גם אני מקבל תגובות לדברים שאני אומר, אבל אתה לא תופס ממני כאינטלקטואל. אתה בפירוש אמרת לי אז أنت ما زلت غبي, זוכר? (מה שדרך אגב סותר את הטענה שלך שלא הבנתי מה אתה אמרת לי).
ולי יש תעודת סיום תיכון, ולא סתם אלא בהצטיינות, אז מה?
ואני לא חושב שכל מי שחולק עליי הוא ילד, אבל מה לעשות שבפורום הזה יש הרבה מאוד אנשים ברמה מאוד מאוד ירודה שהתנהגותם מזכירה התנהגות של ילד.
ואם אתה רוצה להמשיך את הדיון הזה נצטרך לחכות למחר, כי אני עכשיו הולך לראות סרט בדי.וי.די ואחר כך ללכת לישון. ולא, אני הולך לראות את "ואלס עם באשיר" אם זה מה שאתה חושב...
התגובות שאתה מקבל הם תגובות לפרובוקטור או סדין אדום לשור, אני לא תופס ממך אינטלקטואל, חד משמעית לא, אבל אם תתמיד בדברים בסגנון הפוסט שהעלת על ה"גשר על נהר קוואי" לדוג' ולא תתעסק בפרובוקציות והתקפות אד הומינם, סביר להניח שזה יגרום לי לשנות את דעתי לגביך, הגם שזה לא יגרום לי להסכים עם דעותייך.
לנוכח מה שכתבת באיטלקית (שהבנתי אותו דרך תרגומון אינטרנטי), זה נראה כאילו לא הבנת את שכתבתי בערבית, אז אם כן הבנת כדבעי את דבריי, שיבוסם לך, אבל אני לא חוזר בי מתוכנם.
טוב לשמוע שיש לך תעודת סיום תיכון (הרשה לי לומר שגם אתה לא מציג פה בדיוק רמה של שראויה לציון אפילו לא של סוף תיכון), עדיף שתתגאה בזה מאשר רשיון נהיגה, שווה בעיניי יותר, ואני יודע שאתה רוצה לקנטר את רון (צורת הקנטור הזאת לא מוסיפה לך נקודות, להפך).
היטב ידוע לי שישנם כאן רבים אשר גילם נע בין 14-18, זה לא סוד, זאת עובדה קיימת ורשמית, וכן יש כאן כאלה (ואני לא נוקב בשמות) שהם לא ברמה גבוהה (חלק מרעיון הבסיס של הפורום הוא להעלות את הרמה ולהגביר מודעות, וכן לספק מידע שרבים מהם לא ישיגו במערכת "החינוך" הרשמית,גם אם זה לא תמיד נראה כך, בשום מקום עם שאיפות כאלה, זה לא ילך חלק ויהיו והרבה נפילות בדיוק כמו שאתה רואה וחוזה פה, מכאן ועד הכללות מטופשות שאתה מבצע הדרך מאוד רחוקה).
לגבי הסרט, שמחת זקנתי איזה סרט אתה רואה, ממש לא מעניין אותי וממש לא העליתי כל ספקולציה בנידון, מצידי תעשה לופ סרטי מייקל מור עד צאת החמה.