כתב נושא: התחזקות הימין בהולנד  (נקרא 10035 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #25 ב- : יוני 23, 2010, 04:14:43 »
מה דעתך על הולנדית גויה שפרצה בבכי דקות ספורות אחרי כניסתה לביתם של משפחת פרנק? (מקרה שאני הייתי עד לו באופן אישי, בעת ביקורי בהולנד), האם גם לה מגיע להירצח בדם קר ע"י ברברים מוסלמים? ואם אתה אומר ש"כן", אז אני באמת כבר לא יודע מה להגיד לך..

לא. אבל זה כמו לשאול אם יש ארגון עם עבר פלילי (בתור ארגון), ולאחד מחבריו כואב לראות את העבר (שזה לא מעיד בהכרח על תמיכה בקורבנות, אלא רחמים). האם זה אומר שקיומו של הארגון לגיטימי?

ציטוט
אני מדבר איתך מבחינה מספרית ולא מבחינת אדמה,

גם אני.

ציטוט
ומה זה 8 מיליון מול מעל שלוש מאות מיליון?

כנראה שבחיים לא הבנת סטטיסטיקה, זה אולי המצב כרגע. בארצות הברית בשנת 1970 היו 100 אלף מוסלמים - ב-2008/2009 היו מעל 8 מיליון מוסלמים. למוסלמים באופן סטטיסטי יש קצב רביה גדול יותר משל שאר הקבוצות בארה"ב, בדיוק כמו שהיה כבר בהתחלה באירופה של שנות ה-60. יחד עם הגירה גדלה ומוסלמי בשלטון (מה שנראה הזוי לחלוטין לפני כעשור), רומא החדשה תיחרב במוקדם או במאוחר.

ציטוט
המצב שלהם הוא לא יכול להיות מוגדר כבעיה דמוגרפית כמו אצלנו ובאירופה.

לא כמו, אבל הבעיה הדמוגרפית קיימת והסטטיסטיקות יחד עם התקדימים ההיסטוריים מוכיחים זאת.

ותמוהם
ציטוט
אם אני לא טועה ההגירה להולנד למשל פחתה בחצי בשנים האחרונות

אמת, יחד עם הגירה שלילית של לא-מוסלמים מהולנד שטופחת בקצב עצום (כמעט מאה אלף ב-2009 כמדומני).

ציטוט
אגב למה אתה אומר "אינשאללה"? על מה אתה רוצה להתנקם באמריקאים (ובכל העולם למעשה)?

על העובדה שבזכות אמריקה יש לנו אויבים חמושים וחזקים, מוכנים לאין שיעור למלחמה נגדנו, מפת"ח שבלעדי ארצות הברית לא יכול היה להתקיים בארץ ישראל (מי הביא את שמיר יש"ו לועידת מדריד? הוא עצמו? לא! בוש האב) ולרצוח אלפי יהודים, עבור במצרים שעכשיו היא אחד הצבאות החזקים במזה"ת ומוכנה למלחמה שתגרור אבידות עצומות מצידנו, וכלה באיראן שהאמריקנים לוחצים עלינו להיכנע לה ולגרורותיה ולחוות שואה שניה שוב.

על העובדה שבלעדי אמריקה לא היינו עושים את העבודה של האויבים שלנו יותר טוב מהם ונכנעים להם מרצוננו.

על העובדה שאמריקה היא בית הקברות הרוחני הגדול ביותר מאז ומעולם.

על חוסר הרצון של אמריקה לעזור ליהודים בשואה למרות יכולתה לעשות את זה "על הדרך" בטיסות בין נמלי תעופה בבריטניה ובאיסלנד למחנות השמדה וריכוז בפולין, להפציץ את המסילות ולמנוע רצח מיליוני יהודים.

ועוד ועוד. דינה של אמריקה מוות ואני מתפלל ליום הזה בדיוק כמו שאני מתפלל ליום מותן של רוסיה ובריטניה.

עוד?

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #26 ב- : יוני 23, 2010, 11:30:40 »
לא. אבל זה כמו לשאול אם יש ארגון עם עבר פלילי (בתור ארגון), ולאחד מחבריו כואב לראות את העבר (שזה לא מעיד בהכרח על תמיכה בקורבנות, אלא רחמים). האם זה אומר שקיומו של הארגון לגיטימי?

