צודק.
הומוסקסואליות היא סטייה לכל דבר (תקרא לזה גנטי, או בכל שם יפה שתרצה). כמו פדופיליה (רק שפדופיליה היא אסורה ברוב מדינות העולם).
אם זה גנטי אז צריכים לעזור לאנשים האלה כמו שעוזרים לפדופילים (גם סוג של סטייה מינית), חולי נפש, לאוטיסטים, ולאנשים בעלי תסמונת דאון.
ואני לא מדבר כאן מתוך השקפת עולם דתית (רוב החילונים גם מתנגדים לתופעה הזו. בניגוד למה שהתקשורת מנסה לצייר).
נכון, אבל עזוב בינתיים גם אין שום הוכחה אמיתית שזה גנטי, אדון "בריין" גם מודע לעובדה שאם כל העולם היו הומואים זה היה סופה של האנושות, אבל בגלל שמדובר במיעוט בחבר'ה אז הוא מוכן להצדיק את ההתנהגות הזאת. וגם אני כמוך, לא מניע אותי שום השקפה דתית, מה שמניע אותי זה הגיון בסיסי ודאגה לעתידה של האנושות (אבל נראה שבכל זאת יש קצת הגיון מאחורי הדת לפעמים, אה בראין?).
ואני גם לא אומר שצריך לסקול אותם באבנים חס וחלילה, אלא לעזור להם לא להתגאות בסטייתם ולנסות לחיות חיים נורמלים. וגם צריך להחזיר עטרה ליושנה ולהוציא משכב זכר אל מחוץ לחוק (כמו שהיה פעם).
עוד דבר אחד, כדי להעמיד דברים על דיוקם ושחברי התנועה היקרים לא יתבלבלו, ושיבינו בדיוק עם מי יש לנו עסק.
האמת היא שזכויות להומואים מעניין את "בראין" ואת שכמותו כקליפת השום, מאחר ואתם אף פעם לא תשמעו אותם מגנים את ההתנהגות הבהמית פי 100 מזו של היהודים כלפי הומואים בציבור הערבי והמוסלמי (גם בקרב כמעט כל ערביי ישראל) בגלל שהם האויבים שלנו. ולהילחם על זכויות של האנשים לטענתם הם "נלחמים על זכויותיהם" בצד של האויב, לא משרת את מטרתם, שהיא אך ורק שנאה והרס של החברה בה הם חיים, וזה בא לדי ביטוי בהרבה מאוד עמדות ופשעים של השמאל הקיצוני בעולם כולו.