---
אם הכל היה בדיחה, היית עדיין תקועה ערומה במערה אחרי שגבר שדומה יותר לשמפנזה, נתן לך נבוט בראש שעה שקטפת תותים וגרר אותך לשם כדי להפוך אותך לפלגש שלו.
לוחמת:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ספטמבר 12, 2010, 20:31:33 ---אם הכל היה בדיחה, היית עדיין תקועה ערומה במערה אחרי שגבר שדומה יותר לשמפנזה, נתן לך נבוט בראש שעה שקטפת תותים וגרר אותך לשם כדי להפוך אותך לפלגש שלו.
--- סוף ציטוט ---
בודהה היה חולק עליך
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה