כתב נושא: שאלה שמסקרנת אותי  (נקרא 3519 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
שאלה שמסקרנת אותי
« ב- : יולי 27, 2010, 22:08:44 »
בס''ד
מי לדעתכם היה גרוע יותר, אדולף היטלר או יוסף ויסריונביץ' סטלין?
בעיניי אדולף היטלר היה גרוע בהרבה מסטלין, הוא פעל בשיטתיות ובשנאה גזענית כלפי מיעוטים, הוא שנא נכים והשמיד אלפי נכים גרמנים, ועוד. נכון, גם סטלין חיסל את מתנגדיו, ושלח אינספור אנשים לסיביר. אך הוא לא היה גזען. לא הפריע לו גזע של אנשים, הדבר החשוב ביותר בשבילו היה - נאמנות למדינה, שזה דבר לגיטימי, ואמונה במרקסיזם-קומוניזם. אני משוכנע שרבים מכם יחלקו עליי ויאמרו שגם סטלין היה מפלצת בדיוק כמו היטלר, אך אני לא מקבל טיעון זה, אני מודע לעובדה שסטלין היה אומנם רחוק מלהיות צדיק אך בכל זאת הוא הציל כמה אלפים של יהודים, הרי בלעדיו ובלעדי בעלות הברית, הנאצים יש''ו היו מכחידים את כל יהדות אירופה. ובנוסף, סטלין אף גייס את יהודי בריה''מ לצבאו, בניגוד לאדולף שלעולם לא היה מקבל חיילים עם דם שמי ''מזוהם''. בנוסף, סטלין תמך בהקמת מדינה לעם ישראל, ותמך בהמון תחומים במדינה הצעירה והמתגבשת.
אשמח לשמוע תגובות והסברים, אני משוכנע שיש לכם הרבה אי הסכמות,  ואני רוצה לשמוע הכל.
עדן איסקוביץ

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה שמסקרנת אותי
« להגיב #1 ב- : יולי 27, 2010, 22:54:59 »
בס''ד
מי לדעתכם היה גרוע יותר, אדולף היטלר או יוסף ויסריונביץ' סטלין?
בעיניי אדולף היטלר היה גרוע בהרבה מסטלין, הוא פעל בשיטתיות ובשנאה גזענית כלפי מיעוטים, הוא שנא נכים והשמיד אלפי נכים גרמנים, ועוד. נכון, גם סטלין חיסל את מתנגדיו, ושלח אינספור אנשים לסיביר. אך הוא לא היה גזען. לא הפריע לו גזע של אנשים, הדבר החשוב ביותר בשבילו היה - נאמנות למדינה, שזה דבר לגיטימי, ואמונה במרקסיזם-קומוניזם. אני משוכנע שרבים מכם יחלקו עליי ויאמרו שגם סטלין היה מפלצת בדיוק כמו היטלר, אך אני לא מקבל טיעון זה, אני מודע לעובדה שסטלין היה אומנם רחוק מלהיות צדיק אך בכל זאת הוא הציל כמה אלפים של יהודים, הרי בלעדיו ובלעדי בעלות הברית, הנאצים יש''ו היו מכחידים את כל יהדות אירופה. ובנוסף, סטלין אף גייס את יהודי בריה''מ לצבאו, בניגוד לאדולף שלעולם לא היה מקבל חיילים עם דם שמי ''מזוהם''. בנוסף, סטלין תמך בהקמת מדינה לעם ישראל, ותמך בהמון תחומים במדינה הצעירה והמתגבשת.
אשמח לשמוע תגובות והסברים, אני משוכנע שיש לכם הרבה אי הסכמות,  ואני רוצה לשמוע הכל.
בלי סטאלין לא היה היטלר, בלי הקומוניזם-לניניזם הנאציזם מעולם לא היה מגיע לאן שהגיע, סטאלין הוא גם האיש ששחרר את הכלב- היטלר לנגוס במערב אירופה כדי שימלא את מזימתו של סטאלין שהוא בתורו יתקוף את הגרמנים שעה שהם לא מוכנים, הוא תכנן את המתקפה שלו ל-6 ביולי 1941, היטלר פשוט הקדים מכה ב-22 ביוני, זה הכל.
מעבר לזה, סטאלין אחראי להרבה יותר רצח ומוות מאשר היטלר, סטאלין גם הרעיב עשרות מיליונים למוות בלי להניד עפעף, הוא שיסה את ה-NKVD וה-SMERSH במי שרצה, שחט את כל מי שרק חשד בו, והוא גם תכנן שואה ליהודי בריה"מ ב1953, רק שהוא התפגר לפני שזה הצליח לצאת לפועל.
ללא ספק, סטאלין היה יותר ארכי-נבלה והיטלר היה בסך הכל כלי בתכנון של סטאלין לגבי אירופה, רק כשהכלב גם נשך את הבעלים שעה שהבעלים התכונן לנשיכת המוות שלו עצמו, בפער של שבועיים אחרי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
שאלה שמסקרנת אותי
« להגיב #2 ב- : יולי 27, 2010, 23:22:28 »
זה נבלה וזה טריפה.
אני מקווה ששניהם נשרפים באש הגיהינום.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אליעד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שאלה שמסקרנת אותי
« להגיב #3 ב- : יולי 27, 2010, 23:23:24 »
זה נבלה וזה טריפה.
בטוח..
לא חותם בלי עורך דין

