כתב נושא: עריצות בג"ץ - מאיים לשלוח הורים לכלא  (נקרא 8665 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3905806,00.html

היה כאן מקרה שבו בג"ץ פסק שבית הספר הוא גזעני והכריח אותו לפרק את שתי המגמות שהיו בו ולמזג אותן. ההורים שסירבו מצאו לבנות שלהן בית ספר חלופי בבני ברק וזו זכותם לשלוח את ילדיהם לאיזה בית ספר שירצו. אבל בג"ץ פולש בצורה גסה לזכות האזרח הפשוטה הזו ומנסה לכפות על ההורים לשלוח את הילדים לבית הספר שהוא קובע להם. זה ממש אבסורד.

קודם כל בג"ץ מתנהג כאן כמו רשות מבצעת שמנהל מדיניות עצמאית שהוא קובע לעצמו, כלומר דיקטטורה. שנית, הגוף שאמון על שמירת זכויות האזרח, הוא זה שמפרבעצמו את זכויות האזרח של הנידונים.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עריצות בג"ץ - מאיים לשלוח הורים לכלא
« להגיב #1 ב- : יוני 16, 2010, 08:31:23 »
מה בעיה? מה שהולך בעימנואל זוהי גזענות לשמה וטובשבג''ץ לשם שינוי קיבל החלטה טובה פעם אחת בכל תקופת קיומו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 16, 2010, 08:43:46 »
אני לא חולק על כך שהייתה שם גזענות. אם כי אני לא בטוח שהסיבה להפרדה שם היא גזענות. אני חושב שלקהילה החסידית הזו יש צביון מסיום שהם רוצים לשמר וזו זכותם. אולי למשל הם רוצים אולי לדבר ביידיש. לא ממש מעניין אותי מה הם רוצים, העקרון הוא שהמדינה לא צריכה להכריח אותם לאמץ זהות שהם לא חפצים בה.

אבל בג"ץ לא מסתפק בפסיקה שלו נגד אפלייה. הרי הוא פתר כבר את הבעיה הזו ובית הספר איחד את המגמות. ההורים החליטו להעביר את הבנות שלהם לבית ספר אחר. בג"ץ בא ואומר שאסור להם. מי שם את בג"ץ לקבוע זאת ? איפה כתוב שאסור להעביר ילדים בית ספר גם במהלך שנת הלימודים ? 

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 16, 2010, 10:20:48 »
אני לא חולק על כך שהייתה שם גזענות. אם כי אני לא בטוח שהסיבה להפרדה שם היא גזענות. אני חושב שלקהילה החסידית הזו יש צביון מסיום שהם רוצים לשמר וזו זכותם. אולי למשל הם רוצים אולי לדבר ביידיש. לא ממש מעניין אותי מה הם רוצים, העקרון הוא שהמדינה לא צריכה להכריח אותם לאמץ זהות שהם לא חפצים בה.

