כתב נושא: הטעות הגדולה של מר חיים בן פסח!  (נקרא 3554 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק כופר אמיתי

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
הטעות הגדולה של מר חיים בן פסח!
« ב- : מאי 16, 2010, 15:37:30 »
אם מר חיים בן פסח כל כך "ציוני" וכל כך "אוהב ישראל" מדוע שבמקום לדאוג לעשות טרנספר לערבים מארץ הקודש (רעיון שלא יתגשם גם בעוד ה100שנה) ידאג לעשות טרנספר ליהודים מארה"ב לארץ הקודש,אני חושב שדבר זה יותר פשוט ויותר יעיל ואז ממלא נהיה פה רוב מוחץ ולא ניתן להם לגבור ולהתרבות, אך כמו שאומרים כל קיצון שואף לאפס,ולכן הפנטיות והקו מחשבה הקיצוני הזה לא יוביל את מר חיים וחביריו לשום מקום,ואולי זו הסיבה שהוא נהפך ללעג וצחוק בעיני הרבה צופים באינרנט(אפשר לראות ביוטיוב

,ובויקפדיה
http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D_%D7%9
1%D7%9F_%D7%A4%D7%A1%D7%97
הקללות והגידופים שלו לא הובילו וגם לא יובילו לשום מקום וגם הכעס שלו על השלטון הממלכתי בולשוביקי....וכו' ימשיך לגבור, כי אם הוא היה יהודי מאמין (לפחות כמו שהרב כהנא היה) והכיפה (או הכובעים המצחיקים)לראשו לא היתה ליופי או לסמל,אז הוא היה מבין שכל המציאות כאן בארץ זה רצון ה' וההצלחה של האויבים הערבים תלויה בנו דהיינו  בכמה אנו עושים את רצון ה' וכמה אנו נתקרב אליו, ולא יעזור אם נחליף ממשלה או נשנה מדיניות ,וכמו שכבר כתוב בנבואות המצב רק יחמיר עד ביאת משיח צדקינו.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : מאי 16, 2010, 15:40:49 »
בס"ד

קודם כל תרגיע ואל תדבר ככה על חיים,ותאמין לי שהוא מאמין כמו הרב כהנא,ואתה לא עשית 0.0.1 ממה שחיים תרם ועוד יתרום למדינה בע"ה אז אין לך בכלל על מה לדבר,ובקשר לטרנספר יהודי אמריקה זה חיים יענה לך אבל עדיין למה נראלך שהם ירצו לחיות פה כששם יש להם הרבה כסף??ואושר לפי המילים שלהם,ולצערי היהודים היום מעדיפים את הכסף ולא מעניין אותם איפה לגור העיקר הכסף.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #2 ב- : מאי 16, 2010, 15:50:24 »
קודם כל, אם הקימו ערוץ ביוטיוב שעוסק רק בחיים בן-פסח זה מראה עד כמה אנשים מסוימים בארץ פוחדים ממנו.
אחרי הכל, לפני עידן האינטרנט בכל בית ערוץ 2 ו-1 שטפו את המוח לציבור ללא חשש שמישהו יגלה את האמת לאמיתה.
בעידן האינטרנט שבו אפשר לגלות הרבה ממה שהתקשורת מסתירה יש לשמאלנים הרבה חששות וחרדות (ומכאן הכינויים "מטורף" ו"משוגע", הרי כל מי שלא מסכים עם "דרך השלום" הוא משוגע. אז אם כך: רוב עם ישראל מטורף וחולה נפש).
ובנוסף, גם אם חיים בן- פסח היה מטורף ומשוגע זה לא אומר שאני לא מסכים עם רוב דבריו (יש לנו בעיה ערבית בארץ ומי שלא מבין זאת הוא המטורף).
דבר שני, אני מעדיף שאותם יהודים מארה"ב שדיברת עליהם לא יבואו לכאן משום שרובם "רפורמים", ואני לא רוצה "משיחיים" בארץ ישראל (שיישארו שם יותר טוב).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : מאי 16, 2010, 16:21:31 »
לידעתך, חיים למעשה מטיף לכל יהודי שהוא פוגש בארה"ב לעלות לארץ ישראל, והוא חוזר על זה ושוב ושוב שיהודים צריכים לחיות אך ורק בארץ ישראל (אחרי הכל, מה הוא כבר יכול לעשות מעבר לזה?), אז אל תבלבל את המוח.
גם ראיתי את התגובה שלך בדיון אחר, עם השמצות על יהודי בריה"מ שחיים דווקא כן עשה הכל ועזר להם לעלות ארצה, אבל כמובן שגם זה לא מספיק טוב בשביל אחד כמוך, והפצת השמצת שווא על ציבור של מעל מיליון אזרחים במדינת ישראל ובזה גם האשמת את חיים לא פחות ולא יותר, מעניין מה תגיד אם חיים יצליח לשכנע את כל יהודי ארה"ב לעלות לישראל ואז פתאום נגלה שיש ביניהם פושעים, ולפי התגובה שלך אני משער שגם היית מעדיף  שנפקיר את  אותם יהודים תחת השלטון של הסמרטוט האדום, (השלטון הכי מרושע בהיסטוריה למעט הנאציזם, זה כמעט כמו להפקיר יהודים בידי היטלר), ואם זה באמת מה שאתה חושב, אז אני אומר לך באחריות, אתה אדם רשע ומרושע.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #4 ב- : מאי 16, 2010, 16:39:48 »
דתי אמיתי,
ראשית, תביא את העובדות - לאחר מכן, תעוות אותן כאוות נפשך.

הלינק שנתת לכאורה איננו מויקיפדיה, כי אם מה"אינציקלופדיה" שזו פרדויה על הויקיפדיה.

אז צוחקים, נו, אז מה?
על סטאלין - אף אחד לא צחק.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מאי 16, 2010, 16:57:46 »
הקיצוניים הכנים תמיד משנים את התמונה כולה בסופו של דבר ולא הצבועים ה"ריאליים" וה"מתונים".

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מאי 16, 2010, 17:25:36 »
בס''ד

"דתי אמיתי"? אזה מין "דתי" אומר לנו שעלינו לקבל נוכחותם של מיליוני ערבים נאצים בארץ ישראל? האם אתה בתור "דתי" לא מכיר את מה שהרמב''מ אומר על גר תושב - שאסור לתת לגויים להשאר בא''י אם הם לא מקבלים באופן מוחלט את הריבונות היהודית על ארץ ישראל כולה? ובחז''ל אין עוררין על הרמב''מ בעניין זה.

"דתי" שמעלה סרטוני השמצה של "שלום עכשיו"?

"דתי" שמזלזל בתנועה שאחראית להבאת מעל מיליון יהודים מברה''מ לשעבר לארץ הקודש?

לגבי יהדות ארה''ב, אני תמיד אומר להם שהם חייבים לעלות לארץ ישראל. אילו היינו בשלטון בע''ה והיינו מעודדים הגירה ערבית המונית מא''י, אני מאמין שעשרות אלפי יהודים שומרי מצוות מאמריקה היו עולים ארצה. היה עידן חדש של גאווה יהודית עצומה אם היינו בשלטון.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 16, 2010, 17:34:13 »
עוד דבר, נאצי אמיתי -

אני מקווה מאוד שהרוסים יחטפו אותך כך שתבין מה אתה וחברתך "עמי"
מציעים. רק שואה מגיעה לאנטישמים כמוך ולא תגובה רצינית.

מנותק כופר אמיתי

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : מאי 16, 2010, 17:34:33 »
ידידי היקרים
 תארו לכם שמורכם ורבכם מר חיים בן פסח מצליח לעלות הנה ארצה ומקים מפלגה ,ואף מצליח לעלות לשילטון ,תנו לדמיון המתוסכל שלכם לפרוח ,מה נראה לכם שהוא יעשה ? טרנספר לערבים?מה אתם חושבים שהם ישתקו?שערבי א"י ישתקו?שערביי אומות העולם ישתקו? מה יעשה מנהיגכם המהולל? יפתח מלחמה נגד 20 חזיתות ?יוליך את כולנו לאבדון? מה עם "ולא תתגר בם"?מה עם האיסור לסמוך על הנס? הלוווו!!תתעוררו!!!!!הערבים של היום זה לא הערבים של 1948שברחו במלחמת השחרור!!!
תורידו את הרטיה הפאנטית מהעיניים ?תפסיקו עם המשחקי גבורה !יש קב"ה מלמעלה שהוא מנהל הכל אם הוא היה רוצה טרנספר אז זה כבר מזמן היה מתבצע עוד בתקופתו של הרב כהנא זצ"ל ,אבל הוא מראה לנו ההפך כמו שכתוב בנבואות שמכת האויב תלך ותגבר ולא יועילו שום פיתרונות לא השלום של השמאל ולא הטרנספר של חיים בן פסח ,"שובו אליי ואשובה אליכם"

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 16, 2010, 17:36:26 »
שיטת "שב ואל תעשה" רצחה עשרות מיליוני יהודים במהלך ההיסטוריה לעומת מצוות הלחימה בצוררין
שהצילה מיליוני יהודים כאלו. כל הטיעון שלך פה הוא פרנויה (נגד 20 חזיתות? מי בדיוק?), יראה מבשר
וחוסר ביטחון בהשם.

עכשיו סע.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : מאי 16, 2010, 17:52:34 »
היתה לילד הזדמנות להוכיח שהוא יודע לכתוב בצורה שמכבדת את עצמו ואת חברי הפורום, ולשטוח
את טענותיו בשפה נאותה.

הוא לא אימץ את ההזדמנות - ולכן ניאלץ כולנו לומר לו שלום ולא להתראות.

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
« להגיב #11 ב- : מאי 16, 2010, 18:02:07 »
בס"ד

רון אתה יודע שאני מכבד את דעותיך אבל יש צדק בחלק מדבריו (לא לגבי חיים) אנחנו לא מסוגלים להילחם בכל העולם.
ואסור לנו להתגרות באומות העולם.
זה לא אומר שאנחנו צריכים לשבת בחיבוק ידיים ולפי דעתי אנחנו צריכים להיות הרבה יותר נחושים ממה שאנחנו היום (בלשון המעטה), אבל יש מגבלות של המציאות.
מלחמה זה דבר ארור שההשלכות שלה נוראיות, כל העולם רוצה בהשמדת ישראל ח"ו כתוב ששבעים אומות שונאות זו את זו וכולן שונאות את ישראל.
אנחנו לא נוותר על גרגר חול בארצנו הקדושה אבל אנחנו חייבים להיות זהירים ולשקול את צעדינו היטב.
בקיצור, לא הכל שחור ולבן יש את השטח האפור...
אבל זה לא קשור לחיים, חיים בן פסח הוא יהודי יקר וטוב שעשה המון למען עם ישראל וארץ ישראל תוך כדי שהוא שם את טובתו האישית בצד והסתכן למען עמו אשריו ואשרי חלקו.
כל אדם שיושב בבית במזגן מול המחשב ומעביר עליו ביקורת זה אדם קטן שלא שווה התייחסות מצידנו.
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)