אני מבקש שכולם יקראו מה שאני כותב כי זה חשוב
מר BRAIN הדעה שלך, היא בעבר הייתה הדעה שלי, אני אפילו הייתי הרבה יותר קיצוני ממך, אבל לא הפסקתי גם לקרוא ולשמוע את חיים בן פסח ובדקתי אל כל הדברים, אם אתה מכיר את תנועת חד"ש יש להם תאים מאוד גדולים בארץ, יום אחד הייתי בשיחה עם אחת ממנהיגי התא שלהם בת"א, והיא אמרה לי כך, שיום העצמאות זה כמו יום השואה בשבילה, כלומר "הנקבה" זה פשע מלחמה, האימרה הזאת בכלל לא מצאה חן בעיני, אומנם יגידו מה שיגידו, היו טבחים היו גירושים, אבל גם הערבים נלחמו ורצחו יהודים, תקרא על טבח המשפחות בחברון, תקרא התוכנית שראש הוואקף אמין אל חוסייני שבידו היו תכנונוים למחנה השמדה בעמק דותן, תקרא על המרד הערבי.
עכשיו "פלסטינים", יותר נכון, ערבים תקרא טוב טוב את הנושא, בשנת 1800 ומשהו היה היסטורין שכתב אתך הספר מסעות בארץ הקודש, וכתב שזאת הייתה חורבה, לא היה שוםקמנדט פלסטיני, הערבים בארץ הגרו ממקומות שונים, הן מסוריה, לבנון, מצרים, אין דבר כזה פלסטינים, זה שם רומאי , זה בזמנו נקרה פרובינצליה דהה פלסטינה, הציונות אומנהם נעשתה בדחיפות ומתו המון אנשים משני הצדדים, אבל חביבי רק שתדע , תמיד הערבים בארץ הן בגדה והן פה לא רוצים 67, אלא 48. כל מה שאתה רואה באירופה זה די לגיטמציה לישות היהודית.
גם אני חייב לספר לך עוד משהו חשוב, לא אחרי הבריטים ולא אחרי העותמנאים וגם לא אחרי הצלבנים הערבים פה לא ניהלו תנועה לעצמאות או שחרור.
ולגבי ההתנחלויות,, אני גר באשקלון, בוא תראה מה זה בנייה לא חוקית בדרום, בכפר קאסם, טייבה, כפרים בגליל, מזרח ירושלים, רמלה
יש עוד המון דרך לגילוי רצון עד שיהיה פה שלם, בינתיים רק טרנספר נמצא פתרון טוב. למרות שככל שעובר הזמן ככה זה פתרון קשה יותר