חדשות ודיונים > דיון כללי

התבטאויות של "אחינו" השמאלנים.

<< < (3/4) > >>

ליעד:
מה שנשאר לנו זה או לבכות או להחזיר מלחמה

כך או כך:
הצביעות חוגגת אצל השמאלנים  לא לקחת את הדברים ללב .
האמת יותר חזקה  .הם איבדו את הדרך .

GY:
בס"ד
הדברים דוחים מאד. אבל לא צריך להגיב באותה הלשון.
מה שנכון שהחילוניים השמאלנים במגננה ובנסיגה איטית מכל עמדות המפתח הציבוריות שהיו בידיהם. התסכול והיאוש מדברים מגרונם. אין להם יותר מנהיגים בעלי שיעור קומה. אין להם מה להציע לעם ישראל בשום תחום כמעט. עם ירידת כוחם הם יכולים פחות ופחות להציע תפקידים למקורבים ולחלק קופות של כסף ציבורי כפי שנהגו. כסף קל ומהיר שפירנס אותם בכבוד רב וללא מאמץ במשך שנים. כל אותם המתבטאים כאן נהנו במשך שנים מטובות הנאה של שלטון השמאל והיום מתייבש המעיין והולך. ההתבטאויות הדוחות האלו הן נסיונות שלהם בכל זאת לחפור ולחפור סביב המעיין שיבש אולי ימצאו טיפה רטובה.
אל תשימו לבכם ואל תחששו. הדברים יעלמו וישכחו כלא היו.
תומרקין הוא פסל בדיוק כמו שעליזה אולמרט ציירת. בלי קרן השפע של השמאל שניהם לא היו. ויש בין המשמיצים גם "עיתונאים" ו"סופרים". הכל מראית עין. כל הציטוטים מ"עיתון" דבר - העיתון כבר מזמן סגור. לשמאל אין יותר כסף להחזיק את העיתון הזה שאף אחד לא רצה לקרא עשרות שנים. היו בעיתון דבר  "כתבים" ו"עורכים" ועוד ועוד. סתם בלי צורך. היום הדבר היחיד שנותר להם זה לקלל את הימין.
שלי יחימוביץ' זכורה לטוב כי התריסה נגד הדברים הדוחים ויצאה חוצץ נגדם.
GY 

דוקא_כך:

--- ציטוט של: GY על נובמבר 09, 2006, 06:32:20 ---בס"ד
הדברים דוחים מאד. אבל לא צריך להגיב באותה הלשון.
מה שנכון שהחילוניים השמאלנים במגננה ובנסיגה איטית מכל עמדות המפתח הציבוריות שהיו בידיהם. התסכול והיאוש מדברים מגרונם. אין להם יותר מנהיגים בעלי שיעור קומה. אין להם מה להציע לעם ישראל בשום תחום כמעט. עם ירידת כוחם הם יכולים פחות ופחות להציע תפקידים למקורבים ולחלק קופות של כסף ציבורי כפי שנהגו. כסף קל ומהיר שפירנס אותם בכבוד רב וללא מאמץ במשך שנים. כל אותם המתבטאים כאן נהנו במשך שנים מטובות הנאה של שלטון השמאל והיום מתייבש המעיין והולך. ההתבטאויות הדוחות האלו הן נסיונות שלהם בכל זאת לחפור ולחפור סביב המעיין שיבש אולי ימצאו טיפה רטובה.
אל תשימו לבכם ואל תחששו. הדברים יעלמו וישכחו כלא היו.
תומרקין הוא פסל בדיוק כמו שעליזה אולמרט ציירת. בלי קרן השפע של השמאל שניהם לא היו. ויש בין המשמיצים גם "עיתונאים" ו"סופרים". הכל מראית עין. כל הציטוטים מ"עיתון" דבר - העיתון כבר מזמן סגור. לשמאל אין יותר כסף להחזיק את העיתון הזה שאף אחד לא רצה לקרא עשרות שנים. היו בעיתון דבר  "כתבים" ו"עורכים" ועוד ועוד. סתם בלי צורך. היום הדבר היחיד שנותר להם זה לקלל את הימין.
שלי יחימוביץ' זכורה לטוב כי התריסה נגד הדברים הדוחים ויצאה חוצץ נגדם.
GY 

--- סוף ציטוט ---
ה"ניו-יורק טיימס" השמאלני הידוע לשמצה חווה קשיים כלכליים דומים.  הרבה סניפים נסגרים, ההנהלה עושה קיצוצים.  אף אחד לא קורא את הזבל הזה.  חלקית זו העובדה שאנשים מרגישים באופן אינטואיטיבי בשקרים, וחלקית זה הודות לאינטרנט שנוגסת ברווחים של כל המוציאים לאור.  בסך הכל---התפתחויות חיוביות!   ;)

ארץ ישראל:
שמאל זו כמו מחלה, בעיה נפשית שצריך למצוא לה תרופה.
אני חושב שלאט לאט הממשלה והערבים מספקים את התרופה
ואם תשימו לב הנוער הולך ומתיימן ואנשים שמאלנים הולכים ומתיימנים.
השמאלנים עיוורים, אני מצליח להבין אותם הרצון לשלום ולחיות בשקט.
אני גם רוצה את זה, אבל בדרך שלי
אני רואה את המציאות כמו שהיא, לא כמו שהייתי רוצה שהיא תהיה
(גם אני הייתי רוצה שהערבים יהיו אנושיים)

צריך למצוא תרופה לשמאל, הערבים עוזרים לתרופה (לצערי)

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה