כתב נושא: האם כדיי להתגייס לצהל  (נקרא 5647 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« ב- : יולי 30, 2010, 21:37:06 »
שאלה אישית לגביי ואני מעוניין לקבל את דעתכם.

אני השתחררתי מחיל האויר בשנת 2003 בפרופיל 97(כן...יש דבר כזה בחיל האויר) בתקופה שאני השתחררתי זה היה תקופת הקיצוצים בצהל ואני קיבלתי פטור ממילואים שבתעודה כתוב סיבת הפטור צימצום כוחות המילואים(הרבה אנשים שאני מכיר קיבלו את זה בתקופה שלי).

השאלה שלי זה האם כדיי לי להתנדב ואני שואל מכל ההבטים.

מצד אחד אני נורא רוצה לתרום למדינה ומצד שני כמתנדב אני לא מקבל משכורת מה שפוגע לי באופן ישיר בפרנסה שאני זקוק לה בגילי.

ועוד כמה דברים כמתנדב אני לא מקבל תשלום החזר נסיעות בתחבורה הציבורית ובמקרה של פציעה אני מבוטח רק על העזרה הראשונה ולא למשך הטיפולים במידה וצריך.

אשמח לשמוע את דעתכם כולל הסבר קטן האם כדיי או לא
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #1 ב- : יולי 31, 2010, 01:34:21 »
מחיר זעיר בישביל לשרת את המדינה לדעתי, אם זה באמת יקשה לך על הפרנסה והחיים אז אתה לא חייב.
אבל אני בטוח שישנם הטבות מסויימות למתנדבים.. (בכל זאת.. )

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #2 ב- : יולי 31, 2010, 17:31:55 »
אם יש לך משפחה לפרנס, אז לא, אין סיבה שהם יסבלו, זה לא שאנחנו במצב של מלחמת הישרדות.

אם אין לך משפחה שתלויה בך כלכלית, לך על זה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #3 ב- : יולי 31, 2010, 20:54:24 »
אם יש לך משפחה לפרנס, אז לא, אין סיבה שהם יסבלו, זה לא שאנחנו במצב של מלחמת הישרדות.

אם אין לך משפחה שתלויה בך כלכלית, לך על זה.
מסכים.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק danielle

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #4 ב- : יולי 31, 2010, 21:41:58 »
אם אתה רוצה להתנדב
אתה יכול להתנדב בכל כך הרבה מקומות שזה לא יגמר תמיד צריך עזרה ולדעתי אתה יכול לוותר על להתנדב בצבא
בהצלחה!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #5 ב- : יולי 31, 2010, 22:58:54 »
באמת חבר'ה אני מתפלא עליכם איך יהודים פטריוטים גאים שכמוכם מסוגלים בכלל להטיל דופי בחובתכם הפטריוטית להתגייס לצה"ל ולהגן על המדינה? אבל הבוס הגדול אני חייב להגיד גם לך באופן אישי אני הייתי בטוח שאתה רק בן 17 או 18 ועוד לא סיימת תיכון אבל אני רואה שאתה גדול ממני בשלוש שנים...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #6 ב- : יולי 31, 2010, 23:24:27 »
בס''ד
התנדבות בצה''ל היא זכות.
עדן איסקוביץ

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 01, 2010, 00:30:46 »
באמת חבר'ה אני מתפלא עליכם איך יהודים פטריוטים גאים שכמוכם מסוגלים בכלל להטיל דופי בחובתכם הפטריוטית להתגייס לצה"ל ולהגן על המדינה? אבל הבוס הגדול אני חייב להגיד גם לך באופן אישי אני הייתי בטוח שאתה רק בן 17 או 18 ועוד לא סיימת תיכון אבל אני רואה שאתה גדול ממני בשלוש שנים...
אתה חושב שכל העולם הוא בגיל 12-18 ואילו רק אתה חצית באורח פלא את גיל 20.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 01, 2010, 00:31:58 »
אתה חושב שכל העולם הוא בגיל 12-18 ואילו רק אתה חצית באורח פלא את גיל 20.

תסלח לי, אבל האם קוראים לך הבוס הגדול?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 01, 2010, 00:35:26 »
תסלח לי, אבל האם קוראים לך הבוס הגדול?
לא סלחתי, רק מדגיש אדיוטיזם צרוף כשזה צף ויפה שאתה לפחות מודה בזה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 01, 2010, 00:37:25 »
לא סלחתי, רק מדגיש אדיוטיזם צרוף כשזה צף ויפה שאתה לפחות מודה בזה.