אני לא קיצוני אני ריאלי..

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
שאלה שמסקרנת אותי
« להגיב #4 ב- : יולי 28, 2010, 01:36:45 »
זה כמו שתשאל מה יותר גרוע ערבי או מוסלמי?

שניהם צוררים נאצים ימח שמם וזכרם שעכשיו נשרפים בלהבות בגהנום.

ורק לפרוטוקול, לדעתי היטלר היה הרבה יותר גרוע כי הוא אהב רק את ה"מושלמים" כמו שאמרת הוא היה גם רוצח ושורף גרמנים נאצים! שהיו נכים או חולים ודברים כאלה..

בנאדם חולה ברמה של שטן..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה שמסקרנת אותי
« להגיב #5 ב- : יולי 28, 2010, 02:07:01 »
זה נבלה וזה טריפה.

אני מקווה שהם כבר נישרפו
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק פרימיטיב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שאלה שמסקרנת אותי
« להגיב #6 ב- : יולי 28, 2010, 16:08:48 »
נראה לי שהיטלר למרות שגם סטאלין היה מפלצת לא קטנה בגלל שהעינויים שהנאצים עשו הרבה יותר גרועים והם נהנו לעשות אותם

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
שאלה שמסקרנת אותי
« להגיב #7 ב- : יולי 28, 2010, 16:27:12 »
סטאלין לקח אידאלוגיה שכבר הייתה קיימת, אבל היטלר המציא את הנאציזם (הנאציזם הפוליטי, בכל מקרה), לכן נראה לי שהיטלר יש"ו שר"י יותר גרוע. בוא נסכים שמוחמד היה הכי גרוע.
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
שאלה שמסקרנת אותי
« להגיב #8 ב- : יולי 28, 2010, 19:15:40 »
בס''ד
היטלר העריץ את דת האיסלאם, כך שיתכן שלקח דוגמא ממוחמד יש''ו.
לעומת מוחמד, סטלין היה מלאך.
עדן איסקוביץ