אבל בג"ץ לא מסתפק בפסיקה שלו נגד אפלייה. הרי הוא פתר כבר את הבעיה הזו ובית הספר איחד את המגמות. ההורים החליטו להעביר את הבנות שלהם לבית ספר אחר. בג"ץ בא ואומר שאסור להם. מי שם את בג"ץ לקבוע זאת ? איפה כתוב שאסור להעביר ילדים בית ספר גם במהלך שנת הלימודים ? 
זה כבר באמת בעייתי.אבל יש בתי ספר שאוסרים זאת מיוזמתם.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #4 ב- : יוני 16, 2010, 10:23:17 »
מה בעיה? מה שהולך בעימנואל זוהי גזענות לשמה וטובשבג''ץ לשם שינוי קיבל החלטה טובה פעם אחת בכל תקופת קיומו.
אין עוררין שמה שהולך שם זו גזענות לשמה, אבל אתה לא חושב שמי שצריך לקבל החלטה מרחיקת לכת כמו מאסר היא המשטרה (בכפוף לחוק שחוקקה הכנסת)?
תאר לך שמחר הכנסת מחוקקת חוק שתנועת כ"ך היא שוב תנועה חוקית ואפשר להפגין ללא חשש עם דגלי כהנא ותנועת כ"ך, ובג"ץ יפסוק שהוא לא מכיר בהחלטת הכנסת ומכיוון שהתנועה היא "גזענית" אז השופטים יורו למשטרה לאסור מפגינים.
יש חוק נגד גזענות במדינת ישראל, ותפקידה של המשטרה הוא לאכוף אותו (בכפוף לחוק), ובג"ץ שוב פעם נכנס לאזורים שאסור לו להכנס אליהם (לאחר הפסיקה שלו שיש לבטל את ההפרדה בין הבנות בעמנואל, הנושא עובר למשטרה שהיא הממונה על אכיפת הפסיקה).
לפי איך שזה נראה ונשמע, בג"ץ הוא לא רק הרשות השופטת אלא הוא מנסה לנגוס גם בסמכויות הרשות המבצעת. שלא לדבר על כך שהוא מבטל ומאשר חוקים של הכנסת כל הזמן (שזה כבר נגיסה בסמכויות של הרשות המחוקקת).
רק במדינות דיקטטוריות שבהם יש מלך שהוא מעל לפרלמנט והוא מאשר ומבטל חוקים ישנה התנהלות כזו (בג"ץ הוא כמו משפחת המלוכה שמבטלת חוקים של הפרלמנט).
במקרה כזה צריך באמת לתהות אם אנחנו באמת הדמוקרטיה שכולם מדברים בשבחה.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 16, 2010, 10:26:38 »
להערכתי יכול להיות שהפסיקה הייתה צודקת וזה אכן לא מוצדק כל ההפרדה הזאת, אבל מלכתחילה לבג"צ אין שום סמכות לקבוע בנסיבות מהסוג הזה, ושופטי בג"צ שוב חרגו מסמכותם המקורית באופן חריג ביותר (אבל זה כמובן כבר לא חדש לנו).

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 16, 2010, 15:18:09 »
אין עוררין שמה שהולך שם זו גזענות לשמה

אין עוררין אצל מי?

יש עוררין ועוד איך, בהתחשב בעובדה שחלק לא קטן מההורים שילכו לכלא הם ספרדים-מזרחים אסלים.

לא צריך לתמוך בכל קריזה אליטיסטית של חסידות זו או אחרת, אבל ברגע שהבג"צ מתערב באמטלה שקרית בחינוך העצמאי -
הוא עוטף את עצמו בגלימתו של יוזף ג'וגשווילי. והפעם תמיכת הציבור נתונה לבג"צ משום שאמצעי התקשורת הצליחו לשכנע
כמעט את כולם שדורית בייניש היא לוחמת אמיצה בגזענות, סוג של רוזה פארקס המודרנית.

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 17, 2010, 00:28:13 »
אני בעד לשלוח את הניו-נאצים מעמנואל לכלא לכמה שנים טובות על זה שהם ללא שום בושה מציגים את עצמם כגזענים ועוד נלחמים על הזכות להיות גזענים. איפה נשמע דבר חולני כזה? ועוד אצלינו?....אצל העם היהודי למוד הסבל והגלות והגזענות?

ולספרדים טובי-הלב התמימים ואוהבי-ישראל אני מציע בכלל אל תתערבבו איתם עם הפאשיסטים האלה, אל תלמדו איתם. מקומם לא עם העם היהודי!

כל מי שאני מדבר איתו בזמן האחרון מרגישים שהאשכנזים-החרדים תקעו להם סכין בגב. זו פשוט בגידה!

בג"ץ לא בג"ץ ...זה לא משנה כבר!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : יוני 17, 2010, 09:17:14 »
אני בעד לשלוח את הניו-נאצים מעמנואל לכלא לכמה שנים טובות על זה שהם ללא שום בושה מציגים את עצמם כגזענים ועוד נלחמים על הזכות להיות גזענים. איפה נשמע דבר חולני כזה? ועוד אצלינו?....אצל העם היהודי למוד הסבל והגלות והגזענות?

ולספרדים טובי-הלב התמימים ואוהבי-ישראל אני מציע בכלל אל תתערבבו איתם עם הפאשיסטים האלה, אל תלמדו איתם. מקומם לא עם העם היהודי!

כל מי שאני מדבר איתו בזמן האחרון מרגישים שהאשכנזים-החרדים תקעו להם סכין בגב. זו פשוט בגידה!

אם ככה אתה לא יותר טוב מהחסידים הגזענים, ולא רק זה את משת"פ של בג"ץ.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 17, 2010, 09:23:27 »
אם ככה אתה לא יותר טוב מהחסידים הגזענים, ולא רק זה את משת"פ של בג"ץ.

אולי משום שבעורקיהם של הקווקזים זורם דם כוזרי...  :old_wink2:

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #10 ב- : יוני 17, 2010, 11:36:57 »

הגמל לא רואה את הדבשת שלו- גזען צבוע!
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : יוני 17, 2010, 12:44:24 »
עד שהב''גץ החליט משהו טוב בכל החיים שלו אתם גם מבקרים אותו? מה יהיה? יאללה שההורים בעימנואל יפסיקו להיות גזענים ולהתעלק על המדינה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : יוני 17, 2010, 12:52:11 »
עד שהב''גץ החליט משהו טוב בכל החיים שלו אתם גם מבקרים אותו? מה יהיה? יאללה שההורים בעימנואל יפסיקו להיות גזענים ולהתעלק על המדינה.
החלטת בג"ץ היא נטו החלטה כתוצאה מאיבה ליהדות וכן גם הורים ספרדים נשלחו לכלא.
שמע מה מזרחי(מרוקאי) אומר על כך http://www.inn.co.il/News/News.aspx/205742

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : יוני 17, 2010, 15:55:34 »
החלטת בג"ץ היא נטו החלטה כתוצאה מאיבה ליהדות וכן גם הורים ספרדים נשלחו לכלא.
שמע מה מזרחי(מרוקאי) אומר על כך http://www.inn.co.il/News/News.aspx/205742
צר לי לחלוק עליך אבל זה קשקוש, הסיבה להפרדה היא על רקע עדתי, במסווה של משהו כמו "כן חסידים- ולא חסידים" או "הבדל בלבוש" כי התירוצים הללו הרבה יותר נוחים מאשר לומר בגלוי שהם מפרידים בראש ובראשונה על רקע עדתי, אז אם יש מי שעושה חילול שמיים במקרה הזה אז מדובר באותם חרדים בעמנואל.
אני גם כמובן מתעב את בג"צ לא פחות מכל חבר אחר בתנועה (ואולי אף יותר), אבל לומר שהפסיקה שהעביר השופט אדמונד לוי (הדתי לאומי) היא מתוך "איבה ליהדות" זה פשוט שטויות ברוטב.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #14 ב- : יוני 17, 2010, 16:09:13 »
צר לי לחלוק עליך אבל זה קשקוש, הסיבה להפרדה היא על רקע עדתי, במסווה של משהו כמו "כן חסידים- ולא חסידים" או "הבדל בלבוש" כי התירוצים הללו הרבה יותר נוחים מאשר לומר בגלוי שהם מפרידים בראש ובראשונה על רקע עדתי, אז אם יש מי שעושה חילול שמיים במקרה הזה אז מדובר באותם חרדים בעמנואל.
אני גם כמובן מתעב את בג"צ לא פחות מכל חבר אחר בתנועה (ואולי אף יותר), אבל לומר שהפסיקה שהעביר השופט אדמונד לוי (הדתי לאומי) היא מתוך "איבה ליהדות" זה פשוט שטויות ברוטב.

