0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
יגאל עמיר לא רצח ולא הרג, מי שהתנקש ברבין עדיין חופשי, ומצידי שיירקב בכלא על שת"פ עם השב"כ כדי לחסל פוליטית את הימין.
נץ לא ענית לי. האם אתה חושב שרצח רבין מוצדק?
תגיד אתה אידיוט? אתה לא מבין שזה לא אותו דבר? רבין קיבל את המנדט מהעם לעשות את מה שהוא עשה. חוץ מזה שאיו"ש וחבל עזה אינם ואף פעם לא היו חלק משטח מדינת ישראל.
רבין קיבל את המנדט מחברת מיצובישי ומשפחת רוטשילד.
אז מי רצח את רבין? אני?
בוודאי, ולא רק פעם אחת, אלא רצחת אותו 3 פעמים, פעם אחת במאבק איתנים עם חרבות אור על כוכב צדק אחרי שהוא הספיק לגלות לך שהוא במקרה אחיך למחצה וזה קרה בשנת 1492.פעם שניה התרחשה כשרצחת אותו על מדרגות הסנאט הרומי יחד עם ברוטוס וחבורתו ובפעם השלישית זה קרה ברחובות סרייאבו באוג' 1914, עת חלף רבין בכרכרתו ואתה ירית עליו 7 כדורים...
אתה יודע נץ, בתור בן אדם משכיל אתה די טיפש...
גם רצחתי אותו ב-1865 בעודו צופה בהצגת תיאטרון להנאתו.
הודאה ברצח?
אין סיכוי, אוויל כמוהו לא היה יודע בשעתו את פירוש המילים- Sic semper tyrannis
חשבתי שברוטוס הודה בזה?
בס''דשלום לכולם.האם לדעתכם היה מותר ליגאל עמיר לרצוח את יצחק רבין?לדעתי,ואני לא נכנס לשאלה אם זה היה מוסרי או לא,ליגאל עמיר היה אסור לרצוח אותו,מהסיבה הפשוטה שאפילו אם אני וחברי(שני עדים) רואים יהודי מחלל שבת ואנו אומרים לו להפסיק,אפילו אם אותו יהודי חילל שבת 100 פעמים,אסור לנו להרוג אותו-אלא מותר אך ורק לסנהדרין להרוג אותו! ולכן,אפילו אם ליצחק רבין היה מגיע למות על מה שהוא עשה(מה שלא בטוח) אפילו הכי אסור היה ליגאל עמיר לרצוח אותו מהסיבה הפשוטה שהוא לא מיושבי הסנהדרין,שרק להם (על פי התורה!!) מותר להרוג אדם. ולכן יגאל עמיר חטא בלא תרצח.
רק ביצירה של שייקספיר ידידי.אצל ג'ון וילקס בות' זה היה אמיתי לגמרי, והוא שאב את ההשראה משייקספיר.
אני חושב שהונלוהוהו הוא זה שרצח את קנדי, זה הגיוני לא?אף אחד לא מכיר לא את הונלוהוהו ולא את הרוצח של קנדי.
לאיזה מהקנדים אתה מתכוון?
ג'ון פ.
אני מתקשה להאמין שהוא עשה את זה, הרי בדיוק באותו יום ובאותה שעה הוא גילם את בת הים הקטנה בסרט של דיסני.
הוא שיחק גם ב-2?