מצדי אל תסלח לי גם ככה אף אחד בארץ הזאת לא סופר אותך. בגלל זה הפורום היחיד שמקבל אותך זה פורום שהשרת שלו נמצא בחו"ל. עכשיו בטח אתה תמחק את מה שאמרתי או שאתה תשנה אותה, ואולי אפילו תנעל את הדיון.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 01, 2010, 01:04:53 »
"אוכל חזיר וגאה בזה" תגיד מה הקטע של השרת בחו"ל ? זה עד כדי כך מעיק לך?

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 01, 2010, 01:06:47 »
"אוכל חזיר וגאה בזה" תגיד מה הקטע של השרת בחו"ל ? זה עד כדי כך מעיק לך?

לא, עליי זה לא מעיק, זה דווקא אמור להעיק עליכם. הסיבה שאני כל הזמן מזכיר לכם את זה זה כדי להבהיר לכם את מעמדכם בחברה הישראלית...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 01, 2010, 01:18:52 »
מצדי אל תסלח לי גם ככה אף אחד בארץ הזאת לא סופר אותך. בגלל זה הפורום היחיד שמקבל אותך זה פורום שהשרת שלו נמצא בחו"ל. עכשיו בטח אתה תמחק את מה שאמרתי או שאתה תשנה אותה, ואולי אפילו תנעל את הדיון.
מאיפה אתה ממציא את השטות הזאת שאתה כל הזמן חוזר על עליה ככלב השב אל קיאו.
הפורום היחיד שמקבל אותי? איזה מין שטות, כתבתי כבר במקומות אחרים, זאת אומרת שכן קיבלו אותי, אבל מכיוון שאני מביע דעות לא קלות לעיכול, אז הרבה בפורומים הללו יצאו נגדי בויכוחים אין קץ, אז חיפשתי מקום שבו לא ארגיש לבד ולא אהיה מותקף כל הזמן בשל דעותיי, אז מצאתי פה, זה הכל.
מכאן ועד המסקנה שלך שאף אחד לא סופר אותי (אם אף אחד לא היה סופר אותי, לא היו מגיבים לדבריי אלא הייתי זוכה בהתעלמות ומוגדר כטרול) אין פשוט כל קשר, אז אתה הולך ומשגר מישבנך הבלים ומסקנות שלא קשורות לדבר וחוזר על זה כמו פטיפון שבור, ועוד הולך הלאה ומכנה ורואה בכל מי שלא חוזר על השטות הזו בתור ילדים, כמה עלוב........
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 01, 2010, 01:35:20 »
מאיפה אתה ממציא את השטות הזאת שאתה כל הזמן חוזר על עליה ככלב השב אל קיאו.
הפורום היחיד שמקבל אותי? איזה מין שטות, כתבתי כבר במקומות אחרים, זאת אומרת שכן קיבלו אותי, אבל מכיוון שאני מביע דעות לא קלות לעיכול, אז הרבה בפורומים הללו יצאו נגדי בויכוחים אין קץ, אז חיפשתי מקום שבו לא ארגיש לבד ולא אהיה מותקף כל הזמן בשל דעותיי, אז מצאתי פה, זה הכל.
מכאן ועד המסקנה שלך שאף אחד לא סופר אותי (אם אף אחד לא היה סופר אותי, לא היו מגיבים לדבריי אלא הייתי זוכה בהתעלמות ומוגדר כטרול) אין פשוט כל קשר, אז אתה הולך ומשגר מישבנך הבלים ומסקנות שלא קשורות לדבר וחוזר על זה כמו פטיפון שבור, ועוד הולך הלאה ומכנה ורואה בכל מי שלא חוזר על השטות הזו בתור ילדים, כמה עלוב........