השוואה מעניינת אבל ממש לא נכונה, הבחורה הגויה הזאת שבכתה בבית אנה פרנק לא בחרה להיוולד כהולנדית בהולנד, לעומת זאת להוות חלק מארגון בין אם עבר על החוק בתור ארגון ובין אם לאו זה עניין של בחירה.
זה בערך כמו שמישהו יאמר לי בתור צ'בר "למרות שאינך תומך בהם, אתה אשם בפשעים של ממשלת ישראל כנגד יהודי גוש קטיף, כי אתה נולדת בישראל" ועוד כל מיני קשקושים.

ציטוט
כנראה שבחיים לא הבנת סטטיסטיקה, זה אולי המצב כרגע. בארצות הברית בשנת 1970 היו 100 אלף מוסלמים - ב-2008/2009 היו מעל 8 מיליון מוסלמים. למוסלמים באופן סטטיסטי יש קצב רביה גדול יותר משל שאר הקבוצות בארה"ב, בדיוק כמו שהיה כבר בהתחלה באירופה של שנות ה-60. יחד עם הגירה גדלה ומוסלמי בשלטון (מה שנראה הזוי לחלוטין לפני כעשור), רומא החדשה תיחרב במוקדם או במאוחר.
לא כמו, אבל הבעיה הדמוגרפית קיימת והסטטיסטיקות יחד עם התקדימים ההיסטוריים מוכיחים זאת.

כמו שחיים ציין, הבעיה בארה"ב היא לאוו דווקא ריבוי מוסלמי, אלא ריבוי של מהגרים מהעולם השלישי באופן כללי, וגם אם המוסלמים כן מהווים איום מספרי כלשהו על ארה"ב, אין לי ספק שאני ואתה כבר לא בין החיים כשזה יקרה.

ציטוט
אמת, יחד עם הגירה שלילית של לא-מוסלמים מהולנד שטופחת בקצב עצום (כמעט מאה אלף ב-2009 כמדומני).
נכון, אירופה בהחלט נמצאת בבעיה מהבחינה הזאת, ואי לא שואף שהם יהפכו לבסיסי טרור מוסלמי, יש הרבה יותר ממספיק מדינות עם פיגור בעולם הזה גם ככה.

ציטוט
על העובדה שבזכות אמריקה יש לנו אויבים חמושים וחזקים, מוכנים לאין שיעור למלחמה נגדנו, מפת"ח שבלעדי ארצות הברית לא יכול היה להתקיים בארץ ישראל (מי הביא את שמיר יש"ו לועידת מדריד? הוא עצמו? לא! בוש האב) ולרצוח אלפי יהודים, עבור במצרים שעכשיו היא אחד הצבאות החזקים במזה"ת ומוכנה למלחמה שתגרור אבידות עצומות מצידנו, וכלה באיראן שהאמריקנים לוחצים עלינו להיכנע לה ולגרורותיה ולחוות שואה שניה שוב.

על העובדה שבלעדי אמריקה לא היינו עושים את העבודה של האויבים שלנו יותר טוב מהם ונכנעים להם מרצוננו.

על העובדה שאמריקה היא בית הקברות הרוחני הגדול ביותר מאז ומעולם.

על חוסר הרצון של אמריקה לעזור ליהודים בשואה למרות יכולתה לעשות את זה "על הדרך" בטיסות בין נמלי תעופה בבריטניה ובאיסלנד למחנות השמדה וריכוז בפולין, להפציץ את המסילות ולמנוע רצח מיליוני יהודים.

ועוד ועוד. דינה של אמריקה מוות ואני מתפלל ליום הזה בדיוק כמו שאני מתפלל ליום מותן של רוסיה ובריטניה.
הכל נכון, אבל מה חיים  בן פסח ( למשל) אשם בכל זה? אני כמובן מסכים שמי שתומך ולא מסתייג מהדברים הללו הוא אשם ויש להתייחס אליו בהתאם, אבל מה אשמים אנשים שהתנגדו בתוקף לדברים הללו/ אנשים ניטרלים?

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #27 ב- : יוני 23, 2010, 11:45:15 »
בס''ד

זה לא רק האיסלאם שמסכן את המערב. זה גם הגידול האדיר של האוכלוסיה מהעולם השלישי. זאת אומרת ממדינות לא מערביות ולא מודרניות, שביניהן יש גם הרבה מדינות נוצריות.

