כתב נושא: התחזקות הימין בהולנד  (נקרא 10048 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
התחזקות הימין בהולנד
« ב- : יוני 22, 2010, 00:24:31 »
בס''ד
בבחירות שנערכו לאחרונה בהולנד, ניתן היה לזהות מגמה חדה של התחזקות המפלגות הימניות, והבולטת מבינהן ''מפלגת החירות'' בראשות חרט ווילדרס. מי יתן ויצליחו לנקות את הולנד מהזוהמה האיסלמיסטית, שמביאה רק פשע ושנאה להולנד.
הלוואי ויצליחו להציל את הולנד.
עדן איסקוביץ

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #1 ב- : יוני 22, 2010, 09:42:35 »
צריך בדרך לפרק את בלגיה ולספח את הפלמים להולנד.גם ההולנדים וגם הפלמים רוצים את הולנד הגדולה וה יעזור לנו בכך שמהלך כזה יפרק את בלגיה ואת מוקד הכוח של האיחוד האירופי.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #2 ב- : יוני 22, 2010, 10:56:06 »
איני רואה כל סיבה לשמוח, הוא בעד זכויות להומאים, ורק לפני מספר ימים הצהיר שירדן היא "פלסטין", שזה הבל גמור.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #3 ב- : יוני 22, 2010, 11:00:12 »
איני רואה כל סיבה לשמוח, הוא בעד זכויות להומאים, ורק לפני מספר ימים הצהיר שירדן היא "פלסטין", שזה הבל גמור.

יש רצוי ויש מצוי, רצוי ישראל השלמה, מצוי, מדינת ישראל קטנה שבה אפילו ראש הממשלה לא יכול ללכת בכל דרך שיבחר. (רק אתמול דווח שהשב"כ אוסר עליו להשתמש בכביש "הבטוח" 443)

אז כן, צריך לשמוח, גם מנצחונות קטנים.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #4 ב- : יוני 22, 2010, 11:36:55 »
יש רצוי ויש מצוי, רצוי ישראל השלמה, מצוי, מדינת ישראל קטנה שבה אפילו ראש הממשלה לא יכול ללכת בכל דרך שיבחר. (רק אתמול דווח שהשב"כ אוסר עליו להשתמש בכביש "הבטוח" 443)

אז כן, צריך לשמוח, גם מנצחונות קטנים.
הנצחון הזה אינו משרת אותנו בשום דרך שהיא, צריך להתרחק מהגויים, ויפה שעה אחת קודם, אגב, בעימות שמתרחש זה עתה באירופה, האסלאם יצא עם ידו על העליונה, כך שאפילו חירט וילדרס אינו יכול לעשות דבר, אירופה גמורה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #5 ב- : יוני 22, 2010, 11:55:50 »
הנצחון הזה אינו משרת אותנו בשום דרך שהיא, צריך להתרחק מהגויים, ויפה שעה אחת קודם, אגב, בעימות שמתרחש זה עתה באירופה, האסלאם יצא עם ידו על העליונה, כך שאפילו חירט וילדרס אינו יכול לעשות דבר, אירופה גמורה.

זה לא נגמר עדיין

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #6 ב- : יוני 22, 2010, 12:02:57 »
זה לא נגמר עדיין
זה נגמר וחצי, בכל אופן אני לא אזיל דמעה, מגיע להם, הם הביאו את זה על עצמם.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #7 ב- : יוני 22, 2010, 12:06:11 »
זה נגמר וחצי, בכל אופן אני לא אזיל דמעה, מגיע להם, הם הביאו את זה על עצמם.

זה רחוק מלהגמר, הם רק מתחילים להתעורר.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #8 ב- : יוני 22, 2010, 12:09:42 »
זה רחוק מלהגמר, הם רק מתחילים להתעורר.
זה נגמר, תפנים את זה, הם לא התעוררו, ישנה הגירה מוסלמית המונית אל תוך אירופה, וזאת בעקבות הסכמים שחתמו מדינות אירופה השונות עם מדינות מוסלמיות במשך עשרות שנים.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #9 ב- : יוני 22, 2010, 12:10:30 »
זה נגמר, תפנים את זה, הם לא התעוררו בכלל, עדיין ישנה הגירה מוסלמית המונית אל תוך אירופה, וזאת בעקבות הסכמים שחתמו מדינות אירופה השונות עם מדינות מוסלמיות במשך עשרות שנים.

