כתב נושא: החילונים: רוב חרדי - סכנה לקיום המדינה  (נקרא 3895 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
עוד הפצה תעמולתית http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3885660,00.html

טוקבק מעניין 
ציטוט
מה עם דוגמניות שמוצאות כל דרך להתחמק מהצבא ואנשים כהוקרה על כך שהתחמקו מהצבא תולים את התמונות שלהם בכבישים ובעיתון יומיום.

מה עם זמרים ושחקנים למיניהם שהתחמקו משירות הצבאי ואף דיברו לפעמים

נגד הצבא. למה אז שתקתם?

אני לא חרדי, אך אם יש לכם בעיה עם זה שלחרדים יש הרבה ילדים אז אתם מוזמנים לגדל גם הרבה ילדים. זה שללא שומרי מצוות יש בממוצע 2 ילדים ולשומרי מצוות יש בממוצע 5 אז הבעיה היא לא בשומרי מצוות.

בנוסף, אם את/ה לא מבין את המשמעות של תלמוד תורה אז אל "תלעג" לו בדרך זו או אחרת כי יש עוד הרבה דברים שאתה לא מבין.

בברכת "יהי שלום בחילך שלווה בארמנותיך" (שדרך אגב זה רשום איפשהו בתורה, שהיא לא רק של החרדים אלא של כל עם ישראל)....

כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
החילונים: רוב חרדי - סכנה לקיום המדינה
« להגיב #1 ב- : מאי 06, 2010, 15:17:19 »
אתה לא רואה בעיה ברוב חרדי?

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 06, 2010, 15:24:04 »
אני לא מתייחס לפרטים הקטנים בכתבה אלא לחומר המשמש כתעמולה וכהסתה כבר כמה זמן, כל עיסוקיהם בחרדים כאילו שהמציאות מושלמת ותיקנו כבר את כל העיוותים בחברה.
פתאום מזכירים את החרדים בכל חור ובכל פינה אם כך שיתיחסו גם כן לכל מה שמקביל לכך.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : מאי 06, 2010, 15:31:08 »
ברור שישנם בעיות יותר דחופות, אבל רוב חרדי הוא בעייתי למדינה בדיוק כמו רוב ערבי.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : מאי 06, 2010, 15:41:40 »
 :old_WTF_Aza: איך אתה יכול להשוות בכלל אני לא שיבחתי אותם אבל לבזות,הגזמת.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מאי 06, 2010, 15:53:53 »
:old_WTF_Aza: איך אתה יכול להשוות בכלל אני לא שיבחתי אותם אבל לבזות,הגזמת.

בוא אני יסביר לך את הכוונה שלי, כולנו יודעים מה יקרה במידה ולא יפונו הערבים והם יהפכו לרוב במדינה, אני בטוח ששנינו מודעים לכך שללא צעדים נכונים, ישראל תהפוך לפלסטין תוך כמה עשרות שנים.

עכשיו אם החרדים הופכים לרוב, מה בעצם יקרה? אותו דבר רק בתהליך קצת שונה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : מאי 06, 2010, 16:13:23 »
אני מדבר בהיבט הכללי איך בכלל אפשר להשוות במצב הנוכחי ולא בהעלאת ספקולציות להתרחשויות שלטוניות, אגב יש כל מיני סוגים של חרדיםולא כולם איך שמציגים אותם בתקשורת אלא הם מיעוט הנבחר לעורר פרובוקציות ואנטגוניזם כלפי החרדים.
אל דאגה אף אחד לא יכפה עליך שום מצווה ושום חזרה בתשובה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 06, 2010, 16:23:26 »
החרדים לא נגד המדינה כמו הערבים.
הם תורמים לה ומתפללים להצלחתה (אינך מודע לזאת כלל).
חלקם משרתים בצבא(אכן תתפלא).
חלקם מתנדבים לארגוני שונים (ארגוני רווחה וסעד חסדי נעמי וכו' גמ"ח עזרה לנזקקים).
בין היתר רובם מתנדבים לארגוני הצלה ועזרה ראשונה (זק"א וכד'). http://daat-emet.com/?page_id=117
וראוי לומר שאת התקציב שלהם הם לא שופכים לתיאטרון מופעי תרבות בידור כדורגל וכד'.

הערה: יש המון נושאים בהם אני חולק עליהם ואף מעביר ביקורת קשה לעיתים, אך צריך להסתכל על הצד החיובי ור"ל מלהשוות אותם לערבים.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #8 ב- : מאי 06, 2010, 17:06:15 »
ברור שישנם בעיות יותר דחופות, אבל רוב חרדי הוא בעייתי למדינה בדיוק כמו רוב ערבי.
אתה טועה ובגדול.
הערבים רוצים לחסל את המדינה כמדינה יהודית ואילו החרדים תומכים בקיומה של מדינת ישראל. יש להם ביקורת על מידת יהדותה של המדינה (אז מה, להרבה מאתנו יש. זה הופך אותנו לסכנה?).
רוב רובם של החרדים מתנגדים לדרכם של נטורי קרתא ולא רואים בקיום המדינה כפירה (בניגוד למה שהתקשורת רוצה שנחשוב).
בנוסף, התקשורת לא מביאה לנו דיווח הוגן (כמה פעמים ראיתם כתבות על חיילים ערבים וכמה פעמים על חיילים חרדים?). אני אישית שירתתי בבסיס שהיו בו מספר חיילים חרדים.
רוצים שנסלוד מהמגזר הזה כדי לגרום לנו לשנוא את התורה (אין בכלל קשר ביניהם. אני לא אשנא את התורה ואת הדת גם אם אני אשנא את החרדים).
ברור שיש בעיות במגזר הזה שצריך למצוא להם פתרונות, אבל לבוא ולהכליל על כולם שהם מסוכנים? (היטלר יש"ו לא היה מתבייש בתעמולת ההסתה הזו).
למה אף אחד לא מדבר על העושק שמבצעים הערבים בקופת המדינה (רוב העסקים הערביים בכפרים עובדים ב"שחור" ומקבלים בנוסף קצבת אבטלה.ובנוסף מחזיקים ליד הבית מכוניות יוקרה).
שימו לב שכשיש בעיה עם ערביי ישראל התקשורת ממהרת להזהיר שלא להכליל את כל המגזר מכיוון שיש כאלו ש"חפים מפשע", ואילו כאן הם עושים בדיוק את ההיפך (מכלילים מגזר שלם שרוב רובו נאמנים למדינה יותר מאותם שמאלנים בוגדים המפגינים מול יהודים כל יום).
כנראה שיש באמת כוונה כלשהי להקים מחדש את "שינוי" ומכשירים את ה"שרץ" ע"י הכפשת החרדים בכל הזדמנות ובכל כלי תקשורת זמין שיש.
אל תפלו לתעמולה האנטישמית שלהם, משום שהיום אלו החרדים ומחר אלה יהיו הדתיים לאומיים (כמגזר) ויגיעו בסוף גם אלינו (בתור חולי רוח שמאמינים באלהים. ככה הם רואים את כל מי שמאמין).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 09, 2010, 14:00:19 »
אני רוצה להבהיר את הנקודה שלי, אני אומר דבר פשוט. היום יש X חרדים, הם לא רוב. אני מדבר מנקודת מבט כלכלית נטו כרגע, מה תרומתם של החרדים לכלכלה? רוב רובם המוחלט של החרדים לא עובדים, נניח שיש רוב של חרדים, מה שהופך את שליש מהמדינה אחראית לכלכלתם של כלל המדינה, (שני שליש מכיוון שגם הערבים ברובם המוחלט לא משלמים מיסים) וזו בעיה חמורה מנקודת מבט כלכלית נטו.

נמשיך הלאה, צבאית. חרדים כמגמה לא מתגייסים לצבא. ישנם הבודדים שמתגייסים, ואם הייתה עלייה של "מאות אחוזים" זה רק אומר שבמקום 200 התגייסו 1000, זה נורא נחמד אבל זה לא רציני. כן ישנם משתמטים חילוניים אבל זו לא מגמה באוכלוסיה.

וכל מי שיצא בצעקות על איך אני מדבר ככה ומשווה בין הערבים לחרדים, אני לא משווה ביניהם, הערבים הם אויב נקודה. אבל אני אישית מדרג את הבעייתיות בצורה הזו, ערבים, הם אויב, אח"כ שמאלנים הארדקור, הם בוגדים, ואז אוכלי חינם. כי הם לא תורמים כלום. ואני רואה בחרדים כאוכלי חינם.