למשל בארה''ב, 35% מהאוכלוסיה כבר מהעולם השלישי (שחורים, לטינים, ערבים, סינים וכו'). בעתיד הם יהיו הרוב וזה יהיה הסוף של אמריקה כמדינה מערבית מודרנית. יש הגירה נמשכת מהעולם השלישית לתוך ארה''ב וגם יש שיעור לידה יותר גבוה בין ה"מיעוטים" האלה משיעור הלידה שבין אמריקאים ממוצא אירופאי לבן.
למרבה הצער הלבנים נמצאים בסכנת הכחדה בכל העולםץלא רק באמריקה אלא גם כאן ובאירופה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #28 ב- : יוני 23, 2010, 17:27:19 »
השוואה מעניינת אבל ממש לא נכונה, הבחורה הגויה הזאת שבכתה בבית אנה פרנק לא בחרה להיוולד כהולנדית בהולנד, לעומת זאת להוות חלק מארגון בין אם עבר על החוק בתור ארגון ובין אם לאו זה עניין של בחירה.
זה בערך כמו שמישהו יאמר לי בתור צ'בר "למרות שאינך תומך בהם, אתה אשם בפשעים של ממשלת ישראל כנגד יהודי גוש קטיף, כי אתה נולדת בישראל" ועוד כל מיני קשקושים.

מקור המחלוקת ביננו נובעת מזה שאני רואה "הולנדיות" בתור בחירה, תרבות/השתייכות למדינה ולא "גזע" (כיוון שאני לא מאמין בגזע ולא מאמין בהשתייכות לאומית מולדת מלבד זו של ישראל).

ציטוט
כמו שחיים ציין, הבעיה בארה"ב היא לאוו דווקא ריבוי מוסלמי, אלא ריבוי של מהגרים מהעולם השלישי באופן כללי, וגם אם המוסלמים כן מהווים איום מספרי כלשהו על ארה"ב, אין לי ספק שאני ואתה כבר לא בין החיים כשזה יקרה.

אף פעם לא טענתי שזה חייב לקרות בזמן הקרוב - אמרתי שזה יקרה. כדאי שתלמד לקרוא.

ציטוט
נכון, אירופה בהחלט נמצאת בבעיה מהבחינה הזאת, ואי לא שואף שהם יהפכו לבסיסי טרור מוסלמי, יש הרבה יותר ממספיק מדינות עם פיגור בעולם הזה גם ככה.

שהולנד תהפוך לאחת מהן.

ציטוט
הכל נכון, אבל מה חיים  בן פסח ( למשל) אשם בכל זה? אני כמובן מסכים שמי שתומך ולא מסתייג מהדברים הללו הוא אשם ויש להתייחס אליו בהתאם, אבל מה אשמים אנשים שהתנגדו בתוקף לדברים הללו/ אנשים ניטרלים?

יהודי לעולם לא יהיה חלק מאמריקה גם אם ימות למענה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #29 ב- : יוני 23, 2010, 18:32:15 »
מקור המחלוקת ביננו נובעת מזה שאני רואה "הולנדיות" בתור בחירה, תרבות/השתייכות למדינה ולא "גזע" (כיוון שאני לא מאמין בגזע ולא מאמין בהשתייכות לאומית מולדת מלבד זו של ישראל).

אין פה שום קשר לגזע, למעשה אני בכלל לא בטוח שלאותה בחורה יש שורשים הולנדים מבחינה אטנית, אני רק יודע שהיא דיברה בשפה ההולנדית ז"א שיש לה השתייכות למדינה, והיא גם לא בחרה להשתייך למדינה הזאת ולדבר בשפתה.

ציטוט
אף פעם לא טענתי שזה חייב לקרות בזמן הקרוב - אמרתי שזה יקרה. כדאי שתלמד לקרוא.

אני יודע לקרוא היטב בשלוש שפות, אבל תודה בכל מקרה.
ואם אתה מנסה לנבאות מה יקרה בעוד מאה שנה או יותר, בגלל סטיסטיקות כאלה ואחרות, אז אתה פשוט לא יודע על אתה מדבר. הרבה מאוד דברים יכולים לקרות עד אז, אז בוא ננסה להימנע מנבואות שווא, שאנו אפילו לא נספיק לראות אם הם יזכו להתגשם.

ציטוט
שהולנד תהפוך לאחת מהן.

יהודי לעולם לא יהיה חלק מאמריקה גם אם ימות למענה.

אז מה שאתה אומר בעצם זה שלא אכפת לך להקריב חיי יהודים (מדינה שלהם או לא, זה לא רלוונטי), ואתה שואף שכל העולם (למעט ארץ ישראל) יהפוך לדאר איל איסלאם? והכל בשם סוג של "נקמה"?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #30 ב- : יוני 23, 2010, 18:43:17 »
אין פה שום קשר לגזע, למעשה אני בכלל לא בטוח שלאותה בחורה יש שורשים הולנדים מבחינה אטנית, אני רק יודע שהיא דיברה בשפה ההולנדית ז"א שיש לה השתייכות למדינה, והיא גם לא בחרה להשתייך למדינה הזאת ולדבר בשפתה.

