כתב נושא: לכל מי ששאל, הנה דוגמא לערבים חפים מפשע  (נקרא 6412 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
http://news.walla.co.il/?w=/1/1730181&m=1&mid=98199

תבינו שלא כל הערבים רוצים להרוג יהודים.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
לכל מי ששאל, הנה דוגמא לערבים חפים מפשע
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 06, 2010, 15:13:47 »
זה טוב ויפה, אבל על כל מקרה כזה יש 10 מקרים של איברים של יהודי שהצילו חיים של ערבים (רק התקשורת מבליטה לנו את המקרים האלה).
העניין הוא לא על הערבים (יש גם ערבים לא מוסלמים כידוע לך). הבעיה שלנו כיהודים היא עם הערבים המוסלמים (ועם המוסלמים באופן כללי ללא קשר לגזע).
וחוץ מזה, כשאדם בוחר לתרום את איבריו לאחר מותו (ע"י חתימה על כרטיס "אדי") או שהורים מחליטים לתרום את איבריהם של ילדיהם הקטנים, הם לא יכולים לבחור למי לתרום את האיברים (זה לא משנה אם הם ערבים או יהודים), וכך קורה שאיברים של יהודי מצילים חיים של ערבים ולהיפך.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 06, 2010, 16:14:46 »
השמאלני אתה צודק ב100% כתוצאה מהכתבה הזו אני חייב להגיד לך, אסור להלחם בהם... אם יש פיגועים אז צריך להבליג, אם הם רוצים שטחים, יש למסור אותם. אם הם יעשו מהומות (בארץ או בשטחים) יש להבין אותם ולתת להם מה שצריך כדי שיפסקו המהומות. למה? כי ישנה משפחה אחת שחתמה על כרטיס אד"י!

מה הוכחת בזה? שהם לא כולם רוצחים שפלים? זה נכון וידוע, אבל הם עדיין אויב וזה לא השתנה.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 06, 2010, 16:23:52 »
לא חידשת לאף אחד שיש "ערבים שלא רוצים להרוג יהודים" בסופו של דבר העם הערבי הוא אויב ולא יעזרו מניפולציות מתיפיפות של איזה ילד ערבי שמת והאיברים שלו הצילו במקרה חיים של יהודים.
אל תצביע תשפיע

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 06, 2010, 16:57:15 »
אנחנו לא ילדים קטנים שאם מציעים לנו סוכריה אז אנחנו אומרים לעצמנו "הוא רק רוצה לתת לי סוכריה הוא אדם טוב"

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 06, 2010, 17:03:34 »
הם מוכרים לי, משת"פים שעשו את זה בשביל כסף

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 06, 2010, 18:02:28 »
http://news.walla.co.il/?w=/1/1730181&m=1&mid=98199

תבינו שלא כל הערבים רוצים להרוג יהודים.

אז מה בעצם אתה אומר , שיש ערבים טובים ? שיש סיכוי לדו קיום ? שצריך לעשות שלום ? , מה הפואנטה ?!
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 06, 2010, 20:15:29 »
בס''ד

שוב אתה מגן על האוייב הערבי הנאצי באובססיה חולנית. יש כתבה על זה כי זה כל כך נדיר. ואפילו במקרה הזה, המשפחה הערבית תרוויח הרבה מזה.

גם היו מקרים של גרמנים שהצילו יהודים לפני השואה. אבל בכל זאת, בסוף העם הגרמני רצח מעל שישה מיליון יהודים הי''ד. הגרמנים הנאצים הצליחו לבצע את השואה בגלל יהודונים כמוך ששיכנעו את היהודים שהגרמנים לא מסוגלים לעשות דבר כל כך אכזרי כמו שואה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 06, 2010, 20:31:58 »

אז מה בעצם אתה אומר , שיש ערבים טובים ? שיש סיכוי לדו קיום ? שצריך לעשות שלום ? , מה הפואנטה ?!

אני מצטרף לשאלה..

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 06, 2010, 22:54:50 »

אני רק אומר שיש ערבים טובים ושאסור לפגוע במזיד בערבים חפים מפשע שאין מטרה לכך.

לא אמרתי שיתכן דו קיום, כי זה ברמת המאקרו, ושם אנחנו והם לא מסתדרים.

מה הוכחת בזה? שהם לא כולם רוצחים שפלים? זה נכון וידוע, אבל הם עדיין אויב וזה לא השתנה.

הם עדיין אויב ?

