לפני כמה ימים טענת ש95% מהעם בכלל לא מכיר את חיים בן פסח, אבל עכשיו אתה טוען שרוב העם לא רוצה אותו בתור שכן שלהם? לפעמים אני פשוט לא מבין אותך.
ובקשר לאובמה, היו לו את כל היתרונות האפשריים בבחירות האחרונות בארה"ב, היה לו את הרוב המכריע של המיעוטים מהעולם השלישי לצידו, והיה לו הרבה מאזרחי ארה"ב בכלל, במיוחד עקב כל המשברים שהיו בתקופת בוש.
והעניין שאובמה הוא מוסלמי זה בכלל לא היה פונקציה, מכיוון שאובמה הולך לכנסייה וטוען שהוא נוצרי ורוב האנשים באופן טבעי (וגם עם קצת עזרה מהתקשורת האמריקאית) האמינו שאין לו שום קשר לאיסלאם, והתוצאה לפניכם, היום הוא נשיא ארה"ב.
האמת היא? צודק.
הכוונה היא לעוד כהניסט, העם לא רוצה כהניזם, לא מעוניין במפלגת ימין כמו שלכם.
ובקשר לאובמה, אז אתה מסכים איתי שאמירה שלפני הבחירות אף אחד לא רצה לבחור בו, ובדרך פלא הוא הגיע לשלטון, למין רמיזה שהכל מכור או מה שירין התכוון(בכל זאת צריך מיליון עברי סיני בשביל זה), זה פשוט לא נכון.
אין כאן עניין של השתלטות של צד אחד על המפה הפוליטית(לא אצלינו ולא אצל ארצות הברית), הכל כשר הכל בסדר.
אתה לא יודע לחבר משפט אתה מכנה אותי ערס אבל נגיד ואני ערס,עדיף להיות ערס מאשר עוכר ישראל שלא מבין בכלל מה הוא רושם ומה רושמים אחרים
אתה לא יודע לחבר משפט,בכל אופן, צודק, בו תסביר את מה שכתבת שגם טיפש כמוני יבין:
1. ,והם לא חשבו פעמיים שגם עם לא בטוחים שבנאדם כזה או אחר יהיה נשיא עדיין אסור להצביע לאותו בנאדם"
2. דוגמא טובה רון,לפניי הבחירות האחרונות לנשיאות ארה"ב כולם אמרו אובמה לא יהיה כי הוא שחור ומוסלמי וכו' והנה בסוף הוא נבחר להיות הנשיא של ארה"ב האנטישמי המנוול הזה.
בקרוב אוהד חיזבאללה אתה תראה גם את חיים בן פסח בא"י.
ואם אפשר באופן ברור...