יש לה יכולת לבחור, היא לא רובוט.

ציטוט
אני יודע לקרוא היטב בשלוש שפות, אבל תודה בכל מקרה.

וואלה? עברית, אנגלית, ערבית?

ציטוט
ואם אתה מנסה לנבאות מה יקרה בעוד מאה שנה או יותר, בגלל סטיסטיקות כאלה ואחרות, אז אתה פשוט לא יודע על אתה מדבר. הרבה מאוד דברים יכולים לקרות עד אז, אז בוא ננסה להימנע מנבואות שווא, שאנו אפילו לא נספיק לראות אם הם יזכו להתגשם.

מתי דיברתי על מאה שנה?
לא צריך לתקוע את הראש באדמה חרותניק, זה הסצנריו האירופאי, מפה אפשר רק לרדת, בעיקר כשיש נשיא כמו אובאמה. כבר עכשיו האישה המוסלמית פורייה יותר מהאישה הכאפירית, כבר עכשיו יש גלים אדירים של התאסלמות באמריקה (בעיקר בקרב אנשי העולם השלישי בארצות הברית, שים לב), כבר עכשיו יש איזורים שהם דאר אלאסלאם לכל דבר ועניין, איפה השכל הישר?

ציטוט
אז מה שאתה אומר בעצם זה שלא אכפת לך להקריב חיי יהודים (מדינה שלהם או לא, זה לא רלוונטי), ואתה שואף שכל העולם (למעט ארץ ישראל) יהפוך לדאר איל איסלאם? והכל בשם סוג של "נקמה"?

בגלל שאתה אוהב להוציא דברים מהקשרם ולערב מין שאינו במינו, אני אשחק את המשחק שלך.
אנחנו במלחמת יוה"כ ואתה חושב לעצמך, האם מוות ראוי לרוסיה הסובייטית. האם מוות מגיע להם על כל הפשע שלהם נגדנו. האם תאחל לאחותה של גרמניה הנאצית מוות?

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #31 ב- : יוני 23, 2010, 21:29:51 »
ציטוט
יש לה יכולת לבחור, היא לא רובוט.

נכון היא יכולה אפילו להתגייר ולעלות לישראל אם היא תבחר, אז מה? מבחינה ריאלית הסבירות שהיא תעשה את זה די שואפת לאפס,
 מאחר והיא גדלה בהולנד ככל הנראה, ולגדל אותה ע"פ ערכים הולנדים נוצריים זה דבר בלתי נמנע כשהיא נולדה למשפחה כזאת, כך שלא הכל תלוי רק בה.

ציטוט
וואלה? עברית, אנגלית, ערבית?

קלעת בול, למרות שהערבית שלי כבר לא משהו..

ציטוט
מתי דיברתי על מאה שנה?
לא צריך לתקוע את הראש באדמה חרותניק, זה הסצנריו האירופאי, מפה אפשר רק לרדת, בעיקר כשיש נשיא כמו אובאמה. כבר עכשיו האישה המוסלמית פורייה יותר מהאישה הכאפירית, כבר עכשיו יש גלים אדירים של התאסלמות באמריקה (בעיקר בקרב אנשי העולם השלישי בארצות הברית, שים לב), כבר עכשיו יש איזורים שהם דאר אלאסלאם לכל דבר ועניין, איפה השכל הישר?

אני לא תוקע את הראש באדמה, זה שיש מספר לא קטן היום של מוסלמים בארה"ב (בהשוואה לפעם) אני יודע, אבל יש עוד הרבה דתות אחרות בארה"ב שמתרבות גם כן, ולמיטב ידיעתי אף אחת מהן לא תנועה טוטליטרית עם פיגור כמו האיסלאם. כמו למשל הנצרות המורמונית (או איך שלא קוראים לזה) שנמצא במקום השני אחרי האיסלאם בריבוי, אם אינני טועה.
והאיסלאם בהחלט יכול להוות איום על ארה"ב גם ב30 שנים הקרובות, ולמעשה היא מהוה איום גם בימים אלה וצריך לטפל בבעיה כראוי. אבל אני לא חושב שמדובר  באיום קיומי (לפחות לא בדור שלנו, וכנראה גם לא בדור הבא).
ואתה גם לא יכול לנבאות אם ארה"ב תמשיך ותדרדר, לך תדע מה יקרה..
בוא פשוט לא נתיימר להיות נביאים, ופשוט נראה בעצמנו מה הולך לקרות.

