כתב נושא: חרדים ניסו לתקוף את הרב יעקב יוסף שליט"א  (נקרא 2947 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח

שיתביישו להם הנוולות האלו שמתיימרים להיות אנשים "יראי שמיים" >:( המבזה תלמיד-חכם אין רפואה למכתו.

http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/291286
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חרדים ניסו לתקוף את הרב יעקב יוסף שליט"א
« להגיב #1 ב- : יוני 17, 2010, 15:12:50 »
החסידים והחרדים שעלו מאירופה בכלל לא יהודים הם כוזרים  >:(   >:(  >:(  >:(

פשוט בושה וחרפה הם לא יהודים!!!!!!!!

ושלא יספרו לי סיפורים שכל שבט והמנהגים שלו כי כל השבטים נעלמו והשבט היחידי שנשאר זה שבט יהודה.

כולנו יהודים לא מתאים להם?! שיחזרו לאירופה!!! >:( >:( >:( >:(

ואני אומר את זה כאחד שסבל בעבר מהאפליה העדתית!
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 17, 2010, 18:35:36 »
החסידים והחרדים שעלו מאירופה בכלל לא יהודים הם כוזרים  >:(   >:(  >:(  >:(

עוד פעם השטויות האנטישמיות האלו?

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #3 ב- : יוני 17, 2010, 19:08:17 »
טוקבק פטריוטי בynet והפרה צו של בג" השמאלני אני בעד עד שתסולק גברת בייניש  השמאלנית וכל הכנופיה העוכרת שלה!

למה בכלל בג"צ צריך להתערב? זה נושא ששני רבנים  ראשיים של מדינת ישראל צריכים לפתור!

לא כל דבר צריך לרוץ לבג"צ שמאלני שמהווה שלוחה של ארגונים שמאלנים עוכרי ישראל!

עד שלא יוחלף או יוקם מערכת צדק אמיתית במדינת ישראל מצווה להפרכל צו של בג"צ שמאלני שונאי יהודים חובשי כיפה !

על הערבים ועל נציגי הטרור והאספסוף שלהם הם לא מסוגלים לגבור תפסו כמה משפחות וטרמפ עליהם על מנת להוכיח את העליונות שלהם!

השמאלנים העוכרים האלה מחפים אחד על הפשעים של השני!

בג"צ מחפה על הפשעים של לבני הפושעת והרשימה שלה בפני עצמה ארוכה ואלה מנצלים את  בית המחוקקים על מנת להגן על הפסיקות השמאלניות האנטי יהודיות של בג"צ!!

בג"צ השמאלני מנצל שוב את הבמה ופסיקות על מנת להקצין את  המדיניות השמאלנית העוכרת שלהם!

עוד הזדמנות לרדוף אחרי היהודים חובשי הכיפה! כל הפסיקות שלהם הם אנטי יהודיות !

מדינה מתוקנת הייתה מסלקת את בייניש ואת כל הכנופיה  השמאלנית הזאת ומקימה מערכת משפט צדק אמיתית לעם היהודי  לא כמו מערכת משפט שמהווה שלוחה וחותמת גומי לכל השמאלנים העוכרים האלה!

שיסתכלו על כל הסרבנים השמאלנים העוכרים שלהם שעל חשבון המדינה מסתובבים בעולם ומשמיעים את דברי הנאתה וההסתה שלהם על העם היהודי ועל מדינת ישראל!

אם היה תביעה לערבים בני הבלייעל לא הייתם שומעים את הגזענות נשפכת מהם אבל כלפי יהודים חובשי הכיפה השנאה והשטנה נשפכת מהם!

נאמן נרדם בשמירה!! בשביל מה בחרנו בכם? מתי תבצעו  רפורמה במערכת המשפט ותסלקו את בייניש ואת הכנופיה שלה? מתי תשללו את הסמכויות של השמאלנים העוכרים האלה בנושאי ביטחון ומדינה!

הם קיימים רק לערבים אז תעבירו אותם לעזה ותקימו מערכת משפט צדק  אמיתית לעם היהודי!   לבייניש יש הרבה  אוזלת יד בפשע ובטרור שגואה כאן במדינה! שלא תשחק אותה תמימה והיא בטח גם לא פרה קדושה  הגיע הזמן שתפתחו את העיניים מול הפסיקות האנטי יהודיות שלהם!!

היא מהווה שלוחה וחותמת גומי לארגון שמאל עוכרי ישראל שמקבלים שלמונים מאירופה האנטישמית ובזכות האנטישמיות בעולם גואה כלפינו והארגונים לא מפסיקים לרדוף אחרי היהודים חובשי הכיפות כמו במשטרים אפלים אחרים!!