אני רק יודע שהמפלגה שאתם מזוהים איתה (האיחוד הלאומי) יש לה רק ארבעה מנדטים בכנסת, והנה הרגע אתה בעצמך הודית שחוץ מבפורום הזה בכל פורום אחר אתה מרגיש בודד. חוץ מזה תגיד תודה שלפחות אותך אף אחד לא רוצה לזרוק לכלא בגלל דעותיך ה"לא מקובלות". כשאני אז אמרתי את דעתי על ההיקף של השואה, היו כאלו שאמרו שמקומי בכלא. וכן, אני עדיין מרגיש שלהתווכח אתכם זה כמו להתווכח עם ילדים בכיתה א'...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 01, 2010, 01:40:40 »
אני רק יודע שהמפלגה שאתם מזוהים איתה (האיחוד הלאומי) יש לה רק ארבעה מנדטים בכנסת, והנה הרגע אתה בעצמך הודית שחוץ מבפורום הזה בכל פורום אחר אתה מרגיש בודד. חוץ מזה תגיד תודה שלפחות אותך אף אחד לא רוצה לזרוק לכלא בגלל דעותיך ה"לא מקובלות". כשאני אז אמרתי את דעתי על ההיקף של השואה, היו כאלו שאמרו שמקומי בכלא. וכן, אני עדיין מרגיש שלהתווכח אתכם זה כמו להתווכח עם ילדים בכיתה א'...
אני לא מזוהה עם אף מפלגה ואף תנועה, אני אדם יחיד נקודה.
אז אל תכליל אותי עם אף "אתם" כזה או אחר.
אני אמרתי שאני מרגיש בודד כמותקף לא בודד כאחד שמתעלמים ממנו כטרול, שני דברים שונים לחלוטין.
"היו כאלה"-שמחת זקנתי, אני לא נכנסתי לכל העניין הזה של דעותיך על השואה והקיפה, אז אל תצרף מין בשאינו מינו.
מי זה "אתכם"? שוב הכללות מפגרות....
ובנתיים מי שמראה שעדיין לא קיבל תעודה מגן שושי זה אתה!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 01, 2010, 01:44:24 »
אני לא מזוהה עם אף מפלגה ואף תנועה, אני אדם יחיד נקודה.
אז אל תכליל אותי עם אף "אתם" כזה או אחר.
אני אמרתי שאני מרגיש בודד כמותקף לא בודד כאחד שמתעלמים ממנו כטרול, שני דברים שונים לחלוטין.
"היו כאלה"-שמחת זקנתי, אני לא נכנסתי לכל העניין הזה של דעותיך על השואה והקיפה, אז אל תצרף מין בשאינו מינו.
מי זה "אתכם"? שוב הכללות מפגרות....
ובנתיים מי שמראה שעדיין לא קיבל תעודה מגן שושי זה אתה!

מה שבטוח, אני בספק אם בבחירות האחרונות אתה הצבעת "קדימה" או חד"ש. ומה זה משנה אם זה בודד מותקף או בודד שמתעלמים ממנו, אם הייתה לך תעודה מגן שושי אתה היית מבין לבד למה אני מתכוון אז תפסיק להתעסק בטפל.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 01, 2010, 02:00:01 »
מה שבטוח, אני בספק אם בבחירות האחרונות אתה הצבעת "קדימה" או חד"ש. ומה זה משנה אם זה בודד מותקף או בודד שמתעלמים ממנו, אם הייתה לך תעודה מגן שושי אתה היית מבין לבד למה אני מתכוון אז תפסיק להתעסק בטפל.
הבחירות הם רפש ובזבוז אנרגיה, לא רלוונטי לדבר.
בוודאי שזה משנה אם אתה בודד כמותקף (כי או אז דעותיך מהוות איום, אתה בעל אינטלקט שראוי שישקיעו עליך אנרגיות) אל מול בודד כשמתעלמים ממך (ואז מראים שאתה פשוט לא ראוי לכל תגובה שהיא ואתה לא מוערך כלל, ואז אם כן, באמת לא סופרים אותך, מי שמתווכח איתך סופר אותך, כמובן אם זה ברמת דיון ועובדות ולא השתלחות אד הומינם).
ולגבי התעודות, לי יש תעודות מגנים אחרים, בטח לא מגנים שבהם דוחפים לילדים פטריות וכדורים, ונכון, אני בהחלט מסכים שיש פה חבר'ה שהם בגילאי עשרה, זה בהחלט מציאות (אין הרבה כאלה בגילאי 20 ומעלה שבאמת משקיעים בפורומים, הן אנרגיה, הן ידע והן זמן), אבל לראות כל אחד שלא מסכים איתך כילד גם אם איננו כזה כלל ועיקר, רק בגלל שהוא לא מסכים עימך, זה די עלוב, נסיונות ההתנשאות שלך (די עלובים ומנסים לחפות על וואקום מחשבתי גדול מצידך) לא יובילו אותך לשום מקום.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 01, 2010, 02:08:16 »
הבחירות הם רפש ובזבוז אנרגיה, לא רלוונטי לדבר.
בוודאי שזה משנה אם אתה בודד כמותקף (כי או אז דעותיך מהוות איום, אתה בעל אינטלקט שראוי שישקיעו עליך אנרגיות) אל מול בודד כשמתעלמים ממך (ואז מראים שאתה פשוט לא ראוי לכל תגובה שהיא ואתה לא מוערך כלל, ואז אם כן, באמת לא סופרים אותך, מי שמתווכח איתך סופר אותך, כמובן אם זה ברמת דיון ועובדות ולא השתלחות אד הומינם).
ולגבי התעודות, לי יש תעודות מגנים אחרים, בטח לא מגנים שבהם דוחפים לילדים פטריות וכדורים, ונכון, אני בהחלט מסכים שיש פה חבר'ה שהם בגילאי עשרה, זה בהחלט מציאות (אין הרבה כאלה בגילאי 20 ומעלה שבאמת משקיעים בפורומים, הן אנרגיה, הן ידע והן זמן), אבל לראות כל אחד שלא מסכים איתך כילד גם אם איננו כזה כלל ועיקר, רק בגלל שהוא לא מסכים עימך, זה די עלוב, נסיונות ההתנשאות שלך (די עלובים ומנסים לחפות על וואקום מחשבתי גדול מצידך) לא יובילו אותך לשום מקום.

