כתב נושא: העיתון הארץ: נתניהו שוב הביס את הימין  (נקרא 4961 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

פיפי הבוגד הוא אסון לאומי.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1177941.html

מנותק poil

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
    • http://hirhome.com
העיתון הארץ: נתניהו שוב הביס את הימין
« להגיב #1 ב- : יולי 06, 2010, 20:46:10 »
ישראל היא דמוקטטורה מי ששולט זה מספר משפחות מצומצם שרובם הם אשכנזים חילונים  ששולטים בכלכלה תשקורת בג"ץ ועוד ונתניהו הוא בסך הכל בובה שלהם
הקרן לישראל החדשה (NIF) <- קרן פורד (האנטישמית) <- CIA

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יולי 07, 2010, 13:45:33 »
ישראל היא דמוקטטורה מי ששולט זה מספר משפחות מצומצם שרובם הם אשכנזים חילונים  ששולטים בכלכלה תשקורת בג"ץ ועוד ונתניהו הוא בסך הכל בובה שלהם

בס''ד

אמת. אתה חכם.

וברוך הבא לפורום.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 07, 2010, 16:44:14 »
בס"ד

ומי בוחר את אותם אשכנזים? העם. העם הדפוק בחר בפיפי פעם שנייה אחרי מה שהוא עשה אז אין מחילה.למה האיחוד הלאומי או ברוך מרזל אף פעם לא בשלטון? כי העם בוחר כל הזמן שמאלנים.הם לא באו בכוח לשלטון.

ברוך הבא לפורום.

מנותק poil

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 07, 2010, 19:08:54 »
אני מסכים איתך שהעם דפוק אבל אני חושב שלא משנה איזיה מפלגה תהיה בשילטון ליכוד או עבודה או קדימה השלטון האמיתי (פרקליטות,בג"ץ,תשקורת,כלכלה ועוד) תמיד יהיה בידיים של האליטה השלטת הזאת לגבי האיחוד הלאומי האליטה לא תיתן להם לתפוס את השילטון בא נגיד שברגע שיהיה סקר שמראה שהאיחוד הלאומי מקבל 30 מנדטים בבחירות הם יעשו כל מיני טריקים מלוכלכים לפסול אותם או אולי להעיף את בן ארי או כל דרך מלוכלכת אחרת עובדה שזה מה שנתניהו עשה ועושה למשה פייגלין בליכוד ומה שהם עשו לרב מאיר ובנימין כהנא ה' ינקום דמם.

מנותק השבני ואשובה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 08, 2010, 13:01:04 »
אני מעדיף שמדינת ישראל תישאר רק יהודית ולא דמוקרטית  אים אין בררה אז אנחנו צריכים לתפוס את השילטון בכוח על מנת להציל את מה שנותר  ממדינת ישראל כי מה שלא הולך במוח הולך בכוח ומה שלא הולך בכוח הולך בכוח אש אני מעדיך שלא להגיע למצב כזה אבל אים אין ברירה אז אין ברירה

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : יולי 08, 2010, 17:54:07 »
בס"ד

אני מסכים איתך שהעם דפוק אבל אני חושב שלא משנה איזיה מפלגה תהיה בשילטון ליכוד או עבודה או קדימה השלטון האמיתי (פרקליטות,בג"ץ,תשקורת,כלכלה ועוד) תמיד יהיה בידיים של האליטה השלטת הזאת לגבי האיחוד הלאומי האליטה לא תיתן להם לתפוס את השילטון בא נגיד שברגע שיהיה סקר שמראה שהאיחוד הלאומי מקבל 30 מנדטים בבחירות הם יעשו כל מיני טריקים מלוכלכים לפסול אותם או אולי להעיף את בן ארי או כל דרך מלוכלכת אחרת עובדה שזה מה שנתניהו עשה ועושה למשה פייגלין בליכוד ומה שהם עשו לרב מאיר ובנימין כהנא ה' ינקום דמם.

נו הנה,למה אף פעם לא היה סקר שהראה שהאיחוד הלאומי מקבל הרבה מנדטים? כי לא בחרו בהם.העם בוחר בשמאלנים.כל השמאלנים לא באו בכוח.אצלנו זה דמוקרטיה.