לא לשכוח שהיו מספר מפגשים חסויים בין נציגי אירופה האנטישמית לבינה!!   כמה פסיקות היא פסקה לטובת היהודים  --  0 וכמה לטובת הערבים, כל הפסיקות שלה!  אם יהיה במשפט שמאל וימין תמיד השמאל יזכה אצלה ללא שום קשר לאירוע! בייניש על חשבון משלמי המיסים ממשיכה להזרים פנסיה למרגל הארור עזמי בשארה!!

נציגי הטרור היום יושבים בזכותה בכנסת העם היהודי וממשיכים את ההסתות וההתלהמות שלהם כלפי העם היהודי, בזכותם הפושעים עדיין מסתובבים בחוץ והקורבנות נמצאים בכלא!  כמה נפגעו ונהרגו בטרור ולטובת מי בייניש פסקה לשלם פיצויים? למשפחות המחבלים!!

כמה בתי ערבים בייניש פסקה להרוס? 0! כמה בתי יהודים? אלפים! אז תפסיקו לעשות ממנה פרה קדושה כי היא לא!!   רפורמה דחוף ועכשיו !!  נאמן חייב לפעול !     לצמצם סמכויות בג"צ בנושאי ביטחון ומדינה!  אין אמונה במערכת הנוכחית בכלל!    העם היהודי צריך מערכת משפט נקייה מהשמאלנים העוכרים האלה, מערכת שתהיה מחוברת יותר לעם היהודי !!    לשחרר את  מערכות המשפט ואת כל המערכות האחרות מהשמאלנים העוכרים האלה!

המערכת הנוכחית היא של הערבים והעזתים ושל כל תחלואי העולם בלבד היא לא מייצגת את היהודים בכלל!

עוד תגובה מומלצת ב40 בynet:     
  אפילו בין הנאסרים יש מזרחיים , 

הם פשוט לא מוכנים שבג'ץ יתערב בחינוך ילדיהם !

אצלם ילד שבא לביה'ס ומדבר על טלויזיה , יובל המתוסבך וטל מוסרי , 

מבחינתם שילך ללמוד בבית ספר פחות דתי , אין כאן גזענות ,

למרצה ערבי מותר לזרוק סטודנט חייל מהכיתה כי בא עם מדי צה'ל ?

איש בבג'ץ לא אמר מילה ,,,   

כי מי במדינה הזאת סומך על בג'ץ חוץ מערבים ושמאלנים ?  מי ?

בג'ץ נגד גזענות ?   חחחחחחח ,,, בדיחה טובה ,

המון מזרחיים יש שם , השיויון ממש בא לידי ביטוי בעיקר בבג'ץ ,,

תיק שדנים בו כבר 10 שנים בבג'ץ , "במקרה" ,,,

שלפה אותו בייניש בזמן כהונת ביבי ,,,

אקטיביזם שיפוטי ?     או ,,,  "סמולניזם שיפוטי"

כל כך שקוף , כל כך סופראנו ,,
מוזר כל התגובות המומלצות ביותר בynet הם נייטרליות נגד בג"ץ ואם אפשר לומר בעדינות 'בעד החרדים' בעקיפין.

כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #5 ב- : יוני 17, 2010, 20:59:14 »
החסידים והחרדים שעלו מאירופה בכלל לא יהודים הם כוזרים  >:(   >:(  >:(  >:(

פשוט בושה וחרפה הם לא יהודים!!!!!!!!

ושלא יספרו לי סיפורים שכל שבט והמנהגים שלו כי כל השבטים נעלמו והשבט היחידי שנשאר זה שבט יהודה.

כולנו יהודים לא מתאים להם?! שיחזרו לאירופה!!! >:( >:( >:( >:(

ואני אומר את זה כאחד שסבל בעבר מהאפליה העדתית!

נעים מאוד אני כוזר!
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 18, 2010, 01:14:08 »
נעים מאוד אני כוזר!

תשמע ידידי היקר אני לא יודע מה הם מנסים לעשות אבל אני יודע שבסופו של דבר תפרוץ פה מלחמת אחים אני יודע שאני אישית למשל לא אתן להם לעשות לספרדים מה שעשו לסבתא וסבא שלי בעבר,זה נושא שכל כך רגיש אצלי כי ראיתי את הסבל של הדור הקודם שלי ועם צריך להילחם אז נילחם נמאס מהגועל נפש הזה זה לא יהדות.

ולמה הם לא יצאו בהפגנות כאלה של 80 אלף איש כשפינו את האחים שלנו מגוף קטיף?!

התשובה פשוטה מאוד הם אנשים שמיסודם אוהבים כוח שליטה וכסף מה שמנוגד ליהדות נשמה יהודית אמיתית שואפת לשווין וצדק וחוץ מזה לא התכוונתי לכולם אבל יש אחוז מאוד גבוה שבמקורם הם לא יהודים אלה כוזרים!
אני לא אלוהים אני חלק ממנו