כתב נושא: שמאלנים באתר.האם צריך לחסום אותם?  (נקרא 17848 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שמאלנים באתר.האם צריך לחסום אותם?
« להגיב #25 ב- : מאי 22, 2010, 15:57:04 »
אתה חושב שאם תשנא אחרים ותקרא לכולם נאצים ושמאלנים אתה מציל את העם היהודי? אתה תציל את העם היהודי אם תראה לעולם את החשיבות והטוב ביהדות ועד כמה שצריך להגן על מדינת ישראל ולא לצעוק מוות לערבים אתה חושב שזה מה שהעולם רוצה לשמוע? ככה אתה מקדם את ישראל? - ממש מעניין למה לא גייסו אותך למשרד ההסברה.
העולם כיום הוא חבורה של דגנרטים מושחתים.וכן אני בדעה שצריך להשמיד את האויבים שלנו שהם המוסלמים הערבים הנאצים.וכן אני גאה בכך שאני שונא אותם בניגוד ליהודונים כמוך שרק מחפשים איך לקדם אותם על חשבוננו.

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #26 ב- : מאי 22, 2010, 16:05:58 »
העולם כיום הוא חבורה של דגנרטים מושחתים.וכן אני בדעה שצריך להשמיד את האויבים שלנו שהם המוסלמים הערבים הנאצים.וכן אני גאה בכך שאני שונא אותם בניגוד ליהודונים כמוך שרק מחפשים איך לקדם אותם על חשבוננו.
יש גם מוסלמים שתומכים בישראל ויש מיליונים מהם, הידעת? - פשוט כולם אינו נשמע.
תשכח מלהשמיד מיליארד וחצי איש, אם כבר ישמידו אותך במיוחד אם תדבר ככה.
למה שלא תלמד לקבל את המצב הקיים ומה שהכי טוב לנסות לשפר אותו במקום כל הזמן לקדם מוות לאנשים אחרים שחלקם הגדול לא עשה לך כלום.
אל תשכח ששנינו בנו מבתים שונים ( היהודים והמוסלמים ), כך את עצמך נניח אם היית נולד למשפחה מוסלמית קיצונית או מתונה בלבנון נניח, אז היית מאמין בערכים שהקנו לך והסיכוים היו קלושים שהיית מחזיק בדעות כמו שיש לך עכשיו (אלא אם כן אתה ממש משוגע ותעודד מוות של עצמך), תחשוב מה הם היו מרגישים... איך זה נראה שמישהו היה אומר לך שהוא מאחל שתמות.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #27 ב- : מאי 22, 2010, 16:10:52 »
יש גם מוסלמים שתומכים בישראל ויש מיליונים מהם, הידעת? - פשוט כולם אינו נשמע.
תשכח מלהשמיד מיליארד וחצי איש, אם כבר ישמידו אותך במיוחד אם תדבר ככה.
למה שלא תלמד לקבל את המצב הקיים ומה שהכי טוב לנסות לשפר אותו במקום כל הזמן לקדם מוות לאנשים אחרים שחלקם הגדול לא עשה לך כלום.
אל תשכח ששנינו בנו מבתים שונים ( היהודים והמוסלמים ), כך את עצמך נניח אם היית נולד למשפחה מוסלמית קיצונית או מתונה בלבנון נניח, אז היית מאמין בערכים שהקנו לך והסיכוים היו קלושים שהיית מחזיק בדעות כמו שיש לך עכשיו (אלא אם כן אתה ממש משוגע ותעודד מוות של עצמך), תחשוב מה הם היו מרגישים... איך זה נראה שמישהו היה אומר לך שהוא מאחל שתמות.
אין מוסלמים שתומכים בישראל.המוסלמים המתונים כביכול מחכים שיהיה פה רוב מוסלמי כעדי שהם ישמידו את המדינה ואת היהודים מבפנים.וכן ערבי טוב זה ערבי בקבר.אנא תסביר לי למה אתה כל כך תומך בערבושים? זוהי מחלה שמתבטאת בשנאה עצמית קיצונית? ועוד משהו.אני אמשיך ואשאל עד שלא תענה לי.אם אתה שונא את הפורום הזה למה אתה מגיב בו?

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #28 ב- : מאי 22, 2010, 17:58:53 »
אין מוסלמים שתומכים בישראל.המוסלמים המתונים כביכול מחכים שיהיה פה רוב מוסלמי כעדי שהם ישמידו את המדינה ואת היהודים מבפנים.וכן ערבי טוב זה ערבי בקבר.אנא תסביר לי למה אתה כל כך תומך בערבושים? זוהי מחלה שמתבטאת בשנאה עצמית קיצונית? ועוד משהו.אני אמשיך ואשאל עד שלא תענה לי.אם אתה שונא את הפורום הזה למה אתה מגיב בו?
עניתי כבר.
אני רוצה להגיב בפורום כדי לנסות לשנות פה את הדברים המזעזעים שהולכים פה.
כל אחד אצלכם שהוא לא כהניסט הוא נאצי? מעניין אותי גם אם זה שאני אשכנזי הופך אותי אצלכם לנאצי?

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #29 ב- : מאי 22, 2010, 18:00:25 »
עניתי כבר.
אני רוצה להגיב בפורום כדי לנסות לשנות פה את הדברים המזעזעים שהולכים פה.
כל אחד אצלכם שהוא לא כהניסט הוא נאצי? מעניין אותי גם אם זה שאני אשכנזי הופך אותי אצלכם לנאצי?
לא וזה שאתה שואל את זה מראה עד כמה שאתה גזען.הרבה מחברי הפורום הם אשכנזים,אני חצי אשכנזי,חיים חצי אשכנזי ולפי מה שהבנתי גם הרבה מאיר כהנא הוא אשכנזי.לפי גישתך זה הופך אותנו לנאצים.

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #30 ב- : מאי 22, 2010, 18:03:35 »
לא וזה שאתה שואל את זה מראה עד כמה שאתה גזען.הרבה מחברי הפורום הם אשכנזים,אני חצי אשכנזי,חיים חצי אשכנזי ולפי מה שהבנתי גם הרבה מאיר כהנא הוא אשכנזי.לפי גישתך זה הופך אותנו לנאצים.
ממש לא, אתה בכלל לא הבנת מה שכתבתי מה אתה מנסה בכוח להוציא שקרים?
אני ראיתי וידאו ביוטיוב שבו חיים אומר שחבל שלא הרגו את האשכנזים בשואה.
אז אני לא מבין אני אשכנזי מלא, אז אני נחשב פה לנאצי ? או אחד שחבל שהנאצים לא הרגו?
בכל מקרה על התגובה הראשונה שלי פה, ועל התגובה הראשונה שלי באתר שכתבתי שזה לא הדרך הנכונה להתנהג קיבלתי תגובה ישר שאני קאפו ונאצי ועוכר ישראל מחיים או ממישהו אחר שכמובן עובד איתו.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #31 ב- : מאי 22, 2010, 18:18:49 »
ממש לא, אתה בכלל לא הבנת מה שכתבתי מה אתה מנסה בכוח להוציא שקרים?
אני ראיתי וידאו ביוטיוב שבו חיים אומר שחבל שלא הרגו את האשכנזים בשואה.
אז אני לא מבין אני אשכנזי מלא, אז אני נחשב פה לנאצי ? או אחד שחבל שהנאצים לא הרגו?
בכל מקרה על התגובה הראשונה שלי פה, ועל התגובה הראשונה שלי באתר שכתבתי שזה לא הדרך הנכונה להתנהג קיבלתי תגובה ישר שאני קאפו ונאצי ועוכר ישראל מחיים או ממישהו אחר שכמובן עובד איתו.
אה אז אני מבין שככה הגעתה לאתר.טוב אז קודם כל יש כמה אנשים שמפיצים שקרים על האתר ועורכים סרטונים של האתר כדי להציג אותנו ככגזענים.תשלח לי קישור לסרטון המדובר ואני יוכל לענות לך בפירוט  אבל אני בטוח שחיים לא היה אומר דבר כזה כי אביו היה אשכנזי.

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #32 ב- : מאי 22, 2010, 21:32:37 »
אה אז אני מבין שככה הגעתה לאתר.טוב אז קודם כל יש כמה אנשים שמפיצים שקרים על האתר ועורכים סרטונים של האתר כדי להציג אותנו ככגזענים.תשלח לי קישור לסרטון המדובר ואני יוכל לענות לך בפירוט  אבל אני בטוח שחיים לא היה אומר דבר כזה כי אביו היה אשכנזי.
הינה
http://video.google.com/videoplay?docid=4975816434814012249&ei=umgTScmaOIr82wLAlvAu&q=%D7%91%D7%9F+%D7%A4%D7%A1%D7%97&hl=en#

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #33 ב- : מאי 22, 2010, 21:36:11 »
הינה
http://video.google.com/videoplay?docid=4975816434814012249&ei=umgTScmaOIr82wLAlvAu&q=%D7%91%D7%9F+%D7%A4%D7%A1%D7%97&hl=en#
אה.זה עריכה זה לא דעתו.הם לקחו את זה מכמה סרטונים שונים וחיברו את זה.תבדוק אם קוראים למי שהעלה את הסירטונים פופאי 69

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #34 ב- : מאי 22, 2010, 21:44:53 »
אה.זה עריכה שה לא דעתו.הם לקחו את זה מכמה סרטונים שונים וחיברו את זה.תבדוק אם קוראים למי שהעלה את הסירטונים פופאי 69

אני מאוד מבולבל ממה שקורה פה.
אני רוצה הסברים על הכל פה.

מי אלה הסטיבן והעוזי הזה ופופאי? מי אלה שמעודדים שואה לאשכנזים מאשימים אותם בנאציזם.
אני לא מבין מצד אחד חיים ואתם פה יורדים עליי שאני שמאלן וקוראים לי נאצי במקום לדון איתי נורמלי מצד שני יש אנשים שאומרים שכל האשכנזים נאצים.
עכשיו שנייה אני זוכר ראיתי לפני כמה חודשים אתרים שאומרים שיגאל אמיר לא באמת רצח את רבין ואתרים ששונאים לחלוטין את האשכנזים - האם להם יש קשר לזה או לכם או לאף אחד?
אני ממש מבולבל ממה שקורה כאן, הסרטון שפרסם מי שאתה אומר זה פופאי 69 איך הוא זייף כזה דבר? הרי הפריימים לא משתנים כל שניה איך חיבר כזה דבר מבחינה תחבירית זה נכון הרצף הוא נכון זה לא נראה בכלל בכלל זיוף הסרטון הזה .

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #35 ב- : מאי 22, 2010, 21:47:53 »

מי אלה הסטיבן והעוזי הזה ופופאי? מי אלה שמעודדים שואה לאשכנזים מאשימים אותם בנאציזם.
אני לא מבין מצד אחד חיים ואתם פה יורדים עליי שאני שמאלן וקוראים לי נאצי במקום לדון איתי נורמלי מצד שני יש אנשים שאומרים שכל האשכנזים נאצים.
עכשיו שנייה אני זוכר ראיתי לפני כמה חודשים אתרים שאומרים שיגאל אמיר לא באמת רצח את רבין ואתרים ששונאים לחלוטין את האשכנזים - האם להם יש קשר לזה או לכם או לאף אחד?
אני ממש מבולבל ממה שקורה כאן, הסרטון שפרסם מי שאתה אומר זה פופאי 69 איך הוא זייף כזה דבר? הרי הפריימים לא משתנים כל שניה איך חיבר כזה דבר מבחינה תחבירית זה נכון הרצף הוא נכון זה לא נראה בכלל בכלל זיוף הסרטון הזה .

חיים כבר ענה לכך בסרטונים שלו ואם אתה טוען דבר כזה אתה לא מבין כלום בעריכת סרטונים.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #36 ב- : מאי 22, 2010, 21:51:40 »

הוא מעביר בין הקטעים בזמן השאלות.הוא היה פעם פעיל בפורום שהיו לא יציאות קשות מאד נגדינו.הוא עשה כמה סרטונים שבהם הוא מנסה להראות כביכול עד כמה שחיים גזען אבל זה לא נכון כי אימו הייתה אשכנזייה ואני נמצא איתו בקשר ויודע מה הדעות שלו.תתפלא לשמוע אבל הוא הרבה יותר מתון ממני.עוזי זלכה הוא מטורף.אני לא ממציא את זה הוא היה באשפוז בכפייה כמה פעמים.הוא עושה סרטונים שבהם הוא מתחזה לשמאלני ומקלל את האשכנזים.

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
« להגיב #37 ב- : מאי 22, 2010, 21:54:03 »
הוא מעביר בין הקטעים בזמן השאלות.הוא היה פעם פעיל בפורום שהיו לא יציאות קשות מאד נגדינו.הוא עשה כמה סרטונים שבהם הוא מנסה להראות כביכול עד כמה שחיים גזען אבל זה לא נכון כי אימו הייתה אשכנזייה ואני נמצא איתו בקשר ויודע מה הדעות שלו.תתפלא לשמוע אבל הוא הרבה יותר מתון ממני.עוזי זלכה הוא מטורף.אני לא ממציא את זה הוא היה באשפוז בכפייה כמה פעמים.הוא עושה סרטונים שבהם הוא מתחזה לשמאלני ומקלל את האשכנזים.
בס"ד

אביו ז"ל היה אשכנזי לא אימו...
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #38 ב- : מאי 22, 2010, 21:57:44 »
מפחיד הקטע הזה אם עוזי ואני עדין ממש מבולבל.
וכן אני לא מבין בעריכת וידאו.
האם הוא עלול לפגוע ולהוות לנו סכנה? האם דווח עליו למשטרה בכל זאת הוא מסית נגד האשכנזים ברחבי האינטרנט...
שיואו מה הולך פה אני לא מבין לאיפה הגעתי.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #39 ב- : מאי 22, 2010, 21:59:15 »
מפחיד הקטע הזה אם עוזי ואני עדין ממש מבולבל.
וכן אני לא מבין בעריכת וידאו.
האם הוא עלול לפגוע ולהוות לנו סכנה? האם דווח עליו למשטרה בכל זאת הוא מסית נגד האשכנזים ברחבי האינטרנט...
שיואו מה הולך פה אני לא מבין לאיפה הגעתי.
דווח עליו,הבעיה היא שאנחנו אלה שדיווחנו ולכן כיום הוא חופשי ונמצא בשדירות ירושלים ברמת גן.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #40 ב- : מאי 22, 2010, 21:59:54 »
בס"ד

אביו ז"ל היה אשכנזי לא אימו...
מצטער.החלפתי בינו לביני.

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
« להגיב #41 ב- : מאי 22, 2010, 22:01:05 »
בס"ד

לא נורא אחי... טועים... גם אתה חצי-חצי?
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #42 ב- : מאי 22, 2010, 22:01:46 »
בס"ד

לא נורא אחי... טועים... גם אתה חצי-חצי?
כן.אימי חצי גרמנייה חצי פולנייה ואבי שליש תימני שליש קורדי ושליש מרוקאי.

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #43 ב- : מאי 22, 2010, 22:02:37 »
דווח עליו,הבעיה היא שאנחנו אלה שדיווחנו ולכן כיום הוא חופשי ונמצא בשדירות ירושלים ברמת גן.
שניה יש לו ידע במחשבים הוא עלול למצוא כתובות?
חוץ מזה מה הסיכוי שימצא אחד מכם, הוא בכלל יודע איך אתם נראים?
אני כבר לא יודע למה או למי להקשיב. מצד אחד אתם רושמים פה דברים באמת קשים על האסלאם ועל כל הערבים ואתם משווים כל אחד לנאצים מצד שני אתם אומרים שאתם לא כאלה.
התנצלות מאוד תועיל פה ביחד עם הסבר על כל מה שקורה פה עם חיים ושלושת האנשים האלה פופאי ועוזי וסטיבן

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #44 ב- : מאי 22, 2010, 22:08:13 »
אני כבר לא יודע למה או למי להקשיב. מצד אחד אתם רושמים פה דברים באמת קשים על האסלאם ועל כל הערבים ואתם משווים כל אחד לנאצים מצד שני אתם אומרים שאתם לא כאלה.
התנצלות מאוד תועיל פה ביחד עם הסבר על כל מה שקורה פה עם חיים ושלושת האנשים האלה פופאי ועוזי וסטיבן
אוקיי,חיים לא פה כי הוא בניו יורק ועכשיו שבת אצלו אז אני אנסה להסביר לך לפי מה שאני יודע שזה דיי מוגבל.עוזי זלכה וסטיבן מליק הם אותו אדם.לעוזי זלכה יש עשרות כיוניים והוא פשוט אחד מהם.אני לא יודע על הידע שלו במחשבים ואין לי מושג איך מצאו איפה הוא גר בפירוט עד לרמת הדירה.הוא לא יודע איך אנחנו נראים (אני מקווה שלא).פופאי זה אדם שונה לחלוטין.הוא זה שערך את הסרטון שצפיתה בו.הוא היה טרול (אדם שבא לפה במטרה להכעיס) שמאלני.הוא תקף אותנו בצורה קשה ואחרי שחסמנו אותו הוא המשיך להפיץ עלינו שקרים באינטרנט.וכן הוא שונא גם אותך כי אצלו כל מי שלא מצביע מר''ץ ושמאלה הם ימין קיצוני ובורים ואנאלפביתים.עוזי זלכה שה הבחור שרוצה שואה נגד האשכנזים ומזהה את עצמו כנאצי.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #45 ב- : מאי 22, 2010, 22:18:07 »

אנחנו לא נאצים אנחנו תנועה שומרת חוק.
אנחנו לא רוצים להרוג את הערבים אלה רק את המחבלים.
אנחנו רוצים לגרש את הערבים ואם בזאת אנחנו נאצים אז הרי אחרי מלחמת העלם ה-2 כול עמי מזרח אירופה היו נאצים כשגירשו את הגרמנים שחיו שם מאות שנים!
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #46 ב- : מאי 22, 2010, 22:26:19 »
אוקיי,חיים לא פה כי הוא בניו יורק ועכשיו שבת אצלו אז אני אנסה להסביר לך לפי מה שאני יודע שזה דיי מוגבל.עוזי זלכה וסטיבן מליק הם אותו אדם.לעוזי זלכה יש עשרות כיוניים והוא פשוט אחד מהם.אני לא יודע על הידע שלו במחשבים ואין לי מושג איך מצאו איפה הוא גר בפירוט עד לרמת הדירה.הוא לא יודע איך אנחנו נראים (אני מקווה שלא).פופאי זה אדם שונה לחלוטין.הוא זה שערך את הסרטון שצפיתה בו.הוא היה טרול (אדם שבא לפה במטרה להכעיס) שמאלני.הוא תקף אותנו בצורה קשה ואחרי שחסמנו אותו הוא המשיך להפיץ עלינו שקרים באינטרנט.וכן הוא שונא גם אותך כי אצלו כל מי שלא מצביע מר''ץ ושמאלה הם ימין קיצוני ובורים ואנאלפביתים.עוזי זלכה שה הבחור שרוצה שואה נגד האשכנזים ומזהה את עצמו כנאצי.
מפחידה אותי המחשבה שיש אנשים בארץ שרואים עצמם כנאצים.
רציני פשוט מזעזע אותי עד שבא לי להקיא או לבכות.
אני רואה שיש מספר אתרים גם שרושמים שחיים היה בכלא כי היה פדופיל והיה במוסד לחולי נפש........
אפשר הסבר?

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #47 ב- : מאי 22, 2010, 22:31:03 »
מפחידה אותי המחשבה שיש אנשים בארץ שרואים עצמם כנאצים.
רציני פשוט מזעזע אותי עד שבא לי להקיא או לבכות.
אני רואה שיש מספר אתרים גם שרושמים שחיים היה בכלא כי היה פדופיל והיה במוסד לחולי נפש........
אפשר הסבר?
כן,האתרים הללו הם אתרים של עוזי זלכה.יש לו עשרות שמות ואתרים באינטרנטץחיים הכן היה בכלא בשנות ה80 אבל בגלל פעילותו בליגה להגנה יהודית ולא בגלל פדופיליה.כשהוא יתחבר אחרי שבת (בערך ב3:16 בבוקר) תוכל לשאול אותו על זה.זה לא סוד אצלו ;D.אגב אם אתה רוצה אני יכול שלוח לך לינק לסרטון שבו עוזי זלכה אומר בפירוש שנאצים זה דבר טוב.