ואם יעשו טריקים מלוכלים אז שהעם יתקומם נגד זה ולא ישתוק.הימניים גם יכולים לעשות טריקים.

מנותק poil

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 08, 2010, 21:55:49 »
בטח מדינה דמוקרטית עובדה ההתנתקות זה היה מהלך "דמוקרטי" למהדרין חיסול מפלגת כך בזמנו "דמוקרטי" ? אי נתינת חיים בן פסח לעלות ארצה זה מאד "דמוקרטי" חוקים מיוחדים למתיישבים ביהודה ושומרון זה גם "דמוקרטי ?, הכנסת 50 אנשים לכלא על חינוך ילדיהים רק משום שהם חרדים זה גם מאד "דמוקרטי" ועוד הרבה מהלכים "דמוקרטים" שמתבצעים יום יום ושעה שעה במדינה.
על איזיה דמוקרטיה אתה מתכוון או שאתה מתכוון למשחק הדמוקרטי שבו אתה יכול להשתתף בכמות ובמשבצת שאותו הם מקציבים לך ולא יותר.
אל תשכח שעד היום עשו טריקים אך ורק נגד הימין אף פעם לא שמעתי שהימינים עשו איזיה טריק שילטוני נגד השמאלנים (התרגיל המסריח לא נחשב כי דרעי הוא לא ימני).
אומנם אנו עדיין לא כמו בתקופה של סטלין אבל אני חושב שהמדינה הזאת היא לא בדיוק דמוקרטיה.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 08, 2010, 21:59:36 »
בס"ד

נכון זה לא דמוקרטי מה שציינת עד עכשיו,אבל את האיחוד הלאומי,חירות,ארץ ישראל שלנו וגם מולדת(בזמנו) לא פסלו והם כן רצו לבחירות ולא בחרו בהם.

מנותק poil

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 08, 2010, 22:14:58 »
עצם זה שהתשקורת שנמצאת בידיים שלהם מטיפה לאנשים מה לחשוב ומה לעשות בחיים והתגייסה כנגד אותם מפלגות ולהסיט נגדם וגם המפלגות הימניות האחרות יותר מי שיתפו פעולה כנגד אותם מפלגות שהזכרת חוץ מי זה שהשטיפת מוח של התשקורת במשך כל השנה 24 שעות ביממה 360 ימים בשנה היא הרבה יותר חזקה מאיזיה קמפיין בחירות של ארץ ישראל שלנו,

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : יולי 08, 2010, 22:39:22 »
בס"ד

עצם זה שהתשקורת שנמצאת בידיים שלהם מטיפה לאנשים מה לחשוב ומה לעשות בחיים והתגייסה כנגד אותם מפלגות ולהסיט נגדם וגם המפלגות הימניות האחרות יותר מי שיתפו פעולה כנגד אותם מפלגות שהזכרת חוץ מי זה שהשטיפת מוח של התשקורת במשך כל השנה 24 שעות ביממה 360 ימים בשנה היא הרבה יותר חזקה מאיזיה קמפיין בחירות של ארץ ישראל שלנו,

למה אנחנו לא נופלים לזה? ורוב העם כן? כי אנחנו מיעוט..
ואם כבר מדברים,מי צריך קמפיינים? העם בעצמו לא רואה שהמנהיגים מביאים אסונות? ועוד מנהיג שכבר היה ראש ממשלה וויתר לערפאת ובחרו בו פעם שנייה.איזו הסתה יכולה לעזור אחרי שהעם כבר ראה את הפרצוף האמיתי שלו?

מנותק poil

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 08, 2010, 23:09:38 »
כנראה שמאד קל לעבוד על העם הדפוק הזה לך תיסתובב במדינת תל אביב ואז תדבר

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : יולי 09, 2010, 00:33:12 »
בס"ד

כנראה שמאד קל לעבוד על העם הדפוק הזה לך תיסתובב במדינת תל אביב ואז תדבר

אז זהו,אתה רואה.מי אשם שזה קל לעבוד עליהם? הם בעצמם,אז העם לא יברח מהאחריות.העם אשם נקודה.