יתכן וזה על רקע עדתי! אך לא כמו שעשו את זה כגטו לחרדים הספרדים אני אומר לך זאת בתור מזרחי, וכן לבג"ץ יש שנאה גדולה ליהדות ואכן המקרה הזה גרם לשבירת סדקים בין פלגי היהדות אף בפורום אתה יכול לראות זאת בפתאום יצאו כל היצורים מן הנקיקים וטוענים האשכנזים גזעניים ואנחנו מסכנים וכן להפך וגם בחוץ המקרה אחד בנידון דידן.
ראה איזה שסע גדול בג"ץ פער לנו במקום שניהיה מאוחדים לפחות בקצת (אי אפשר להגיע לשלימות בין רגע) נהפכנו (לפחות החרדים) לחברה מפולגת לשסעים ולבג"ץ  ולתקשורת חלק לא קטן בהצתת המדורה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #15 ב- : יוני 17, 2010, 16:29:47 »
יתכן וזה על רקע עדתי! אך לא כמו שעשו את זה כגטו לחרדים הספרדים אני אומר לך זאת בתור מזרחי, וכן לבג"ץ יש שנאה גדולה ליהדות ואכן המקרה הזה גרם לשבירת סדקים בין פלגי היהדות אף בפורום אתה יכול לראות זאת בפתאום יצאו כל היצורים מן הנקיקים וטוענים האשכנזים גזעניים ואנחנו מסכנים וכן להפך וגם בחוץ המקרה אחד בנידון דידן.
ראה איזה שסע גדול בג"ץ פער לנו במקום שניהיה מאוחדים לפחות בקצת (אי אפשר להגיע לשלימות בין רגע) נהפכנו (לפחות החרדים) לחברה מפולגת לשסעים ולבג"ץ  ולתקשורת חלק לא קטן בהצתת המדורה.
תראה, קודם כל אני אומר לך את זה בתור אשכנזי, אני גם לא דתי ובטח לא חרדי, ואני רואה שהאפליה העדתית בציבור החילוני וגם בציבור הדתי לאומי כמעט ולא קיים, לעומת זאת הציבור היחידי במדינת ישראל שעוד חושב שאנחנו בגלות ומקים חומות הפרדה בין יהודים על רקע עדתי, זה אך ורק אצל הציבור החרדי (ואולי גם בשוליים הסהרוריים של השמאל).
עכשיו, ברור שמרבית שופטי בג"צ שונאים את היהדות כי כמעט כולם עדיין בצלמו ובדמותו של הדיקטטור שאמר ש" מדינת ישראל היא מדינת כלל אזרחיה", אבל מי שפסק בעניין עמנואל הוא השופט אדמונד לוי שהוא דתי לאומי ותאמין לי כשאני אומר - הלוואי וכל השופטים היו בצלמו ובדמותו, כך שאני בטוח שלא הייתה לו כל כוונה לסכסך בין העדות, ואני בטוח שגם חומות ההפרדה שהחרדים בונים בין יהודים אינם עוזרים לאחדות בעם (בלשון המעטה), ומישהו צריך להתחיל לשים לזה סוף אחת ולתמיד, והפסיקה הזאת היא התחלה טובה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : יוני 17, 2010, 16:37:01 »
תראה, קודם כל אני אומר לך את זה בתור אשכנזי, אני גם לא דתי ובטח לא חרדי, ואני רואה שהאפליה העדתית בציבור החילוני וגם בציבור הדתי לאומי כמעט ולא קיים, לעומת זאת הציבור היחידי במדינת ישראל שעוד חושב שאנחנו בגלות ומקים חומות הפרדה בין יהודים על רקע עדתי, זה אך ורק אצל הציבור החרדי (ואולי גם בשוליים הסהרוריים של השמאל).
עכשיו, ברור שמרבית שופטי בג"צ שונאים את היהדות כי כמעט כולם עדיין בצלמו ובדמותו של הדיקטטור שאמר ש" מדינת ישראל היא מדינת כלל אזרחיה", אבל מי שפסק בעניין עמנואל הוא השופט אדמונד לוי שהוא דתי לאומי ותאמין לי כשאני אומר - הלוואי וכל השופטים היו בצלמו ובדמותו, כך שאני בטוח שלא הייתה לו כל כוונה לסכסך בין העדות, ואני בטוח שגם חומות ההפרדה שהחרדים בונים בין יהודים אינם עוזרים לאחדות בעם (בלשון המעטה), ומישהו להתחיל לשים לזה סוף אחת ולתמיד, והפסיקה הזאת היא התחלה טובה.
הפסיקה הזאת לא עזרה ולא תרמה לכלום רק הלהיטה את הרוחות והשיבה יתר על המידה את הגזענות לתחייה, אני אישית דתי לאומי בעל ביקורת שלילית כלפי חלק ניכר מהציבור החרדי אבל בג"ץ בכל זאת לא איזה משכין שלום ורעות בין העדות השונות ופסיקתו כקליפת השום לא טענתי שאין אפליה ואני אכן קורא תיגר על כך, אבל זה לא כמו שהבג"ץ הקצין את זה, ועשה מזה מאומה אחת שלמה ופילוג אחד גדול יותר בעם,ואגב השופט אדמונד דתי אך לא בהכרח שדעותיו הן המוחלטות אלא יש לו השפעה גם משאר השופטים חנן מלצר ועדנה ארבל ושאר הבר מינן..

