הצבעתי שישראל ביתנו מזוייפים, למרות שלא בהכרח כל חברי הסיעה הם מזוייפים (עד עכשיו בכל אופן), למשל ליברמן הצביע בעד ההקפאה ביהודה ושומרון בעוד שעוזי לנדאו הצביע נגד, כך שאני לא חושב שזה הוגן להכליל את כל חברי הסיעה כמזוייפים, אפילו שיש בסיעה כמה שמאלנים (לשעבר?).
אני לא חושב שליברמן הוא עד כדי כך נורא למרות שהמצע של המפלגה שלו מעלה תהיות לגבי מהו הקו הפוליטי שלהם ואם מסירת שטחים ממדינת ישראל הריבונית בכלל יכול להיחשב "ימין", זה ממש לא ברור לי, ואם הוא כן טוען שהוא ימני אז אין ספק שליברמן הוא פשוט מזוייף, אמנם הוא ניסה ליזום דבר טוב או שניים והוא עושה עבודה לא רעה בתפקידו כשר חוץ (בהשוואה לקודמים כמובן), אבל העובדה היא שהוא גם הפר הרבה מההבטחות שלו מלפני הבחירות בצורה מגעילה, כמו למשל כשהוא ואפילו הליכוד הבטיחו להוציא את "התנועה האיסלאמית" אל מחוץ לחוק, אבל הם הצביעו נגד החוק ברגע שאריה אלדד ומיכאל בן ארי העלו את החוק על השולחן, ויש גם עוד דוגמא להפרת הבטחות שלו ממש מהימים האחרונים, כשמיכאל בן ארי ומשה מטלון (מישראל ביתנו דווקא) העלו הצעת חוק נגד מימון סרטים (מכספי המיסים שלנו אגב) שלא נשבעו נאמנות למדינה (כגון הסרט "עגמי") אך ליברמן התנגד להצעה, וכמובן שלא נשכח לו את זה שהוא ישב בממשלת שרון כמעט עד הרגע של הגירוש, והוא גם ישב בממשלת שמאלמרט האחרונה וכמובן ששמאלמרט גם לא קיים דבר מההסכם הקואליציוני עם ישראל ביתנו וליברמן לא פצה פה על זה אפילו.
בקיצור יכול להיות שיש לו כמה אנשים טובים בסיעה, אז אני לא יכליל את כל הסיעה.
אבל ליברמן? אני לא מאמין לו.