נכון היא יכולה אפילו להתגייר ולעלות לישראל אם היא תבחר, אז מה? מבחינה ריאלית הסבירות שהיא תעשה את זה די שואפת לאפס,
מה הקשר ללהתגייר? מצידי שתעבור לתרבות (נורמלית) אחרת, אפילו לא תאמין באלוקי ישראל, ועדיין לא יגיע לה למות כאינדיבידואל (כל עוד היא לא תיקח חלק בתרבות ההולנדית, לא שמעת על עונש קולקטיבי?).
מאחר והיא גדלה בהולנד ככל הנראה, ולגדל אותה ע"פ ערכים הולנדים נוצריים זה דבר בלתי נמנע כשהיא נולדה למשפחה כזאת, כך שלא הכל תלוי רק בה.
הכל מתחיל בנו. הכל תלוי בה, וזו בחירה שלה. זה שהיא לא יודעת, זה לא משנה. מידה כנגד מידה יותר חשובה.
קלעת בול, למרות שהערבית שלי כבר לא משהו..
אשמח ללמד אותך.
אני לא תוקע את הראש באדמה, זה שיש מספר לא קטן היום של מוסלמים בארה"ב (בהשוואה לפעם) אני יודע, אבל יש עוד הרבה דתות אחרות בארה"ב שמתרבות גם כן,
לא באותו קצב.
ולמיטב ידיעתי אף אחת מהן לא תנועה טוטליטרית עם פיגור כמו האיסלאם.
בינגו.
כמו למשל הנצרות המורמונית (או איך שלא קוראים לזה) שנמצא במקום השני אחרי האיסלאם בריבוי, אם אינני טועה.
ליתר דיוק, הנוצרים הפרוטסטנטים (שהיא גם דת אנטישמית, למרות שאינה מפגרת, אך כן פנאטית וכן מיסיונרית).
והאיסלאם בהחלט יכול להוות איום על ארה"ב גם ב30 שנים הקרובות, ולמעשה היא מהוה איום גם בימים אלה וצריך לטפל בבעיה כראוי. אבל אני לא חושב שמדובר באיום קיומי (לפחות לא בדור שלנו, וכנראה גם לא בדור הבא).
אני דיברתי על איום דמוגרפי (כרגע, מכיוון שצבאית, האסלאם לא יכול להביס את אמריקה, כרגע).
ואתה גם לא יכול לנבאות אם ארה"ב תמשיך ותדרדר, לך תדע מה יקרה..
בטח שאפשר, כל עוד המגמה של האסלאמיזציה של אמריקה לא השתנתה, ולו במעט, זה הכיוון שאפשר לראות את אמריקה הולכת, עד שזה לא ישתנה, העובדה הזאת לא תשתנה.
בוא פשוט לא נתיימר להיות נביאים, ופשוט נראה בעצמנו מה הולך לקרות.
כל עוד אתה מסיק (מאין?) שאמריקה תטפל בבעיה, זה נקרא להתיימר להיות נביא, אפשר לראות את הכיוון של ההתרסקות האמריקנית לעבר האבדון האסלאמי, כל עוד המגמה הזאת לא תשתנה, אין על מה לדבר.
מה הוצאתי מהקשרו? אתה בעצמך אמרת שאתה מייחל מוות לאמריקה ואירופה בידי האיסלאם, בידיעה שזה כולל גם את היהודים השוהים שם.
התכוונתי לגויים (לא בני נח ושאר חסידי אומות העולם) שנמצאים בתוכן, דיברתי על השמדה תרבותית, על השמדה דמוגרפית, לא (בהכרח) על השמדה צבאית שתכלול רצח יהודים.
אגב, תסלח לי על הבורות אבל אני לא כ"כ בטוח שהבנתי את השאלה שלך, אבל מילא. לא זכור לי שאי פעם יחלתי מוות לרוסיה ולכל אזרחיה (בטח ובטח שלא בידי האיסלאם).
אם היית חי במלחמת יוה"כ, כשברית המועצות עמדה לבצע בנו שואה שניה, היית מוכן לייחל לה מוות?