כתב נושא: שמאלנים באתר.האם צריך לחסום אותם?  (נקרא 17851 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שמאלנים באתר.האם צריך לחסום אותם?
« ב- : מאי 20, 2010, 21:49:08 »
אנא פרטו את כל הכינויים של השמאלנים הנמצאים באתר ופרטו האם לדעתכם צריך לחסום אותם או לא ולמה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : מאי 20, 2010, 21:57:06 »
לא.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 20, 2010, 22:13:36 »

מנותק הזיז וגלגל החמה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : מאי 20, 2010, 22:15:39 »
בס''ד

לא צריך לחסום אותם.

אם לא יהיו שמאלנים באתר לא יהיה אפשר לדון על סוגיות פוליטיות ודתיות,מפני שלא יהיה מי שיקשה ומי שישאל שאלות,אלא כולם פשוט יסכימו-וזהו. זה יהיה משעמם. בנוסף,כאשר שמאלני שואל שאלה קשה וחזקה,ומשהו ימני משיב לו,אנו לומדים מכך,וגם מתחזקים,וגם יודעים מה להשיב לשמאלני ברחוב שיקשה עלינו.
בנוסף,אני מאמין שלאחר זמן ממושך,גם שמאלני אדוק יבין שדרכנו היא האמיתית ואולי ישנה קצת את דעותיו.

והמטרה של הפורום היא להפיץ את דעת הימין האמיתי בקרב העם-במיוחד השמאלני,שלא זכו לשמוע באמת את הצד של הימניים ומדוע אנו חושבים מה שאנו חושבים ומדוע אנו בטוחים בצדקתנו וברע שקיים בשמאל.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : מאי 20, 2010, 22:18:12 »
אנא נמק מדוע.
מי שצריך לחסום זה מי שמפריע לדיון, לא מי שהדעות שלו מפריעות לך.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #5 ב- : מאי 20, 2010, 22:36:06 »
מי שצריך לחסום זה מי שמפריע לדיון, לא מי שהדעות שלו מפריעות לך.
לדעתי יש פה כמה שמאלנים שבאמת באו לדון ויש שמאלנים שרק באו לעצבן ובישביל זה הם חיים
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : מאי 20, 2010, 22:44:46 »
אוקיי כולכם דנים באותו הנושא אז אני אגיב לכולכם באופן קולקטיבי.זה נכון שיש הרבה הרבה שמאלנים שבאו בשביל לדון ואין לי שום בעיה איתם.הבעיה היא איך להבטיח שלא ייכנסו לנו עוד שמאלנים כגון פופאי או the proud arab jew שכל מטרתם היא להרוס לנו את הדיונים בפורום.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #7 ב- : מאי 20, 2010, 22:46:51 »
אוקיי כולכם דנים באותו הנושא אז אני אגיב לכולכם באופן קולקטיבי.זה נכון שיש הרבה הרבה שמאלנים שבאו בשביל לדון ואין לי שום בעיה איתם.הבעיה היא איך להבטיח שלא ייכנסו לנו עוד שמאלנים כגון פופאי או the proud arab jew שכל מטרתם היא להרוס לנו את הדיונים בפורום.
זה כבר סיפור אחר כאלה אנשים צריך לחסום

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #8 ב- : מאי 20, 2010, 22:47:04 »
אסור לחסום אותם.
בזה שהם כאן ונותנים להם אפשרות להציג את הדעות שלהם (בזמן שאנחנו לא יכולים כלל להציג את הדעות שלנו בפורומים שלהם) אנחנו יוצרים ויכוח החברים שלנו לומדים עוד ועוד.
זה חיוני לנו!
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 20, 2010, 22:50:10 »
אסור לחסום אותם.
בזה שהם כאן ונותנים להם אפשרות להציג את הדעות שלהם (בזמן שאנחנו לא יכולים כלל להציג את הדעות שלנו בפורומים שלהם) אנחנו יוצרים ויכוח החברים שלנו לומדים עוד ועוד.
זה חיוני לנו!
כן אבל אני מדבר על השמאלנים שנמצאים כאן ורק מקללים אותנו כל היום.איך זה חיוני? בכך שנלמד לקלל אחד את השני כמו בגנון כוכבה?

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #10 ב- : מאי 20, 2010, 22:53:37 »
כן אבל אני מדבר על השמאלנים שנמצאים כאן ורק מקללים אותנו כל היום.איך זה חיוני? בכך שנלמד לקלל אחד את השני כמו בגנון כוכבה?

אילו אותו אדם עוסק רק בקללות צריך לחסום אותו.
לא משנה אילו הוא שמאלני ימיני או לא מוגדר.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : מאי 20, 2010, 22:56:57 »
הרבה מהשמאלנים פה עוסקים רק בקללות זאת הבעיה.הצד החיובי הוא שאף אחד מהם לא התקרב לרמה של פופאי ועוזי זלכה.

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : מאי 20, 2010, 23:28:26 »
לא צריך לחסום צריך לאפשר דיון גם הופכים תפורום לפעיל

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : מאי 21, 2010, 06:59:02 »
לא-מאותם סיבות שהזכירו מעלי! (למרות שמתלבט לגבי הונלולו)
פשוט כשאר רואים הודעות שמחפשות אש אפשרי להתעלם..

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
« להגיב #14 ב- : מאי 21, 2010, 17:06:21 »
למה לחסום?? אפשר להתווכח איתם ולהוכיח אותם על הטעויות שלהם!!
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : מאי 22, 2010, 13:38:11 »
מוזר כי אתם לא חסמתם ימניים לפי ההגדרה שלכם שחסמתם.
ואותי כמובן הגדרתם כשמאלני כי אני לא עונה על הדרישות הדרישות המוגזמות שלכם של קיראות רצח, להגדיר אנשים כנאצים ולרצות להרוג את כל המוסלמים לצערי פגשתי יותר מידי כאלה פה.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : מאי 22, 2010, 13:57:40 »
מוזר כי אתם לא חסמתם ימניים לפי ההגדרה שלכם שחסמתם.
ואותי כמובן הגדרתם כשמאלני כי אני לא עונה על הדרישות הדרישות המוגזמות שלכם של קיראות רצח, להגדיר אנשים כנאצים ולרצות להרוג את כל המוסלמים לצערי פגשתי יותר מידי כאלה פה.
זה בסדר אתה גם ככה לא ימני.אתה שמאלני משלום עכשיו שרוצים קואליציה של ערבים ונאצים כשליטת המדינה.יש להרוג את כל המוסלמים בעולם כי הם אויבים שלנו.שכחתי משהו?

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : מאי 22, 2010, 14:16:41 »
זה בסדר אתה גם ככה לא ימני.אתה שמאלני משלום עכשיו שרוצים קואליציה של ערבים ונאצים כשליטת המדינה.יש להרוג את כל המוסלמים בעולם כי הם אויבים שלנו.שכחתי משהו?
חתיכת בור גזען.
איך אתה מעז לקרוא לי נאצי? או שלום עכשיו? פשוט בוש לך! ההתנהגות הכי מגעילה שראיתי בחיים שלי.
כל דבר לקרוא לו נאצי ושמאלני, זו השיטה שלך!, אין לך שום דבר ביד אתה בסה"כ ילד קטן וטיפש.
כן תעודד דברים שהיהדות אוסרת תמשיך לקרוא מוות לכל מי שלא אתה חתיכת מפגר ואטום.
חי באשליות ובסיוטים.
עם איך שאתה מדבר נראה שאפילו כהנא היה מתהפך בקיברו.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : מאי 22, 2010, 14:22:25 »
חתיכת בור גזען.
איך אתה מעז לקרוא לי נאצי? או שלום עכשיו? פשוט בוש לך! ההתנהגות הכי מגעילה שראיתי בחיים שלי.
כל דבר לקרוא לו נאצי ושמאלני, זו השיטה שלך!, אין לך שום דבר ביד אתה בסה"כ ילד קטן וטיפש.
כן תעודד דברים שהיהדות אוסרת תמשיך לקרוא מוות לכל מי שלא אתה חתיכת מפגר ואטום.
חי באשליות ובסיוטים.
עם איך שאתה מדבר נראה שאפילו כהנא היה מתהפך בקיברו.

