כתב נושא: האם אתם מאמינים שיהיה שלום?  (נקרא 5432 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק הזיז וגלגל החמה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
האם אתם מאמינים שיהיה שלום?
« ב- : מאי 18, 2010, 10:31:59 »
בס''ד

שלום לכולם.

לדעתי יהיה שלום אמיתי ושקט,רק לאחר ביאת המשיח. לא לפני כן. מפני שגם אם נלך לפי הדרך של השמאלנים להבאת ה"שלום" על ידי מסירת שטחים,הערבים תמיד ירצו עוד שטח ועוד שטח והם לא יירגעו עד שיקבלו את כל שטחה של הארץ.
וגם אם נלך לפי שיטת הימין האמיתי שאומרת לעודד הגירה המונית של ערבים מהארץ,עדיין מדינות ערב הסובבות אותנו ימשיכו להפר את השקט ואת השלום. אפילו אם נכבוש את כל שטחי ארץ ישראל השלמה,עדיין נהיה מוקפים באוייבים שיפרו את השלום ואת השקט.

לכן לדעתי השלום יגיע רק לאחר ביאת המשיח,כאשר כל אומות העולם ידעו מהי הדת האמיתית ויפסיקו להטריד אותנו.

מהי דעתכם? האם ניתן להביא את השלום גם לפני ביאת המשיח?

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : מאי 18, 2010, 11:17:29 »
עם הערבים המוסלמים הנאצים לעולם לא יהיה שלום.

רק טרנספר יביא שלום.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 18, 2010, 11:17:59 »
לגבי שלום אמיתי, אני מסכים איתך - רק אחרי ביאת המשיח.

שלום מזויף יכול לבוא כל יום.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #3 ב- : מאי 18, 2010, 11:24:41 »
יהיה שלום, אבל זה יקח עוד זמן רב מאוד.

השלום יראה כך:
תהיה מדינת ישראל, טכנולוגית, מתקדמת, עשירה, משגשגת, פורחת, שופעת מים ובעלת שדות רבים ומוריקים עם מיעוט מזערי של ערבים.

לצד ישראל תהיינה מדינות שכנות, עניות, מרודות, יבשות, חסרות נפט ומשאבים טבעיים, יהיה עוני רב ומדי פעם משלוחים של מעט מזון יגיעו לסייע לאומללים.  יהיו אלו משלוחים שהשמאל החדש בארץ ישלח לנזקקים הערבים ולא מהאו"ם שכבר יזנח אותם בהעדר נפט.  השמאל החדש יכלול גם את נץ ורון בן מיכאל שיהיו מוכנים לתת את הצדקה לאחר שהוכח שבישראל כבר אין עוני ורעב והמשפט "עניי עירך קודמים" לא יהיה תקף.

אני מאמין שהיום הזה יבוא, עוד בימנו.
עד אז, דרך ארוכה לפנינו ועוד דם רב יוקז כאן אך בסופו של דבר - תמיד ידנו תהיה על העליונה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : מאי 18, 2010, 11:29:53 »
בס"ד

אני חושב ומקווה שלא,הערבים לא רוצים להכיר אותנו כמדינה יהודית שזה אחד מהתאנים של ישראל לשלום.
אבל גם עם יהיה שלום זה יהיה עוד הרבה מאוד זמן,אני מקווה שלא יהיה שלום,כי אני לא רוצה.

מנותק הזיז וגלגל החמה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : מאי 18, 2010, 11:34:28 »
בס"ד

אני חושב ומקווה שלא,הערבים לא רוצים להכיר אותנו כמדינה יהודית שזה אחד מהתאנים של ישראל לשלום.
אבל גם עם יהיה שלום זה יהיה עוד הרבה מאוד זמן,אני מקווה שלא יהיה שלום,כי אני לא רוצה.

למה אתה לא רוצה שיהיה סוף סוף שלום ושקט?

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מאי 18, 2010, 11:39:24 »
למה אתה לא רוצה שיהיה סוף סוף שלום ושקט?
בס"ד

עם כל זה ש90 אחוז לא יהיו מלחמות אני עדיין לא רוצה שלום עם האוייבים שלי,מה שאני רוצה זה רק שהם ימותו גם עם זה אומר שנצטרך לאבד חיילים,עם הייתה ממשלה חזקה שלא הייתה מקשיבה לארה"ב אז כבר הערבים לא היו עושים את מה שהם עושים היום כמו:פיגועים,רצח,מכות,הטרדת יהודיות.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 18, 2010, 13:02:15 »
אני מאמין בשלום בלי הערבים.

עד לביאת המשיח לא יהיה שלום.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : מאי 18, 2010, 13:02:28 »
האסלאם איננו מסוגל לקבל נוכחות יהודית במזה"ת , קל וחומר מדינה יהודית , על כן שלום יבוא רק כאשר האסלאם יחדול מהלתקיים.

מנותק הזיז וגלגל החמה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 18, 2010, 13:30:06 »
בס''ד
בס"ד

עם כל זה ש90 אחוז לא יהיו מלחמות אני עדיין לא רוצה שלום עם האוייבים שלי,מה שאני רוצה זה רק שהם ימותו גם עם זה אומר שנצטרך לאבד חיילים,עם הייתה ממשלה חזקה שלא הייתה מקשיבה לארה"ב אז כבר הערבים לא היו עושים את מה שהם עושים היום כמו:פיגועים,רצח,מכות,הטרדת יהודיות.
האסלאם איננו מסוגל לקבל נוכחות יהודית במזה"ת , קל וחומר מדינה יהודית , על כן שלום יבוא רק כאשר האסלאם יחדול מהלתקיים.

הדברים שאתם אומרים (השמדת כל אוייבנו והכחדת דת האסלאם) אפשריים לדעתי רק לאחר ביאת המשיח,מפני שאנו נצטרך ממש את ניסי יציאת מצריים בשביל להביס את  מאות מליוני המוסלמים שבעולם.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #10 ב- : מאי 19, 2010, 20:46:54 »
בס''ד
אני מאמין בשלום של שרון. ''רק שרון יביא שלום.''
עדן איסקוביץ

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : מאי 19, 2010, 20:47:57 »
בס''ד
אני מאמין בשלום של שרון. ''רק שרון יביא שלום.''
בס"ד

איזה שלום הוא בדיוק הביא עלינו?גירוש קטיף אומר לך משהו?

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : מאי 19, 2010, 21:26:12 »

זה קצת בעיה שדת חובקת עולם שקיימת כבר משהו בין 1000 ל-1500 שנה פתאם תימחה מעל פני האדמה.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : מאי 19, 2010, 21:34:31 »
בס"ד

איזה שלום הוא בדיוק הביא עלינו?גירוש קטיף אומר לך משהו?

אני חושב שהוא אמר את זה בציניות, "רק שרון יביא שלום" זה היה הגינגל שלו לפני הבחירות..

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
« להגיב #14 ב- : מאי 19, 2010, 21:44:41 »
בס"ד

כשהקדוש ברוך הוא יחליט שיהיה שלום אז יהיה שלום, ומה שאנחנו יכולים לעשות עד אז זה רק להתחזק בתורה ומצוות, לא יעזור לנו כלום חוץ מזה, לא כח צבאי ולא "שיחות שלום" שום דבר לא יועיל עד שה' יתברך יחליט שיהיה לנו שלום.
והכל לפי המעשים שלנו...
הערבים הם מקל ביד ה' יתברך ומתי שאנחנו לא בסדר ה' יתברך משתמש במקל להכות אותנו רחמנא לצלן.
ואם נעשה רצונו יתברך הוא יכה אותם וישפיל אותם עד עפר בבחינת - "למען ידעו את אשר התעללתי במצרים ואת אותותי אשר שמתי בם וידעתם כי אני ה''' ישתבח ויתעלה שמו לעד ולנצח נצחים.  :dance:
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #15 ב- : מאי 19, 2010, 21:48:37 »
השלום יראה כך:
תהיה מדינת ישראל, טכנולוגית, מתקדמת, עשירה, משגשגת, פורחת, שופעת מים ובעלת שדות רבים ומוריקים עם מיעוט מזערי של ערבים.
לצד ישראל תהיינה מדינות שכנות, עניות, מרודות, יבשות, חסרות נפט ומשאבים טבעיים, יהיה עוני רב ומדי פעם משלוחים של מעט מזון יגיעו לסייע לאומללים.  יהיו אלו משלוחים שהשמאל החדש בארץ ישלח לנזקקים הערבים ולא מהאו"ם שכבר יזנח אותם בהעדר נפט.  השמאל החדש יכלול גם את נץ ורון בן מיכאל שיהיו מוכנים לתת את הצדקה לאחר שהוכח שבישראל כבר אין עוני ורעב והמשפט "עניי עירך קודמים" לא יהיה תקף.
עד אז, דרך ארוכה לפנינו ועוד דם רב יוקז כאן אך בסופו של דבר - תמיד ידנו תהיה על העליונה.
אסלאם+שלום=error
אסלאם+שלום=אוקסומורון.
כל עוד יש  אצלם אסלאם, הדבר היחיד שהם יקבלו ממני זה אנתרקס וגם אז אני עדיין אהיה בימין.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : מאי 19, 2010, 21:51:50 »

השלום יראה כך:

אה?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : מאי 19, 2010, 21:54:49 »

השלום יראה כך:

אני לא יודע ניאו, יש עוד הרבה נפט, ובלי קשר לנפט, על אויב לא מרחמים.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #18 ב- : מאי 20, 2010, 03:00:43 »
בס''ד
אולי ביבי יביא שלום? או פרס? או אולי אבו מאזן יביא שלום עלינו..
עדן איסקוביץ

מנותק DANIEL321

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • אם תעזוב את הדאגה היא תשכח אותך
« להגיב #19 ב- : מאי 20, 2010, 08:02:10 »
לא יתכן לעולם לצערי...
רק כח צריך בשביל להשתיק להרתיעה את כל שונאי ישראל.
*בלוג חובה כניסה:    blog.tapuz.co.il/Israel11