סקר

סקר: הייתם קונים כלי רכב או עוד מוצרים מגרמניה?

כן
9 (64.3%)
לא
5 (35.7%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: הייתם קונים כלי רכב או עוד מוצרים מגרמניה?  (נקרא 2574 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

לא הייתי נותן פרוטה לגרמנים יש''ו אחרי שהם רצחו מעל שישה מיליון יהודים הי''ד בשואה. ואם יאמרו פה שאסור להאשים את הדור הצעיר בגרמניה על מה שאבותיהם עשו, שתדעו שהדור הצעיר עדיין רוצה בהשמדת היהודים. עכשיו הם תומכים בערבים הנאצים כדי לתת לערבים לשעות את העבודה המלוכלכת של עוד שואה נגד היהודים ח''ו.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #1 ב- : יולי 11, 2010, 07:01:10 »
לצערי הרב יש להם מוצרים ברמת איכות מאוד גבוהה ואני אישית הייתי קונה.

ואם בעצם לא לקנות מוצרים גרמנים אז חוזרים לשאלה שכמעט גרמה למלחמת אחים בזמנו,האם לקבל את תשלומי הפיצויים מגרמניה?!

וחוץ מזה אני מאמין שיש היום כמעט בכל בית מוצרים גרמנים כולל ביתם של ניצולי שואה.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 11, 2010, 15:02:57 »
בס''ד

זה באמת בושה ומראה אזה דור יש לנו. "איכות" המוצר יותר חשובה מרצח של שישה מיליון יהודים הי''ד. אזה חוסר מוסר, חוסר אמונה, חוסר כבוד, חוסר ערכים.

וזה בפורום שלנו שבו יש יהודים יותר טובים מהממוצע.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #3 ב- : יולי 11, 2010, 15:20:07 »
בחיים לא לא קניתי ואני לא יקנה לא מהם ולא מטורקיה יש"ו
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 11, 2010, 15:21:20 »
מעדיף ללכת ברגל מאשר להשתמש בחרא גרמני

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 11, 2010, 15:22:56 »
לצערי הרב יש להם מוצרים ברמת איכות מאוד גבוהה ואני אישית הייתי קונה.

אז ב"איכות" של מוצר קונים את הכבוד הלאומי ואת זכרם של מעל 6 מיליו יהדוים שנרצחו בשואה. כבוד לך.

ציטוט
ואם בעצם לא לקנות מוצרים גרמנים אז חוזרים לשאלה שכמעט גרמה למלחמת אחים בזמנו,האם לקבל את תשלומי הפיצויים מגרמניה?!

זה לא תשלומי פיצויים, זה כסף יהודי שנגנב בזמן השואה וחלק קטן מאוד ממנו הגרמנים מחזירים.

ציטוט
וחוץ מזה אני מאמין שיש היום כמעט בכל בית מוצרים גרמנים כולל ביתם של ניצולי שואה.

וגם סגידה לבן גוריון

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 11, 2010, 23:15:14 »
אני לא מבין למה כולם תוקפים אותי,אני בסך הכל כתבתי מה מתרחש במציאות.

וברור ששום איכות כסף ומוצרים לא שווים חיים של יהודים אני בכללל מעדיף מוצרים מארצות הברית או יפן,אני לא בא להגן על אותם אנשים שקונים את המוצרים אלה רק מסביר את המציאות הקיימת.

חיים לא שאלת אם אני מעדיף איכות על חיים של יהודי וברור שאם זה היה בחירה בן חיים למוצר בכלל לא הייתי קונה מהם כלום,אבל שאלת אם הייתי קונה את המוצרים שלהם אז עניתי שכן בגלל האיכות.

אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 12, 2010, 01:51:31 »
אני עניתי "כן". אני לא מבין את האובססיה שלכם לנושא הזה. יש לכם בעיות עם המוצרים של siemens? חבל אומרים על הגרמנים שהם מאוד יעילים. השואה היא ללא ספק פרק מאוד כאוב בתולדות העמים אבל זה היה לפני 70 שנה ודברים השתנו מאז. אני הייתי בגרמניה כמה פעמים (ואני מתכנן לנסוע לשם עוד בעתיד), פעם אחרונה שהייתי שם זה היה לפני שלוש שנים, ולא ראיתי את דגל צלב הקרס מתנוסס מעל למרפסות של ערי גרמניה.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 12, 2010, 09:07:27 »
אני עניתי "כן". אני לא מבין את האובססיה שלכם לנושא הזה. יש לכם בעיות עם המוצרים של siemens? חבל אומרים על הגרמנים שהם מאוד יעילים. השואה היא ללא ספק פרק מאוד כאוב בתולדות העמים אבל זה היה לפני 70 שנה ודברים השתנו מאז. אני הייתי בגרמניה כמה פעמים (ואני מתכנן לנסוע לשם עוד בעתיד), פעם אחרונה שהייתי שם זה היה לפני שלוש שנים, ולא ראיתי את דגל צלב הקרס מתנוסס מעל למרפסות של ערי גרמניה.

העם הגרמני כעם רצח מעל 6 מיליון יהודים הי"ד. מעל 6 מיליון יהודים לא זכו להוריש צאצאים חיים שיורישו גם הם צאצאים לעולם. למה שניתן לעם הגרמני כן להוריש צאצאים לעולם?

שום דבר לא השתנה מאז. גרמניה עדיין תומכת בערבים וידועה בעסקאות החיוניות שלה לתכניות ההשמדה ההמונית של עירק ואירן (איתה היא סוחרת וממננת את פעולותיה עד היום). גרמניה תומכת בצלב קרס ישן-חדש, הוא הסהר עם כוכב נוגה האסלאמי, כבר מהקמתה מחדש ועוד בימי הכיבוש של בעלות הברית לאחר מלחה"ע ה-2. העם הגרמני תמיד היה ותמיד יישאר כזה - נאצי שראוי להשמדה טוטאלית.

לא אכפת לי מהאיכות של מוצר (גם ככה ליהודים יש פוטנציאל לעשות מוצרים איכותיים יותר). כבוד יהודי ודם יהודי לא קונים באיכות.

הזלזול שלך בשואה לא מפתיע אותי. הרי אם אמנת ז'נבה הייתה מתירה אותה היית מקבל אותה.