קודם כל כדאי שתחזור לכיתה ג לשיעורי הבנת הנקרא.כל המשפט שציטטתה נכתב כדי להראות לך מה היה קורה אילו באמת היינו כמו מה שאתה אומר שאנחנו.שנית כל לא קראתי לך נאצי אלא רק שלום עכשיו.אמרתי ששלום עכשיו רוצים שבמדינה שלנו תשלוט קואליציה של יאו נאצים מאירופה וערבים.וכן אתה בהחלט שמאלני לפי הדיעות שאתה מציג.שנית כל אני לא בא במטרה לייצגד את היהדות אלא את הלאומיות היהודית בישראל והלאומיות הלבנה באירופה אבל אתה לא חבר בפורום האנגלי אז אתה לא יכול לדעת את זה.ובנוסף לכל מתגובתך עיולה שאתה צריך דחוף ללמוד טכניקות לשליטה בכעסים.אתה מביע אותם לעיתים יותר מדי קרובות.
עריכה: אה ומה בדיוק קשור גזען לנושא?
« עריכה אחרונה: מאי 22, 2010, 14:33:10 על ידי בת ימי »

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : מאי 22, 2010, 14:38:09 »
קודם כל כדאי שתחזור לכיתה ג לשיעורי הבנת הנקרא.כל המשפט שציטטתה נכתב כדי להראות לך מה היה קורה אילו באמת היינו כמו מה שאתה אומר שאנחנו.שנית כל לא קראתי לך נאצי אלא רק שלום עכשיו.אמרתי ששלום עכשיו רוצים שבמדינה שלנו תשלוט קואליציה של יאו נאצים מאירופה וערבים.וכן אתה בהחלט שמאלני לפי הדיעות שאתה מציג.שנית כל אני לא בא במטרה לייצגד את היהדות אלא את הלאומיות היהודית בישראל והלאומיות הלבנה באירופה אבל אתה לא חבר בפורום האנגלי אז אתה לא יכול לדעת את זה.ובנוסף לכל מתגובתך עיולה שאתה צריך דחוף ללמוד טכניקות לשליטה בכעסים.אתה מביע אותם לעיתים יותר מדי קרובות.
עריכה: אה ומה בדיוק קשור גזען לנושא?
בטח כעס אני יותר מכועס.
כולי מלא זעם שאתה אומר בכזו קלילות לאנשים "נאצי" כאילו זה סתם קללה.
אין לך שום ערך ומוסר לחיים ולמה שקרה למיליוני אנשים.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #20 ב- : מאי 22, 2010, 14:47:01 »
בטח כעס אני יותר מכועס.
כולי מלא זעם שאתה אומר בכזו קלילות לאנשים "נאצי" כאילו זה סתם קללה.
אין לך שום ערך ומוסר לחיים ולמה שקרה למיליוני אנשים.
מדהים שפיספסתה את כל הפואנטה אבל בוא אני יענה לך.רוב החברים בפורום (בעיקר והאנגלי אבל אני מנחש שגם בעברי) וביניהם מייסד התנועה הגיבור חיים בן פסח שהציל את יהדות ברית המועצות מהשלטון הקומוניסטי שאתה כל כך מעריץ משתמשים במונח נאצי כדי לתאר את כל אויבי העם היהודי: הניאו נאצים באירופה,רוב השחורים בארצות הברית,המוסלמים וכן גם השמאלנים הבוגדניים בעם ישראל מתאימים להגדרה של נאצים כי הם מקדמים שואה שנייה לעם היהודי.וכן אני עדיין חושב שאתה צריך טיפול נגד כעסים וזה לא קללה זה פשוט כי זה מה שעולה מכתיבתך.וחוץ מזה אני לא מבין איך אתה יכול להצביע לליכוד כשיש לך דיעות כמו של מר''ץ.כמה שזה קשה עדיין אפשר למצוא הבדלים זעירים בינהם.