גם אני מקבל תגובות לדברים שאני אומר, אבל אתה לא תופס ממני כאינטלקטואל. אתה בפירוש אמרת לי אז أنت ما زلت غبي, זוכר? (מה שדרך אגב סותר את הטענה שלך שלא הבנתי מה אתה אמרת לי).
ולי יש תעודת סיום תיכון, ולא סתם אלא בהצטיינות, אז מה?
ואני לא חושב שכל מי שחולק עליי הוא ילד, אבל מה לעשות  שבפורום הזה יש הרבה מאוד אנשים ברמה מאוד מאוד ירודה שהתנהגותם מזכירה התנהגות של ילד.
ואם אתה רוצה להמשיך את הדיון הזה נצטרך לחכות למחר, כי אני עכשיו הולך לראות סרט בדי.וי.די ואחר כך ללכת לישון. ולא, אני הולך לראות את "ואלס עם באשיר" אם זה מה שאתה חושב...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 01, 2010, 02:19:41 »
גם אני מקבל תגובות לדברים שאני אומר, אבל אתה לא תופס ממני כאינטלקטואל. אתה בפירוש אמרת לי אז أنت ما زلت غبي, זוכר? (מה שדרך אגב סותר את הטענה שלך שלא הבנתי מה אתה אמרת לי).
ולי יש תעודת סיום תיכון, ולא סתם אלא בהצטיינות, אז מה?
ואני לא חושב שכל מי שחולק עליי הוא ילד, אבל מה לעשות  שבפורום הזה יש הרבה מאוד אנשים ברמה מאוד מאוד ירודה שהתנהגותם מזכירה התנהגות של ילד.
ואם אתה רוצה להמשיך את הדיון הזה נצטרך לחכות למחר, כי אני עכשיו הולך לראות סרט בדי.וי.די ואחר כך ללכת לישון. ולא, אני הולך לראות את "ואלס עם באשיר" אם זה מה שאתה חושב...
התגובות שאתה מקבל הם תגובות לפרובוקטור או סדין אדום לשור, אני לא תופס ממך אינטלקטואל, חד משמעית לא, אבל אם תתמיד בדברים בסגנון הפוסט שהעלת על ה"גשר על נהר קוואי" לדוג' ולא תתעסק בפרובוקציות והתקפות אד הומינם, סביר להניח שזה יגרום לי לשנות את דעתי לגביך, הגם שזה לא יגרום לי להסכים עם דעותייך.
לנוכח מה שכתבת באיטלקית (שהבנתי אותו דרך תרגומון אינטרנטי), זה נראה כאילו לא הבנת את שכתבתי בערבית, אז אם כן הבנת כדבעי את דבריי, שיבוסם לך, אבל אני לא חוזר בי מתוכנם.
טוב לשמוע שיש לך תעודת סיום תיכון (הרשה לי לומר שגם אתה לא מציג פה בדיוק רמה של שראויה לציון אפילו לא של סוף תיכון), עדיף שתתגאה בזה מאשר רשיון נהיגה, שווה בעיניי יותר, ואני יודע שאתה רוצה לקנטר את רון (צורת הקנטור הזאת לא מוסיפה לך נקודות, להפך).