מנותק F-C-B-J

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • על חומותייך עיר דוד הפקדתי שומרים.
« להגיב #17 ב- : יוני 17, 2010, 16:40:51 »
יש גזענות בעדה החרדית בין אשכנזים לספרדים זה לא חדש לנו...!
ולפי דעתי בושה שבישראל 2010 שיש מספיק צרות עם סובבינו ימח שמם העמלקים האלו.
 יש עוד גזענות בין ספרדים לאשכנזים שסך הכל כולם יהודים...!
"זָכוֹר אֵת אֲשֶׁר עָשָׂה לְךָ עֲמָלֵק"

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : יוני 17, 2010, 16:50:54 »
יש גזענות בעדה החרדית בין אשכנזים לספרדים זה לא חדש לנו...!
ולפי דעתי בושה שבישראל 2010 שיש מספיק צרות עם סובבינו ימח שמם העמלקים האלו.
 יש עוד גזענות בין ספרדים לאשכנזים שסך הכל כולם יהודים...!

זה העניין יש דברים בהרבה יותר חשובים לתקן המסכנים את קיומנו והיותר הכרחיים ערבים בכנסת, הגרעין האיראני, גלעד שליט, אלימות בחברה הישראלית ,סמים, פשע-פרוטקש'ן וכהנה רעות רבות המצריכים טיפול בבעיה לאלתר אך החכמים העומדים בראש מעדיפים להתעסק בדת היהודית, בפילוג, ברייטינג לתקשורת ובהוספת שמן למדורה.

מנותק F-C-B-J

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : יוני 17, 2010, 16:58:56 »
זה העניין יש דברים בהרבה יותר חשובים לתקן המסכנים את קיומנו והיותר הכרחיים ערבים בכנסת, הגרעין האיראני, גלעד שליט, אלימות בחברה הישראלית ,סמים, פשע-פרוטקש'ן וכהנה רעות רבות המצריכים טיפול בבעיה לאלתר אך החכמים העומדים בראש מעדיפים להתעסק בדת היהודית בפילוג ברייטינג לתקשורת ובהוספת שמן למדורה.

ידידי אני חושב שפשוט הכוח שלהם מבוזבז יש להם כוח השפעה עצום בעיניי אני יסביר...
אמרו היום בתשקורת שיש בערך 100 אלף חרדים מפגינים בירושלים ובני ברק... עכשיו אני ישאל את השאלה...

