חדשות ודיונים > דיון כללי

התבטאויות של "אחינו" השמאלנים.

<< < (2/4) > >>

בן 15 - ישראלי.:
הידעת אחי?
אינני מופתע.
מרצחינו הגדולים ביותר מתוכינו יבואו.
אני לא מוצא פתרון להתבטאויות האלו,
זה איום ונורא.
כל כך עלוב.
כל כך לקקני לגויים.
כל כך...
איני מוצא מילים אחרות.

רק 3 מילים:
ימח
שמם
וזכרם.

wjw:
בקשר למה שתומרקין החזיר הזה אמר אין בכלל טעם להגיב לדברים שלו מכוון
שהוא אידיוט וכל השמאלנים האלה סתם מדברים באוויר ולא יודעים שום דבר מהחיים שלהם...

popmart:
בבוא היום כאשר נקים ממשלה יהודית אמיתית לא יהיה מנוס מלהוציא להורג את כל ראשי השמאל הנאציים שפאשיסטיים.

liorso:

--- ציטוט של: popmart על אוקטובר 23, 2006, 16:37:40 ---בבוא היום כאשר נקים ממשלה יהודית אמיתית לא יהיה מנוס מלהוציא להורג את כל ראשי השמאל הנאציים שפאשיסטיים.

--- סוף ציטוט ---
קודם בו נעלה לשלטון....

דוקא_כך:

--- ציטוט של: popmart על אוקטובר 23, 2006, 16:37:40 ---בבוא היום כאשר נקים ממשלה יהודית אמיתית לא יהיה מנוס מלהוציא להורג את כל ראשי השמאל הנאציים שפאשיסטיים.

--- סוף ציטוט ---
יש לי רעיון יותר טוב---לגרש את השמאלנים לארצות ערב.  שייהנו מה"צדק הערבי" ומחברתם של אלו שאותם הם כל-כך אוהבים ומעדיפים על-פני יהודים טובים.  נראה אותם מחזיקים מעמד 2 שניות בערב הסעודית.  הערבים יעשו לכל השמאלנים האלה לינץ', יקרעו אותם לגזרים במו ידיהם ואחרי זה ירוצו ברחובות מחזיקים חלקי גופות וצועקים "אללהו אכבר!"

ואז כשנצפה בזה בטלוויזיה נזכר במילותיו של נעים זמירות ישראל, "ישמח צדיק כי חזה נקם".  אני לא הזלתי דמעות על רבין ימח שמו, ולא אזיל דמעות על אולמרט ימח שמו, או כל מושחת אחר שיפול קורבן לניסיון התנקשות, אם ירצה השם.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה