כתב נושא: מתנחל הורשע בתקיפת חיילים ששמרו על יישובו  (נקרא 5613 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
אפרים הרשקוביץ מהכפר תפוח שבשומרון הורשע היום בבית משפט השלום בכפר סבא בכך שתקף בקללות ובדחיפות חיילים ששמרו על היישוב. האירוע התרחש באוגוסט 2005, ביום שבו ביצע עדן נתן זאדה את הפיגוע הקטלני בשפרעם. האבטחה תוגברה מפני שזאדה שהה בכפר תפוח לפני הפיגוע.

"נאצים בני זונות" - במלים בוטות אלה בחר אפרים הרשקוביץ לתקוף חיילים ששמרו על יישובו, כפר תפוח שבשומרון, לפני שתקף את החיילים פיזית. אתמול (יום א') הרשיע בית משפט השלום את הרשקוביץ באשמת תקיפה, העלבה והפרעה לעובד ציבור.

האירוע התרחש באוגוסט 2005 בעקבות הפיגוע שעשה באותו יום המחבל היהודי עדן נתן זדה בשפרעם. זדה הרג ארבעה בני אדם ופצע תשעה, לפני שנהרג בעצמו.

על פי כתב האישום שהוגש נגד הרשקוביץ, המתגורר לסירוגין בכפר תפוח ובירושלים, הוא הגיע עם רכב ובו שני אנשים נוספים לשער היישוב. כאשר החיילים ביקשו לבדוק את זהותם וביקשו מהם תעודות זהות, יצא הרשקוביץ מהרכב, ניגש לחיילים וצעק לעברם "נאצים בני זונות! תתביישו לכם! מה אתם עושים?"

כאשר החיילים ניסו למנוע ממנו את הכניסה ליישוב, דחף הרשקוביץ אחד מהם. כשהחייל השני ניגש לעזור לחברו ולתפוס את הרשקוביץ, הוא נתן לו מכה בגרון. בבית המשפט הכחיש הרשקוביץ את המיוחס לו וטען כי כאשר רצה להיכנס ליישוב במעבר הולכי הרגל, אחד החיילים תקף אותו.

הרשקוביץ הוסיף כי לאחר מכן נפגש עם החיילים והם ביקשו לעשות סולחה, אך הוא לא הסכים. בחקירתו בבית המשפט סיפר הרשקוביץ כי היה עצבני בגלל שהחיילים לא פתחו את השער, ובדיעבד התברר לו כי הם חשדו בו שהוא רוצה להכניס את גופת זדה ליישוב.

לאחר שמיעת העדים, ובהם החיילים, החליטה השופטת קלרה רג'ינאנו להרשיע את הרשקוביץ במיוחס לו. בפסק הדין קבעה השופטת כי היא מעדיפה ללא היסוס את גירסת עדי התביעה על פני גרסתו של הרשקוביץ. "עדותו של הרשקוביץ היתה מיתממת ולא משכנעת. עדותם של החיילים על השתלשלות האירועים והסיפור היתה משכנעת", קבעה השופטת.

בית המשפט יגזור את עונשו של הרשקוביץ בתקופה הקרובה.
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מתנחל הורשע בתקיפת חיילים ששמרו על יישובו
« להגיב #1 ב- : מרץ 12, 2007, 16:17:47 »
לא יפה...! >:(

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #2 ב- : מרץ 12, 2007, 16:19:10 »
לא יפה...! >:(
בס"ד
על איזה צד אתה מדבר ::)
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 12, 2007, 16:21:56 »
על הצד של הרשקוביץ'.
לא יפה איך שהוא התנהג לחיילים.הם לא עשו לו שום דבר שיצדיק התלהמות והתנהגות כזו מצידו.
צריך גם להיות בנאדם לפעמים!!!

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #4 ב- : מרץ 12, 2007, 16:25:02 »
על הצד של הרשקוביץ'.
לא יפה איך שהוא התנהג לחיילים.הם לא עשו לו שום דבר שיצדיק התלהמות והתנהגות כזו מצידו.
צריך גם להיות בנאדם לפעמים!!!
אני חושב שהמתנחל הזה לא התנהג יפה מפני שהחיילים שמרו  על היישוב שלו.והמתנחל הזה מחזיר להם תודה במכות.....
הוא דפוק בשכל או שההורים שלו אחים.....
חחחח....

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #5 ב- : מרץ 12, 2007, 16:25:58 »
בס"ד
החיילים שם גם לא צדיקים ממש...
ואושרי בלי הערות מיותרות.
יגאל=גואל

Aaron

• אורח
« להגיב #6 ב- : מרץ 12, 2007, 16:28:42 »
אני מאמין שזה עוד שקר של התשקורת הבולשביקית שכבר מזמן פתחה במלחמה נגד המתנחלים הצדיקים ונגד הציונות בכלל.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #7 ב- : מרץ 12, 2007, 16:31:14 »
אני מאמין שזה עוד שקר של התשקורת הבולשביקית שכבר מזמן פתחה במלחמה נגד המתנחלים הצדיקים ונגד הציונות בכלל.
בס"ד
כמו תמיד.
יגאל=גואל

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : מרץ 12, 2007, 16:33:05 »
קיצוני שמאלני, לפני שמכפישים ומתלהמים כדאי לברר את העובדות לאשורן.
והעובדות הן:

א. תפקידם של חיילים לא היה לשמור על היישוב אלא למנוע את קבורתו של עדן נתן זדה הי"ד, כך הם הודו בפרוטוקול המשפט.
ב. הרשקוביץ היה בזמנו חבר בכיתת הכוננות של היישוב ובגדוד העברי השוכן ביישוב, ולא היתה שום סיבה לא להכניסו ליישוב חוץ מהתעמרות.
ג. חיילי הוורמאכט הישראלי היו אלה שתקפו את הרשקוביץ כשניסו למנוע ממנו להכנס, והוא אך ורק התגונן (לא מספיק לטעמי).

כדאי להכניס לראש את העובדה שצה"ל של שלפני ההתנתקות היה צבא אנטישמי, שונא ומתנכל ליהודים בכלל ולמתנחלים בפרט,
וחייליו וקציניו עברו קורסים מדוקדקים שכללו שטיפת מוח אגרסיבית נגד מתנחלים.

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : מרץ 12, 2007, 16:34:05 »
בס"ד
לא אמרתי שהם צדיקים,אבל לא היתה שום פרובוקציה מצידם כדי שתצדיק התנהגות כזאת.
אולי החיילים היו מתומכי הרב כהנא?!
מה אז היתה השקפתך?אי אפשר לדעת ואנו לא בודקים כל חייל לאיזה מחנה פוליטי הוא שייך!
עלינו להיות תרבותיים וסבלניים כלפי חיילינו,גם אם השקפתם הפוליטית אינה תואמת את השקפתינו.
אחרי הכל אין לנו צבא אחר ועלינו לנקוט במיוחד כלפיהם בסלחנות כי עד כמה שאני יודע ומבין,המדינה מושכת את הצבא אחריה ולא להיפך...

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : מרץ 12, 2007, 16:38:58 »
והעובדות הן:

א. תפקידם של חיילים לא היה לשמור על היישוב אלא למנוע את קבורתו של עדן נתן זדה הי"ד, כך הם הודו בפרוטוקול המשפט.
ב. הרשקוביץ היה בזמנו חבר בכיתת הכוננות של היישוב ובגדוד העברי השוכן ביישוב, ולא היתה שום סיבה לא להכניסו ליישוב חוץ מהתעמרות.
ג. חיילי הוורמאכט הישראלי היו אלה שתקפו את הרשקוביץ כשניסו למנוע ממנו להכנס, והוא אך ורק התגונן (לא מספיק לטעמי).

כדאי להכניס לראש את העובדה שצה"ל של שלפני ההתנתקות היה צבא אנטישמי, שונא ומתנכל ליהודים בכלל ולמתנחלים בפרט,
מאיפה אתה יודע את כל הפרטים האלה???
אני התייחסתי רק למה שהיה רשום בכתבה,ואם היו פרטים אחרים שהם קונספירציה תקשורתית אבקש לסייג את דבריי.

נ.ב-"תודה רבה" על הכינוי החדש שהדבקת לי.

Aaron

• אורח
« להגיב #11 ב- : מרץ 12, 2007, 16:41:45 »
והעובדות הן:

אני התייחסתי רק למה שהיה רשום בכתבה,ואם היו פרטים אחרים שהם קונספירציה תקשורתית אבקש לסייג את דבריי.

איך אתה כל כך ממהר להאמין לפלוצים האלה שמשחררת התשקורת האנטישמית? אם יש כתבה על מתנחלים רוב הסיכוים שכל מה שכתוב הוא שקרים שנועדו רק לפגוע בתדמיתם.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #12 ב- : מרץ 12, 2007, 16:42:51 »
והעובדות הן:

בס"ד
ומי בימים אלו נוטה להאמין להם.
יגאל=גואל

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : מרץ 12, 2007, 16:44:12 »
מה אז היתה השקפתך?אי אפשר לדעת ואנו לא בודקים כל חייל לאיזה מחנה פוליטי הוא שייך!
עלינו להיות תרבותיים וסבלניים כלפי חיילינו,גם אם השקפתם הפוליטית אינה תואמת את השקפתינו.
אחרי הכל אין לנו צבא אחר ועלינו לנקוט במיוחד כלפיהם בסלחנות כי עד כמה שאני יודע ומבין,המדינה מושכת את הצבא אחריה ולא להיפך...

אולי פעילי החמאס בג'נין הם תומכי הרב כהנא? בחייך.

החיילים הללו הם בני בליעל, פושעים ומנוולים. הצבא שביצע את הגירוש האכזרי היה הצבא היחיד שגירש יהודים מאז הוורמאכט,
וכל חייל שהשתתף בצורה כלשהי בפעולות אנטישמיות כנגד יהודים כרת עצמו מן העם היהודי. מבחינתי החיילים הללו גרועים
בהרבה ממחבלי החמאס, שכן מחבל חמאס פועל למען עמו, וזה דבר טבעי - ואילו היהודונים במדי החאקי בצעו פשע נגד
בני עמם, וזה חמור בהרבה, ואסור לנו לקבל בהבנה את פשעיהם גם בעבור 1000 שנה.

בושה וכלימה לצה"ל האנטישמי ולחייליו הבוגדניים שביצעו פשע בל יכופר נגד עמם. נבוא איתם חשבון. עם כל אחד ואחד מהם.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : מרץ 12, 2007, 16:46:00 »

ואם אומר שנוכחתי שם וראיתי את ההתרחשות במו עיניי, תאמין לי?

אל דאגה, הרווחת אותו ביושר.
« עריכה אחרונה: מרץ 12, 2007, 16:46:42 על ידי האלקשי »

Aaron

• אורח
« להגיב #15 ב- : מרץ 12, 2007, 16:48:56 »

אולי פעילי החמאס בג'נין הם תומכי הרב כהנא? בחייך.

החיילים הללו הם בני בליעל, פושעים ומנוולים. הצבא שביצע את הגירוש האכזרי היה הצבא היחיד שגירש יהודים מאז הוורמאכט,
וכל חייל שהשתתף בצורה כלשהי בפעולות אנטישמיות כנגד יהודים כרת עצמו מן העם היהודי. מבחינתי החיילים הללו גרועים
בהרבה ממחבלי החמאס, שכן מחבל חמאס פועל למען עמו, וזה דבר טבעי - ואילו היהודונים במדי החאקי בצעו פשע נגד
בני עמם, וזה חמור בהרבה, ואסור לנו לקבל בהבנה את פשעיהם גם בעבור 1000 שנה.

בושה וכלימה לצה"ל האנטישמי ולחייליו הבוגדניים שביצעו פשע בל יכופר נגד עמם. נבוא איתם חשבון. עם כל אחד ואחד מהם.
אל תשכח שיש חיילים שסרבו פקודה ונלחמו למען א"י. לא כל חיילי צה"ל הם כאלה אנטישמים, לא כדאי להכליל את כולם.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : מרץ 12, 2007, 16:52:44 »
אהרן, ידידי, סרוב פקודה כבר אינו מספיק היום.
בושה גדולה מנשוא ללבוש מדים של הצבא היחיד בעולם שגירש יהודים באלימות ב-60 השנים האחרונות.

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : מרץ 12, 2007, 16:53:27 »
והעובדות הן:

איך אתה כל כך ממהר להאמין לפלוצים האלה שמשחררת התשקורת האנטישמית? אם יש כתבה על מתנחלים רוב הסיכוים שכל מה שכתוב הוא שקרים שנועדו רק לפגוע בתדמיתם.
תראה אחי,"כהנא צדק" הביא כתבה מאיזשהו אתר באינטרנט ואני הגבתי למה שקראתי ולמה שהיה רשום!
אני לא עוסק בספקולציות כאלה ואחרות וגם לא בקונספירציות שאתה סבור שהן קיימות בקטע של המתנחלים.
אני סבור שאין לעשות הכללה בין כל החיילים,כי אני אישית מכיר הרבה מאוד חיילים שבקלות יכלו להיות ברשימת כהנא לכנסת...
חוץ מזה שאני מתנחל בעצמי,כך שאין לחשוד בי שאני ממלא את תפקידו של יוסי ביילין בסוגיה זו. :-\

Aaron

• אורח
« להגיב #18 ב- : מרץ 12, 2007, 16:55:53 »
אהרן, ידידי, סרוב פקודה כבר אינו מספיק היום.
בושה גדולה מנשוא ללבוש מדים של הצבא היחיד בעולם שגירש יהודים באלימות ב-60 השנים האחרונות.
אני מבין אותך. אבל ההגיון שלי אומר לי: שאם לא יהיה צבא (אפילו שזה צבא לא נקי שגירש יהודים) כל המדינות הנאציות שמסביבנו יתקפו אותנו ולא נוכל להרתיע... יש אפשרות שנושמד כמו בשואה חס וחלילה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : מרץ 12, 2007, 16:58:32 »
אני מבין אותך. אבל ההגיון שלי אומר לי: שאם לא יהיה צבא (אפילו שזה צבא לא נקי שגירש יהודים) כל המדינות הנאציות שמסביבנו יתקפו אותנו ולא נוכל להרתיע... יש אפשרות שנושמד כמו בשואה חס וחלילה.

צבא אנטישמי שמגרש יהודים לא מסוגל לנצח את האויבים מבחוץ. מלחמת לבנון האחרונה הוכיחה זאת.

Aaron

• אורח
« להגיב #20 ב- : מרץ 12, 2007, 17:00:26 »

צבא אנטישמי שמגרש יהודים לא מסוגל לנצח את האויבים מבחוץ. מלחמת לבנון האחרונה הוכיחה זאת.
אם הצבא הזה לא היה קיים בכלל, החיזבאללה היה נכנס לתוך הארץ, כובש אותה ומבצע שואה נגד היהודים. והצבא מנע את זה.

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : מרץ 12, 2007, 17:04:18 »

למה שלא ננסה להפיל את השלטון במקום "להיכנס" בצבא??
הצבא מקבל פקודות(גם פקודות אנטישמיות לצערי)מהדרג המדיני ולא להיפך!

נ.ב-נראה לי שאתה חושב יותר "מהבטן" מאשר מהראש.
נסה לחשוב קצת יותר בהיגיון.

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #22 ב- : מרץ 12, 2007, 17:05:31 »
בס"ד
סליחה.....
אני מצטער...

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : מרץ 12, 2007, 17:14:18 »
הצבא מקבל פקודות(גם פקודות אנטישמיות לצערי)מהדרג המדיני ולא להיפך!

אה, הבנתי. מסתבר שלדעתך אייכמן ימ"ש צדק בקו ההגנה שלו כשטען "רק ביצעתי פקודות".
אולי תגיש ערעור בשמו? הרי רק הדרג המדיני היה אשם. ה-SS היו זכים וטהורים, כשלג ילבינו...

Aaron

• אורח
« להגיב #24 ב- : מרץ 12, 2007, 17:18:26 »
ראשי הצבא והדרג המדיני הם אשמים אבל במה אשם החייל הפשוט שלא תומך בגירוש יהודים ותומך ברב כהנא זצ"ל הי"ד?
כשאני אתגייס לצבא אין מצב שאני מגרש יהודים. הלוואי שיתנו לי לשרת בחברון, אני יעזור שם למתנחלים לזרוק אבנים על האוייב הערבי.