כתב נושא: שאלה לחברי הפורום: האם זה טוב אם המוסלמים משתלטים על מדינות אירופה?  (נקרא 8377 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אני שונא את אירופה עם שנאה מוחלטת על השואה ועל 2000 שנות רצח ועינויים שהם עשו לעמנו. ואני רוצה לראות את נפילתם בע''ה.

אבל אני לא רוצה לראות מוסלמים עם גישה לפצצות גרעיניות. לדעתי זה יסכן אותנו.

לכן, עמדתי היא שאם יש דרך להרוס את האירופאים הנאצים בלי שהמוסלמים ישתלטו, אני בעד. אבל אם המוסלמים ישתלטו, אני נגד.

מה דעתכם?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לא רואה סכנה פרקטית (להבדיל מרצון) מאירופה אסלאמית ולכן תומך בחזית האירופאית של הג'האד.

מוות לאירופה וגרמניה, רוסיה ובריטניה בראשה על עשרות מיליוני יהודים שנרצחו, נאנסו, נחטפו, הומרו בכוח והושפלו על ידה במשך הדורות. דינה של אירופה כדין הקיסרות הרומית המערבית.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לא רואה סכנה פרקטית (להבדיל מרצון) מאירופה אסלאמית ולכן תומך בחזית האירופאית של הג'האד.

מוות לאירופה וגרמניה, רוסיה ובריטניה בראשה על עשרות מיליוני יהודים שנרצחו, נאנסו, נחטפו, הומרו בכוח והושפלו על ידה במשך הדורות. דינה של אירופה כדין הקיסרות הרומית המערבית.

בס''ד

אני מסכים במאה אחוז שמגיעה לאירופאים השמדה ועוד איך על כל הפשעים שהם עשו לאחינו. מוסרית כן, מגיע להם אלף מונים.

אבל אני תמיד מחשיב פצצות גרעיניות בידי מוסלמים כסכנה קיומית לישראל.

אז אני לא רוצה לראות השתלטות איסלמית על אירופה למרות שזה מפתה מאוד כנקמה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אבל אני תמיד מחשיב פצצות גרעיניות בידי מוסלמים כסכנה קיומית לישראל.

עד שאירופה תהפוך לאירועראביה, ישראל כבר תהפוך למדינה עם מנהיגים עם כבוד עצמי שיטילו אימה בגויים, תהליך מובן ואנושי. גם לאירופה חמושה מכף רגל ועד ראש במיטב הטכנולוגיה, ואפילו לאמריקה, לא יהיו ביצים להילחם עם ישראל מלחמה טוטאלית כיוון שהכלב המוסלמי מפחד מאריה ששומר על עצמו. אפילו איראן לא תעז להילחם עם ישראל ישירות (היא משתמשת בגרעין כדי להפחיד את ישראל לסגת לקווי 67', ואפשר לראות את זה בהצעות של דספוטים ליצנים ישראלים וביניהם שר הפיחלוץ ליברמן ושל יועצי טרור מאמריקה ואירופה, שישראל תיסוג ותקים מדינת טרור ביש"ע כדי להילחם בגרעין האיראני, היגיון אבסורדי ולא מובן, נכון, אבל זה מה שהאיראנים רוצים, כיוון שהם יודעים, שמלחמה טוטאלית עם ישראל במצב כיום, לא יביא להם שום תועלת, המטרה של הג'האד זה לא התאבדות של האומה האסלאמית).

אין לאסלאם רצון להתאבד באופן קולקטיבי כאומה, ולכן מלחמה גרעינית לא תקרה עם ישראל אלא רק מלחמה דמוגרפית ופסיכולוגית (וגם זה כנגד יהודונים ולא כנגד מדינה יהודית).

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
עד שאירופה תהפוך לאירועראביה, ישראל כבר תהפוך למדינה עם מנהיגים עם כבוד עצמי שיטילו אימה בגויים, תהליך מובן ואנושי. גם לאירופה חמושה מכף רגל ועד ראש במיטב הטכנולוגיה, ואפילו לאמריקה, לא יהיו ביצים להילחם עם ישראל מלחמה טוטאלית כיוון שהכלב המוסלמי מפחד מאריה ששומר על עצמו. אפילו איראן לא תעז להילחם עם ישראל ישירות (היא משתמשת בגרעין כדי להפחיד את ישראל לסגת לקווי 67', ואפשר לראות את זה בהצעות של דספוטים ליצנים ישראלים וביניהם שר הפיחלוץ ליברמן ושל יועצי טרור מאמריקה ואירופה, שישראל תיסוג ותקים מדינת טרור ביש"ע כדי להילחם בגרעין האיראני, היגיון אבסורדי ולא מובן, נכון, אבל זה מה שהאיראנים רוצים, כיוון שהם יודעים, שמלחמה טוטאלית עם ישראל במצב כיום, לא יביא להם שום תועלת, המטרה של הג'האד זה לא התאבדות של האומה האסלאמית).

אין לאסלאם רצון להתאבד באופן קולקטיבי כאומה, ולכן מלחמה גרעינית לא תקרה עם ישראל אלא רק מלחמה דמוגרפית ופסיכולוגית (וגם זה כנגד יהודונים ולא כנגד מדינה יהודית).

בס''ד

אי אפשר להניח שמוסלמים עם פצצות גרעיניות יתנהגו בהגיון. אי אפשר לסמוך על השפיות שלהם כי ההיסטוריה מוכיחה שלפעמים המוסלמים לא שפויים.

יתרה מזו, אם מדינה אירופאית תהפוך למדינה מוסלמית עם רוב מוסלמי, המדינה הזאת יכולה להתחלק בידע הגרעיני שלה עם מדינות מוסלמיות אחרות וגם עם ארגוני טרור מוסלמיים.
השואה מלמדת אותנו שכשמאיימים להשמידנו, עלינו להאמין להם. הדת האיסלאמית היא דת שמצווה אותם להיות שהידים לאללה.

לגבי מנהיגי ישראל העתידיים, אנו מאמינים שיום יבוא ויהיו מנהיגים כהניסטים בישראל אבל אי אפשר לדעת מתי זה יקרה. אם אין מנהיגים כהניסטים, אין הרתעה כי כולם יודעים שכל המנהיגים האחרים מהווים בלוף אחד גדול. אז מה אם תהיה מדינה אירופאית מוסלמית ובישראל אין הנהגה ראוייה?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

אני רוצה שהמוסלמים ישתלטו על אירופה שאירופה תקרוס ותושמד!!!1

ובסוף אני מאמין ישראל תהייה המקום הכי בטוח בעולם!!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אי אפשר להניח שמוסלמים עם פצצות גרעיניות יתנהגו בהגיון. אי אפשר לסמוך על השפיות שלהם כי ההיסטוריה מוכיחה שלפעמים המוסלמים לא שפויים.

ההיסטוריה תמיד הוכיחה שאומץ וכוח עובדים מול מוסלמים.

ציטוט
יתרה מזו, אם מדינה אירופאית תהפוך למדינה מוסלמית עם רוב מוסלמי, המדינה הזאת יכולה להתחלק בידע הגרעיני שלה עם מדינות מוסלמיות אחרות וגם עם ארגוני טרור מוסלמיים.

פקיסטן כבר עכשיו נותנת לאיראן ידע גרעיני, ואיראן לא תתקוף (מהסיבה שציינתי + החורבן שצפוי לה), ובנוגע לארגוני הטרור, קיים סיכוי שנשק גרעיני כבר קיים אצלם ו/או יועבר לידם על ידי מדינה מוסלמית בעלת נשק גרעיני (פקיסטן), מה ההבדל בין הסצנריו של היום לסצנריו של אז (מבחינת היכולת של ארגוני טרור לפגוע בישראל, לפקיסטן אין בעיה לחמש את ארגוני הטרור הקיימים באיזורינו בזה כמו שלמדינות אסלאמיות באירופה לא יהיו).

ציטוט
השואה מלמדת אותנו שכשמאיימים להשמידנו, עלינו להאמין להם. הדת האיסלאמית היא דת שמצווה אותם להיות שהידים לאללה.

אפילו המטורפים של החמאס ברחו בעזה מפני ההפצצות, נכנעו ו/או ברחו (בעופרת יצוקה, הכוונה לחמאסניקים רבים שנלחמו חזיתית נגד חיילים), כוח מאסיבי יכול לעצור את האסלאם הפנאטי בדיוק כמו את הנאציזם הפנאטי בגרמניה.

ציטוט
לגבי מנהיגי ישראל העתידיים, אנו מאמינים שיום יבוא ויהיו מנהיגים כהניסטים בישראל אבל אי אפשר לדעת מתי זה יקרה. אם אין מנהיגים כהניסטים, אין הרתעה כי כולם יודעים שכל המנהיגים האחרים מהווים בלוף אחד גדול. אז מה אם תהיה מדינה אירופאית מוסלמית ובישראל אין הנהגה ראוייה?

סצנריו יוה"כ מזכיר לך משהו?

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
אני יותר בדעה של חיים כי אם אפשר אז שאירופה תינזק בדרך כלשהי שהאיסלאם לא יעורב בכך לדידי האיסלאם יהיה יותר מסוכן כשאירופה תיהיה בידו.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק nofar16

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד

אני שונא את אירופה עם שנאה מוחלטת על השואה ועל 2000 שנות רצח ועינויים שהם עשו לעמנו. ואני רוצה לראות את נפילתם בע''ה.

אבל אני לא רוצה לראות מוסלמים עם גישה לפצצות גרעיניות. לדעתי זה יסכן אותנו.

לכן, עמדתי היא שאם יש דרך להרוס את האירופאים הנאצים בלי שהמוסלמים ישתלטו, אני בעד. אבל אם המוסלמים ישתלטו, אני נגד.

מה דעתכם?

אני לא חושבת שכרגע יש דרך להרוס את האירופאיים, במיוחד עם עצם העובדה שיש להם את "הדמוקרטיה", שיהיה קשה להפיל שלטון כזה. (חוץ מאדם אחד שידוע לכולנו- היטלר), אבל אלו היו ימים אחרים, והיום קשה לי להאמין שאפשר להפיל את האירופיים.
בתכלס? למוסלמים יש כביכול כבר גישה לפצצות גרעיניות (באדיבות רוסייה וקוריאה, סביר להניח שיש עוד מדינות מאחוריי הקלעים), והמערב לא עושה שום דבר. המציאות היום מזכירה לי את המציאות של לפני מלחה"ע ה2 שהיטלר עשה מה שבא לו, כמו שאחמדינג'אד ימח שמו וזיכרו עושה היום. המערב לא יודע איך להתמודד איתו או עם כל אירגוני הטרור, ככה שגם שהשלטון בידיים שלהם- הם לא עושים כלום חוץ מאיזה כמה סנקציות, שבמילא לא מזיזות לערבי הזה.

אם מוחמד לא בא אל ההר, סימן שמוחמד מת!!!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אירופה היום נמצאת במצב קשה מאד (מעל 50 מליון מוסלמים באירופה), אבל אני מאמין שבסופו של דבר הם יתעוררו.
כבר היום יש עלייה גדוה מאד של מפלגות ימין שמרניות האירופה: בהונגריה ישנה מפלגה ימנית (אנטישמית) שהצליחה מאד, בהולנד המפלגה הימנית היא השלישית בגודלה (שמנהיגה פירסם את הסרט "פיטנה"), בבריטניה המפלגה השמרנית ניצחה בבחירות.
כבר עכשיו האירופים מתחילים להתעורר (בשוויץ אסרו לאחרונה לבנות צריחי מסגדים), והאירופים היום יותר מודעים לסכנה מאשר בעבר.
אני חושב שאם האירופים יהיו עם הגב אל הקיר הם יעשו מעשה (משהו כמו הקירגיסים בקירגיסטן בשבוע שעבר).
צריך לזכור שגם הוותיקן לא ייתן שאירופה תיפול בידי המוסלמים, ואם יהיה צורך האפיפיור יכריז שיש להילחם במוסלמים עד להכרעה (במקרה כזה הנוצרים לא יחשבו פעמיים), וגם משפחות המלוכה במדינות השונות (בסקנדינביה, בריטניה, הולנד, וספרד) יגידו את דברם.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
חבר'ה תכניסו את עצמכם לפרופורציות. אירופאים טבחו בנו? כן. אבל יש לי חדשות בשבילכם. כל מקום שבו דרכו בו יהודים, נטבחו שם יהודים. אז אולי, רק אולי, היהודים עושים משהו לא נכון?

ועכשיו לעניין.
האם יש לנו חשבון פתוח עם הגרמנים? כן, אין ספק. האם הם אויבים שלנו היום? לא.

והבריטים? הצרפתים? ההולנדים? חשבון פתוח? אולי, אם נסתכל טוב טוב יש לנו חשבון פתוח אולי עם כל מדינה בעולם, אבל כרגע נכון להיום האויבים שלנו הם האסלאם. ויש להתרכז באויב הנוכחי ולא בחשבונות לא סגורים.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

חבר'ה תכניסו את עצמכם לפרופורציות. אירופאים טבחו בנו? כן. אבל יש לי חדשות בשבילכם. כל מקום שבו דרכו בו יהודים, נטבחו שם יהודים. אז אולי, רק אולי, היהודים עושים משהו לא נכון?

ועכשיו לעניין.
האם יש לנו חשבון פתוח עם הגרמנים? כן, אין ספק. האם הם אויבים שלנו היום? לא.

והבריטים? הצרפתים? ההולנדים? חשבון פתוח? אולי, אם נסתכל טוב טוב יש לנו חשבון פתוח אולי עם כל מדינה בעולם, אבל כרגע נכון להיום האויבים שלנו הם האסלאם. ויש להתרכז באויב הנוכחי ולא בחשבונות לא סגורים.

m4a1 אני מסכים לגמרי עם שאר הדברים שכתבת, אבל אני אשמח אם תוכל להפנות אותי לדבר אחד שעשו היהודים בכל רחבי העולם, שהצדיק לטבוח בהם.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
m4a1 אני מסכים לגמרי עם שאר הדברים שכתבת, אבל אני אשמח אם תוכל להפנות אותי לדבר אחד שעשו היהודים בכל רחבי העולם, שהצדיק לטבוח בהם.

בשמחה.
זה לא מה שהם עשו, זה מה שהם לא עשו.

הגיון פשוט, אני עצבני ואני רוצה למצוא מישהו בסביבה שלי, להאשים אותו בכל הבעיות שלי ולנקום בו, לפוצץ לו ת'צורה במכות בתור התחלה. למי אני ילך? בוא נגידשיש לי 3 אנשים באיזור. אחד 2מטר גובה 100 קילו, יותא סיירת מטכ"ל, אם אני יסתכל עליו עקום הוא ירסק אותי.

האופציה הבאה היא אדם במימדי, הסיכוי שלי הוא 50-50.

הבנאדם השלישי הוא היהודי. כל מה שהוא עושה זה לשבת וללמוד תורה, אין לו שום סיכוי לעמוד מולי.

את מי מבין ה3 אני יתקוף?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מבחינתי שאירופה תלך לכל הרוחות, לאסלאם כבר יש נשק גרעיני בדמות פקיסטן, ומעבר לזה אין לדעת כמה מתוך כ-250 ראשי נפץ גרעיניים שאבדו בשנות האנרכיה לבריה"מ, אין לדעת כמה מתוכם התגלגלו לידי מסלמים, ובהם גם פצצות מזוודה, והם קיימים, לכל מי שחושב שזה מיתוס, כדאי מהר שיתפכח, זה אמיתי לגמרי, לגבי אירופה, זה החטא ועונשו ואין לי כל סנטימנט כלפיהם
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מבחינתי שאירופה תלך לכל הרוחות, לאסלאם כבר יש נשק גרעיני בדמות פקיסטן, ומעבר לזה אין לדעת כמה מתוך כ-250 ראשי נפץ גרעיניים שאבדו בשנות האנרכיה לבריה"מ, אין לדעת כמה מתוכם התגלגלו לידי מסלמים, ובהם גם פצצות מזוודה, והם קיימים, לכל מי שחושב שזה מיתוס, כדאי מהר שיתפכח, זה אמיתי לגמרי, לגבי אירופה, זה החטא ועונשו ואין לי כל סנטימנט כלפיהם

לא אמרת בזמנו שכמה פצצות בודדות נעלמו?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לא אמרת בזמנו שכמה פצצות בודדות נעלמו?

רבע מהסטוק, תעשה חשבון

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רון בבקשה אם אתה מכבד אותי אנא תסיר את התמונות הקשות לצפיה של אימת השואה זה קשה לי בפאן האישי והכללי מראות זוועתיים תסיר את ההודעה שלך ואת הציטוט של בת ימי.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
רון בבקשה אם אתה מכבד אותי אנא תסיר את התמונות הקשות לצפיה של אימת השואה זה קשה לי בפאן האישי והכללי מראות זוועתיים תסיר את ההודעה שלך ואת הציטוט של בת ימי.

טוב

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני בהחלט עדיין תומך גם בישראל וגם באירופה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
רוצים להשמיד את אירופה!!!! חיים בן פסח ורון בן מיכאל אתם גדולים!!!!!!!!

:::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks:
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רוצים להשמיד את אירופה!!!! חיים בן פסח ורון בן מיכאל אתם גדולים!!!!!!!!

:::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :::D :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks: :fireworks:
הונלוהוהו אל תשמיץ סתם.חיים אמר שבמאבק בין אירופה לאיסלאם הוא תומך באירופה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הונלוהוהו אל תשמיץ סתם.חיים אמר שבמאבק בין אירופה לאיסלאם הוא תומך באירופה.

אבל הוא גם אמר "אני רוצה לראות את נפילתם" (של האירופאים)

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אבל הוא גם אמר "אני רוצה לראות את נפילתם" (של האירופאים)
הוא רוצה לראות את נפפילתם של האירופאים במובן של האיחוד האירופאי.ככה לפחות אני הבנתי את הדברים.וכן האיחוד האירופי זה מה שיביא בסופו של דבר להרסה אירופה כי הוא מקצין את בעיותיה על ידי חקיקת החוקים המטופשים ביותר שנראו מעולם (כגון חוקי ההגירה והרווחה).

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הוא רוצה לראות את נפפילתם של האירופאים במובן של האיחוד האירופאי.ככה לפחות אני הבנתי את הדברים.וכן האיחוד האירופי זה מה שיביא בסופו של דבר להרסה אירופה כי הוא מקצין את בעיותיה על ידי חקיקת החוקים המטופשים ביותר שנראו מעולם (כגון חוקי ההגירה והרווחה).

אכן לאירופאים יש חוקים מאוד מטופשים (באירופה אנשים נזרקים לכלא על "רוויזיוניזם" או על "הטלת ספק בפשעים נגד האנושות"). אבל למה זה מטריד את חיים בן פסח ועוד עד כדי כך שהוא רוצה לראות את נפילתם?