היטב ידוע לי שישנם כאן רבים אשר גילם נע בין 14-18, זה לא סוד, זאת עובדה קיימת ורשמית, וכן יש כאן כאלה (ואני לא נוקב בשמות) שהם לא ברמה גבוהה (חלק מרעיון הבסיס של הפורום הוא להעלות את הרמה ולהגביר מודעות, וכן לספק מידע שרבים מהם לא ישיגו במערכת "החינוך" הרשמית,גם אם זה לא תמיד נראה כך, בשום מקום עם שאיפות כאלה, זה לא ילך חלק ויהיו והרבה נפילות בדיוק כמו שאתה רואה וחוזה פה, מכאן ועד הכללות מטופשות שאתה מבצע הדרך מאוד רחוקה).
לגבי הסרט, שמחת זקנתי איזה סרט אתה רואה, ממש לא מעניין אותי וממש לא העליתי כל ספקולציה בנידון, מצידי תעשה לופ סרטי מייקל מור עד צאת החמה.  
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 01, 2010, 03:52:11 »
התגובות שאתה מקבל הם תגובות לפרובוקטור או סדין אדום לשור, אני לא תופס ממך אינטלקטואל, חד משמעית לא, אבל אם תתמיד בדברים בסגנון הפוסט שהעלת על ה"גשר על נהר קוואי" לדוג' ולא תתעסק בפרובוקציות והתקפות אד הומינם, סביר להניח שזה יגרום לי לשנות את דעתי לגביך, הגם שזה לא יגרום לי להסכים עם דעותייך.
לנוכח מה שכתבת באיטלקית (שהבנתי אותו דרך תרגומון אינטרנטי), זה נראה כאילו לא הבנת את שכתבתי בערבית, אז אם כן הבנת כדבעי את דבריי, שיבוסם לך, אבל אני לא חוזר בי מתוכנם.
טוב לשמוע שיש לך תעודת סיום תיכון (הרשה לי לומר שגם אתה לא מציג פה בדיוק רמה של שראויה לציון אפילו לא של סוף תיכון), עדיף שתתגאה בזה מאשר רשיון נהיגה, שווה בעיניי יותר, ואני יודע שאתה רוצה לקנטר את רון (צורת הקנטור הזאת לא מוסיפה לך נקודות, להפך).
היטב ידוע לי שישנם כאן רבים אשר גילם נע בין 14-18, זה לא סוד, זאת עובדה קיימת ורשמית, וכן יש כאן כאלה (ואני לא נוקב בשמות) שהם לא ברמה גבוהה (חלק מרעיון הבסיס של הפורום הוא להעלות את הרמה ולהגביר מודעות, וכן לספק מידע שרבים מהם לא ישיגו במערכת "החינוך" הרשמית,גם אם זה לא תמיד נראה כך, בשום מקום עם שאיפות כאלה, זה לא ילך חלק ויהיו והרבה נפילות בדיוק כמו שאתה רואה וחוזה פה, מכאן ועד הכללות מטופשות שאתה מבצע הדרך מאוד רחוקה).
לגבי הסרט, שמחת זקנתי איזה סרט אתה רואה, ממש לא מעניין אותי וממש לא העליתי כל ספקולציה בנידון, מצידי תעשה לופ סרטי מייקל מור עד צאת החמה.  

