סקר

סקר: מה לעשות עם גויים שמהגרים לא''י כמו סודנים פיליפינים סינים וכו'?

לתת לגויים להגר לא''י. אנו זקוקים לפועלים זרים כי יהודים לא מוכנים לעשות את העבודה שהגויים האלה עושים
1 (5.9%)
להחזיר את הגויים למדינותיהם מיד. נוכחותם בא''י גורמת התבוללות ומאיימת על הרוב היהודי בא''י
11 (64.7%)
להחזיר את רוב רובם ולהשאיר רק מספר מוגבל. להחזיר את כל המוסלמים מסודן מיד
5 (29.4%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: מה לעשות עם גויים שמהגרים לא''י כמו סודנים פיליפינים סינים וכו'?  (נקרא 3798 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אני תומך באפשרות הראשונה. הגויים בא''י כן גורמים להתבוללות, הם כן מאיימים על הרוב היהודי, וזה מסוכן שהילדים שלהם לומדים עברית ומבקשים להתגייר כדי להשאר בישראל (הם לא גרים כנים).

זה לא נכון שיהודים לא יכולים לעשות מה שהגויים עושים. הרבה בני נוער יהודים היו אוהבים לקבל עבודה ראשונה ומשכורת ראשונה מעבודה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
סקר: מה לעשות עם גויים שמהגרים לא''י כמו סודני
« להגיב #1 ב- : יולי 09, 2010, 14:29:23 »
בס''ד

אני תומך באפשרות הראשונה. הגויים בא''י כן גורמים להתבוללות, הם כן מאיימים על הרוב היהודי, וזה מסוכן שהילדים שלהם לומדים עברית ומבקשים להתגייר כדי להשאר בישראל (הם לא גרים כנים).

זה לא נכון שיהודים לא יכולים לעשות מה שהגויים עושים. הרבה בני נוער יהודים היו אוהבים לקבל עבודה ראשונה ומשכורת ראשונה מעבודה.

לא ריאלי שבני נוער יעסקו בטיפול סיעודי של זקנים, יש כאלו שדורשים השגחה של 24 שעות.

ולכן בחרתי בשלישית.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לא ריאלי שבני נוער יעסקו בטיפול סיעודי של זקנים, יש כאלו שדורשים השגחה של 24 שעות.

בס''ד

אז שיהודים מבוגרים ומבוגרות יטפלו בזקנים. כאן בארה''ב אני מכיר יהודיות מבוגרות שמטפלות בזקנות.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אז שיהודים מבוגרים ומבוגרות יטפלו בזקנים.

אז זהו פה הבעיה, יהודי מקבל תשלום לפי השעה, בין 40-60 ש"ח כשמדובר בטיפול סיעודי, מה שמביא למצב שהשגחה של 24 שעות תעלה בסביבות ה1000  שקל ליום! אני לא מכיר הרבה משפחות שיכולות לעמוד בזה.

בעוד שעובד זר מקבל תשלום של 1000$ לחודש, והוא עובד 24 שעות.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
בחרתי בשלישי אני לא חושב כלל שהם מהווים איום דוגרפי ולא משהו בכיוון הם לא מאמינים בשום דבר ועל כן לא מפיצים מיסיון איסלאם ושאר עבודה זרה.
וגם יש בעיות בחברה הישראלית הפוליטית יותר קריטיות ומצריכות טיפול כבעיה הגרעין האיראני כבעיה כלכלית בא"י (מיסים שכר מינימום תמיכה בעניים וכו') והבעיה האיסלאמית לגזרותיה.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 09, 2010, 15:05:31 »
בחרתי באפשרות השלישית.
צריך להבדיל בין אנשים שמסתננים לכאן שלא כחוק לבין מהגרי עבודה, יש לגרש את כל האפריקנים שמסתננים הנה (הרבה מהם לא עובדים גם ככה) חזרה מאיפה שבאו (סיני) עד האחרון שבהם. אין כל כך קשר לאסייתים שרובם מהגרי עבודה מטאילנד הפיליפינים ומקומות נוספים, למרות שחייבים לצמצם גם את כמות מהגרי העבודה החוקיים, כי בהחלט יש מעל ומעבר למה לכמות שבאמת זקוקים לו. והרבה בעלי מפעלים, קבלנים וכד' מעסיקים אותם גם באופן בלתי חוקי כדי לחסוך בכסף, אז צריך להתחיל להכניס אנשים לכלא על העסקתם בנוסף לקנס שיקבלו.
אבל כמובן שצריך להשאיר כאן כמות מסויימת של מהגרי עבודה. יש לנו אינטרס כלכלי להחזיק בהם ולהם יש אינטרס לעבוד כאן, ללא ספק צריך להתחשב גם בחלק מהמעסיקים על מנת שישלמו פחות לעובדים, וכך העסק הפלוני או האלמוני, יוכל לפרוח ולהחזיק מעמד, במקום שיהיה בסכנת פשיטת רגל בגלל הוצאות על השכר הגבוה שהוא ישלם לפועלים יהודים. חוץ מזה, עם כל הכבוד והרצון הטוב, אני לא מכיר אפילו יהודי אחד שמוכן לעבוד תחת השמש בחקלאות למשל, ואני לא אומר ש"אין יהודים כאלה" אבל עלינו להכיר במציאות שאנחנו לא מדינת עולם שלישי, ורמת החיים כאן היא מאוד גבוהה, כך שהסיכוי שאנשים מקומיים ירצו לעסוק בעבודות כאלה הם הרבה יותר נמוכים.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 09, 2010, 15:35:10 »
בס"ד

בס''ד

אתה מתכוון לאפשרות השנייה..

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
בס"ד

אתה מתכוון לאפשרות השלישית..
לשניה הוא התכוון
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 09, 2010, 15:41:56 »
בס"ד

לשניה הוא התכוון

צודק,טעות חח תיקנתי

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #9 ב- : יולי 09, 2010, 16:07:26 »
בחרתי בשלישי אני לא חושב כלל שהם מהווים איום דוגרפי ולא משהו בכיוון הם לא מאמינים בשום דבר ועל כן לא מפיצים מיסיון איסלאם ושאר עבודה זרה.
וגם יש בעיות בחברה הישראלית הפוליטית יותר קריטיות ומצריכות טיפול כבעיה הגרעין האיראני כבעיה כלכלית בא"י (מיסים שכר מינימום תמיכה בעניים וכו') והבעיה האיסלאמית לגזרותיה.
לגבי הסינים אני מסכים איתך (הם לא נוצרים או מוסלמים ולכן אני לא חושב שצריך לרדוף את אלה שנמצאים כאן באופן חוקי), אבל הפיליפינים (נוצרים) והסודנים (מוסלמים) הם סכנה של ממש.
ישנם הערכות שיש כיום בתל אביב והסביבה עשרות מסגדים וכנסיות פירטיות שהוקמו בתוך דירות ע"י נוצרים ומוסלמים שהסתננו לכאן, ולכן אני חושב שהם כן מפיצים עבודה זרה.
עובד זר שנמצא כאן כחוק מקבל אשרת עבודה והוא מגיע לכאן לבדו ושולח את הכסף למשפחה, ואילו אותם מסתננים מאפריקה הם לא עובדים זרים או פליטים (כמו שהתקשורת מנסה לצייר) אלא הם נכנסים לכאן דרך סיני (בעזרת הבדואים) עם כל המשפחה שלהם (מיותר לציין שמשפחה מוסלמית מונה בד"כ יותר מ-2 נפשות).
בטווח הארוך זה אומר שאנחנו נאבד את הרוב היהודי במדינה (שגם בלי האפריקאים והזרים יורד מדי שנה מול הערבים מהים לנהר).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה ממש לא נכון לכלול בקבוצה אחת את הכושים שמסתננים לכאן, יחד עם שאר העובדים הזרים.

