כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח ולחברי הפורום  (נקרא 1695 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק david1993

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שאלה לחיים בן פסח ולחברי הפורום
« ב- : ספטמבר 09, 2010, 17:53:18 »
שלום לכם חברי הפורום הימין האמיתי
שמי דויד אני בן 17
לאחרונה התחלתי להתענין מעבר לרגיל בפוליטיקה בעקבות אירועים שונים שהביאו עלינו שונאינו

השאלה שלי היא מדוע מדוע מדינת ישראל לא מבהירה לשאר מדינות העולם את השקר הפלסטיני ?
למה ראש הממשלה בהגיעו לשיחות לא מצהיר לפני שהפליטים הירדנים הם לא עם והם עוד מהלך בנסיון להשמדת המדינה היהודית ?
עד כמה שידוע לי גם מפלגות מהימין אף פעם לא מדברות על הנושא

למה בכלל נכנסים לשיחות שלום אתם לפני שמצהירים עליו כעם דמיוני ?

למה לא מסברירים שכל ההסטוריה והממצאים הארכיאולוגים והכי חשוב התנ''ך מוכיחים ללא עוררין שמדינת ישראל  שייכת לעם היהודי ובחיים לא היתה פה אומה ערבית ?

מחכה לתשובות
דיון פורה

עריכה : וכמובן שחג שמח ושנה טובה לכל בית ישראל

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 09, 2010, 22:10:43 »
בס"ד

יש לי שאלה יותר טובה: למה לא מלמדים בבתי ספר שאין דבר כזה "עם פלסטיני"?

התשובה היא פשוטה - השמאל (והימין המזוייף) לא רוצים. ברגע שאתה מגיע למסקנה הנכונה שאין דבר כזה "עם פלסטיני", אתה מגיע למסקנה שגורמת לשמאלנים לקבל שבץ במוח: הערבים יש"ו לעולם לא היו ולעולם לא יהיו חברים שלנו, ואין לנו סיבה להתחשב בהם. כלומר, הם עם אוייב ואין להם זכויות על הארץ הזאת. והרי השמאלנים מאמינים שצריך לקדם את האוייבים כדי להגיע לשוויון מוחלט (ולא רציונאלי בכלל) בין בני אדם, לא ככה? אז הם יעשו הכל, פשוט הכל כדי לקדם את האוייבים שלנו. אם היה היום עם כנעני, השמאל גם היה מקדם אותו. ברגע שלציבור יהיה ברור שאין דבר כזה "שלום אם ערבים", השמאל יהפוך להיות לא רלוונטי ב"ה.  

אז לפני שאנחנו יוצאים לשכנע את העולם (ואין את מי לשכנע, הם כולם מוסלמים יש"ו בכל מקרה), אנחנו צריכים לבטל את השמאל. חוץ מזה, אני דווקא מרוצה מזה שהעולם נגדנו. ככה אנחנו לא צריכים להתחשב בעולם - ברגע שאין לנו חברים, אנחנו לא חייבים שום דבר לאף אחד, אפשר לעשות מה שבא לנו. אתה לא רואה שהחברות המזוייפת עם ארצות הברית רק מזיקה לנו? כל אותם "תומכים" נוצרים יש"ו שיש לנו, בסך הכל עושים זאת מסיבות דתיות. הם לא מעניינים אותי. הם אוייבים גרועים כמו המוסלמים יש"ו. לגבי התומכים החילונים שיש לנו - הם כבר לא יתמכו בנו שנהפוך למדינה יהודית אמיתית (מדינת הלכה). אז אנחנ גם לא צריכים את התמיכה שלהם.

בקרוב רוב העולם יהיה מוסלמי. אין מה להסביר להם - הם האוייב. אנחנו לא צריכים להשקיע בהסברה בכלל, פשוט צריך לפוצץ ת'ערבים יש"ו, ואם לעולם יש בעיה עם זה, שיאכלו זין, זה לא צריך לעניין אותנו מה הגוים חושבים. צריך לכסח את הערבים ולהשיג את כל הארץ המובטחת. "יונת השלום" חירבנה את עצמה למוות, במקומה הגיע האריה של יהודה. ברגע שלא יהיו פה ערבים יש"ו או גוים אחרים, לא נצטרך להסביר כלום. ב"ה יש לנו פצצות אטום. אנחנו יכולים לכסח את כל מדינות ערב ביום אחד. אז צריך לפעול, לא לדבר.         

שנה טובה ויהודית לכל עם ישראל.                                 
« עריכה אחרונה: ספטמבר 09, 2010, 22:19:52 על ידי Alex37 »
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 11, 2010, 20:00:28 »
קודם כל ברוך הבא, ושנה טובה.

כל ראשי ממשלות ישראל בעבר, בהווה, וכנראה גם בעתיד הקרוב (לצערנו) לא הצהירו (וגם לא יצהירו) את האמת שאתה ושאר חברי הפורום יודעים אותה משום שהם מפחדים לאבד את התמיכה הכלכלית והצבאית שהמדינה מקבלת מארה"ב (ובשנים הראשונות של המדינה מאירופה - בעיקר צרפת).
בנוסף לכך, ישנם 3-5 אחוז מהאוכלוסייה ששולטת בכל תחום במדינה הזאת: בכל משרדי הממשלה (השר הוא בסה"כ "חותמת גומי". מי שקובע בפועל הם הפקידים והמנכ"לים של המשרדים שהם ברובם שמאלנים קיצוניים), בתקשורת (רוב העיתונאים והעורכים הם שמאלניים קיצוניים ולהם יש אינטרס להסתיר את האמת), בבתי המשפט (בכל בתי המשפט יש רוב לשופטים השמאלניים), וכו'.

אלכס כתב לפניי שלא מלמדים בבתי הספר את האמת על "העם הפלסטיני" וזה פשוט משום שגם המשרד החינוך שולטים פקידים שמאלניים שלא מעוניינים שהדור הבא יידע את האמת (יותר מזה - בתקופתם של יוסי שריד ויולי תמיר במשרד החינוך לימדו ילדים יהודים מכיתה ה' אסלאם ואת ה"נכבה").
(תגביר רמקולים כי האיכות לא משהו).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 11, 2010, 21:10:32 »
דויד, התשובה המרכזית לשאלותיך, מצוי בעניין אחד בלבד וזה כי המדינה שלך מנוהלת על ידי אליטה בוגדנית שתוקעת סכין בגבו של העם היהודי ואלוהיו, אליטה שנגועה בשנאה עצמית והיא היא "הערב רב".
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.