במידה ואותם 100 אלף יהודים עושים הפגנות איתנו ביה"ש בשטחים לפני פינוי אתה חושב שיצליחו לפנות אותנו?
הם פשוט סוגרים בתוך העדה שלהם ולא מעניין אותם מה בחוץ... אני יתן לך עוד דוגמא למה כוונתי. בימי שישי לפני השבת אני הולך לטבול במקווה ליד ביתי המקווה הזה הוא שייך לישיבה חרדית אשכנזית שאני מגיע לשם אף אחד לא מדבר איתי (למרות שמכירים אותי בפנים) אף אחד לא מייחס אליי ויותר מזה הם מדברים ביניהם ביידיש ומסתכלים עלי בעיני "שטן" עכשיו אין לי פאות אני לא דתי ויש לי כמה קעקועים על הגוף אז מה אני יהודי והם צריכים להתייחס אלי בהתאם זה פשוט משגע אותי היחס ההזוי שלהם ליהודים שלא חרדים ...

ועוד דבר אחד! למה לדבר יידיש?????? יידיש שפה שנועדה לכך שהגרמנים לא יבינו את שפתם של היהודים בזמן מלח"הש כרגע אנחנו באץ ישראל דברו עיברית!!!!!!!!!

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #20 ב- : יוני 17, 2010, 17:02:13 »
ידידי אני חושב שפשוט הכוח שלהם מבוזבז יש להם כוח השפעה עצום בעיניי אני יסביר...
אמרו היום בתשקורת שיש בערך 100 אלף חרדים מפגינים בירושלים ובני ברק... עכשיו אני ישאל את השאלה...

במידה ואותם 100 אלף יהודים עושים הפגנות איתנו ביה"ש בשטחים לפני פינוי אתה חושב שיצליחו לפנות אותנו?
הם פשוט סוגרים בתוך העדה שלהם ולא מעניין אותם מה בחוץ... אני יתן לך עוד דוגמא למה כוונתי. בימי שישי לפני השבת אני הולך לטבול במקווה ליד ביתי המקווה הזה הוא שייך לישיבה חרדית אשכנזית שאני מגיע לשם אף אחד לא מדבר איתי (למרות שמכירים אותי בפנים) אף אחד לא מייחס אליי ויותר מזה הם מדברים ביניהם ביידיש ומסתכלים עלי בעיני "שטן" עכשיו אין לי פאות אני לא דתי ויש לי כמה קעקועים על הגוף אז מה אני יהודי והם צריכים להתייחס אלי בהתאם זה פשוט משגע אותי היחס ההזוי שלהם ליהודים שלא חרדים ...

ועוד דבר אחד! למה לדבר יידיש?????? יידיש שפה שנועדה לכך שהגרמנים לא יבינו את שפתם של היהודים בזמן מלח"הש כרגע אנחנו באץ ישראל דברו עיברית!!!!!!!!!
אני מסכים עם כל מה שאמרת הם יכולים כ"כ להיות שימושיים ולתרום בחברה הישראלית בהפגנות נגד הגיירוש נגד ערבים בכנסת נגד האליטה המכתיבה את השלטון בעד גלעד שליט וכו'.
ממש חבל אני מסתייג מהם בכל תוקף.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : יוני 17, 2010, 17:05:01 »
עוד מהפרופגנדה של התקשורת "מגיש הבג"ץ, בנו של הרב עובדיה, הותקף שוב"-זה הכותרת בynet
ובכלל בגוף הכתבה נאמר שבסך הכל הם אמרו לו 'תתבייש לך'.
איזה ביזיון!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3906834,00.html