ציטוט
בגלל שאתה אוהב להוציא דברים מהקשרם ולערב מין שאינו במינו, אני אשחק את המשחק שלך.
אנחנו במלחמת יוה"כ ואתה חושב לעצמך, האם מוות ראוי לרוסיה הסובייטית. האם מוות מגיע להם על כל הפשע שלהם נגדנו. האם תאחל לאחותה של גרמניה הנאצית מוות?

מה הוצאתי מהקשרו? אתה בעצמך אמרת שאתה מייחל מוות לאמריקה ואירופה בידי האיסלאם, בידיעה שזה כולל גם את היהודים השוהים שם.
אגב, תסלח לי על הבורות אבל אני לא כ"כ בטוח  שהבנתי את השאלה שלך, אבל מילא. לא זכור לי שאי פעם יחלתי מוות לרוסיה ולכל אזרחיה (בטח ובטח שלא בידי האיסלאם).

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #32 ב- : יוני 23, 2010, 21:47:57 »

נכון היא יכולה אפילו להתגייר ולעלות לישראל אם היא תבחר, אז מה? מבחינה ריאלית הסבירות שהיא תעשה את זה די שואפת לאפס,

מה הקשר ללהתגייר? מצידי שתעבור לתרבות (נורמלית) אחרת, אפילו לא תאמין באלוקי ישראל, ועדיין לא יגיע לה למות כאינדיבידואל (כל עוד היא לא תיקח חלק בתרבות ההולנדית, לא שמעת על עונש קולקטיבי?).

ציטוט
מאחר והיא גדלה בהולנד ככל הנראה, ולגדל אותה ע"פ ערכים הולנדים נוצריים זה דבר בלתי נמנע כשהיא נולדה למשפחה כזאת, כך שלא הכל תלוי רק בה.

הכל מתחיל בנו. הכל תלוי בה, וזו בחירה שלה. זה שהיא לא יודעת, זה לא משנה. מידה כנגד מידה יותר חשובה.

ציטוט
קלעת בול, למרות שהערבית שלי כבר לא משהו..

אשמח ללמד אותך.

ציטוט
אני לא תוקע את הראש באדמה, זה שיש מספר לא קטן היום של מוסלמים בארה"ב (בהשוואה לפעם) אני יודע, אבל יש עוד הרבה דתות אחרות בארה"ב שמתרבות גם כן,

לא באותו קצב.

ציטוט
ולמיטב ידיעתי אף אחת מהן לא תנועה טוטליטרית עם פיגור כמו האיסלאם.

בינגו.

ציטוט
כמו למשל הנצרות המורמונית (או איך שלא קוראים לזה) שנמצא במקום השני אחרי האיסלאם בריבוי, אם אינני טועה.

ליתר דיוק, הנוצרים הפרוטסטנטים (שהיא גם דת אנטישמית, למרות שאינה מפגרת, אך כן פנאטית וכן מיסיונרית).

ציטוט
והאיסלאם בהחלט יכול להוות איום על ארה"ב גם ב30 שנים הקרובות, ולמעשה היא מהוה איום גם בימים אלה וצריך לטפל בבעיה כראוי. אבל אני לא חושב שמדובר  באיום קיומי (לפחות לא בדור שלנו, וכנראה גם לא בדור הבא).

אני דיברתי על איום דמוגרפי (כרגע, מכיוון שצבאית, האסלאם לא יכול להביס את אמריקה, כרגע).

ציטוט
ואתה גם לא יכול לנבאות אם ארה"ב תמשיך ותדרדר, לך תדע מה יקרה..

בטח שאפשר, כל עוד המגמה של האסלאמיזציה של אמריקה לא השתנתה, ולו במעט, זה הכיוון שאפשר לראות את אמריקה הולכת, עד שזה לא ישתנה, העובדה הזאת לא תשתנה.

ציטוט
בוא פשוט לא נתיימר להיות נביאים, ופשוט נראה בעצמנו מה הולך לקרות.

כל עוד אתה מסיק (מאין?) שאמריקה תטפל בבעיה, זה נקרא להתיימר להיות נביא, אפשר לראות את הכיוון של ההתרסקות האמריקנית לעבר האבדון האסלאמי, כל עוד המגמה הזאת לא תשתנה, אין על מה לדבר.

ציטוט
מה הוצאתי מהקשרו? אתה בעצמך אמרת שאתה מייחל מוות לאמריקה ואירופה בידי האיסלאם, בידיעה שזה כולל גם את היהודים השוהים שם.

התכוונתי לגויים (לא בני נח ושאר חסידי אומות העולם) שנמצאים בתוכן, דיברתי על השמדה תרבותית, על השמדה דמוגרפית, לא (בהכרח) על השמדה צבאית שתכלול רצח יהודים.

