כתב נושא: בן ארי: לחייב את רם עמנואל על הארוחה במסעדה  (נקרא 2415 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
"הקופה הציבורית אינה הפקר. האדון מנהיג מדיניות אנטישמית בבית הלבן", כתב הערב ליועץ המשפטי ח"כ מיכאל בן ארי.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/204644

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בן ארי: לחייב את רם עמנואל על הארוחה במסעדה
« להגיב #1 ב- : מאי 23, 2010, 21:36:20 »
בס''ד

לבוגד המתועב הזה יש''ו שר''י  יש לתבל את האוכל בציאניד (רעל קטלני) !! כך מפקיר שלטון העוולה את ממון הציבור היהודי ומחלק אותו לבוגדים יש''ו שר''י ולאחר מכן טוען ש ''אין די כסף בקופת מה שמתקרא מדינה'' !! יישר כוח ליהודי היקר מיכא'ל בן-ארי הי''ו שחושף את הדברים לאשורם !! אנו קוראים לכל אחינו בית-ישרא'ל לתמוך במפלגה היחידה הנאמנה לעם היהודי וליישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א היא מפלגת ''האיחוד הלאומי'' .

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
« להגיב #2 ב- : מאי 23, 2010, 21:39:18 »
בס''ד

לבוגד המתועב הזה יש''ו שר''י  יש לתבל את האוכל בציאניד (רעל קטלני) !! כך מפקיר שלטון העוולה את ממון הציבור היהודי ומחלק אותו לבוגדים יש''ו שר''י ולאחר מכן טוען ש ''אין די כסף בקופת מה שמתקרא מדינה'' !! יישר כוח ליהודי היקר מיכא'ל בן-ארי הי''ו שחושף את הדברים לאשורם !! אנו קוראים לכל אחינו בית-ישרא'ל לתמוך במפלגה היחידה הנאמנה לעם היהודי וליישוב היהודי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א היא מפלגת ''האיחוד הלאומי'' .

בס"ד
לתמוך באיחוד הלאומי? איך? לבחור בהם זה לזרוק קול לפח... אין להם סיכוי (לצערי)
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #3 ב- : מאי 23, 2010, 21:56:13 »
בס"ד
לתמוך באיחוד הלאומי? איך? לבחור בהם זה לזרוק קול לפח... אין להם סיכוי (לצערי)
בס''ד

כך עושה שלטון העוולה שטיפת מוח תשקורתית ! תחילה מציגים את שצפויות להיות ''המפלגות הגדולות'' וכמובן שהכל מאורגן עפ''י שקרים(סקרים) שאותם מאכילים את הציבור תקופה ארוכה , בשלב ב' ''קובעים'' שמפלגות מסויימות לא תעבורנה את ''אחוז החסימה'' וכך למעשה מכניסים את תודעתכם הישר לידיו של הימין-המזוייף המגואל בדם אחינו הי''ד !! נתינת קול ל''איחוד הלאומי'' איננה ''זריקת קול לפח'' בכלל !! כפי שהינך רואה במו עיניך שכל קול מגדיל את כוחה של המפלגה גם באופוזיצי'ה ! וכן הינך יכול להיווכח שמה שעושים אחינו היהודים היקרים הנאמנים ב''איחוד הלאומי'' הן בשטח והן במישור החקיקה ובלוחמה בחוד החנית של האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י המתקרא ''ערביי ישרא'ל'' אותם מרגלים היושבים בכנסת ומוסרים לאחיהם האוייבים הערבים הנאצים את כל מה שידם משגת !! ראה זאת בכתבות הטריות כאן :

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/204648

והכתבות דלעיל הן רק דוגמאות מהיום !! גם באופוזיצי'ה יש אפשרות להשיג אינטרסים !! ואם לא עוברים את ''אחוז החסימה'' אזי מתאחדים עם מפלגה הקרובה במצעה לאינטרסים היהודיים האמוניים הימניים האמיתיים !! וכמובן שכל זאת תמורת וויתורים לצד שלנו !! מהאמור לעיל תהי'ה בטוח שהקולות שלך ושל חבריך לא ''הולכים לפח'' !! תתמוך בערכים שהינך מאמין בהם ! ואל תיפול לשטיפות-מוח שתכליתן להפיל אותך ואת חבריך לידי סוכני הימין-המזוייף שר''י !!

בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
« להגיב #4 ב- : מאי 23, 2010, 22:01:38 »
בס"ד

בסופו של דבר מי שקובע זה ראש הממשלה... ולא נראה לי שבן ארי הולך להיות ראש ממשלה בקרוב (עם כל הרצון הטוב) אני מצטער אחי אבל אני ריאלי ואני מעדיף את ביבי על ציפי או ברק... (אפילו שביבי זה לא מה שאני מצפה מראש ממשלת ישראל) חוץ מזה אני באופן אישי מצביע ש"ס.
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)