ואם כבר מדברים,אני בטוח שלא עובדים עליהם.מה הם ילדים בני 3?? מספקי לזלזל בעם וכל הזמן להגן עליו.עבדו עליו.עשו זה. הם בני אדם מבוגרים והם יודעים למה הם מצביעים.והם מצביעים לשמאלנים כי הם שמאלנים.עובדה שרוב העם תמך בהסכמי אוסלו.רבין לא בא בכוח,פיפי לא בא בכוח,אף אחד לא בכוח.בחרו בהם.ככה גם אם ימני היה נבחר(דבר שלא יקרה בזמן הקרוב לצערי)שאמלנים יכולים לטעון שיש הסתה מצד הימין.וכל ההומואים שבחרו בפיפי המתקראים "בוחרי הימין" ושעכשיו טוענים שפיפי בגד בבוחריו וכל מיני שטויות,זה לא יעזור,הם לא יתחמקו מאחריות.הוא כבר היה ראש ממשלה,למה הם נפלו בפח פעם שנייה? ואם כבר בגד בבוחריו אז למה הם שותקים לנוכח המדיניות שלו? התשובה פשוטה:העם יודע מיהו,והם בחרו בו כי הם תומכים בו.

ותל אביב זה שמאלנים.אז מה אתה רוצה?
« עריכה אחרונה: יולי 09, 2010, 00:44:51 על ידי יובל הכהניסט »

מנותק poil

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : יולי 09, 2010, 03:50:01 »
מה שאתה אומר בעצם זה שהעם הוא שמאלני נכון
אז א: לפי כל הסקרים שנערכו אתה טועה בגדול העם נוטה לימין
ב: העם בחר ליכוד, ליכוד בהגדרה שלו הוא ימין או שמאל בטח שימין
אבל נתניהו עומד בראש הליכוד והוא בובה של האליטה השלטת עכשיו זה בידיוק מה שפייגלין מנסה לעשות להיתברג במפלגת
השלטון הימנית ובעזרת ה להיבחר לראש הליכוד ואז ובא לציון גואל
אבל ביבי או פיפי מונע בעדו מילהיבחר בשיטות בולשיביקיות למה? ביגלל שאם הוא לא היה מחסל אותו הוא באמת היה היום לפחות ח"כ ליכודניק בחיר
ג: שרון היה ראש הליכוד כשעשה את ההיתנתקות רוב העם אז בחר ליכוד וקיבל שמאלה ממרץ
ד: אני באמת מתפלא עליך שאתה לא יודע את הדברים הפשוטים האלה ועוד אתה קורה לעצמך כהניסט

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #14 ב- : יולי 09, 2010, 04:42:57 »
בס"ד

א:כל הסקרים אה? http://www.thepulse.co.il/index.php/20100321850/2010-03-21-07-17-36.html 
                    הנה עוד סקר:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3075056,00.html
אז אל תגיד "כל הסקרים" הבנת?

ב:מה לפני שהעם בחר בפיפי העם לא ידע שפיפי עומד בראש המפלגה? מה אתה מזיין ת'שכל? העם בחר באותו הבן אדם שכבר ביצע נסיגות,פעם שנייה נקודה.וליכוד הם כולם שמאלנים חוץ מדני דנון,פייגלין ואיוב קרא.

ג:על זה אני מסכים,שהעם קיבל שמאלה ממרץ.גם אני לא הייתי מצפה משרון ללכת כל כך רחוק.אבל כמו שכבר פרסמתי בסעיף א',רוב העם תמך בהתנתקות.וגם במידה ולא תמך העם היה צריך להתנגד.
ד.אתה צריך להבין  שהמנהיגים לא יכולים לפעול בניגוד לרצון העם.אם העם יצא לרחובות,ישבש את התנועה ויעשה את כל הדברים שעושים בשאר המדינות.למה אתה כל הזמן מחפש להגן על העם ומזלזל בהם?! מה אתה חושב שאתה יודע יותר טוב מהם מה הם רוצים?! עבדו עליהם,שמעבדו עליהם,נו באמת איזה תירוצים של תינוק בגן.איך אותו בן אדם עבד על העם פעמיים? הם ילדים בני 3?למה עכשיו אף אחד לא מתקומם נגד ההקפאה וכל הדברים שביבי רוצה לעשות? העיקר כל הזמן להתעצבן רק עליו(לא שהוא לא אשם).

