עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

מזה החרא הזה? (סליחה על הביטוי)

(1/4) > >>

ImProud2BeIsraeli:
חברס.
כשאני חושב על זה עכשיו ברצינות
אברהם אבינו, קיבל את ארץ ישראל *המובטחת* כלומר ירדן סוריה עירק וכל השאר,אמורים להיות שלנו. משמע שאין דבר כזה ערבים, זה סתם המצאה, לא רק העם ה"פלסטיני" אלא המוסלמים כולם.
זה כמו כת השטן. זה בדיוק אותו הדבר , ה-מ-צ-א-ה.
דרך אגב.
אם הייתי בשלטון (אני כן כן אני) הייתי קודם כל מסלק את כל ה"פליסטינים" מהארץ ללא פיצויים . פשוט שילכו לעזאזל. דבר שני, הייתי מעלה את הכוננות של הצבא. מאמן אותם חזק.
דבר שלישי. פצצות אטום על כל השטחים האלה, ושיהיה לנו בהצלחה D:

Alex37:
צודק, צריך לזרוק פצצות אטום על המדינות הערביות.

F-C-B-J:

--- ציטוט של: ImProud2BeIsraeli על ספטמבר 08, 2010, 21:51:43 ---אם הייתי בשלטון (אני כן כן אני) הייתי קודם כל מסלק את כל ה"פליסטינים" מהארץ ללא פיצויים . פשוט שילכו לעזאזל.
--- סוף ציטוט ---

אני לא הייתי עושה כך... הייתי מעדיף פשוט מאוד 2 מדינות לשתי עמים עם ישראל בארץ המובטחת והפלסטינאים בלב ים ...

חוץ מזה מעניין כמה ערבי יכול לשחות...

ImProud2BeIsraeli:
ואאי אבל זה מסוכן כי חרא לא צף חחח

Anti_Islam:

--- ציטוט של: ImProud2BeIsraeli על ספטמבר 08, 2010, 21:51:43 ---חברס.
כשאני חושב על זה עכשיו ברצינות
אברהם אבינו, קיבל את ארץ ישראל *המובטחת* כלומר ירדן סוריה עירק וכל השאר,אמורים להיות שלנו. משמע שאין דבר כזה ערבים, זה סתם המצאה, לא רק העם ה"פלסטיני" אלא המוסלמים כולם.
זה כמו כת השטן. זה בדיוק אותו הדבר , ה-מ-צ-א-ה.
דרך אגב.
אם הייתי בשלטון (אני כן כן אני) הייתי קודם כל מסלק את כל ה"פליסטינים" מהארץ ללא פיצויים . פשוט שילכו לעזאזל. דבר שני, הייתי מעלה את הכוננות של הצבא. מאמן אותם חזק.
דבר שלישי. פצצות אטום על כל השטחים האלה, ושיהיה לנו בהצלחה D:

--- סוף ציטוט ---

אתה ממש גאון אתה יודע? לזרוק מלא פצצות אטום על הערבים האלה ושעננים רדיואקטיבים והקרינה יגיעו אלינו וכולנו נמות כמו הערבים, פשששש, סחתיין.
(אני לא שמאלני, אני רחוק מלהיות אחד)

לא אתה ממש לא גאון עם החשיבה הזאת, קודם כל, צריך לעשות פרופוגנדה ישראלית בכל אירופה(באסיה זה יכשל), להתחיל במרץ ושקט להכין את הצבא, לחכות קצת עד "שתהיה סיבה טובה מספיק"(כמו פיגוע או משהו) כדי להתחיל "מלחמה", במלחמה אני מתכוון לכיבוש, נתחיל כיבוש מעזה עד איראן, משם כבר יהיה סיפור שונה לגמרי.

לזרוק פצצות אטום רק תמית רבע מהעולם, ותאמין לי, הרבה יהודים ימותו גם, כיבוש תקשורתי, סוציאלי וצבאי זה הדרכים היחידות של העם הישראלי וארץ כנען לכבוש את ארצות ערב.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה