1) לא זה נעשה על פני כמה שיחות ולא רק עם חיים.מה שחיים התעצבן עליו זה ספציפית ההשמצות שלי כביכול נגדך.
אז איך אתה מסביר את העובדה שבין אף אחת מהשיחות שהיו לך במהלך כל פרק הזמן המיותר שאתה כאן, המשכת לדבר באותו כיוון בשני הפורומים?
אם אתה לא מוכן להכיר בעובדה שעלילת הדם נגדי הייתה השמצה, אז אתה רק רואה את חושף את פרצופך עוד יותר ומראה כמה ההתנצלות שלך לא כנה. (Literally, התנצלת גם על השמצות נגדי, עכשיו הן "כביכול"?).
2) וכן איזה סיבה יש לי שלא יהיה לי אינטרס נגדך? מהיון השני שלי בתנועה אתה התחלתהנ לקרוא לי יהודון אז תעשה לי טובה.
שאני אכיר את הסיבה או שמא רק ליהודים אתיופים, מזרחים ("כוזרים"), יהודים דתיים "גזענים" מותר?
וכן הוא הראה לי התכתבות ביניכם.זה בהחלט ראיה חזקה.
הוא סילף את ההתכתבות, אם היית אובייקטיבי, היית שואל אותי ומביא את טיעוני הנגד (או הוכחות הנגד במקרה הזה), ולא מקבל את דבריו כתורה מסיני שכן אז אתה מראה שאתה צבוע,
וגם בוגד בעקרונות שלך, חשבתי שצריך לשנוא בוגדים כמוהו (לא שאני לא מסכים כמובן), אבל כנראה שאתם חברים, הסכם ריבנטרופ מולוטוב מישהו?
אם אתה עדיין מוכן להכיר באופציה כזאת אתה מוכיח ששיקרת בועידה בצ'אט כשהסכמת שזה לא היה ולא נברא ושאתה מצטער על הודעת הכזב שפרסמת בזמנו נגדי.