אם כמו שאתה אומר אתה קיבלתי תגובות קשות לדברים שאתה אמרת בפורומים אחרים, סביר להניח שגם שם ראו בך פרובוקטור.
אני ממליץ לך לא לסמוך על מתרגמים אינטרנטיים בשביל לתרגם משפטים, אני בטוח שגם באוניברסיטה המרצים שלך יגידו לך שהם לא אמינים.
לגבי רון תמיד הוא זה שמתחיל, ונכון שתמיד כל פעם שהוא יורד עליי (או על אמא שלי, לצורך העניין) אני עם כל הצניעות לא יורד לרמה שלו. אני בסך הכל מזכיר לו שאין לו עדיין רישיון נהיגה. הסיבה שאני כל הזמן מזכיר לו שאין לו רשיון נהיגה זה לא כדי שהוא יקנא בי, אלא כדי להזכיר לו שהוא עדיין ילד ולכן אין לו שום זכות לתפוס עליי תחת. אני מזכיר לך שהוא פעם פתח אשכול שנקרא "למה הונלוהוהו בתול". אני לא פתחתי סקר שנקרא "למה לרון אין רישיון".
לגבי מערכת חינוך רשמית בטח אתה היית רוצה שמערכת החינוך הרשמית פה תהיה זו הממלכתית-דתית. אני לא בטוח עד כמה זה בריא, אבל אני לא רוצה להיכנס לזה עכשיו.
ולגבי הסרט אני ראיתי בכלל איזה סרט אימה ישן, דל תקציב אבל לדעתי מעולה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 01, 2010, 11:14:13 »
אם כמו שאתה אומר אתה קיבלתי תגובות קשות לדברים שאתה אמרת בפורומים אחרים, סביר להניח שגם שם ראו בך פרובוקטור.
אני ממליץ לך לא לסמוך על מתרגמים אינטרנטיים בשביל לתרגם משפטים, אני בטוח שגם באוניברסיטה המרצים שלך יגידו לך שהם לא אמינים.
לגבי רון תמיד הוא זה שמתחיל, ונכון שתמיד כל פעם שהוא יורד עליי (או על אמא שלי, לצורך העניין) אני עם כל הצניעות לא יורד לרמה שלו. אני בסך הכל מזכיר לו שאין לו עדיין רישיון נהיגה. הסיבה שאני כל הזמן מזכיר לו שאין לו רשיון נהיגה זה לא כדי שהוא יקנא בי, אלא כדי להזכיר לו שהוא עדיין ילד ולכן אין לו שום זכות לתפוס עליי תחת. אני מזכיר לך שהוא פעם פתח אשכול שנקרא "למה הונלוהוהו בתול". אני לא פתחתי סקר שנקרא "למה לרון אין רישיון".
לגבי מערכת חינוך רשמית בטח אתה היית רוצה שמערכת החינוך הרשמית פה תהיה זו הממלכתית-דתית. אני לא בטוח עד כמה זה בריא, אבל אני לא רוצה להיכנס לזה עכשיו.
ולגבי הסרט אני ראיתי בכלל איזה סרט אימה ישן, דל תקציב אבל לדעתי מעולה.
להפך, התגובות היו לרוב עינייניות ולא בסגנון התגובות שאתה מקבל פה לרוב, לא ראו בי פרובוקטור אבל לבטח זה גרם למעין תחושת עליהום.
אני יודע שהמתרגמים האינטרנטיים הם לא בדיוק הכי מדוייקים, זה נכון וזה גם אומרים המרצים באוניברסיטה, אבל הייתי צריך פתרון מיידי להבין את המשפט לכן הלכתי על משהו כזה, זה הכל.
אני מסכים שהמלחמות בינך לבין רון כבר חצו את הטעם הטוב, ואם תשים לב לרוב לא נכנסתי לתוך הדברים הללו בטח כשזה הפך וולגרי.
אני יכול להעיד על עצמי בלבד ואני מייצג את עצמי בלבד, אי לכך נא לא להכליל אותי עם אף אחד אחר.
אני שמח שנהנית מהסרט
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
האם כדיי להתגייס לצהל
« להגיב #22 ב- : אוגוסט 01, 2010, 16:12:30 »
לא, עליי זה לא מעיק, זה דווקא אמור להעיק עליכם. הסיבה שאני כל הזמן מזכיר לכם את זה זה כדי להבהיר לכם את מעמדכם בחברה הישראלית...

מה בדיוק הקשר פה לעמדה? שמע אם אין לך במה להשתמש אתה יכול לשבת בבית לכתוב קצת בדיחות אולי זה יעזור?

אני לא יודע אם אתה מטומטם או אדיוט שאתה בא בטענות שזה שהשרת בחו"ל אמור בכלל להיות איזה שהוא בושה מסויימת..

כן השרתים בחול יותר זולים וטובים מה לעשות? אתה משווה "בגידה" בחברות השרתים הישראלים (פחחחחחח עלאק) לבגידה בעם שלך? כמוך ?