כתב נושא: שלום לך חיים בן פסח  (נקרא 7145 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יונתן.

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« ב- : מאי 29, 2010, 19:20:17 »
אתה קורא להרבה מאוד אנשים נאצים, למעשה אתה קורא כמעט לכל אדם שדעתו שונה ממך נאצי. מהליכודניקים ועד לתומכי בל"ד וחד"ש אתה מכנה נאצים.
האם אתה בכלל יודע היא המשמעות של המילה "נאצי"? אתה יודע מה זה נאצי?

נתחיל מכך שנאציזם זה לא רק שנאת יהודים. נאציזם זה בראש ובראשונה גזענות. האידיאולוגיה הנאצית אומרת שצריך שלאדם בעל גזע/דת/לאום מסוים צריך להיות בעל יותר זכויות מאשר אדם אחר בעל גזע/דת/לאום, ואף לרצוח אותו. נאצי יכול להיות לא רק מי ששונא יהודים דווקא. כל אחד שחושב שהלאום/גזע אליו הוא משתייך הוא הטוב ביותר או נעלה על גזעים מסוימים הוא נאצי.

נאצים הם גם בין היתר פשיסטים. פשיסטים מתנגדים נחרצות לדמוקרטיה, לשלטון הרוב. האם כל אותם אנשים שאתה מכנה נאצים מתנגדים לדמוקרטיה? אז למה אתם קורא להם ככה?

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #1 ב- : מאי 29, 2010, 19:40:42 »
אתה קורא להרבה מאוד אנשים נאצים, למעשה אתה קורא כמעט לכל אדם שדעתו שונה ממך נאצי. מהליכודניקים ועד לתומכי בל"ד וחד"ש אתה מכנה נאצים.

נתחיל מכך שנאציזם זה לא רק שנאת יהודים. נאציזם זה בראש ובראשונה גזענות. האידיאולוגיה הנאצית אומרת שצריך שלאדם בעל גזע/דת/לאום מסוים צריך להיות בעל יותר זכויות מאשר אדם אחר בעל גזע/דת/לאום, ואף לרצוח אותו. נאצי יכול להיות לא רק מי ששונא יהודים דווקא. כל אחד שחושב שהלאום/גזע אליו הוא משתייך הוא הטוב ביותר או נעלה על גזעים מסוימים הוא נאצי.

נאצים הם גם בין היתר פשיסטים. פשיסטים מתנגדים נחרצות לדמוקרטיה, לשלטון הרוב. האם כל אותם אנשים שאתה מכנה נאצים מתנגדים לדמוקרטיה? אז למה אתם קורא להם ככה?
רואים שאתה לא יודע מה זה נאצים.נאציונל סוציאליזם זו אידיאולוגיה שבמרכזה עליונות נעמים הנורדים הנקראים באופן קולקטיבי הגזע הארי על פני שאר הגזעים הקווקזיים שהם הגזע האלפי והגזע הסלאבי שנחשב על ידי הנאצים כתת אדם כמו היהודים.במרכז האידיאולוגיה הנאצית עומדת הדיעה שלפיה הגזע הארי עץיד לשלוט בעולם ולהקים לבנסראום או מרחב מחיה על חשבון הטריטוריות הסלאביות ממזרח לגרמניה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #2 ב- : מאי 29, 2010, 19:53:33 »
תסלח לי, אבל האם תוכל להפנות אותי לסרטון/דיון שבו חיים מכנה יהודים "נאצים"? כי פשוט לא זכור לי, אודה לך אם תפנה אותי לסרטונים/ דיונים שאליהם אתה מתכוון.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #3 ב- : מאי 29, 2010, 20:12:00 »
מהות הנאציזם היא קנאה, קנאה ביהודים, שתוצאתה שנאה, כל כך פנאטית והרסנית שאפילו בזמן
שגרמניה נדרסה על ידי הצבא האדום ממזרח והצבאות האמריקניים והבריטיים ממערב
הגרמיים התרכזו בהשמדת היהודים בכל מחיר - אפילו במחיר חייהם.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #4 ב- : מאי 29, 2010, 21:15:14 »

ברוכים הבאים לחבר החדש מהערב רב.

דת שאומרת שצריך להרוג את כול היהודים היא לא דת נאצית?

אסור לנו גם לשכוח מה שעשו באירופה לאחים שלנו ובהחלט אנטישמים מנוולים מאירופה אפשר לכנות נאצים.

חיים לא כינה נאצי אף יהודי ואני ראיתי את כול הסירטונים המצוינים שלו.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #5 ב- : מאי 29, 2010, 21:16:06 »
חבר'ה תפסיקו לענות לו.סתם אידיוט משלום עכשיו שרוצה לעצבן את כולנו ולהסית אותנו אחד נגד השני.

מנותק יונתן.

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #6 ב- : מאי 30, 2010, 13:44:55 »
נאצי זה אחד שחושב שהגזע/דת/לאום שלו נעלים על אחרים. זה יכול להיות גרמני שחושב שהוא טוב מהיהודים, זה יכול להיות ערבי שחושב שהוא טוב מהערבים, וזה אפילו יכול להיות יהודי. נכון, כעיקרון נאצים ההם נאציונל סוצאליסטים שחושבים שהנורדים טובים מהסלאבים והקווקזים, אבל אני מתייחס לפירוש הרחב יותר של המדינה.

האסלאם הוא כמו היהדות. יש אנשים המפרשים אותו בצורה פאנטית (טרוריסטים מוסלמיים כמו החמאס ואלקעדה) ויש מתונים יותר. גם בישראל, נטורי קרטא מפרשים את היהדות אחרת לגמרי מיהודי מסורתי או דתי רגיל.

אני לא יודע מה יש לכם, ששאלתי את חב"פ למה הוא משתמש כל כך הרבה במילה נאצי (שאלתי בצורה עניינית ביותר) וישר התנפלתם עליי. תמדו לשלוט בריפלקסים שלכם.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #7 ב- : מאי 30, 2010, 14:05:48 »
נאצי זה אחד שחושב שהגזע/דת/לאום שלו נעלים על אחרים. זה יכול להיות גרמני שחושב שהוא טוב מהיהודים, זה יכול להיות ערבי שחושב שהוא טוב מהערבים, וזה אפילו יכול להיות יהודי. נכון, כעיקרון נאצים ההם נאציונל סוצאליסטים שחושבים שהנורדים טובים מהסלאבים והקווקזים, אבל אני מתייחס לפירוש הרחב יותר של המדינה.

האסלאם הוא כמו היהדות. יש אנשים המפרשים אותו בצורה פאנטית (טרוריסטים מוסלמיים כמו החמאס ואלקעדה) ויש מתונים יותר. גם בישראל, נטורי קרטא מפרשים את היהדות אחרת לגמרי מיהודי מסורתי או דתי רגיל.

אני לא יודע מה יש לכם, ששאלתי את חב"פ למה הוא משתמש כל כך הרבה במילה נאצי (שאלתי בצורה עניינית ביותר) וישר התנפלתם עליי. תמדו לשלוט בריפלקסים שלכם.
דיי לתפוס אנשים במילה הרי אפילו אתה מודה שאתה מתיחס למילה בפירוש אחר ולא מפרש אותה כמו נאצי אמיתי מגרמניה הנאצית או משהו או ניאו נאצים וכך גם חיים בן פסח,זה סך הכל מילה בסופו של דבר וכמו שאמרתי לאחד אחר כמוך פה אם אין לכם דרכים נורמאליות לבקר את חיים בן פסח חוץ מדברים שטותים כמו "למה הוא אומר נאצים" ו"למה הוא משמיץ ככה את רבין" וכד' אז חבל באמת על ההודעה..הרי ברור שאתה פשוט לא אוהב את מה שהוא אומר ולא אוהב את הדעות שלו אז לפחות תבקר באופן עניני ותביע את הדעה שלך ותאכל לנהל דיון נורמאלי אולי.
אל תצביע תשפיע

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #8 ב- : מאי 30, 2010, 18:57:16 »

תלמד אתה לא להטיח ביקורת שכזאת באנשים נעלים ממך.בכל מקרה בואו כולנו נחכה ונראה מה חיים יגיד על זה אני בטוח שתהיה לא תשובה מוחצת לשמאלני.

מנותק יונתן.

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #9 ב- : מאי 31, 2010, 10:22:16 »
אם כבר, ישמאעל היה בנו של אברהם בדיוק כמו יצחק. אברהם נחשב גם לאבי הערבים, ולא רק היהודים. אפילו הרבה מאוחר יותר, בנו של נח, שם, גם נחשב לאבי של הערבים והיהודים בגלל שהוא אבי כל הגזע השמי (שאנחנו, כידוע, משתייכים אליו).
אני לא אומר שאין שאהידים ואין קיצוניים איסלאמיים, אבל אי אפשר לייחס לדת שמונה מליארד אנשים את הפרשנות של חלק קטן ממנה.

לגבי מה שאמרת על המדינות הערביות. אתה צודק, אבל אין לזה ממש קשר לאסלאם, כי חוץ מערב הסעודית ולבנון אולי (איראן זו לו מדינה ערבית, היא מדינה פרסית), המדינות הערביות הם חילוניות, הבעיה היא שההנגה שמה היא לאומנית, שזה מה שאני לא רוצה בישראל.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #10 ב- : מאי 31, 2010, 10:24:51 »
אם כבר, ישמאעל היה בנו של אברהם בדיוק כמו יצחק. אברהם נחשב גם לאבי הערבים, ולא רק היהודים. אפילו הרבה מאוחר יותר, בנו של נח, שם, גם נחשב לאבי של הערבים והיהודים בגלל שהוא אבי כל הגזע השמי (שאנחנו, כידוע, משתייכים אליו).
אני לא אומר שאין שאהידים ואין קיצוניים איסלאמיים, אבל אי אפשר לייחס לדת שמונה מליארד אנשים את הפרשנות של חלק קטן ממנה.

לגבי מה שאמרת על המדינות הערביות. אתה צודק, אבל אין לזה ממש קשר לאסלאם, כי חוץ מערב הסעודית ולבנון אולי (איראן זו לו מדינה ערבית, היא מדינה פרסית), המדינות הערביות הם חילוניות, הבעיה היא שההנגה שמה היא לאומנית, שזה מה שאני לא רוצה בישראל.
אני מעדיףהנהגה לאומית על פני הנהגה של בוגדים.ואני מדגיש לאומית! לא לאומנית כי אף אחד לא לאומן   פה אלא רק הערבים!                                       

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #11 ב- : מאי 31, 2010, 13:02:08 »
זה לא האסלאם הקיצוני אלא האסלאם כשלעצמו וזה ממש לא קומץ קיצונים לא מייצג.
כל ההנהגות של כל המדינות של האסלאם למעט אולי תורכיה מקדמות את עיינייני האסלאם בעולם כולו גם אם הם כשלעצמם אינן הולכת בהכרח על פי חוק השריעא אחד לאחד.
להלן:
http://video.google.com/videoplay?docid=-871902797772997781#
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #12 ב- : מאי 31, 2010, 17:13:06 »
אני מעדיףהנהגה לאומית על פני הנהגה של בוגדים.ואני מדגיש לאומית! לא לאומנית כי אף אחד לא לאומן   פה אלא רק הערבים!                                       

אם אתה לא לאומן אז איו כזה דבר לאומן

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #13 ב- : מאי 31, 2010, 18:10:43 »
אם אתה לא לאומן אז איו כזה דבר לאומן

סבבה.אני בהחלט לא לאומן.אני רק רוצה לשמר את התרבות שלי.אתה לעומת זאת כן לאומן-לאומן ערבי.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #14 ב- : מאי 31, 2010, 18:36:46 »
סבבה.אני בהחלט לא לאומן.אני רק רוצה לשמר את התרבות שלי.אתה לעומת זאת כן לאומן-לאומן ערבי.

כן אה, בן אדם שמעריץ את מוסוליני וחושב שעצם קיום הפרט הוא לצורך תרומה למדינה, ולא הוא אדם לא מוסרי הוא לא לאומן.
לאומת זאת אדם שרואה בכיום שלום, אינטרס ישראלי, מעוניין בשימור זכויות הפרט וכו' הוא לאומן ערבי.
ההיגיון שלך מדהים כל פעם מחדש. פלא שאתה בת ימי?

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #15 ב- : מאי 31, 2010, 18:45:18 »
כן אה, בן אדם שמעריץ את מוסוליני וחושב שעצם קיום הפרט הוא לצורך תרומה למדינה, ולא הוא אדם לא מוסרי הוא לא לאומן.
לאומת זאת אדם שרואה בכיום שלום, אינטרס ישראלי, מעוניין בשימור זכויות הפרט וכו' הוא לאומן ערבי.
עוד לא שיתפתה אותנו בסיבה שלך לסטיגמות הללו על בת ימים.וכן אתה לאומן ערבי כי אתה תומך בכיבוש הערבי שמתבצע כרגע בארץ ישראל.אה וכותבים לעומת זאת ולא לאומת זאת.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #16 ב- : מאי 31, 2010, 19:03:44 »
עוד לא שיתפתה אותנו בסיבה שלך לסטיגמות הללו על בת ימים.וכן אתה לאומן ערבי כי אתה תומך בכיבוש הערבי שמתבצע כרגע בארץ ישראל.אה וכותבים לעומת זאת ולא לאומת זאת.

לשאלתך, אתה בת ימי וזה משום מה מעצבן אותך, ולכן כך ישאר המצב.
וכבר אמרתי לך, קשה לי להתווכח עם אדם שלא מבין כלום ממה שהוא אומר.
אני לא יכול אפילו להתחיל לחשוב כמה סתירות יש במשפט שלך. אולי תבקש מחירותניק טעון מנצח?

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #17 ב- : מאי 31, 2010, 19:51:06 »
לשאלתך, אתה בת ימי וזה משום מה מעצבן אותך, ולכן כך ישאר המצב.
וכבר אמרתי לך, קשה לי להתווכח עם אדם שלא מבין כלום ממה שהוא אומר.
אני לא יכול אפילו להתחיל לחשוב כמה סתירות יש במשפט שלך. אולי תבקש מחירותניק טעון מנצח?
אממ לא ראיתי שום סתירות במשפט שלי.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #18 ב- : מאי 31, 2010, 21:55:06 »

בס''ד

האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י הוא בוודאי נאצי כפי שתוכל לראות כאן:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%9F_%D7%90%D7%9C-%D7%97%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99

אותו אוייב ערבי נאצי הוא חאג' אמין אלחוסייני יש''ו שר''י הקים גדודי אס-אס מזרחיים שהובילו למחנות המוות בגרמאני'ה הנאצית  יהודים יקרים הי''ד ממדינות המזרח שנשלטו ע''י האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י !
והאותו בן-עוולה יש''ו שר''י הוא שייסד את הישות המזוייפת הנקראת ''פלסטינית'' בכדי להתנכל ליישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ,וכן ארגן אין-ספור פרעות רצחניות ביהודים אך ורק בגלל שהם יהודים הן בארץ-הקודש תובב''א והן בכל העול-ם ! המפלצת שגידל אותו בן-עוולה אוייב ערבי מוסלמי נאצי יש''ו שר''י בדמות קרובו ובן חסותו הוא יאסר ערפאת אלקודווא אלחוסייני יש''ו שר''י המוכר לכולכם ועוד מפלצות אנטי יהודיות רבות שהנאציזם הוא סמל הערצה מצידן אלא שהן הלבישו אותו בתחפושת של ''איסלאם רדיקאלי''  יש''ו שר''י או איך שתרצה לקרוא לו , אנו בוחרים ב '' אסלאם הנאצי המתועב והמשוקץ יש''ו שר''י '' !! הבולט במעשי הרצח ההמוניים שארגן אותו אוייב ערבי מוסלמי נאצי הוא חאג' אמין אלחוסייני הו הנקרא ''מאורעות תרפ''ט '' שבהן נרצחו יהודים רבים הי''ד והישוב היהודי בעיר הקודש חברון תובב''א הוכחד ! הגברים שהגנו על אחיהם ומשפחותיהם נרצחו באכזריות לעיני בני משפחותיהם הי''ד  ,הבתים והרכוש נבזזו ,הנשים והנערות נאנסו לעיני בני/ות משפחותיהן ואלו שלא הסכימו להתאסלם בכוח נרצחו באכזריות לעיני חבריהם למען שדלם להתאסלם מתוך פחד !!

ואשר לשאלתך , האם היו יהודונים שתמכו בצורר הגרמני הנאצי יש''ו שר''י ??
בוודאי שהיו כאלה ! ורבים מהם אף הסתירו זאת וחדרו להנהגת השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ! תוכל לדעת על אותו '' גרינבויים '' יש''ו שר''י ורבים שכמותו , ועוד על יהודונים שהלשינו על אחינו הי''ד שהועלו בעקבות כך לגרדום על ידי השלטון הבריטי המשוקץ יש''ו שר''י , ועל הבוגד ''העקרב '' (סקורפיון=שם הקוד של המרגל טדי קולק יש''ו שר''י) שריגל לצד בריטאני'ה עד יום התפגרותו ! כפי שתוכל לקרוא כאן:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A2%D7%95%D7%AA_%D7%AA%D7%A8%D7%A4%22%D7%98

המרגל המוסר טדי קולק יש''ו שר''י ושטיפות-המוח מצד שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י :

http://www.hazofe.co.il/%5Cweb%5Cnewsnew%5Ckatava6.asp?Modul=24&id=56480&Word=%E9%F9%F2%E9%E4%E5%20%E0%F9%E1%EC&gilayon=3062&mador=

ולסיכום בוא ונראה לך כמה יהודונים תמכו ושיתפו-פעולה מרצון ולא מכפי'ה עם הצורר הגרמני הנאצי יש''ו שר''י כפי שתוכל ללמוד במסמך דלהלן שפורסם לראשונה לפני כארבעים שנים , אלא ששלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י  הצליח למנוח חשיפתו עד ל '' דור האינטרנט'' ,תוכל להבין לבד מה הייתה הסיבה :

http://daat-emet.com/?page_id=47

ובכ-ן אנו מקווים שתעיין בחומר הנ''ל , תבדוק היטב את תכנו ומקווים מאד שזה יספיק לך ולחבריך להבין שאתם נמצאים בתוך בועה של שטיפות-מוח איומות ואנטי-יהודיות מצד שלטון שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שאכן רבים מחבריו ומייסדיו שיתפו-פעולה במישרין ו/או בעקיפין עם הצורר הגרמני הנאצי יש''ו שר''י !!

הגולה בארץ  :)

בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #19 ב- : יוני 01, 2010, 08:00:22 »
כותבים לעומת ולא לאומת.לפחות תלמד לכתוב לפני שאתה מגיב.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #20 ב- : יוני 01, 2010, 08:00:38 »
אממ לא ראיתי שום סתירות במשפט שלי.

1. מצד אחד אתה מתלונן על הסטיגמות על בת ים, אבל כולנו יודעים שאין לך שום בעיה להכליל ציבור שלם, כמו האתיופים עקב לצי מחקר שאולי ואולי לא קראת.
2. אם אני רוצה שתקום מדינה פלסטינית זה לא עושה אותי לאומן ערבי, זה עושה אותי אדם שרוצה שיופסק המלחמה, הרג, רצח וכו'.
3. נניח ואני אכן לאומן ערבי כיוון שאני מעוניין בכיבוש הארץ ומלואה על ידי הערבים, כיצד אתה לא לאומן יהודי שאתה רוצה אותו דבר רק לכיוון השני?

וזה רק מהמשפטים בדיון הזה... 

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #21 ב- : יוני 01, 2010, 08:05:07 »
1. מצד אחד אתה מתלונן על הסטיגמות על בת ים, אבל כולנו יודעים שאין לך שום בעיה להכליל ציבור שלם, כמו האתיופים עקב לצי מחקר שאולי ואולי לא קראת.
2. אם אני רוצה שתקום מדינה פלסטינית זה לא עושה אותי לאומן ערבי, זה עושה אותי אדם שרוצה שיופסק המלחמה, הרג, רצח וכו'.
3. נניח ואני אכן לאומן ערבי כיוון שאני מעוניין בכיבוש הארץ ומלואה על ידי הערבים, כיצד אתה לא לאומן יהודי שאתה רוצה אותו דבר רק לכיוון השני?

וזה רק מהמשפטים בדיון הזה... 
1) לא התלוננתי על הסטיגמות.מהניסיון שלי כולם שם ערסים (טוב כמעט כולם) רק שאלתי מאיפה קיבלתה את הסטיגמות הללו.בעיקר על בת ימים אוהדי הפועל.
2)כן אתה לאומן ערבי כי אתה רוצה לתת עוד מדינה לערבים.זה נראה לך נורמלי להוסיף עוד מדינה מלבד 22 המדינות הקיימות?
3) אני לא לאומן כי אני לא שונא אף אחד אלא אני תומך בתרבות היהודית ובעם היהודי.הלוואי עליי להגיע לדרגת לאומן אבל בינתיים זה לא קורא.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #22 ב- : יוני 01, 2010, 08:14:43 »
1. אתה שאלת כמה פעמים מה יש לך נגד בת ים, ולא לא כולם שם ערסים. וממתי ציינתי סטיגמות על בת ימים אוהדי הפועל? ציינתי שיש
הרבה אוהדי הפועל מבת ים, זה ידוע.

2. ההיגיון שלך הוא מפליא כל פעם מחדש.

3. לא אתה לא שונא אף אחד, ואתה לא לאומן, ואני לאומן ערבי ואוהדי הפועל הם נאצים.
תתאפס על עצמך ותחזור.

למה אתה לא בבית ספר?

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #23 ב- : יוני 01, 2010, 10:46:10 »

בס''ד

אחינו היקר הי''ו !, איזו מתבוללת לימדה אותך את התנ''ך בצורה כזו מעוותת שאין לה שום אח וריע ??  :old_grin:
להלן נשלים לך כמה פרטים חשובים בידיעת התנ''ך (שדרך אגב איננו כפשוטו וכל פרט ממנו כולל תילי תילים של ידע עמוק מ'י ימצאנו שרבותנו ע''ה זיע''א נתנו לנו רק ''קצוות של חוטים'' בכדי שהלומד יוכל להשיג משהו ממנו בעמל רב ונחישות שאין כדוגמתה).
1) אברהם אבינו ע''ה זיע''א לא יכל להיות ''יהודי'' בשום פנים ואופן !! מכיוון שהשם ''יהודי'' מייחס אותו לשבט י'הודה ! וי'הודה ע''ה זיע''א הי'ה נינו של אברהם אבינו ע''ה זיע''א !! ולכן אברהם אבינו ע''ה זיע''א הי'ה  '' אב המון גויים '' והביא לעול-ם הרבה גויים חוץ מאלה שיצאו מיצחק אבינו ע''ה זיע''א וישמעא'ל , הם  ''בני קטורה'' שהיא ''הגר'' אם ישמעא'ל עפ''י המדרש שמביא רש''י ע''ה זיע''א !!
לאור האמור לעיל אברהם אבינו ע''ה זיע''א הוא ''כורת הברית'' הראשונה של עם-קודש ובברית זו שותפים עמים רבים , הן אלו שנולדו מאברהם אבינו ע''ה זיע''א והן אלו שקיבלו עליהם את הברית הראשונה מתוך שבע הבריתות שמייחדות את עם-ישראל שנכרתו על-ידי '' אברהם ,יצחק ,יעקב (שקרא שמו ישרא'ל) ,משה, אהרן ,יוסף , דוד המלך ע''ה זיע''א '' בכדי להכנס לקהל קודש הנקרא ישרא'ל ,על האדם להיות כלול בשלוש הבריתות הראשונות שנכרתו על-ידי שלושת אבות האומה הם  '' אברהם יצחק ויעקב (אש'ר ש'ם שמ'ו ישרא'ל) ע''ה זיע''א ''   עד כאן בקיצור נמרץ אודות אבי האומות (ובכלל זה ישרא'ל ) הוא אברהם אבינו ע''ה זיע''א !
2) אין האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י אלא תערובת של אומות משורשים שונים !! כיום אין אפשרות לברר בוודאות שורשה של שום אומה מכיוון שכשבא סנחריב מלך אשור וכבש את רוב חלקי העול-ם בסוף תקופת ממלכת ישרא'ל שגם אותה הגלה ועירבב אותה עם עמים אחרים ובכך אבדו עשרה משבטי-ישרא'ל !! ולכן בימינו אין אפשרות לייחס שום עם לשורשו ,חוץ מעם קודש שאף בתוכו יש ערב-רב שיבורר במהרה בע''ה וישועתו על-ידי גואל-צדק בבאכי''ר !!
ומהאמור לעיל תוכל להבין שאינך יכול לייחס את האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י לא לאברהם אבינו ע''ה זיע''א וכל שכן  לשם בן נוח ע''ה זיע''א כפי שאינך יכול לייחס שום אומה לשורשה זולת עם-קודש !! מכיוון שכלל שאר האומות התבוללו בינהן !! ואף עשרת שבטי ישרא'ל התבוללו בינהן בעוונותנו הרבים  :old_cry: וכן עוד רבים שהתבוללו במהלך השמד בכל דור ודור ר''ל כפי שממשיך בו שלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י בדורנו אנו !!
3) ישנה חלוקה אחרת של עמים שאיננה עפ''י שורשם ,אלא שרבותנו הקדושים ע''ה זיע''א שידעו לייחס כל עם לשורש המבטא את רוב תכונותיו ! וזאת ידעו על פי ידע עמוק מאד העומד על חכמת התכונה עפ''י תורתנו הקדושה ! אלא שיש לזכור לשים-לב לעובדה שחלוקה זו איננה אלא עפ''י תכונות מסויימות של אותה אומה  ,ותכונות אלו יכולות להשתנות מדור לדור בהתאם למידת התבוללותה של אותה אומה וזאת גם ציינו רבותנו ע''ה זיע''א !!
4) כשאנו מדברים על האומה הערבית יש''ו שר''י אנו כוללים בתוכה את כל אלה שנכנסו בדת האיסלאם המתועבת שיצאה מאותה אומה מבישה של פיראטים שודדי שיירות סוחרים במדבר שנקראו ''שבט קוראיש'' יש''ו שר''י שממנו יצא אותו טמא משוקץ שמרד בעבודת-האלילים של בני אומתו ונועץ בנוצרים וביהודים שאותם רצח לאחר שתמכו ב''מהפכה'' שלו שבה שפך נהרות של דם נקי הי''ד ! אותו טמא משוקץ המתקרא מוחמד בן עבדאללה ההאשימי יש''ו שר''י !! שלא בחל להעליל עלילות דם בייחוד על אלו שתמכו בו וזאת  בכדי להשמידם מהר ככל האפשר טרם יגלו את חרפתו !! כך העליל בספר הדמים הוא הקוראן הטמא (יכריתהו הקב''ה במהרה מהעול-ם) כי הנוצרים הם כופרים מכיוון שאמרו שישו יש''ו הוא ''בן אלוקי-ם '' ח''ו  ואכן כך הוא אלא שאין זו סיבה מצידו לשפוך את דמם כמים שהרי גם בני עמו היו עובדי אלילים (עוזא ענאת ולאמנאת) ואותם הוא ניסה לקרב לדתו בלא שפיכות-דמים (שלאחר מכן הייתה מצידם של בני עמו) לעומת הנוצרים והיהודים שלא התפשר על שפיכת דמם כמים הי''ד !! כפי שתוכל ללמוד ממה שעשה ליהודי חצי-האי ערב שרצח את כולם במה שמכונה ''ארועי ח'יבר''  כאשר העליל על היהודים שניסו להרעילו ,ואף כתב בספר השיקוץ המכונה ''הקוראן'' שהיהודים מאמינים בנביא ששמו ''עוזר'' וקראו לו ''בן אלוקים'' חס ושלו-ם !!
לאחר שהשכלת מעט מן המעט ובקיצור נמרץ , הינך מוזמן ללמוד את הידע הנשגב ביותר בעול-ם היא תורתנו הקדושה , אלא שעליך ללמוד תחילה את התבנית שמכינה אותך לזה !! התחל ללמוד תנ''ך על ידי מורה ירא-שמי-ם ולא על ידי אלו שמטעים אותך ואת חבריך בדרך היורדת מטה לשמד ח''ו ר''ל !!  
הנה כמה סרטונים מהם תוכל ללמוד אודות האוייב הערבי הנאצי יש''ו שר''י ואודות האיסלאם הנאצי יש''ו שר''י שיצא ממנו!

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1950925

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1875660

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1895874

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: יוני 02, 2010, 00:18:59 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק יונתן.

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שלום לך חיים בן פסח
« להגיב #24 ב- : יוני 01, 2010, 15:06:06 »
את סתם מסיתה את הנושא.
אני דיברתי על ההכללה של המוסלמים והערבים לכדי קבוצה אחת פאנטית וטרוריסטית. אני לא אומר שאין פאנטים או טרוריסטים ערבים, אבל הם לא כולם ככה. ואל תגידו לי "הרוב" כי אין לכם את הכלים לדעת את זה. יש אנשים שאומרים שרוב היהודים גזענים? האם זה נכון? ברור שלא.