סך הכל הצבעות: 1
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
לא הבנתי את האפשרות השלישית ("אדם בעל דם יהודי כלשהו"). האם יש כמה סוגים של דם יהודי?
בס''דאך ורק על פי ההלכה.
ומה לגבי אדם שאמו יהודייה ואביו גוי, והוא בעצמו מאמין בדת אביו (אסלאם או נצרות)?
איך אתם מצליחים לחשוב על דברים כאלה?
אולי לך לא משנה אם יהיה לך ליד הבית בית כנסת, מסגד, או כנסייה, אבל לי (ולרוב הציבור היהודי בארץ) זה משנה ועוד איך.
אני מעדיף מקדש של דת מהמזרח הרחוק, אבל אני הכי מעדיף בית כנסת,יהודי מבחינתי זה אדם בעל חזות עברית עם קשר דם ליהדות, ויהיה יהודי על פי ההלכה.
ומניסיון אני אומר לך שהסיניות מאוד אוהבות בחורים ישראלים...
בחיים לא נגעת בבחורה יא בתול שפתיים
אז מה ואתה בחיים לא נגעת בהגה...
למה אתה מעליב אותו? הוא אחלה גבר הוא לא בתול לשון, הוא ליקק לכל האנטישמים...ולהגיד למישהו "לא נגעת בהגה" כשהוא בגיל 17 זה לא מעליב אף אחד ולא מעניין תתחת,לעומת זאת אתה לוזר כי רק טלי פחימה שמה עלייך..מה גם שברור שנשים אוהבות גברים ישראלים כמו שרוב הגברים אוהבים נשים יהודיות,עם סגולה זה כנראה סקסי
אני גם די בספק אם זה מעניין מישהו שאני עדיין בתול. זאת לא פעם ראשונה שצוחקים עליי שאני בתול אבל תמיד היחידים שצחקו עליי על כזה דבר זה רון בן מיכאל ושאר טיפוסים ברמה אישית לא גבוהה במיוחד...
לפי דעתי זה בכלל לא מצחיק שאתה בתול .. , זה אפילו עצוב ! ! ,בגילך כבר פיקפקתי עשרות ..
לו רק ידעתי לשקר כמוך...
האמת כואבת .. (אני לא מתגאה הזה , אך , אלו הם חיי .. ,חלק אתה מכיר מהמדיה ,בלי להזכיר שמות) זה כבר מאחורי , אני עכשיו נשוי באושר וממתין לקטנים ..
אני לא מכיר גבר שלא אוהב להגיד על עצמו שהוא זיין בכמויות...