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : מאי 22, 2010, 15:28:30 »
מדהים שפיספסתה את כל הפואנטה אבל בוא אני יענה לך.רוב החברים בפורום (בעיקר והאנגלי אבל אני מנחש שגם בעברי) וביניהם מייסד התנועה הגיבור חיים בן פסח שהציל את יהדות ברית המועצות מהשלטון הקומוניסטי שאתה כל כך מעריץ משתמשים במונח נאצי כדי לתאר את כל אויבי העם היהודי: הניאו נאצים באירופה,רוב השחורים בארצות הברית,המוסלמים וכן גם השמאלנים הבוגדניים בעם ישראל מתאימים להגדרה של נאצים כי הם מקדמים שואה שנייה לעם היהודי.וכן אני עדיין חושב שאתה צריך טיפול נגד כעסים וזה לא קללה זה פשוט כי זה מה שעולה מכתיבתך.וחוץ מזה אני לא מבין איך אתה יכול להצביע לליכוד כשיש לך דיעות כמו של מר''ץ.כמה שזה קשה עדיין אפשר למצוא הבדלים זעירים בינהם.
במילים אחרות אתה אומר שצריך לקרוא לך גם נאצי.
גם אתה מקדם שואה שנייה ליהודים בכך שאתה קוראם קריאות מוות לאחרים, איך אתה רוצה שיתיחסו אליך? אתה חי בתוך בועה אבל מסביבנו יש עולם וישראל עד כמה שהיא חזקה היא לא מעצמת על ובגלל קיצוניים כמוך בחברה שלנו אתה עלול להכניס אותנו לשואה.

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : מאי 22, 2010, 15:31:57 »
במילים אחרות אתה אומר שצריך לקרוא לך גם נאצי.
גם אתה מקדם שואה שנייה ליהודים בכך שאתה קוראם קריאות מוות לאחרים, איך אתה רוצה שיתיחסו אליך? אתה חי בתוך בועה אבל מסביבנו יש עולם וישראל עד כמה שהיא חזקה היא לא מעצמת על ובגלל קיצוניים כמוך בחברה שלנו אתה עלול להכניס אותנו לשואה.
אתה יודע שאתה חוצפן? אנחנו מצילים את המדינה בניגודלאנשים כמוך שרוצים רק להרוס את המדינה שלנו! איך אני מקדם שואה שנייה ליהודים? את כל מחשבותיי הפוליטיות הקדשתי להצלת העולם היהודי והמערבי! אתה כנראה אחד מהיהודונים שערוצים רק לעזור לערבים לכבוש את המדינה.מי שצריך להתבייש בעצמו זה אתה ולא אני.כולנו בפורום גאים לתמוך במדינה שלנו בניגוד אליך.וכן אתה לא ימני כי אתה מצביע לליכוד שזו מפלגת ימין מזוייפת.באמת כל הכבוד לך קיבלתה ממני את פרס הימני המצטיין.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #23 ב- : מאי 22, 2010, 15:46:38 »
" הקם להורגך השקם להורגו " אף אחד לא קרא לך נאצי אנחנו קוראים לאוייב שלנו נאצי

תראה ותבין

מנותק valeric

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : מאי 22, 2010, 15:52:20 »
אתה יודע שאתה חוצפן? אנחנו מצילים את המדינה בניגודלאנשים כמוך שרוצים רק להרוס את המדינה שלנו! איך אני מקדם שואה שנייה ליהודים? את כל מחשבותיי הפוליטיות הקדשתי להצלת העולם היהודי והמערבי! אתה כנראה אחד מהיהודונים שערוצים רק לעזור לערבים לכבוש את המדינה.מי שצריך להתבייש בעצמו זה אתה ולא אני.כולנו בפורום גאים לתמוך במדינה שלנו בניגוד אליך.וכן אתה לא ימני כי אתה מצביע לליכוד שזו מפלגת ימין מזוייפת.באמת כל הכבוד לך קיבלתה ממני את פרס הימני המצטיין.

אתה חושב שאם תשנא אחרים ותקרא לכולם נאצים ושמאלנים אתה מציל את העם היהודי? אתה תציל את העם היהודי אם תראה לעולם את החשיבות והטוב ביהדות ועד כמה שצריך להגן על מדינת ישראל ולא לצעוק מוות לערבים אתה חושב שזה מה שהעולם רוצה לשמוע? ככה אתה מקדם את ישראל? - ממש מעניין למה לא גייסו אותך למשרד ההסברה.