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
שאלה שמסקרנת אותי
« להגיב #9 ב- : יולי 28, 2010, 19:57:05 »
בס''ד
היטלר העריץ את דת האיסלאם, כך שיתכן שלקח דוגמא ממוחמד יש''ו.
לעומת מוחמד, סטלין היה מלאך.
לא ייתכן שלקח דוגמא. בטוח שלקח דוגמא.
היטלר לא המציא את שיטות ההשמדה שהיו בשואה (צעדות המוות, תאי הגזים, וכו'). הוא למד אותם מהשואה שהטורקים יש"ו עשו לארמנים (יש עדויות שהיטלר ביקר בטורקיה לפני מלחה"ע השנייה, וביקר במקומות שבהם נרצחו המוני ארמנים ושם הוא קיבל השראה ליישום השיטות הללו על היהודים ושאר המיעוטים).
הוא בסך הכל שיכלל את השיטות של הטורקים.
גם תורת עליונות הגזע לקוחה במקור מהקוראן.
אם המוסלמים היו יכולים, הם היו תובעים את היטלר על גניבת זכויות יוצרים (לצערם, אין את מי לתבוע היום).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
שאלה שמסקרנת אותי
« להגיב #10 ב- : יולי 28, 2010, 23:05:22 »
בס''ד
דבריך נכונים ידידי. אך זה נשמע מוזר, הרי אדולף היטלר היה לאומן ארי, דהיינו, אהב רק את הגזע האינדו-ארי, ובז לכל שאר הגזעים, ובעיקר הגזע השמי, שאליו שייכים גם הערבים, שאחד מהם היה הנביא מוחמד, מחבר האסלאם, זה מראה על צביעות הדדית, הן של אדולף היטלר והן של הערבים. ומדוע? מכיוון שהיטלר טען שהגזע השמי הוא נחות, בלתי מפותח, לא-יצרני, חסר השראה, רפה ועוד ''חסרונות ביולוגיים-גנטיים'' אך למרות זאת, הוא שמר על קשרי חברות עם המופתי של ירושלים, הכלב הארור חאג' אמין אל חוסייני. ומצד שני, הערבים ידעו היטב על האידאולוגיה של היטלר, שטענה שהארים הם אדוני הארץ ולעומתם הגזע השמי ראוי להשמד, ולמרות שגם הם שייכים לגזע הזה, הם תמכו בנאצים, רק כי הם שרפו יהודים.. איזה דו פרצופיות.
ודרך אגב, בדקתי את הנושא באתר גרמני מסויים, ומסתבר שהמקומות בהם הספר ''מיין קאמפף'' נמכר ונקרא בתדירות הגבוהה ביותר - בטורקיה וברשות הפלסטינית (בעיקר בגדה המערבית, אך גם בעזה, הערבים ה''פלסטינים'' הם אוהדים גדולים של היטלר ורואים בו גיבור חיובי - ולכן אני קורא להם 'פלסטינאצים'.
עדן איסקוביץ

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה שמסקרנת אותי
« להגיב #11 ב- : יולי 28, 2010, 23:23:41 »
בס''ד
דבריך נכונים ידידי. אך זה נשמע מוזר, הרי אדולף היטלר היה לאומן ארי, דהיינו, אהב רק את הגזע האינדו-ארי, ובז לכל שאר הגזעים, ובעיקר הגזע השמי, שאליו שייכים גם הערבים, שאחד מהם היה הנביא מוחמד, מחבר האסלאם, זה מראה על צביעות הדדית, הן של אדולף היטלר והן של הערבים. ומדוע? מכיוון שהיטלר טען שהגזע השמי הוא נחות, בלתי מפותח, לא-יצרני, חסר השראה, רפה ועוד ''חסרונות ביולוגיים-גנטיים'' אך למרות זאת, הוא שמר על קשרי חברות עם המופתי של ירושלים, הכלב הארור חאג' אמין אל חוסייני. ומצד שני, הערבים ידעו היטב על האידאולוגיה של היטלר, שטענה שהארים הם אדוני הארץ ולעומתם הגזע השמי ראוי להשמד, ולמרות שגם הם שייכים לגזע הזה, הם תמכו בנאצים, רק כי הם שרפו יהודים.. איזה דו פרצופיות.
ודרך אגב, בדקתי את הנושא באתר גרמני מסויים, ומסתבר שהמקומות בהם הספר ''מיין קאמפף'' נמכר ונקרא בתדירות הגבוהה ביותר - בטורקיה וברשות הפלסטינית (בעיקר בגדה המערבית, אך גם בעזה, הערבים ה''פלסטינים'' הם אוהדים גדולים של היטלר ורואים בו גיבור חיובי - ולכן אני קורא להם 'פלסטינאצים'.
תעבור שוב על העבודה שלי בספריה, תראה שם ציטוט נחמד של היטלר ומה הוא רצה עבור הגזע הארי בסמביוזה עם האסלאם, מובא מתוך ספרו של אלברט שפאר-בתוככי הרייך השלישי- שוב תזכורת- http://hayamin.org/forum/index.php/topic,26403.0.html
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
שאלה שמסקרנת אותי
« להגיב #12 ב- : יולי 28, 2010, 23:51:11 »
בס''ד
תודה על המידע, זה מסקרן אותי מאוד לאחרונה.
עדן איסקוביץ