כתב נושא: חברי הליכוד הוסיפו פקחי הקפאה  (נקרא 4944 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
חברי הליכוד הוסיפו פקחי הקפאה
« ב- : מאי 12, 2010, 11:15:05 »
בס"ד

חברי הליכוד, בהם יו"ר הקואליציה, הצביעו בעד הוספת פקחי בנייה ביו"ש. אורבך נמנע. כצל'ה: פקחי החורבן נשלחו ע"י גפני ואלקין.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/204240

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #1 ב- : מאי 16, 2010, 03:15:46 »
בס''ד
היום הגעתי למסקנה, הליכוד איננו מפלגת ימין!
עדן איסקוביץ

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 16, 2010, 03:51:31 »
גם וגם הם חלשי אופי יום הם מחליטים להקפיא יום שני הם מאפשרים את הבנייה יום שלישי הם יגבילו ויציבו פקחים מה יהיה הצעד הבא ?  פיפי שפוט של אובמבה

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #3 ב- : מאי 16, 2010, 12:12:16 »
גם וגם הם חלשי אופי יום הם מחליטים להקפיא יום שני הם מאפשרים את הבנייה יום שלישי הם יגבילו ויציבו פקחים מה יהיה הצעד הבא ?  פיפי שפוט של אובמבה

בס"ד

אתה צודק בנוגע לביבי, זה באמת נראה כאילו הוא שפוט של המוסלמי הארור הזה, אבל הליכוד הוא גם מפלגה צבועה הבוגדת בבוחריה פעם אחר פעם... זכור מה קרה בהתנתקות, הרי מפלגת הליכוד יזמה את הצעד ההתאבדותי הזה, שיהיה לדראון עולם
עדן איסקוביץ

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : מאי 16, 2010, 20:19:07 »
בס"ד

בס''ד
היום הגעתי למסקנה, הליכוד איננו מפלגת ימין!

רק היום?

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #5 ב- : מאי 16, 2010, 20:22:34 »
בס"ד

רק היום?

בס"ד

תמיד הרגשתי שהם פחדנים, ראיתי בהם מתחזים... מעין "ימין מזוייף", אבל כעת אני רואה שהם בעצם לא ימין בכלל! הם אפילו לא ימין מזוייף! הם סמרטוטים של השמאל
עדן איסקוביץ

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כשהגלים מתחזקים החזקים מתגלים
« להגיב #6 ב- : מאי 16, 2010, 20:58:57 »
בס"ד

תגידו הייתם מעדיפים את ברק או את ציפי?
"הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר כ'ג:ט)

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 16, 2010, 21:30:40 »
בס"ד
בס"ד

ציפי.לא יודע למה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : מאי 16, 2010, 21:31:05 »
בס"ד

זה משנה?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 16, 2010, 21:32:11 »
בס"ד
בס"ד

תמיד הרגשתי שהם פחדנים, ראיתי בהם מתחזים... מעין "ימין מזוייף", אבל כעת אני רואה שהם בעצם לא ימין בכלל! הם אפילו לא ימין מזוייף! הם סמרטוטים של השמאל

צודק.אפילו לפי התשקורת הם כעת נחשבים למרכז.מה זה "מרכז"? מישהו יכול להסיבר לי? יש ימין או שמאל,אבל מה זה "מרכז" לעזעזאל?

ועדן מי זה בתמונה שלך אחי?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : מאי 16, 2010, 21:33:17 »
בס"ד
זה משנה?

זה לא משנה בגדול.אין הבדל ביניהם אבל אם חייבים לבחור הייתי בוחר אותה,כי ברק כבר היה רה"מ והוא הציע לערפאת כמעט את כל יהודה ושומרון וירושליים המזרחית ואת חבל עזה וגם הוא ברח מלבנון.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : מאי 16, 2010, 21:33:56 »
בס"ד
זה לא משנה בגדול.אין הבדל ביניהם אבל אם חייבים לבחור הייתי בוחר אותה,כי ברק כבר היה רה"מ והוא הציע לערפאת כמעט את כל יהודה ושומרון וירושליים המזרחית ואת חבל עזה וגם הוא ברח מלבנון.

לבני הייתה עושה אותו דבר. "ראש הממשלה" זה תפקיד שכולו הצגה.

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : מאי 16, 2010, 21:44:50 »
בס"ד

מה שאני מנסה להגיד זה שמבין האופציות הקיימות ביבי עדיף על שניהם... אפילו אם הוא לא מה שאתם מצפים, הוא עדיין עדיף.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #13 ב- : מאי 16, 2010, 22:59:43 »
בס"ד
צודק.אפילו לפי התשקורת הם כעת נחשבים למרכז.מה זה "מרכז"? מישהו יכול להסיבר לי? יש ימין או שמאל,אבל מה זה "מרכז" לעזעזאל?

ועדן מי זה בתמונה שלך אחי?

בס"ד

הליכוד הם אוסף של סמרטוטים, את זה אני גיליתי לאחרונה. הם עברו מעין שינוי תדמיתי על מנת שהתקשורת השמאלנית המתועבת תתמוך בהם, זוהי דעתי כמובן, ולכן אני חושב שחיים צודק, הוא תמיד אמר שהשלטונות במדינה שלנו הם שמאלנים ולא משנה במי נבחר, שמאל או ימין, בסופו של דבר האידאולוגיה השמאלנית ההתאבדותית והגלותית של הערב רב האנטי-יהודי תשלוט. :thumbsdown: ולכן על מנת שהמצב הזה ישתנה, הימין האמיתי מוכרח להפוך לתנועה המונית, וזה אפשרי מכיוון שרוב העם הוא שפוי ורוב העם רוצה טרנספר לאויב הנאצי הארור שחיי על אדמות ציון! :rapidfire:

ובנוגע לתמונה, זה זמר אנגלי-פרסי בשם פרדי מרקורי, כולם אומרים לי שאני ממש דומה לו, למרות שאני בלונדיני בעצם!חחח לך תבין... 8)
עדן איסקוביץ

מנותק benjo_k

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : מאי 16, 2010, 23:19:08 »
בס"ד

הליכוד הם אוסף של סמרטוטים, את זה אני גיליתי לאחרונה. הם עברו מעין שינוי תדמיתי על מנת שהתקשורת השמאלנית המתועבת תתמוך בהם, זוהי דעתי כמובן, ולכן אני חושב שחיים צודק, הוא תמיד אמר שהשלטונות במדינה שלנו הם שמאלנים ולא משנה במי נבחר, שמאל או ימין, בסופו של דבר האידאולוגיה השמאלנית ההתאבדותית והגלותית של הערב רב האנטי-יהודי תשלוט. :thumbsdown: ולכן על מנת שהמצב הזה ישתנה, הימין האמיתי מוכרח להפוך לתנועה המונית, וזה אפשרי מכיוון שרוב העם הוא שפוי ורוב העם רוצה טרנספר לאויב הנאצי הארור שחיי על אדמות ציון! :rapidfire:

ובנוגע לתמונה, זה זמר אנגלי-פרסי בשם פרדי מרקורי, כולם אומרים לי שאני ממש דומה לו, למרות שאני בלונדיני בעצם!חחח לך תבין... 8)
בס"ד

אתה מבין שמה שאתה כותב זאת תגובה כמו של ילד קטן? מדובר כאן במדינה לא במשחק מחשב... האפציות היחידות שיש כרגע הן - ליכוד,עבודה,קדימה.
לא הימין האמיתי ולא האיחוד הלאומי וגם לא ישראל ביתנו יעלו לשלטון עוד הרבה זמן (אם בכלל) ואתה הרי לא יכול לבחור במי שלא קיים אז מה היית מעדיף שקדימה או העבודה יהיו בשלטון במקום הליכוד? וינהיגו את העם במלחמה במקרה הצורך?
אתה כותב על טרנספר ואפילו שמת אייקון של -  :rapidfire: וזה חמוד מאד אבל אנחנו לא בסיפור של סינדרלה.
אתה מבין אילו אתגרים עומדים היום בפני מדינת ישראל?? אתה מבין מהן ההשלכות של מלחמה כוללת?? יש היום פצצות אטום בעולם שמסוגלות להשמיד את הגלובוס.
שמעת פעם צרחות של תושבי ערים שלמות שנמחקות?? אתה מבין מה הפירוש של להיות ראש ממשלה שאחראי על גורל מיליוני אנשים??
אני מבין לליבך וגם אני הייתי רוצה שכל מה שכתבת יקרה... אבל תתבגר אחי אנחנו בסכנה קיומית כל הזמן.
דרך אגב אתה יודע שפרדי מרקיורי היה הומו שמת מאיידס?

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #15 ב- : מאי 16, 2010, 23:54:36 »
בס''ד
מה שכתבתי זה באידאל מבחינתי. מובן שברור לי שהימין האמיתי לא נמצא בין האופציות הראליות, אך בכל זאת רציתי לשקף את רצונם של רוב האנשים שאני מכיר. רוב העם כן היה רוצה שינוי משמעותי בשלטון, שינוי מהשורש. הליכוד, קדימה והעבודה הן כולם מפלגות שיובילו לעוד דם יהודי! ועצם הידיעה שאין באפשרותנו לעשות דבר משגעת אותי! אין אלטרנטיבה מציאותית לליכוד, בזה אתה צודק אולי, אבל זה חייב להשתנות, וכמה שיותר מוקדם.
וידוע לי לחלוטין הכל על קורות חייו של פרדי מרקורי, או בשמו הפרסי פארוק בולסארה.
קראתי ביוגרפיה שלו, הוא היה דו-מיני, דהיינו הוא נמשך גם לגברים וגם לנשים. הוא מת מאיידס. אך למרות הכל המוזיקה שלו חיה עד היום. דרך אגב, הוא הפרסי המפורסם ביותר בעולם! אפילו יותר מידידנו מחמוד אחמדינג'אד :-)
עדן איסקוביץ