כתב נושא: סרטון: הדקירה במצעד-הגאווה 2005 בירושלים  (נקרא 4927 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
סרטון: הדקירה במצעד-הגאווה 2005 בירושלים
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 08, 2010, 01:56:23 »
מה יהיה אם השנאה הזאת לאנשים אם נטיה מינית שונה??! העיקר דוקרים הומואים אבל באנשים שנלחמים נגדנו אף אחד לא נוגע..
אל תצביע תשפיע

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 08, 2010, 23:27:56 »
מה יהיה אם השנאה הזאת לאנשים אם נטיה מינית שונה??! העיקר דוקרים הומואים אבל באנשים שנלחמים נגדנו אף אחד לא נוגע..

הבעיה שההומואים והלסביות הם גם שונאים אותנו ונלחמים נגדנו,בגלל שהם חריגים אז הם מרגישים שייכות למיעוט ובאופן אוטומטי הם מחשיבים אותנו לרשעים.

ולוחם אני הייתי מצדיק יותר שימוש בנשק חם! :rapidfire:

אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 08, 2010, 23:34:31 »

באמת? תגיד, מה דעתך על הטבח שנעשה בחברי הקהילה ההומו-לסבית בתל אביב ב-1 באוגוסט אשתקד?
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 09, 2010, 04:51:45 »
הבעיה שההומואים והלסביות הם גם שונאים אותנו ונלחמים נגדנו,בגלל שהם חריגים אז הם מרגישים שייכות למיעוט ובאופן אוטומטי הם מחשיבים אותנו לרשעים.

הם לא.לא חסר הומואים ולסביות שהם ימנים ולא מאמינים לקשקושים השמאלנים ואי אפשר לעשות הכללה כזאת בלי שום קשר.יש הרבה מאד אנשים חריגים במדינה(כמו בכל מקום)ועדיין לא כולם מרגישים שייכות לכל מיעוט רק בגלל שהם מיעוט..תכלס בכל אחד יש משהו חריג ובסופו של דבר הומואים ולסביות הם אנשים רגילים בסופו של דבר למרות הסטיגמות שמדביקים להם.
אל תצביע תשפיע

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 09, 2010, 10:25:00 »
אני מגנה את הפיגוע ב" הפועל בר נוער ת"א " ,אבל , לא את מעשה האלימות בירושליים ! ,הם חצו גבול !

לפי דעתי ,הדוקר קידש את שם ה' .
יש השלכות למעשים , תחיו את חייכם ואל תפגעו במכוון במקום הקדוש לכל כך הרבה יהודים = ירושליים @ :old_Angry2:
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק שמאלני אוהב ישראל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 11, 2010, 08:01:17 »
יפה שרועי כאן מצדיק את הדוקר ואת הדקירה, ומגן על העיר הקדושה בכזה חירוף נפש, אבל אפילו לא יודע לאיית את שם אותה עיר שלכאורה כה חשובה לו.
שים לב רועי, כך יש לאיית: י ר ו ש ל י ם

אוקיי?

אני נאלץ להצביע על ההתלהמות המיותרת והמכוערת של מי כאן שמצדיק דקירות ומעשי אלימות. אני מציע לכולם לספור עד אלף לפני שהם מצדיקים דקירות ומכות. כנראה שההבנה שלכם את היהדות ואת הדת מעוותת לחלוטין או נשענת על כרעי תרנגולת, אחרת לא הייתם ממהרים להתבטא כך.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 11, 2010, 08:07:36 »
יפה שרועי כאן מצדיק את הדוקר ואת הדקירה, ומגן על העיר הקדושה בכזה חירוף נפש, אבל אפילו לא יודע לאיית את שם אותה עיר שלכאורה כה חשובה לו.

אוקיי?

אני נאלץ להצביע על ההתלהמות המיותרת והמכוערת של מי כאן שמצדיק דקירות ומעשי אלימות. אני מציע לכולם לספור עד אלף לפני שהם מצדיקים דקירות ומכות. כנראה שההבנה שלכם את היהדות ואת הדת מעוותת לחלוטין או נשענת על כרעי תרנגולת, אחרת לא הייתם ממהרים להתבטא כך.

ואחרי מסכת השטויות, הבורות והסילוף שהבאת כאן, מעם טיעון רציני?

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 11, 2010, 08:13:58 »

אני מגנה את הדקירות והמכות, אבל לבוא ולומר ש"ההבנה שלהם ביהדות היא מעוותת" זה פשוט לא נכון. הרי כתוב במפורש  "וְאִישׁ, אֲשֶׁר יִשְׁכַּב אֶת-זָכָר מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה - תּוֹעֵבָה עָשׂוּ, שְׁנֵיהֶם; מוֹת יוּמָתוּ, דְּמֵיהֶם בָּם. " מה יותר ברור מזה?  שוב, אני אפילו לא דתי ואני מאוד מתנגד לזה, אבל זוהי היהדות..

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 11, 2010, 09:43:30 »

אוקיי?

מאוד בוגר לחפש את הבחור על טעויות כתיב..במיוחד שזה יכול לקרות בטעות לכל אחד..
אתה מוזמן לראות מה התורה אומרת לגבי משכבי זכר ומה דינם..אז לפני שאתה מדבר על הבנה..

אגב אחי אתה קורא לעצמך "שמאלני אוהב ישראל" במה מתבטאת האהבה שלך??

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 11, 2010, 10:57:10 »
שמאלני מטומטם .
הגיבור (כן גיבור) שפגע במצעד הבהמות , קידש שם שמיים ! ,עד ירושלים ,חזירים  .
כל יהודי באשר הוא ,נפגע מכך שהטומאה חודרת לישראל וירושלים בפרט ,רק אמיצים, צדיקים ובעליי אמונה מוחלטת ,מוכנים להקריב את חייהם(יישב בכלא הרבה זמן) למען קידוש השם .
חבל שאין עוד כמוהו , אותו צדיק, שבכל מצעד כזה יהיו כמה כאלה ואז אולי יפסקו הבזיונות בירושלים ,אם בטוב לא מבינים אז ברע יבינו , אבל יבינו !

נ.ב. , שמאלני מטומטם , כיוון שאתה בטח דוקטור ללשון העיברית ,אנה ממך  הגה אותי כשורה ,איך רושמים נכון ?  "תפסיק לבלבל בביצים " או "תפסיק לבלבל בבייצים " ?? :old_afro:

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 11, 2010, 14:33:27 »
לפי מה שקראתי(על הסנהדרין בויקיפדיה)עונש מוות ביהדות בטל היום מבחינה הלכתית כי אין את בית הדין הגדול בבית המקדש כמו פעם ולאף בית דין היום אין סמכות לגזור גזר דין מוות
כך שאי אפשר להצדיק הוצאה להורג של מישהו כיום בגלל מה שכתוב בתורה שלא נדבר על איזה ערס-דתי אחד שמחליט לדקור אנשים רק בגלל שהם הומואים וצועדים בירושלים..
אל תצביע תשפיע

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 11, 2010, 15:49:45 »
לפי מה שקראתי(על הסנהדרין בויקיפדיה)עונש מוות ביהדות בטל היום מבחינה הלכתית כי אין את בית הדין הגדול בבית המקדש כמו פעם ולאף בית דין היום אין סמכות לגזור גזר דין מוות
כך שאי אפשר להצדיק הוצאה להורג של מישהו כיום בגלל מה שכתוב בתורה שלא נדבר על איזה ערס-דתי אחד שמחליט לדקור אנשים רק בגלל שהם הומואים וצועדים בירושלים..
על פי מה אתה קובע שזה היה ערס-דתי?!.אותו בחור אחי קנא קנאת ה'

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 11, 2010, 15:51:37 »
מהסרטון זה נראה כמו נסיון תקיפה עם סכין ובעקבותיו נסיון לינץ'. בסוף הסרטון רואים את השוטרים מעבירים את הסכין ולא נראים כתמי דם. מישהו בכלל נדקר באירוע ?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 11, 2010, 17:40:28 »
אם ההומואים והלסביות היו רק הומואים ולסביות לא הייתה לי בעיה איתם אני פשוט סולד מהגועל נפש הזה.

אבל רובם (כולם בעצם) תל אביבניקים שמאלנים מניאקים ששנואים אותנו ואת הציונות

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 11, 2010, 17:48:48 »
אם ההומואים והלסביות היו רק הומואים ולסביות לא הייתה לי בעיה איתם אני פשוט סולד מהגועל נפש הזה.

אבל רובם (כולם בעצם) תל אביבניקים שמאלנים מניאקים ששנואים אותנו ואת הציונות

בתור תל אביבי ,די נפגעתי ..
אחי , יש תל אביבים שהם בסדר ,לא כולם (ואף לא רובם..) שמאלנים ,ייפי נפש ..
ואן לי בעיה לגביי מה שהאדם בוחר במיטתו ,אני לא מקבל את זה ,אבל זוהי בחירתו .. ,בין כך לבין להיות "גאה" ולעשות מצעדים ,המרחק רב . (שמעת פעם על מצעד הסטרייטים?!)
ועל אחת כמה וכמה כאשר מדובר בהתרסה , נטו.
ירושלים (עיר הקודש לפי התורה) , מצעד "מישכב זכר" (איסור גדול המחייב מיתה,לפי התורה) , איפה בג"צ ?! ,מה אם כל הצער שנגרם להיהודים מאמינים ?! ,

חופש הביטוי הפך לחופש הדיכוי , בג"צ = בוגדים גדולים צצו !

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 11, 2010, 18:54:16 »
באמת? תגיד, מה דעתך על הטבח שנעשה בחברי הקהילה ההומו-לסבית בתל אביב ב-1 באוגוסט אשתקד?
מה תגיד אם יתברר שהרוצח הוא בכלל חבר גאה בקהילה ?

אני בכל מקרה מתנגד לכל רצח בלי קשר לזהות הקורבן או הרוצח.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 12, 2010, 05:08:34 »
שמאלני מטומטם .
הגיבור (כן גיבור) שפגע במצעד הבהמות , קידש שם שמיים ! ,עד ירושלים ,חזירים  .
כל יהודי באשר הוא ,נפגע מכך שהטומאה חודרת לישראל וירושלים בפרט ,רק אמיצים, צדיקים ובעליי אמונה מוחלטת ,מוכנים להקריב את חייהם(יישב בכלא הרבה זמן) למען קידוש השם .
חבל שאין עוד כמוהו , אותו צדיק, שבכל מצעד כזה יהיו כמה כאלה ואז אולי יפסקו הבזיונות בירושלים ,אם בטוב לא מבינים אז ברע יבינו , אבל יבינו !

נ.ב. , שמאלני מטומטם , כיוון שאתה בטח דוקטור ללשון העיברית ,אנה ממך  הגה אותי כשורה ,איך רושמים נכון ?  "תפסיק לבלבל בביצים " או "תפסיק לבלבל בבייצים " ?? :old_afro:

מעניין, משהוא שאין לו בעיה לתמוך במועדון שמחלל שבת, שזו עבירה על אחת מ-10 הדיברות, ואין לאותו מועדון בעיה לעשות זאת גם בירושלים עצמה, מטיף על קדושת ירושלים.

קצת תמוהה כל הקטע הזה.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 12, 2010, 09:09:05 »
מה תגיד אם יתברר שהרוצח הוא בכלל חבר גאה בקהילה ?

אני בכל מקרה מתנגד לכל רצח בלי קשר לזהות הקורבן או הרוצח.
רוב הסיכויים שאותו בחור שרצח פעל מסיבה של אהבה נכזבת..(הומאים פוגעים בעצמם?)