כל מיני חוקים כמו הצריחים של המסגדים, לבישת כאפיה וכ'ו, זה הבסיס של ההתעוררות.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #10 ב- : יוני 22, 2010, 12:14:09 »
כל מיני חוקים כמו הצריחים של המסגדים, לבישת כאפיה וכ'ו, זה הבסיס של ההתעוררות.
דה פקטו עדיין יש נהירה אסלאמית אל תוך אירופה, שמתגברת מיום ליום, כך שלמעשה אין "להתעוררות" כל השפעה, למעט דנמרק, שהקשיחה את מדיניות ההגירה שלה, כנראה ששם יש מישהו שמפעיל את הקודקוד.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #11 ב- : יוני 22, 2010, 12:22:33 »
דה פקטו עדיין יש נהירה אסלאמית אל תוך אירופה, שמתגברת מיום ליום, כך שלמעשה אין "להתעוררות" כל השפעה, למעט דנמרק, שהקשיחה את מדיניות ההגירה שלה, כנראה ששם יש מישהו שמפעיל את הקודקוד.

נו יפה, זה מתחיל בדנמרק ויתפשט. חכה ותראה.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #12 ב- : יוני 22, 2010, 12:31:32 »
נו יפה, זה מתחיל בדנמרק ויתפשט. חכה ותראה.
הפופקורן מחכה ליום שבו האסלאם והנצרות יטבחו זה בזה, אני אשב אל מול הטלויזיה ואצפה בהנאה, אין דבר טוב יותר מאשר שאויבי המרים ביותר ילחמו זה בזה עד המוות, אך כמו שציינתי, זהות המנצחת כבר ידועה לכל, כרגע אירופה נמצאת עם ידה על התחתונה, ואין זה הולך להשתנות, לא משנה מי, ומה יתעורר, זה כבר גמור.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #13 ב- : יוני 22, 2010, 12:51:07 »
הפופקורן מחכה ליום שבו האסלאם והנצרות יטבחו זה בזה, אני אשב אל מול הטלויזיה ואצפה בהנאה, אין דבר טוב יותר מאשר שאויבי המרים ביותר ילחמו זה בזה עד המוות, אך כמו שציינתי, זהות המנצחת כבר ידועה לכל, כרגע אירופה נמצאת עם ידה על התחתונה, ואין זה הולך להשתנות, לא משנה מי, ומה יתעורר, זה כבר גמור.

צודק בזה שהם הולכים להכסח אחד עם השני, זה עניין של זמן. בקשר לזהות המנצח, אל תבנה על המוסלמים. יהיה להם את יתרון ההפתעה והכל, אבל בשורה התחתונה האירופאים יאכלו אותם חיים.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #14 ב- : יוני 22, 2010, 12:54:05 »
זה לא נגמר עד שזה לא נגמר, ואם יקרה דבר דומה למה שאתה מתאר כאן (ויתכן מאוד שיקרה) אז גם אנחנו במדינת ישראל נהיה בצרות אז אין שום סיבה  מוצדקת שתהיה מבסוט אם יקרה דבר כזה.
במיוחד אם האיסלאם הוא זה שינצח..

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #15 ב- : יוני 22, 2010, 13:01:18 »
זה לא נגמר עד שזה לא נגמר, ואם יקרה דבר דומה למה שאתה מתאר כאן (ויתכן מאוד שיקרה) אז גם אנחנו במדינת ישראל נהיה בצרות אז אין שום סיבה  מוצדקת שתהיה מבסוט אם יקרה דבר כזה.
זה נבלה וזה טרפה, אין צד שזוכה באהדתי, התוצאה ידועה מראש, האסלאם יהיה עם ידו על העליונה, בנתיים יש נקודת אור אחת, לארה"ב עדיין יש סיכוי, נקווה ששמה העם יפעיל את הקודקוד, ויעיף את ברק חוסיין אוסמה מהבית הלבן.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #16 ב- : יוני 22, 2010, 13:09:55 »
זה נבלה וזה טרפה, אין צד שזוכה באהדתי, התוצאה ידועה מראש, האסלאם תהיה עם ידה על העליונה, בנתיים יש נקודת אור אחת, לארה"ב עדיין יש סיכוי, נקווה ששמה העם יפעיל את הקודקוד, ויעיף את ברק חוסיין אוסמה מהבית הלבן.
הבנתי, גם אני לא חובב גדול של האירופאים, אבל השאלה היא - מה עדיף לך? שמוסלמים ישלטו על ארצות/צבאות אירופה, ושהמדינות הללו יהפכו לבסיסים נוספים של הטרור והרפש האיסלאמי? או שהנוצרים ימשיכו וישלטו בהם?
ומבחינה מספרית לארה"ב אין מה לא לדאוג בקשר לאיסלאם, אבל ללא ספק יש להם בעיות חמורות אחרות..