עובדים זרים סינים עוסקים בעיקר בבניין. הם מחיליפים את העובדים הערבים, חלקם בעצמם שב"חים. הם (הסינים) באים לכאן באופן חוקי, חלקם נמצאים כאן גם באופן לא חוקי כי הם ברחו מהמעסיק שלהם או נשארו מעבר לתקופה שאושרה להם, אבל מעטים מאוד נשארים כאן לתמיד. הם לא באים לכאן כדי להגר. מה גם כמעט רק הזכרים מגיעים לכאן והם לא מבינים אנגלית ואין להם כמעט אפשרות להתערות.

עובדים תאילנדים ונפאלים עוסקים בחקלאות. גם הם מחליפים את הערבים, וכמו הסינים, כמעט ולא מנסים להגר לצמיתות. הם כפריים ויש להם משפחות, בתים וחלקות אדמה בתאילנד והם רוצים לחזור לשם.

בתחום הסיעוד המצב יותר בעייתי. באים עובדים ועובדות מהפיליפינים, הודו, סרילנקה, מולדובה ועוד כל מיני ארצות. הם נשארים הרבה שנים בארץ וגרים עם הנזקקים שהם מטפלים בהם תקופות ארוכות. קל להם בהרבה להתערות בישראל כי הם דוברים אנגלית ולומדים עברית בזמן שהותם. יש מקרים של פיליפניות שנישאות לישראלים, יש כאלה שמקימים כאן משפחות ורוצים להשאר.

יש גם את כל שאר המהגרים הזרים, מכל רחבי העולם, שוהים לא חוקיים שרבים מהם גם נכנסו לכאן ללא אשרת עבודה ובכוונה להגר. חלקם משפחות עם ילדים. הם עוסקים בכל מיני עבודות כמו נקיון מטבח, במסעדות, בבתי מלון. אותם צריך לגרש כי אין להם כל תרומה חיובית לכלכלה והם רק גורמים נזק לחברה ומעמיסים על שירותי החינוך, הבריאות, והרווחה שלנו.

הכושים מאפריקה הם הקבוצה הכי גדולה מקרבם. כיום כל המסתננים הכושים שמציפים אותנו טוענים שהם פליטים מסודן או אריתריאה וחלק מהם משקר ומגיע בכלל מארצות אפריקאיות אחרות. בכל מקרה הם מגיעים לכאן ממצרים ולכן אין סיבה שנכיר בהם כפליטים כי הם כבר בעיה של מצרים.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
כמו צלהר, אני מבדיל ביניהם.

לדעתי כמעט כל מי שהסתנן לארץ, יש לסלקו לאלתר, אלא אם כן הוכח שנמלט מאזור שמתבצע בו טבח ואז יש להסדיר עימו מעבר למדינה שלישית שמחפשת ידיים עובדות.
לגבי מי שמגיע לכאן במסגרת חוקית (אסייתים בעיקר), אין לי בעיה.  הם יכולים להמשיך להשאר כאן ע"פ פרק הזמן שסוכם עמם ויש לוודא שהם עוזבים בתום התקופה.  הם אורחים אצלנו בסופו של דבר ויש להתייחס אליהם בכבוד הראוי.

מנותק השבני ואשובה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
נכון מאוד הם רק אורחים כאן וכול אירוח בא על סופו באיזה שהו יום
רוב המהגרים מאפריקה באים עלינו דרך מצריים בגלל רמת החיים הגבוהה כאן ולא בגלל סכנת נפשות בגלל ש9 מדינות גובלות בסודן יכולות לספק להם מקלט פליטים {רמז ,ישראל לא אחת מהן }כך שאין לנו מה לעשות בהם בעצם יש לירות בהם כשהם רק מתקרבים  לגדר או מה שזה לא יהיה שם  :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: :rapidfire: