בס"ד
יש לי שאלה יותר טובה: למה לא מלמדים בבתי ספר שאין דבר כזה "עם פלסטיני"?
התשובה היא פשוטה - השמאל (והימין המזוייף) לא רוצים. ברגע שאתה מגיע למסקנה הנכונה שאין דבר כזה "עם פלסטיני", אתה מגיע למסקנה שגורמת לשמאלנים לקבל שבץ במוח: הערבים יש"ו לעולם לא היו ולעולם לא יהיו חברים שלנו, ואין לנו סיבה להתחשב בהם. כלומר, הם עם אוייב ואין להם זכויות על הארץ הזאת. והרי השמאלנים מאמינים שצריך לקדם את האוייבים כדי להגיע לשוויון מוחלט (ולא רציונאלי בכלל) בין בני אדם, לא ככה? אז הם יעשו הכל, פשוט הכל כדי לקדם את האוייבים שלנו. אם היה היום עם כנעני, השמאל גם היה מקדם אותו. ברגע שלציבור יהיה ברור שאין דבר כזה "שלום אם ערבים", השמאל יהפוך להיות לא רלוונטי ב"ה.
אז לפני שאנחנו יוצאים לשכנע את העולם (ואין את מי לשכנע, הם כולם מוסלמים יש"ו בכל מקרה), אנחנו צריכים לבטל את השמאל. חוץ מזה, אני דווקא מרוצה מזה שהעולם נגדנו. ככה אנחנו לא צריכים להתחשב בעולם - ברגע שאין לנו חברים, אנחנו לא חייבים שום דבר לאף אחד, אפשר לעשות מה שבא לנו. אתה לא רואה שהחברות המזוייפת עם ארצות הברית רק מזיקה לנו? כל אותם "תומכים" נוצרים יש"ו שיש לנו, בסך הכל עושים זאת מסיבות דתיות. הם לא מעניינים אותי. הם אוייבים גרועים כמו המוסלמים יש"ו. לגבי התומכים החילונים שיש לנו - הם כבר לא יתמכו בנו שנהפוך למדינה יהודית אמיתית (מדינת הלכה). אז אנחנ גם לא צריכים את התמיכה שלהם.
בקרוב רוב העולם יהיה מוסלמי. אין מה להסביר להם - הם האוייב. אנחנו לא צריכים להשקיע בהסברה בכלל, פשוט צריך לפוצץ ת'ערבים יש"ו, ואם לעולם יש בעיה עם זה, שיאכלו זין, זה לא צריך לעניין אותנו מה הגוים חושבים. צריך לכסח את הערבים ולהשיג את כל הארץ המובטחת. "יונת השלום" חירבנה את עצמה למוות, במקומה הגיע האריה של יהודה. ברגע שלא יהיו פה ערבים יש"ו או גוים אחרים, לא נצטרך להסביר כלום. ב"ה יש לנו פצצות אטום. אנחנו יכולים לכסח את כל מדינות ערב ביום אחד. אז צריך לפעול, לא לדבר.
שנה טובה ויהודית לכל עם ישראל.