0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אין מצב שאתה בנאדם אמיתי... אתה משהו מיוחד.
אני חייב לשאול נץ, למה דווקא לונדון וברלין? למה לא פריס וניו יורק לדוגמה?
לא יהיה יעיל יותר להתחיל להפציץ מדינות איסלמיות(מלבד ה-4 הידועים) כמו קאטר, קווט, עיראק, אפגניסטן מדינות אפריקה ועוד?או שזה בנוסף לאירופה?אגב במקומות האלו(לונדון, ברלין, פריס וכו') יש יהודים רבים לא חרם?
1. עשית סלט! מדובר פה על מטר לפני הסוף, ולא על מה שצריך לעשות באופן כללי, לכן הנשק הגרעיני יפול על כל מדינות האסלאם באשר הם בסצנריו כזה, 4 הידועים זה מה שצריך לעשות ובדחיפות עליונה בלי כל קשר למצב של ישראל.2. ליהודים אין יותר מה לחפש באירופה בין כך ובין כך.
בנג'ו, נץ לא דיבר על הפצצת ערי אירופה כהגנה עצמית כתגובה לכך שהן תוקפות את ישראל. שהן תוקפות את ישראל. נץ נידבר בכלליות על מצב שבו ישראל עומדת בפני חיסול (נניח שעל ידי איראן), במצב זה נץ טען שעלינו להפציץ את בירות אירופה כנקמה על השואה ולא בתור הגנה עצמית. עכשיו יותר ברור?
נכון, וגם תוסיף את העובדה שאירופה מתאסלמת, זה מהלך שגם ידאג לגאול אותם מיסוריהם.
בס"דלאחר שחשבתי על הנושא הרבה, הגעתי למסקנה שאני מסכים עם נץ, שאר העמים צריכים לדעת שאם ישראל ח"ו הולכת היא לוקחת איתה את כל מי שהיא יכולה... אין לנו ברירה אחרת...בבחינת ברירת שמשון.קבל פירגון נץ.
מסכים,נץ קבל פירגון גם ממני.בתוספת סקר האם צריך לחסום אותך
בס"דאותי??! טוב יאללה שיהיה לך על זה...
נץ אגב, תקן אותי אם אני טועה, אך בזמנו ציינת שאחת המדינות שעלינו להשמיד היא פקיסטן, בעלת נשק גרעיני.מה מונע מהם להשתמש בנשק הגרעיני נגדנו במידה ומשהוא ישמיד אותה(בין אם זו מדינת ישראל או המערב)?
מה שמונע מהם להשתמש נגדנו בנשק גרעיני זה טווח הטיסה של מטוסיהם וטווח ההגעה של הטילים הבליסטיים שלהם, מקסימום הם יפגעו קצת בהודו.
רק עכשיו ראיתי את הערה "קאזוס בלי".אך אין להם יכולת להעביר את הפצצה, למכור אותה לטרוריסטים או משהוא בסגנון על מנת לפגוע בנו(אם במצב מלחמתי או אם אחריו כנקמה?) כמו במטיב סרטי ההוליווד?