כתב נושא: "בת ימי"/בן מזרחי מבת ים נחשף  (נקרא 2762 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
"בת ימי"/בן מזרחי מבת ים נחשף
« ב- : יוני 27, 2010, 06:18:19 »
המשתמש שהפיץ הערצה למוסוליני ולפאשיזם, סגד לגזע הלבן והפיץ תיאוריות נאציות, סוף סוף יצא מהארון והצטרף לאתר הניאו-נאצי StormFront.

הוא סיפר לי על כך בעצמו במסנג'ר. כך הציג את עצמו בן בפורום:

hello. i want to say that i am ashamed i was in that filthy forum,not anymore.the jtf is a jewish supremacist bolshevik forum.they are pretending to care about the white race but i talked with their founder quite a bit and he told me he hates all the gentiles in the world.there are also a large amount of self hating whites there.the founder of jtf is the convicted jewish supremacist chaim ben pesach or in his real name victor vancier.his right hand is ron ben michael who hates all the gentiles and secular jews and want america and europe to be taken over by the islamists.this is their website: http://www.jtf.org/ please enter and tell them what the real white nationalist thinks about them.we had many nazi supporter there that unfortunately got banned 9i also got a banned after expressing my fascist views over there

תרגום:

שלום. אני רוצה להגיד שאני מתבייש שהייתי בפורום המטונף הזה, לא עוד. הימין האמיתי זה פורום יהודי גזעני בולשביקי. הם מתחזים לאנשים שאכפת להם מהגזע הלבן אך דיברתי עם היו"ר שלהם קצת והוא אמר לי שהוא שונא את כל הגויים בעולם. יש שם הרבה לבנים עם שנאה עצמית שם. היו"ר של הימין האמיתי הוא הגזען היהודי המורשע חיים בן פסח או בשמו האמיתי ויקטור ונסייר. יד ימינו הוא רון בן מיכאל ששונא את כל הגויים ואת כל היהודים החילונים ורוצה שאמריקה ואירופה יושמדו בידי האסלאם. זה האתר שלהם: http://jtf.org בבקשה תיכנסו ותגידו להם מה לבנים לאומנים אמיתיים חושבים עליהם. היו לנו הרבה תומכים נאצים שם שלצערנו נחסמו. אני גם נחסמתי אחרי שהבעתי את דעותיי הפאשיסטיות.

לא רק שהיהודון הזה משקר, הוא גם מביע תמיכה בנאצים. כעת, הוא חושף גם את דעותיו האמיתיו בנוגע למלחמה באיזורינו, ציטוט ישיר משיחה שלי איתו במסנג'ר -

26/06/2010 22:56:13 בן Ron Ben Michael אני טוען שכרגע המוסר נמצא בצד הפלסטיני
26/06/2010 22:56:15 Ron Ben Michael בן איזה יצור חולני ובוגדני
26/06/2010 22:56:21 Ron Ben Michael בן נו
6/06/2010 22:56:22 בן Ron Ben Michael כי המדינה שלנו היא לא פאשיסטית מספיק
26/06/2010 22:56:27 Ron Ben Michael בן בבקשה
 26/06/201 22:56:31 Ron Ben Michael בן יצאת מהארון
27/06/2010  05:18:00  26/06/2010 22:56:50 בן Ron Ben Michael כשתהיה לנו מדינה פאשיסטית לא תהיה בעיה פלסטינית
 26/06/2010 22:56:56 בן Ron Ben Michael כי כל הלא לבנים יעופו מכאן

בנוסף, ישנם ציטוטים רבים ואחריו שכוללים שנאה ליהודים האתיופים, שלילת יהדותם וקריאה ל"החזרתם לחור שממנו באו" (אפריקה), השמצות נגד יהודים אשכנזים שבוחרים להתחתן עם יהודים מזרחיים ואתיופיים ("בוגדים בגזע הלבן") וכו' וכו'. אני רק שמח שהוא סוף סוף יצא מהארון והפסיק את המשחק שנמשך מעל חודש.

כעת הוא חבר נאמן לסטורם-פרונט ותומך משובע של הנאצי דיוויד דיוק ודון בלאק שלכולם קשרים ל-KKK.

« עריכה אחרונה: יוני 27, 2010, 07:14:57 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
"בת ימי"/בן נחשף
« להגיב #1 ב- : יוני 27, 2010, 06:48:48 »
לא מפתיע, אני מזמן ציינתי שישנה סבירות גבוהה ( אני ורון סברנו) שמדובר בנאצי שאין לו דבר וחצי דבר במשותף עם חברי הפורום ( ראו סטורם פרונט). בכל אופן מי שגן על עליו חייב להתנצל ומרגע זה ואילך אני מציע לכולם לשקול טוב טוב על מי הם מגנים.
« עריכה אחרונה: נובמבר 29, 2010, 22:07:23 על ידי Israelipatriot »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
"בת ימי"/בן נחשף
« להגיב #2 ב- : יוני 27, 2010, 07:13:01 »
הנה לינק לדוגמא (הוא רשום תחת השם The Israeli Neo-Fascist):

http://www.stormfront.org/forum/t719500-8/

הנה החברים האמיתיים שלו, נאצים עם כינויים כמו Oven Baked Jew (בעברית: "יהודי שרוף בתנור")...

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
"בת ימי"/בן מזרחי מבת ים נחשף
« להגיב #3 ב- : יוני 27, 2010, 08:47:56 »
בן כמה הוא???..איזה עידהה הבחור הזה??.
איך ילד ישאלי יהודייי הגיע למצב הזה?!.די מוזר לי העניין..