אני עניתי "כן". אני לא מבין את האובססיה שלכם לנושא הזה. יש לכם בעיות עם המוצרים של siemens? חבל אומרים על הגרמנים שהם מאוד יעילים. השואה היא ללא ספק פרק מאוד כאוב בתולדות העמים אבל זה היה לפני 70 שנה ודברים השתנו מאז. אני הייתי בגרמניה כמה פעמים (ואני מתכנן לנסוע לשם עוד בעתיד), פעם אחרונה שהייתי שם זה היה לפני שלוש שנים, ולא ראיתי את דגל צלב הקרס מתנוסס מעל למרפסות של ערי גרמניה.
העם הגרמני כעם רצח מעל 6 מיליון יהודים הי"ד. מעל 6 מיליון יהודים לא זכו להוריש צאצאים חיים שיורישו גם הם צאצאים לעולם. למה שניתן לעם הגרמני כן להוריש צאצאים לעולם?
שום דבר לא השתנה מאז. גרמניה עדיין תומכת בערבים וידועה בעסקאות החיוניות שלה לתכניות ההשמדה ההמונית של עירק ואירן (איתה היא סוחרת וממננת את פעולותיה עד היום). גרמניה תומכת בצלב קרס ישן-חדש, הוא הסהר עם כוכב נוגה האסלאמי, כבר מהקמתה מחדש ועוד בימי הכיבוש של בעלות הברית לאחר מלחה"ע ה-2. העם הגרמני תמיד היה ותמיד יישאר כזה - נאצי שראוי להשמדה טוטאלית.
לא אכפת לי מהאיכות של מוצר (גם ככה ליהודים יש פוטנציאל לעשות מוצרים איכותיים יותר). כבוד יהודי ודם יהודי לא קונים באיכות.
הזלזול שלך בשואה לא מפתיע אותי. הרי אם אמנת ז'נבה הייתה מתירה אותה היית מקבל אותה.