ציטוט
אגב, תסלח לי על הבורות אבל אני לא כ"כ בטוח  שהבנתי את השאלה שלך, אבל מילא. לא זכור לי שאי פעם יחלתי מוות לרוסיה ולכל אזרחיה (בטח ובטח שלא בידי האיסלאם).

אם היית חי במלחמת יוה"כ, כשברית המועצות עמדה לבצע בנו שואה שניה, היית מוכן לייחל לה מוות?

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #33 ב- : יוני 23, 2010, 22:23:15 »
ציטוט
מה הקשר ללהתגייר? מצידי שתעבור לתרבות (נורמלית) אחרת, אפילו לא תאמין באלוקי ישראל, ועדיין לא יגיע לה למות כאינדיבידואל (כל עוד היא לא תיקח חלק בתרבות ההולנדית, לא שמעת על עונש קולקטיבי?).
סבבה, רק מה זה "תרבות נורמלית" מבחינתך? אתה מעדיף שהיא תהיה אתאיסטית?

ציטוט
הכל מתחיל בנו. הכל תלוי בה, וזו בחירה שלה. זה שהיא לא יודעת, זה לא משנה. מידה כנגד מידה יותר חשובה.

זה כן משנה, זה כמו שאתה לא היית מצפה מיהודי שגדל בבית שומר מצוות להתנצר, כי לא חינכו אותו לזה.

ציטוט
אשמח ללמד אותך.
לא תודה, אני רוצה להתחיל ללמוד בקרוב באוניברסיטה, אז אני מעדיף להתרכז בדברים אחרים (גם ככה יש לי בעיות קשב וריכוז)..

ציטוט
לא באותו קצב.

אתה רוצה להגיד לי שכל הדתות בייחד בארה"ב לא יכולות להתגבר על קצב ריבוי של דת אחת?
ציטוט
בינגו.

ליתר דיוק, הנוצרים הפרוטסטנטים (שהיא גם דת אנטישמית, למרות שאינה מפגרת, אך כן פנאטית וכן מיסיונרית).

שיהיה..

ציטוט
אני דיברתי על איום דמוגרפי (כרגע, מכיוון שצבאית, האסלאם לא יכול להביס את אמריקה, כרגע).

לא רק שהוא לא יכול לנצח צבאית, האיסלאם האמריקאי עוד רחוק שנות אור מלהוות איום מהבחינה הזאת..

ציטוט
בטח שאפשר, כל עוד המגמה של האסלאמיזציה של אמריקה לא השתנתה, ולו במעט, זה הכיוון שאפשר לראות את אמריקה הולכת, עד שזה לא ישתנה, העובדה הזאת לא תשתנה.

כל עוד אתה מסיק (מאין?) שאמריקה תטפל בבעיה, זה נקרא להתיימר להיות נביא, אפשר לראות את הכיוון של ההתרסקות האמריקנית לעבר האבדון האסלאמי, כל עוד המגמה הזאת לא תשתנה, אין על מה לדבר.

יכול להיות שזה הכיוון, אבל עדייו לא צריך להתיימר להיות נביא. אני בטח לא מתיימר להיות נביא ולכן אני אומר לך שהכל יכול לקרות. זו ההשארה הלוגית לדעתך? יכול להיות, והמצב באמת נראה רע, אבל זה עוד כלום בהשוואה למצב של אירופה. ואני לא נכנס לנבואות לטווח רחוק כרגע כי אני נזהר בדברים שאני אומר (או משתדל לפחות), ונזהר לא להטעות אנשים בדברים שבכלל לא בטוח שהם נכונים.

ציטוט
התכוונתי לגויים (לא בני נח ושאר חסידי אומות העולם) שנמצאים בתוכן, דיברתי על השמדה תרבותית, על השמדה דמוגרפית, לא (בהכרח) על השמדה צבאית שתכלול רצח יהודים.
אבל אתה לוקח בחשבון שהחיים של אותם יהודים וחסידי אומות עולם, יהיו ככל הנראה בזבל (בלשון המעטה) תחת שלטון איסלאמי?

ציטוט
אם היית חי במלחמת יוה"כ, כשברית המועצות עמדה לבצע בנו שואה שניה, היית מוכן לייחל לה מוות?

תמיד אתה תוקע אותי במצבים ההיפותטים האלה, שמת לב? אבל אני יענה לך בכל זאת, נראה לי שבלהט של הרגע בהחלט הייתי מייחל לה מוות.