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #17 ב- : יוני 22, 2010, 13:14:45 »
הבנתי, גם אני לא חובב גדול של האירופאים, אבל השאלה היא - מה עדיף לך? שמוסלמים ישלטו על ארצות/צבאות אירופה, ושהמדינות הללו יהפכו לבסיסים נוספים של הטרור והרפש האיסלאמי? או שהנוצרים ימשיכו וישלטו בהם?
דעתי בנושא אינה רלוונטית, האסלאם בכל מקרה יתפוס פיקוד על אירופה, ודגש על חלקה המערבי, וכשזה יקרה זו תהיה עילה לנתק עימם קשרים( לא שאין עכשיו, פשוט אין פה מנהיג עם  שכל מינימלי בקודקוד), אם אנחנו לא ננתק הם ינתקו, וכך התלות במישור הכלכלי לא יהיה קיים יותר, זה הכל.
« עריכה אחרונה: ינואר 23, 2011, 19:33:58 על ידי Israelipatriot »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #18 ב- : יוני 22, 2010, 17:50:47 »
זה לא נגמר עד שזה לא נגמר, ואם יקרה דבר דומה למה שאתה מתאר כאן (ויתכן מאוד שיקרה) אז גם אנחנו במדינת ישראל נהיה בצרות אז אין שום סיבה  מוצדקת שתהיה מבסוט אם יקרה דבר כזה.

המנטליות האירופאית של הקולוניאליזם והאימפריאליזם, של המונרכיה ושל הלאומנות, של הנצרות ושל הגרמאניות, הלכה לעולמה אחרי מלחמת העולם ה-2 ועכשיו אין שום דבר שימנע מאירופה (לפחות זו
המערבית) להיכחד.

ולפי מה שהבנתי, אתה משווה תבוסת הצורר האירופאי לתבוסה יהודית, אתה מבין שזאת שנאה עצמית?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #19 ב- : יוני 22, 2010, 17:52:24 »

זה נבלה וזה טריפה, ה' נוקם את נקמתו, אין שום בעיה להתמודד עם החזיר האירופאי גם באירופה, רק שלא יהיה בארצנו.
ציטוט
ומבחינה מספרית לארה"ב אין מה לא לדאוג בקשר לאיסלאם, אבל ללא ספק יש להם בעיות חמורות אחרות..

טעות, האסלאם גודל ומשתרש באמריקה יותר מהר מבארץ, כבר יש להם נשיא מוסלמי והערנות האמריקנית לעניין בתחתיתה, תהיה בטוח, השבטים הגרמאניים של דורינו הם המוסלמים שיפילו את רומי החדשה אמריקה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #20 ב- : יוני 22, 2010, 19:35:58 »
זה נבלה וזה טריפה, ה' נוקם את נקמתו, אין שום בעיה להתמודד עם החזיר האירופאי גם באירופה, רק שלא יהיה בארצנו.
טעות, האסלאם גודל ומשתרש באמריקה יותר מהר מבארץ, כבר יש להם נשיא מוסלמי והערנות האמריקנית לעניין בתחתיתה, תהיה בטוח, השבטים הגרמאניים של דורינו הם המוסלמים שיפילו את רומי החדשה אמריקה.
בכל מקרה, אני חזרתי מביקור בהולנד רק לפני שבוע, ואני אומר לך חד משמעית שאני לא רוצה לראות את המדינה הזאת תחת שלטון איסלאמי (כאילו שחסר כאלה) זה הכל.
זה נכון שהאיסלאם בארה"ב היא הדת שגודלת הכי מהר (לדאבונם וכנראה גם לדאבוננו בסופו של דבר), אבל אם אני לא טועה אין שם יותר מ8 מיליון מוסלמים כיום (ו2 מיליון מתוכם הם אנשים שהתאסלמו), אבל הסיכויים שהם יהוו שם רוב או מספר מאיים כלשהו הוא כרגע שואף לאפס, אלא אם כן תהיה הגירה גדולה משמעותית ובלתי צפוייה של מוסלמים לשם.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #21 ב- : יוני 22, 2010, 20:51:37 »
בכל מקרה, אני חזרתי מביקור בהולנד רק לפני שבוע, ואני אומר לך חד משמעית שאני לא רוצה לראות את המדינה הזאת תחת שלטון איסלאמי (כאילו שחסר כאלה) זה הכל.

אני מצפה לראות את אנה פרנק ההולנדית הגויה הראשונה שתירצח בידי הנאצים החדשים-ישנים בחודשים הקרובים, בעזרת ה'.

