סקר

סקר: האם ליברמן וישראל ביתנו ימניים, שמאלניים או מזוייפים?

ימניים. ליברמן מדבר נגד הערבים.
1 (6.7%)
שמאלניים. ליברמן בעד חלוקת ירושלים ומדינה "פלסטינית".
6 (40%)
מזוייפים. ליברמן וישראל ביתנו חלק עיקרי של ממשלת ביבי שמתקפלת לאובמה.
8 (53.3%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: האם ליברמן וישראל ביתנו ימניים, שמאלניים או מזוייפים?  (נקרא 1954 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בכרתי מזויפים אבל קשה להגדיר באמת באופן חד משמעי דווקא בהקשר של ליברמן וישראל ביתנו,יש להם אידיאולוגיה ורצון לעזור למדינה ורובם אני מאמין מחזיקים בדעות ימניות ואולי סוג של כהניסטים(רוצים שיגרשו את הערבים חזרה לארצות ערב) אפילו אבל לא מראים או עושים אם זה משהו,בסופו של דבר הם כמו רוב אנשי הממשלה היום בישראל יתפשרו בסיכסוך הישראלי-ערבי ולא באשמתם ולא דווקא בגלל שהם מזויפים(הרבה מהם מזויפים בלי קשר לנושא הזה) אלה בגלל שאין להם אפשרות אחרת פשוט..
אל תצביע תשפיע

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ליברמן לא שונה מטרוצקי.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הצבעתי שישראל ביתנו מזוייפים, למרות שלא בהכרח כל חברי הסיעה הם מזוייפים (עד עכשיו בכל אופן), למשל ליברמן הצביע בעד ההקפאה ביהודה ושומרון בעוד שעוזי לנדאו הצביע נגד, כך שאני לא חושב שזה הוגן להכליל את כל חברי הסיעה כמזוייפים, אפילו שיש בסיעה כמה שמאלנים (לשעבר?).
אני לא חושב שליברמן הוא עד כדי כך נורא למרות שהמצע של המפלגה שלו מעלה תהיות לגבי מהו הקו הפוליטי שלהם ואם מסירת שטחים ממדינת ישראל הריבונית בכלל יכול להיחשב "ימין", זה ממש לא ברור לי, ואם הוא כן טוען שהוא ימני אז אין ספק שליברמן הוא פשוט מזוייף, אמנם הוא ניסה ליזום דבר טוב או שניים והוא עושה עבודה לא רעה בתפקידו כשר חוץ (בהשוואה לקודמים כמובן), אבל העובדה היא שהוא גם הפר הרבה מההבטחות שלו מלפני הבחירות בצורה מגעילה, כמו למשל כשהוא ואפילו הליכוד הבטיחו להוציא את "התנועה האיסלאמית" אל מחוץ לחוק, אבל הם הצביעו נגד החוק ברגע שאריה אלדד ומיכאל בן ארי העלו את החוק על השולחן, ויש גם עוד דוגמא להפרת הבטחות שלו ממש מהימים האחרונים,  כשמיכאל בן ארי ומשה מטלון (מישראל ביתנו דווקא) העלו הצעת חוק נגד מימון סרטים (מכספי המיסים שלנו אגב) שלא נשבעו נאמנות למדינה (כגון הסרט "עגמי") אך ליברמן התנגד להצעה,  וכמובן שלא נשכח לו את זה שהוא ישב בממשלת שרון כמעט עד הרגע של הגירוש, והוא גם ישב בממשלת שמאלמרט האחרונה וכמובן ששמאלמרט גם לא קיים דבר מההסכם הקואליציוני עם ישראל ביתנו וליברמן לא פצה פה על זה אפילו.
בקיצור יכול להיות שיש לו כמה אנשים טובים בסיעה, אז אני לא יכליל את כל הסיעה.
אבל ליברמן? אני לא מאמין לו.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אני לא חושב שהם ימניים (או אפילו מזוייפים) או שמאלניים, ולכן לא הצבעתי.
לפי דעתי "ישראל ביתנו" הם מפלגת מרכז-ימין. הם בעד היפרדות מה"פלסטינים" וחלוקת הארץ רק שההבדל ביניהם לליכוד ולשמאל הוא שהם רוצים לבצע חילופי שטחים ואוכלוסיות-ערבים לשם ויהודים לכאן.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
אני לא חושב שהם ימניים (או אפילו מזוייפים) או שמאלניים, ולכן לא הצבעתי.
לפי דעתי "ישראל ביתנו" הם מפלגת מרכז-ימין. הם בעד היפרדות מה"פלסטינים" וחלוקת הארץ רק שההבדל ביניהם לליכוד ולשמאל הוא שהם רוצים לבצע חילופי שטחים ואוכלוסיות-ערבים לשם ויהודים לכאן.

כנ"ל (וגם לא יכולתי להצביע)

אין מדובר בתנועת ימין או שמאל, זו תנועת מרכז חילונית.
לא מדובר בכלל בימין מזוייף כיוון שאין הם מתיימרים להיות כאלה בניגוד לליכוד לדוגמא.  זו התקשורת שמתגה את ליברמן כ"ימין קיצוני" ועשתה לו כך טובה גדולה.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

ברחתי במזוייפים,בגלל שהם מוצגים כ"ימין"(בדיוק כמו הליכוד).אבל שוב לא כל ישראל ביתנו זה כמו ליברמן.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני הזהרתי בבחירות האחרונות את כול מישרצה להצביע לחזיר המנוול ימ"ו שר"י איווט ליברמן.
הוא מאפיונר מנוול שעושה עסקים עם המאפיה הרוסית ולכן הוא כול הזמן בחקירות.

הוא היה יד ימינו של פיפי נתניויו ימ"ו שר"י.
בנוסף הוא דיבר על הקמת מדינה לאויב הערבי הנאצי וחלוקת ירושלים בירתנו הנצחית לעולם ועד.

הוא שקרן ועסקן פוליטי מתועב שאין כדוגמתו , אף יותר מחברו הטוב פיפי נתניויו.

מי שמוכן להתאבד ככה הוא שמאלן והוא בוגד.