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : יוני 17, 2010, 17:06:43 »
הפסיקה הזאת לא עזרה ולא תרמה לכלום רק הלהיטה את הרוחות והשיבה יתר על המידה את הגזענות לתחייה, אני אישית דתי לאומי בעל ביקורת שלילית כלפי חלק ניכר מהציבור החרדי אבל בג"ץ בכל זאת לא איזה משכין שלום ורעות בין העדות השונות ופסיקתו כקליפת השום לא טענתי שאין אפליה ואני אכן קורא תיגר על כך, אבל זה לא כמו שהבג"ץ הקצין את זה, ועשה מזה מאומה אחת שלמה ופילוג אחד גדול יותר בעם,ואגב השופט אדמונד דתי אך לא בהכרח שדעותיו הן המוחלטות אלא יש לו השפעה גם משאר השופטים חנן מלצר ועדנה ארבל ושאר הבר מינן..
בטוח שנכון לעכשיו הפסיקה לא תרמה דבר ואולי היא באמת הלהיטה קצת את הרוחות, אבל זה להט זמני שיחלוף בקרוב אני מתערב איתך שהלהט הזה לא יחזיק יותר משבועיים (או הרבה פחות), ולאחר הפסיקה החרדים יאלצו ללמוד מעט (בדרך הקשה)  משאר המגזרים שאינם שקועים בסוג של מדיניות אפרטהייד, בין יהודים ליהודים לא פחות ולא יותר.
ואני לא יודע עד כמה בג"צ הקצין את זה, אני רק יודע שקיימת חומה בין יהודים בראש ובראשונה בגלל ארץ מוצאם וזה מספיק בשבילי.
ובקשר לאדמונד לוי, מאוד קשה לי להאמין שהוא הושפע משופטים אחרים (בלשון המעטה), כי שים לב שכאשר מדובר בסוגייה בעלת אופי פוליטי הוא כמעט תמיד מצביע הפוך מכמעט כל שאר השופטים, למשל- בעניין הגירוש מגוש קטיף הוא היחיד שהצביע נגד, או למשל- הוא היחיד שהצביע לטובת פסילתן של המפלגות הערביות, ויש גם עוד דוגמאות שאני לא זוכר כרגע, אבל בכל אופן רואים שהוא אינו מושפע מהסובבים אותו.

מנותק F-C-B-J

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #23 ב- : יוני 17, 2010, 17:09:28 »
עוד מהפרופגנדה של התקשורת "מגיש הבג"ץ, בנו של הרב עובדיה, הותקף שוב"-זה הכותרת בynet
ובכלל בגוף הכתבה נאמר שבסך הכל הם אמרו לו 'תתבייש לך'.
איזה ביזיון!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3906834,00.html

כבר אמרנו "תשקורת"...!

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #24 ב- : יוני 17, 2010, 17:35:19 »
בטוח שנכון לעכשיו הפסיקה לא תרמה דבר ואולי היא באמת הלהיטה קצת את הרוחות, אבל זה להט זמני שיחלוף בקרוב אני מתערב איתך שהלהט הזה לא יחזיק יותר משבועיים (או הרבה פחות), ולאחר הפסיקה החרדים יאלצו ללמוד מעט (בדרך הקשה)  משאר המגזרים שאינם שקועים בסוג של מדיניות אפרטהייד, בין יהודים ליהודים לא פחות ולא יותר.
ואני לא יודע עד כמה בג"צ הקצין את זה, אני רק יודע שקיימת חומה בין יהודים בראש ובראשונה בגלל ארץ מוצאם וזה מספיק בשבילי.
ובקשר לאדמונד לוי, מאוד קשה לי להאמין שהוא הושפע משופטים אחרים (בלשון המעטה), כי שים לב שכאשר מדובר בסוגייה בעלת אופי פוליטי הוא כמעט תמיד מצביע הפוך מכמעט כל שאר השופטים, למשל- בעניין הגירוש מגוש קטיף הוא היחיד שהצביע נגד, או למשל- הוא היחיד שהצביע לטובת פסילתן של המפלגות הערביות, ויש גם עוד דוגמאות שאני לא זוכר כרגע, אבל בכל אופן רואים שהוא אינו מושפע מהסובבים אותו.
איני מאמין שפסיקת בג"ץ תשפיע לגבי החרדים וגם לא לטווח הקצר ולא בעוד שבועיים שיחלוף הלהט, ובכלל איני חושב שזאת הדרך שהייתה צריכה להינקט (מאסרים) וכן זה לא כמו שהקצינו את זה באליטה.