מנותק tyroll

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #34 ב- : יוני 24, 2010, 11:07:39 »
לא מזמן פורסם סרטון בנוגע לעניין, בחלט, המוסלמים נלחמים בשיטה ההריון, ומתרבים בצורה אדירה
זה סכנה גדולה
אם אירופה תיהיה יבשת מוסלמית, אמריקה (וגם חלקים באסיה חברים) לא נוכל להסתובב עולם, וניהיה אנחנו לבד מול העולם הגדול.
לא טוב המצב הזה, יש הבדל בין אוכלסיות מוסלמיות גדולות ולבין רוב מוסלמי ודת שולטת
אם זה לא יגרום למלחמת סוף הימים, אז ניהיה גם במצב גרוע.

תאמינו לי לא מזמן חזרתי מחו"ל קורה מצב באירופה, למשל בצרפת
שהורים נוצרים, הבנות שלהם מתחתנות עם מוסלמים ומקבלים עליהן את דת האיסלאם
כלומ מעולם  של חופשיות לעולם שבו היא מושפלת ולובשת בוריקות
גועל נפש
כל האיסלאם הזה
עם הגויים אפשר להסתדר , כל עוד יש לנו מדינה משלנו, עם המוסלמים אי אפשר.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #35 ב- : יוני 24, 2010, 19:10:47 »
סבבה, רק מה זה "תרבות נורמלית" מבחינתך? אתה מעדיף שהיא תהיה אתאיסטית?

הכל רק לא אירופאית או אמריקנית.

ציטוט
זה כן משנה, זה כמו שאתה לא היית מצפה מיהודי שגדל בבית שומר מצוות להתנצר, כי לא חינכו אותו לזה.

לא, אתה שוב (כרגיל) מתרכז בטפל, אני לא אמור לנסות לשנות אותה, ולא אמור לרחם עליה אם היא לא תעשה את השינוי, כל עוד היא חלק מהולנד, היא חלק מהבעיה, סה טו. אם היא תרצה להשתנות (שאתה צודק, סיכוי כמעט לא קיים) תהיה לי בעיה איתה.

לא שהזדהות עם יהודים מתים ולא יהודים חיים אומר משהו פילושמי על האישיות שלה.

ציטוט
אתה רוצה להגיד לי שכל הדתות בייחד בארה"ב לא יכולות להתגבר על קצב ריבוי של דת אחת?

:::D :::D :::D

אתה רוצה להגיד לי שכל הדתות ביחד בבריטניה לא יכולות להתגבר על קצב ריבוי של דת אחת?

ציטוט
לא רק שהוא לא יכול לנצח צבאית, האיסלאם האמריקאי עוד רחוק שנות אור מלהוות איום מהבחינה הזאת..

עד קריסת האיחוד האירופי והקמת הח'ליפא השלישית.

ציטוט
יכול להיות שזה הכיוון, אבל עדייו לא צריך להתיימר להיות נביא. אני בטח לא מתיימר להיות נביא ולכן אני אומר לך שהכל יכול לקרות. זו ההשארה הלוגית לדעתך? יכול להיות, והמצב באמת נראה רע, אבל זה עוד כלום בהשוואה למצב של אירופה. ואני לא נכנס לנבואות לטווח רחוק כרגע כי אני נזהר בדברים שאני אומר (או משתדל לפחות), ונזהר לא להטעות אנשים בדברים שבכלל לא בטוח שהם נכונים.

אני לא מתיימר להיות נביא, אני מראה מגמה, והמגמה היא אסלאמיזציה, והמגמה של אסלאמיזציה היא חורבן, זה שכל ישר, לא ספקולציה, סה טו. זה שאתה מעדיף להתעלם מהמציאות, ולראות בכל דבר ספקולטיבי עד שיוכח באופן אנליטי שזה כן וזה לא, זו כבר בעיה שלך (זה יחזור אליך בויכוחים עם שמאלנים בנוגע לטרנספר, אתה עוד תראה).

ציטוט
אבל אתה לוקח בחשבון שהחיים של אותם יהודים וחסידי אומות עולם, יהיו ככל הנראה בזבל (בלשון המעטה) תחת שלטון איסלאמי?

אז הגיע הזמן ללמוד מהשואה, לא?

ציטוט
תמיד אתה תוקע אותי במצבים ההיפותטים האלה, שמת לב? אבל אני יענה לך בכל זאת, נראה לי שבלהט של הרגע בהחלט הייתי מייחל לה מוות.

כן, כי אין דרך אחרת לשכנע בנאדם שמסרב להיכנע למציאות.
וב"קרירות"?

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #36 ב- : יוני 25, 2010, 14:08:08 »
הכל רק לא אירופאית או אמריקנית.
בסדר, רק תן לי דוגמא אחת טובה לתרבות ודת נורמליות לדעתך (סתם מתוך סקרנות).

ציטוט
לא, אתה שוב (כרגיל) מתרכז בטפל, אני לא אמור לנסות לשנות אותה, ולא אמור לרחם עליה אם היא לא תעשה את השינוי, כל עוד היא חלק מהולנד, היא חלק מהבעיה, סה טו. אם היא תרצה להשתנות (שאתה צודק, סיכוי כמעט לא קיים) תהיה לי בעיה איתה.

לא שהזדהות עם יהודים מתים ולא יהודים חיים אומר משהו פילושמי על האישיות שלה.

גם אם היא מהווה חלק מהבעיה, לא פותרים בעיה עם בעיה אחרת (ואף גדולה יותר), כי לשיטתך עדיף שהאיסלאם הוא זה שישלוט בהולנד ולא ההולנדים, זאת אומרת שמה מניע אותך זה לא "פתרון בעיה" אלא נקמה בכל מחיר, ורק על זה אנחנו חלוקים בדעותנו בנושא הזה.
ואתה צודק זה לא מראה יותר מדי על אישיותה אם היא מזדהה עם יהודים מתים, אבל זה ללא ספק סימן טוב מאחר ולא מעט אנשים לא רק שלא היו מזילים דמעה, אלא לא היו נכנסים כלל לבית משפחת פרנק..

ציטוט
אתה רוצה להגיד לי שכל הדתות ביחד בבריטניה לא יכולות להתגבר על קצב ריבוי של דת אחת?

קודם כל, תראה לי סטטיסטיקה אמיתית שמראה שהאיסלאם מתרבה בקצב יותר מהיר מכל שאר הדתות בארה"ב, ואם תראה לי אחד כזה אז אין לי בעיה לחזור בי, ואודה שטעיתי..

ציטוט
אני לא מתיימר להיות נביא, אני מראה מגמה, והמגמה היא אסלאמיזציה, והמגמה של אסלאמיזציה היא חורבן, זה שכל ישר, לא ספקולציה, סה טו. זה שאתה מעדיף להתעלם מהמציאות, ולראות בכל דבר ספקולטיבי עד שיוכח באופן אנליטי שזה כן וזה לא, זו כבר בעיה שלך (זה יחזור אליך בויכוחים עם שמאלנים בנוגע לטרנספר, אתה עוד תראה).

אני ממש לא מתעלם מהמציאות, ונכון לעכשיו לארה"ב יש בעיה דמוגרפית הרבה יותר דחופה רק מהאיסלאם שעליו אתה מתרכז (ולכן קראתי לך "נביא"),  ואני מדבר על כל אנשי העולם השלישי (מה שחיים כבר הזכיר כאן), מה שיכול להפוך את ארה"ב לרפובליקת בננות עוד הרבה  שהוא  יהפוך לדאר איל איסלאם.
ובנוגע לטרנספר, זו בעיה דחופה שיש לנו כרגע והיא די דומה (מבחינת הדחיפות) לבעיה של ארה"ב עם העולם השלישי, ולכן אני מכיר בבעיות הללו שהן לטווח הלא כל כך רחוק.
האמת, התווכחתי עם לא מעט שמאלנים בחיים שלי (וביניהם גם אנשים חכמים) ואף פעם לא קיבלתי מהם תשובה עניינית בנוגע לטרנספר מרצון.

ציטוט
אז הגיע הזמן ללמוד מהשואה, לא?
נו ו..

ציטוט
כן, כי אין דרך אחרת לשכנע בנאדם שמסרב להיכנע למציאות.
וב"קרירות"?

שוב, אני לא מתעלם מהמציאות.
וכן גם ב"קרירות" אני יכול לקרוא ל"מוות לרוסיה", אבל לא בידי האיסלאם כי אין לי שום אינטרס לעשות את זה.

« עריכה אחרונה: יוני 25, 2010, 21:03:22 על ידי חרותניק »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #37 ב- : יוני 26, 2010, 21:19:34 »
הימיני ה"קיצוני" הזה בהולד הוא סה"כ אדם קצת יותר שפוי מרוב האנשים (אני לא אומר שהוא מושלם או קרוב לזה) והוא תומך גדול בישראל.
אני די בטוח שבעופרת יצוקה שאלו אותו אם הוא ממשיך לתמוך כבמה שישראל עושה והוא אמר שהוא לא תומך בישראל כי היא לא מכה חזק מספיק במחבלים.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!