כתב נושא: ח"כ אלדד: נתניהו סולל את הדרך לכניעה מוחלטת  (נקרא 1790 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

  • מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הודעות: 2247
ח"כ אריה אלדד (האיחוד הלאומי) תוקף את שרי הליכוד בעקבות התנגדותם לחוק לאישור הקפאה בכנסת, "המילה שלהם אינה מילה, כך הוכח היום בועדת שרים לענייני חקיקה כשרוב שרי הליכוד הצביעו נגד החוק המחייב אישור הכנסת לכל הקפאה נוספת".

"כשבני בגין חובר לשלום שמחון ולבוזי הרצוג, כשגדעון סער ויעקב נאמן מצביעים נגד החוק והחיילים של איוט עורקים מהמערכה, צריך להיות ברור היום לכל נאמני א"י במחנה הלאומי שנתניהו סולל את הדרך לכניעה מוחלטת לדרישת אובמה והערבים", הוסיף אלדד.

לדבריו, "אי אפשר יותר לסמוך על נתניהו שיעמוד בדיבורו ובהבטחתו והגיעה העת לסנקציות פרלמנטריות משמעותיות כדי שנתניהו יבין שלא תהיה לא ממשלה אם ילך בדרך כניעה".
http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/292888

מנותק Rafoe

  • מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 11045
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
ח"כ אלדד: נתניהו סולל את הדרך לכניעה מוחלטת
« להגיב #1 ב- : יולי 04, 2010, 20:18:32 »
מה עוד צריך לקרות כדי שהאנשים יתעוררו ויבינו ש"הליכוד", "קדימה", ו"העבודה" הם שלוש מפלגות שהם אחד.
אין כל הבדל בין המדיניות של זה לזה. מה ההבדל בין ממשלת נתניהו לשל אולמרט? (אם לאולמרט היה אחד כמו חוסיין אובמה על הראש, אז גם הוא היה מקפיא את הבנייה ביהודה ושומרון).
לאנשים יש זיכרון קצר (הליכוד הא זה שהתחיל עם מסירת שטחים לאוייב הערבי ב-1979, והמשיך את דרכם של פושעי אוסלו ב-2005 עם גירוש 8,000 יהודים מבתיהם בגוש קטיף).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק El Blanco

  • אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 10516
ח"כ אלדד: נתניהו סולל את הדרך לכניעה מוחלטת
« להגיב #2 ב- : יולי 04, 2010, 20:21:04 »
נתניהו סולל את הדרך לפתרון הסופי של הבעיה הציונית.