הערבים שתרמו הם אויב ?
סלח לא, אבל אם אתה חושב כך, אז אני לא מסכים איתך בכלל.

וכן צריך להמשיך להילחם במחבלים רוצחים גם במחיר של פגיעה בחפים מפשע, וצריך גם לפגוע בחפים מפשע  נטו אם יש לזה תכלית מבצעית (כמו זריקת פצצות על ערים באיראן).

אבל לפגוע בסתם חפים מפשע כמו שטייטל וזאדה עשו - בלי שום תכלית מבצעית, זה אסור.

אני מקווה שעכשיו הכל מובן וברור לכל חבריי הפורום.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 06, 2010, 22:56:30 »
בס''ד

שוב אתה מגן על האוייב הערבי הנאצי באובססיה חולנית. יש כתבה על זה כי זה כל כך נדיר. ואפילו במקרה הזה, המשפחה הערבית תרוויח הרבה מזה.

גם היו מקרים של גרמנים שהצילו יהודים לפני השואה. אבל בכל זאת, בסוף העם הגרמני רצח מעל שישה מיליון יהודים הי''ד. הגרמנים הנאצים הצליחו לבצע את השואה בגלל יהודונים כמוך ששיכנעו את היהודים שהגרמנים לא מסוגלים לעשות דבר כל כך אכזרי כמו שואה.

חיים חבל שאתה חייב להעליב אותי ולקרוא לי יהודון, כי אתה יודע שזה לא נכון.

בכל זאת ברצוני לשבח אותך על הליברליות והפלורליזם שהפורום הזה מתיר, שהוא מאפשר לי לפרסם את הכתבה הזו, אפילו שהיא לא תואמת את רוח הפורום.

אני חושב שזה גם מראה עליך כמנהיג מתון, חושב וחכם. יישר כח!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 07, 2010, 01:49:31 »
אני רק אומר שיש ערבים טובים ושאסור לפגוע במזיד בערבים חפים מפשע שאין מטרה לכך.

לא אמרתי שיתכן דו קיום, כי זה ברמת המאקרו, ושם אנחנו והם לא מסתדרים.

הם עדיין אויב ?

הערבים שתרמו הם אויב ?
סלח לא, אבל אם אתה חושב כך, אז אני לא מסכים איתך בכלל.

וכן צריך להמשיך להילחם במחבלים רוצחים גם במחיר של פגיעה בחפים מפשע, וצריך גם לפגוע בחפים מפשע  נטו אם יש לזה תכלית מבצעית (כמו זריקת פצצות על ערים באיראן).

אבל לפגוע בסתם חפים מפשע כמו שטייטל וזאדה עשו - בלי שום תכלית מבצעית, זה אסור.

אני מקווה שעכשיו הכל מובן וברור לכל חבריי הפורום.

תבין שאויב זה דבר ראשון הגדרה. מעצם היותם חלק מאותו קולקטיב שאנו נלחמים בו הם מוגדרים כאויב. לא משנה לי אם כל עיסוקם הוא להפיץ אושר ושמחה או להכין קסאמים. זה לא משנה, מעצם היותם חלק מהקולקטיב שאנו במלחמה איתו הם מוגדרים כאויב.

אם מחר תקרא בעיתון את הכתבה הבאה. "אבריו של פעוט יהודי מת"א, הצילו את חייהם של 4 פלסטינים", לא היית אומר לעצמך איזה משת"פים המשפחה הזו? בהנחה כמובן שהעובדה שפלסטינים יקבלו את האיברים הייתה ידועה למשפחה.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 07, 2010, 07:47:39 »
גם אם הערבי "חף מפשע" , כפי שאתה טוען .. (וזה שטויות ..) , מה תגיד אם אחד (או יותר) מעשרת ילדיו עתיד להיות מחבל ולרצוח יהודי ? או אולי זרעו של הערבי הזה זרע צדיקים הוא ואף אחד מילדיו לא יתמוך/יבצע טרור (לא הגיוני..)
אז מה אם אחד מעשרות ילדיו עתיד לבצע פשעים כנגד יהודים ? (או שיש סיכוי שגם אף אחד מהם יחבל .. ?!) , אז מה עם מאות הנינים שלו ?! ...

אין ערבי חף מפשע ! , גם אם הוא לא ביצע פשע דורות המשכו יבצעו ..  הבנת את הרעיון ?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 07, 2010, 10:29:15 »
שמע להתברבר סתם? הוא ערבי? יופי, מגיע לו למות.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 07, 2010, 12:04:56 »
מקרה כזה הוא מיעוט וגם ערבים כאלו עלולים להיות מחוסלים בידיי החלאות האסלאמו נאציות תבין ברור שאין דבר כזה 100 אחוז ערבים (ובכלל אצל כל העמים)רעים אבל אצלם זה מיעוט!!!!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 07, 2010, 18:08:16 »
תבין שאויב זה דבר ראשון הגדרה. מעצם היותם חלק מאותו קולקטיב שאנו נלחמים בו הם מוגדרים כאויב. לא משנה לי אם כל עיסוקם הוא להפיץ אושר ושמחה או להכין קסאמים. זה לא משנה, מעצם היותם חלק מהקולקטיב שאנו במלחמה איתו הם מוגדרים כאויב.

תבין אחי בגדול שאני בסך הכל די מסכים איתך על הנושא הזה. הנה ציטוט שלך שמראה עד כמה אנחנו קרובים בדעה :

"m4a1" : "כל מי שחושב שיש לשחוט את הילדה הזו טועה, ואני יסביר למה. האם היא בגדר אויב? כן, אבל וזה אבל גדול. היא חפה מפשע, ואפשר לפגוע בחפים מפשע רק אם זה למען פגיעה במחבלים. לחסל אותה סתם, יהיה מיותר, לפחות לדעתי.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 07, 2010, 19:44:38 »
השמאלני, בהקשר לילדה הזו אני ישאל אותך משהו אחר.

אם היה מדוברלא בילדה, אלא בפדופיל מורשה בן 30. הייתי בעד לחסל או להחזיר אותו?

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 07, 2010, 19:51:01 »
אנחנו לא אומרים שכול הערבים רשעים.
אנחנו אומרים שאנחנו לא רוצים אותם כאן לא משנה אילו הם אנשים טובים או רעים (אבל מי שינסה לפגוע ביהודים צריך לשלם על כך) כמו כן אנחנו לא רוצים גויים אחרים ולא רק ערבים לא פינים לא הולנדים ולא סינים.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : ספטמבר 07, 2010, 20:01:54 »
השמאלני, בהקשר לילדה הזו אני ישאל אותך משהו אחר.

אל תצמיד את זה רק לילדה. אתה כתבת במפורש אתה נגד פגיעה בחפים מפשע (ולא רק בילדה), אלא אם כן זה כדי להרוג מחבלים.

וזה בדיוק מה שאני חושב.

אנחנו לא אומרים שכול הערבים רשעים.
אנחנו אומרים שאנחנו לא רוצים אותם כאן לא משנה אילו הם אנשים טובים או רעים (אבל מי שינסה לפגוע ביהודים צריך לשלם על כך) כמו כן אנחנו לא רוצים גויים אחרים ולא רק ערבים לא פינים לא הולנדים ולא סינים.

שלמה, קודם כל אני לא יודע בדיוק איך אתה מגדיר כ"רשעים", אבל יש כמה בפורום שגורסים שאין דבר כזה ערבי חף מפשע. אז אם אני עושה בקשה בין רשעים ללא חפים מפשע
אז זה יוצא שחיים, האלקשי, נץ ורון סוברים שכל הערבים רשעים.

אני גם תומך בפינוי פיצוי לכל הערבים, כי אנחנו והם לא מסתדרים ברמת הכלל. ולכן גם אם יש ערבים, כבודדים, שהם באמת מתנהגים אלינו יפה (כמו הערבים שבפתיחת ההודעה), אז
הם לא רלבנטיים.

אני לא מסכים איתך בקשר לסינים לפינים ולהולנדים, אני לא רואה אותם מתפוצצים בתוך אוטובוסים או קוראים להשמדת המדינה, ולכן, בניגוד לערבים, אין לי בעיה עם שהייתם פה.
אבל, כמובן שהשהיה שלהם צריכה להיות חוקית לגמרי, ובעתיד, ב"ה כאשר תהיה לנו מדינת הלכה, אני מקווה שהם יהיו פה רק אם הם ישמרו את 7 מצוות בני נח.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : ספטמבר 07, 2010, 20:18:13 »
תבין שמאלני, חפות מפשע לא סותר את היותה אויב.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : ספטמבר 07, 2010, 20:22:32 »
שמאלני , למה אתה לא מגיב לתגובתי ?

מה אתה אומר כדי להוכיח אותי על טעותי ? ? ?

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : ספטמבר 07, 2010, 20:25:13 »
תבין שמאלני, חפות מפשע לא סותר את היותה אויב.

יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא. אני הייתי מגדיר את זה שהוא לא אויב, אבל הוא נחשב חלק ממחנה האויב.
אבל אני מניח שאתה מסכים איתי שאסור לפגוע סתם כך בחף מפשע, אפילו אם ברמת הכלל הוא מוגדר כחלק מהאויב.

ולא רק כי זה אסור חוקית, אלא גם כי זה בעייתי מוסרית.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : ספטמבר 07, 2010, 20:29:24 »
גם אם הערבי "חף מפשע" , כפי שאתה טוען .. (וזה שטויות ..) , מה תגיד אם אחד (או יותר) מעשרת ילדיו עתיד להיות מחבל ולרצוח יהודי ? או אולי זרעו של הערבי הזה זרע צדיקים הוא ואף אחד מילדיו לא יתמוך/יבצע טרור (לא הגיוני..)
אז מה אם אחד מעשרות ילדיו עתיד לבצע פשעים כנגד יהודים ? (או שיש סיכוי שגם אף אחד מהם יחבל .. ?!) , אז מה עם מאות הנינים שלו ?! ...

אין ערבי חף מפשע ! , גם אם הוא לא ביצע פשע דורות המשכו יבצעו ..  הבנת את הרעיון ?

אני מתנצל על השהות בתגובה, אבל לפי ההיגיון שלך צריך גם להשמיד את כל אירופה ואמריקה, כי אולי לכל אחד מהאזרחים שם יהיה איפה שהוא צאצא אנטישמי שידגול בהשמדת מדינת ישראל,
אז למה לקחת סיכונים בו נהרוג את כולם וזהו.

ואני ארחיב את זה הלאה, בו נהרוג גם את כל היהודים, כי בטוח שיש סיכוי שצאצא של מישהו מאיתנו יתאסלם ויהפוך להיות מחבל שונא ישראל.

אני לא מקבל את הסברות שלך בכלל.

חוץ מזה שים לב שאתה חולק על המשתמש m4a1 שסובר שיש ערבים חפים מפשע, אתה סובר שאין.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : ספטמבר 07, 2010, 20:49:39 »
יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא. אני הייתי מגדיר את זה שהוא לא אויב, אבל הוא נחשב חלק ממחנה האויב.
אבל אני מניח שאתה מסכים איתי שאסור לפגוע סתם כך בחף מפשע, אפילו אם ברמת הכלל הוא מוגדר כחלק מהאויב.

ולא רק כי זה אסור חוקית, אלא גם כי זה בעייתי מוסרית.

אין יכול להיות, מעצם היותו חלק מהקולקטיב שאנחנו נלחמים בו, מדובר באויב. ואויב מחסלים. אני יהיה כנה איתך, לי אישית אין דם לחסל ילדה בת 5 שדופקת לי בדלת a man has to know his limitaions. אבל אני בהחלט יודע שמדובר באויב, ולא חי באשליות.

ואני אגיד את זה יותר בבירור, לגיטימי ועוד איך לחסל אותה, זה שלי אין את הכיבה לעשות את זה זו בעיה שלי. ואין לי שום זכות לכפות את המגבלה/חולשה שלי על החברה בעת מלחמה. לכפות את החולשות שלי כמגבלות על החברה כדי שאני לא יצטרך להתמודד עם זה.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 07, 2010, 20:59:28 על ידי m4a1 »

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : ספטמבר 07, 2010, 21:18:21 »
נכון להיום כל המחבלים בעולם הם לא אירופאים ולא אמריקאים ולא כושים ולא אפריקאים גם לא אוסטרלים ולא רוסים ,סינים הם גם לא  ..
כווווווווולם מסלמים !
ולכן אני עומד על דעתי שאין מסלמי חף מפשע .. (שלא לדבר שחלק מדתם הוא ציווי להרוג אותי ואת אחיי וחבריי..) ..

אם נכון להיום לא היו מסלמים אז לא היו פיגועים ולא היתה דרישה לבעלות על ארצי ולכן מבחינתי זו המטרה האידיאלית או לכל הפחות שלא יסתובבו לי בעיינים ולא יחיו באזור (רחוק מהעין רחוק מהלב..)

כל מסלמי הוא אויבי (בניגוד להרבה גויים ותרבויות שונות שציינת) ובשל הקירבה שלהם אלינו ,הם מזיקים ויכולים להרע לנו ולכן צריך או למגרם או לגרשם ,את כולם כאחד .