כתב נושא: השמאל על היהודים הרוסים  (נקרא 6936 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
השמאל על היהודים הרוסים
« להגיב #25 ב- : מאי 30, 2010, 23:09:07 »
אולי זה משהו בך שמעצבן את כולם? לא רק רוסים מתעבים אותך.

אני יודע. גם הרבה ילדים קטנים ומטומטמים בני 17 שאפילו רשיון נהיגה עוד אין להם, גם הם שונאים אותי.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
השמאל על היהודים הרוסים
« להגיב #26 ב- : מאי 30, 2010, 23:16:26 »
אני יודע. גם הרבה ילדים קטנים ומטומטמים בני 17 שאפילו רשיון נהיגה עוד אין להם, גם הם שונאים אותי.

פגעתי בנקודה רגישה?

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
השמאל על היהודים הרוסים
« להגיב #27 ב- : מאי 30, 2010, 23:17:59 »
פגעתי בנקודה רגישה?

נראה לי שמי שצריך להיעלב מזה זה אתה, לא אני.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
השמאל על היהודים הרוסים
« להגיב #28 ב- : מאי 30, 2010, 23:23:05 »
נראה לי שמי שצריך להיעלב מזה זה אתה, לא אני.

:::D

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
השמאל על היהודים הרוסים
« להגיב #29 ב- : מאי 31, 2010, 03:05:39 »
נסה לעבוד איתם. אם תעז לעשות איזה דבר קטן שלא ממלא את שביעות רצונם סביר להניח שהם ינסו לעשות לך פנס בעין.

שטויות, בצבא היה לי במחלקה רוסי, 2 אוקראינים, קווקזי(ובחדר עוד רוסי יחד עם הקווקזי) ואתיופית שמבינה רוסית.
מלבד שזה סיוט לשמוע כל 2 דקות "בלאט" "וסוקה", אנחנו עד היום בקשר. אפילו הייתי בברית של הבן של אחד מהם לפני שנה וחצי בערך.

תפוקת העבודה(שזה מאוד עניין אותנו בתור חיילים...) הייתה מצוינת, ועלתה על תפוקת העבודה של הרבה מחלקות אחרות(מצד שני שהתחרינו מול הנהגים/עובדי הרס''ר והפצועים מהאפסנאות ומדריה, ככה שזה הישג כזה גדול).

אולי פשוט עבדת עם רוסים חארות.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
השמאל על היהודים הרוסים
« להגיב #30 ב- : מאי 31, 2010, 07:40:56 »
אולי זה משהו בך שמעצבן את כולם? לא רק רוסים מתעבים אותך.
\
מסכים להונלוהוהו יש נטייה מדהימה לעצבן אנשים.בכל מקרה אני נמצא בחברה של רוסים הרבה זמן ולא הייתי קרוב ללקבל פנס בעין.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
השמאל על היהודים הרוסים
« להגיב #31 ב- : מאי 31, 2010, 14:23:30 »
נסה לעבוד איתם. אם תעז לעשות איזה דבר קטן שלא ממלא את שביעות רצונם סביר להניח שהם ינסו לעשות לך פנס בעין.

תגיד, זה נכון מה שאומרים עליך - שאתה פוליטרוק?

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
השמאל על היהודים הרוסים
« להגיב #32 ב- : מאי 31, 2010, 15:05:58 »
תגיד, זה נכון מה שאומרים עליך - שאתה פוליטרוק?
לפי מה ששמעתי הוא משלום עכשיו ועשה עלינו כבר שישה סרטונים שמשמיצים את חיים ואת הימין האמיתי.

מנותק nofar16

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
השמאל על היהודים הרוסים
« להגיב #33 ב- : מאי 31, 2010, 16:47:34 »
בס''ד

כמעט כל יום מייצגים את היהודים מרוסיה כאילו הם שיכורים או זונות או פושעים חס וחלילה.

עובדה היא שהרוב המכריע של אחינו מברה''מ הם אזרחים טובים ונאמנים שתורמים המון לישראל.

אבל יש יהודים שבאמת הורסים את המדינה. לא הרוסים ולא המזרחים ולא האשכנזים ולא האתיופים. אז מי הם היהודים שהורסים את המדינה באמת? בוגדי הערב רב בתשקורת, בג''ץ, צה''ל, החברות הגדולות, מערכת החינוך וכל מוסדות הממסד הבולשביקי.

חיים, אני מסכימה איתך על הכל.
רק שאלה אחת אני רוצה לשאול אותך. למה אתה נגד צה"ל? למה? למה אתה מגדיר אותם כיהודים שהורסים את המדינה כשהם אלו שנלחמו על המדינה, שהם אלו שבגופם נתנו לנו את המדינה? (ואל תגיד לי התקשורת מציגה אותם ככה, כי הרי התקשורת שונאת את צה"ל). אני רוצה הסבר מפורט בבקשה, כי אני עד היום שנאמרות אמירות כאלה על צה"ל- זה גורם לי לחשוב על השמאל במדינה, ולא על ראש תנועה ימנית.
עוד נקודה שחשוב לי להבהיר, כדי שלא כולם יצלבו אותי בתגובות, אני לא בעד הפינוי מגוש קטיף, ואני לא חושבת שהצבא היה צריך לעשות את זה, כי זה לא מתוקף תפקידו.
אם מוחמד לא בא אל ההר, סימן שמוחמד מת!!!