ציטוט
זה נכון שהאיסלאם בארה"ב היא הדת שגודלת הכי מהר (לדאבונם וכנראה גם לדאבוננו בסופו של דבר), אבל אם אני לא טועה אין שם יותר מ8 מיליון מוסלמים כיום (ו2 מיליון מתוכם הם אנשים שהתאסלמו), אבל הסיכויים שהם יהוו שם רוב או מספר מאיים כלשהו הוא כרגע שואף לאפס, אלא אם כן תהיה הגירה גדולה משמעותית ובלתי צפוייה של מוסלמים לשם.

המצב באמריקה הוא כמו המצב באירופה בהגדלה, ההגירה מתמשכת (בעיקר מהמזרח התיכון ומדרום מזרח אסיה), האישה המוסלמית בעלת מספר ילדים יותר גבוה מזה של של רוב בנות הדתות האחרות, כבר עכשיו יש איזורים שנתונים למרות מוסלמית (שיקאגו, דטרויט, רוקסברי בבוסטון, וכו' וכו'), אמריקה תיחרב על ידי האסלאם בבוא העת, אינצ'אללה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #22 ב- : יוני 22, 2010, 21:19:47 »
אני מצפה לראות את אנה פרנק ההולנדית הגויה הראשונה שתירצח בידי הנאצים החדשים-ישנים בחודשים הקרובים, בעזרת ה'.

מה דעתך על הולנדית גויה שפרצה בבכי דקות ספורות אחרי כניסתה לביתם של משפחת פרנק? (מקרה שאני הייתי עד לו באופן אישי, בעת ביקורי בהולנד), האם גם לה מגיע להירצח בדם קר ע"י ברברים מוסלמים? ואם אתה אומר ש"כן", אז אני באמת כבר לא יודע מה להגיד לך..

ציטוט
המצב באמריקה הוא כמו המצב באירופה בהגדלה, ההגירה מתמשכת (בעיקר מהמזרח התיכון ומדרום מזרח אסיה), האישה המוסלמית בעלת מספר ילדים יותר גבוה מזה של של רוב בנות הדתות האחרות, כבר עכשיו יש איזורים שנתונים למרות מוסלמית (שיקאגו, דטרויט, רוקסברי בבוסטון, וכו' וכו'), אמריקה תיחרב על ידי האסלאם בבוא העת, אינצ'אללה.
אני מדבר איתך מבחינה מספרית ולא מבחינת אדמה, ומה זה 8 מיליון מול מעל שלוש מאות מיליון? המצב שלהם הוא לא יכול להיות מוגדר כבעיה דמוגרפית כמו אצלנו ובאירופה.
אם אני לא טועה ההגירה להולנד למשל פחתה בחצי בשנים האחרונות ואני מקווה שהמגמה הזאת תימשך, לגבי שאר המדינות איני מספיק בקי בנושא ההגירה המוסלמית אליהן אז אני אמנע מלהגיב.
אגב למה אתה אומר "אינשאללה"? על מה אתה רוצה להתנקם באמריקאים (ובכל העולם למעשה)?

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #23 ב- : יוני 22, 2010, 22:53:15 »
בס''ד
לא נשכח את הרצח של תיאו ואן גוך בידי מוסלמי מרוקאי יש''ו שר''י.
ישנם איומים על חייו של מנהיג המפלגה הימנית ההולנדית, חירט ווילדרס. לא יתכן שמדינה דמוקרטית וחופשית כמו הולנד, תגביל את חופש הביטוי שלה בגלל כמה פרימיטיבים מאפריקה.
אירופה עושה טעות אדירה בכך שהיא מקבלת אלפי מהגרים מוסלמים ממדינות חשוכות שבהן ערכים כמו חופש, סובלנות ושיוויון - לא קיימים.
עדן איסקוביץ

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
התחזקות הימין בהולנד
« להגיב #24 ב- : יוני 23, 2010, 03:50:51 »
בס''ד

זה לא רק האיסלאם שמסכן את המערב. זה גם הגידול האדיר של האוכלוסיה מהעולם השלישי. זאת אומרת ממדינות לא מערביות ולא מודרניות, שביניהן יש גם הרבה מדינות נוצריות.

למשל בארה''ב, 35% מהאוכלוסיה כבר מהעולם השלישי (שחורים, לטינים, ערבים, סינים וכו'). בעתיד הם יהיו הרוב וזה יהיה הסוף של אמריקה כמדינה מערבית מודרנית. יש הגירה נמשכת מהעולם השלישית לתוך ארה''ב וגם יש שיעור לידה יותר גבוה בין ה"מיעוטים" האלה משיעור הלידה שבין אמריקאים ממוצא אירופאי לבן.