לסיכום.פשוט מאוד:אין מדינה שבה כל הזמן מנהיגים נבחרים בצורה דמוקרטית בניגוד לרצון העם והעם שותק. תראה מה קורה באיראן. די לשקר לעצמך.מנהיגים באו לשלטון בבחירות דמוקרטיות עובדה.נכון שפסלו את כהנא הי"ד ולא נותנים לחיים הי"ו לעלות ארצה,אבל לפחות האיחוד הלאומי,ארץ ישראל שלנו,חירות ומולדת(בזמנו) כן הצליחו להיכנס לכנסת ולא פסלו אותם והעם לא בוחר בהם.העם דפוק יכול לשפוט בעצמו לפי מה שקורה במדינה במי לבחור והעם לא עושה את זה.עלינו הרי לא עבדו.העם פשוט דפוק ושמאלני.התקשורת לא אמרה לעם למי להצביע.העם יכול היה להגיד:פיפי יש"ו כבר היה בשלטון והוא ביצע נסיגות,אני לא אבחר בו פעם שנייה,העם לא עשה את זה ובחר בו,כי העם תומך בו נקודה.אז די להיכנס עם הראש בקיר.
« עריכה אחרונה: יולי 09, 2010, 05:01:31 על ידי יובל הכהניסט »

מנותק poil

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : יולי 10, 2010, 21:26:23 »
תראה את הוידאו של חיים זה יסביר לך על הימין המזויף כמו קדימה ליכוד בית יהודי ישראל ביתינו ועוד

אביגדור ליברמן בוגד
אביגדור ליברמן בתנועת כך
מועצת יש"ע בוגדים
ויש עוד מלא דוגמאות לפוליטיקאים שמשחקים אותה ימינים כדי שיצביעו שהעם יצביע להם
רק הרב כהנא היה ימני אמיתי

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : יולי 11, 2010, 20:25:31 »
בס"ד

תראה את הוידאו של חיים זה יסביר לך על הימין המזויף כמו קדימה ליכוד בית יהודי ישראל ביתינו ועוד

אביגדור ליברמן בוגד
אביגדור ליברמן בתנועת כך
מועצת יש"ע בוגדים
ויש עוד מלא דוגמאות לפוליטיקאים שמשחקים אותה ימינים כדי שיצביעו שהעם יצביע להם
רק הרב כהנא היה ימני אמיתי

א.לא ענית לי על הנקודות
ב.ראיתי את כל הסרטונים של חיים
ג.איך אותו פוליטיקאי הצליח לעבוד על העם פעמיים?? אין הסבר.אז העם פשוט תומך בו.
ד.לא רק הרב כהנא.חירות ו ארץ ישראל שלנו הם ימניים בדיוק כמו כהנא.אין בניהם הבדל.ההבדל הוא שאותם לא פסלו,הם רצו לבחירות והעם לא בחר אותם.

מנותק poil

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : יולי 11, 2010, 23:31:59 »
ככה עובדים עליהים

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : יולי 11, 2010, 23:57:05 »
בס"ד

ככה עובדים עליהים

אני לא מתרגש מהסרטון.הוא הבטיח לפני הבחירות לא לעשות את מה שהוא הצדיק בסרטון הזה.למה העם נופל לשקרים שלו עוד פעם? מה הם ילדים בני 3? למה אנחנו לא נופלים? ואם כבר נופלים אז למה עכשיו לא מוחים נגד המדיניות שלו?וחוץ מזה היו שמאלנים שאמרו מפורשות שהם יתפשרו על חלקי ארץ ישראל ועדיין העם בחר בהם.
הוא ירוץ לכהונה שלישית ויבטיח משהו ואז עוד פעם תגיד "הוא עבד על העם"?העם לא יברח מאחריות נקודה.העם אשם בכל האסונות כי הוא הביא את המנהיגים לשלטון.ושוב לא ענית לי על הנקודות.