עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

מזה החרא הזה? (סליחה על הביטוי)

<< < (4/4)

ImProud2BeIsraeli:
מוחמד מת XD

חד כתער:

--- ציטוט של: ImProud2BeIsraeli על ספטמבר 08, 2010, 21:51:43 ---חברס.
כשאני חושב על זה עכשיו ברצינות
אברהם אבינו, קיבל את ארץ ישראל *המובטחת* כלומר ירדן סוריה עירק וכל השאר,אמורים להיות שלנו. משמע שאין דבר כזה ערבים, זה סתם המצאה, לא רק העם ה"פלסטיני" אלא המוסלמים כולם.
זה כמו כת השטן. זה בדיוק אותו הדבר , ה-מ-צ-א-ה.
דרך אגב.
אם הייתי בשלטון (אני כן כן אני) הייתי קודם כל מסלק את כל ה"פליסטינים" מהארץ ללא פיצויים . פשוט שילכו לעזאזל. דבר שני, הייתי מעלה את הכוננות של הצבא. מאמן אותם חזק.
דבר שלישי. פצצות אטום על כל השטחים האלה, ושיהיה לנו בהצלחה D:

--- סוף ציטוט ---
סלאמן רושדי מביא בספרו "פסוקי השטן" לא מעט עדויות מהקוראן ומהחד'יתים לכך שמוחמד קיבל "גילויים" מהשטן עצמו, הוא מציין את העובדה שמוחמד הסכים להאמין באלילים של הקורייש על מנת לשים קץ לסכסוך בינם, והוא שינה את דעתו מאוחר יותר וביטל את אותן גילויים לאחר שהבין שזה סותר את האומנה המונותאיסטית שלה הוא הטיף וטען שהגילוים שהתירו לו להיכנס להסכם עם הקורייש הורד אליו ע"י השטן.

MaorJudah:
אני אומר,
פשוט צריך את צה"ל עם M-16 ואצבעות חזקות בשביל לחוץ על ההדק
כנ"ל שמאלנים- :beast:

deathtoislam1:
יש דבר כזה ערבים
ערבים אלה אנשים שחיים במדבריות חצי האי ערב ומתפללים לאבנים לא יותר מזה עד שהם פתאום גילו את האסלאם והשתגעו לגמרי ויצאו והכחידו כמעט את כל העמים במזרח התיכון

רק שתדע השטח ההוא היה השאיפה אז ארץ ישראל היום לדעתי צריכה ליהיות מאילת עד יותר מהחרמון שעליו יושבים כרגע נאט"ו ומהים התיכון עד הגדה המזרחית בדיוק במקום שבו נמצאת המדינה הזאת שבכלל לא באמת קיימת שקוראים לה "ירדן" טוב הסיבה היחידה שהיא קיימת זה כי הבריטים החליטו לעשות מכירת חיסול ולחלת את האדמה היהודים למי שהם רוצים

hhhhhh:
 שום ארץ מובטחת לא שווה חיי חילים ויהודים שימותו בזמן הכיבוש

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה