כתב נושא: איך מטפלים בבעיה ו בווירוס שנקרא נטוריי קרתא?  (נקרא 2214 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה דעתכם?
לדעתי דווקא פסולת כזאת הייתה צריכה להשרף בשואה!!!!! >:(

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כל עוד הם רק מביעים את דעתם בהפגנות ובהצהרות ולא פוגעים באופן מעשי במדינה לי באופן אישי זה לא משנה.

אני רק רוצה להאיר את עיינך ולומר לך שלדעתי גם חלק לא קטן מהאנשים בפורום הזה מתנגדים לממסד במתכונתו הנוכחית.

זה נכון שיש הבדל בין להתנגד למדינה עצמה ללהתנגד לממסד, אבל עדיין . . .

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איך מטפלים בבעיה ו בווירוס שנקרא נטוריי קר
« להגיב #2 ב- : מאי 04, 2010, 22:35:29 »
כל עוד הם רק מביעים את דעתם בהפגנות ובהצהרות ולא פוגעים באופן מעשי במדינה לי באופן אישי זה לא משנה.

אני רק רוצה להאיר את עיינך ולומר לך שלדעתי גם חלק לא קטן מהאנשים בפורום הזה מתנגדים לממסד במתכונתו הנוכחית.

זה נכון שיש הבדל בין להתנגד למדינה עצמה ללהתנגד לממסד, אבל עדיין . . .
מה זאת אומרת התנגדות לממסד? זה דבר מאוד כללי מה שאמרת פה אז לא ממש הבנתי, אשמח אם תפרט.
ואם אני כן מבין למה אתה מתכוון, אז שתדע שיש הבדל עצום בין התנגדות לממסד לבין התנגדות למדינה עד כדי שיתוף פעולה עם אויביה הגרועים ביותר..

ודרך אגב הפתרון היחיד לוירוס הזה הוא לשלוח את כל מי שמזוהה עם הכת המסוכנת הזאת היישר לרחובות ברוקלין החשוכות, ושיעשו שם הפגנות נגד ישראל יחד עם אנטישמיים שחורים, מוסלמים, נאצים והשד יודע מי עוד עד מחרתיים מצידי.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה זאת אומרת התנגדות לממסד? זה דבר מאוד כללי מה שאמרת פה אז לא ממש הבנתי, אשמח אם תפרט.
ואם אני כן מבין למה אתה מתכוון, אז שתדע שיש הבדל עצום בין התנגדות לממסד לבין התנגדות למדינה עד כדי שיתוף פעולה עם אויביה הגרועים ביותר..

ודרך אגב הפתרון היחיד לוירוס הזה הוא לשלוח את כל מי שמזוהה עם הכת המסוכנת הזאת היישר לרחובות ברוקלין החשוכות, ושיעשו שם הפגנות נגד ישראל יחד עם אנטישמיים שחורים, מוסלמים, נאצים והשד יודע מי עוד עד מחרתיים מצידי.

תעבור על תגובות של אנשים בדפים קודמים של הפורום ותראה שהרבה מאד אנשים בפורום חושבים שצריך להחליף את השלטון הנוכחי.
אני מודע שיש הבדל בין התנגדות לממסד מסוים לבין התנגדות למדינה וציינתי את זה בהודעה שלי.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איך מטפלים בבעיה ו בווירוס שנקרא נטוריי קר
« להגיב #4 ב- : מאי 05, 2010, 06:53:01 »
תעבור על תגובות של אנשים בדפים קודמים של הפורום ותראה שהרבה מאד אנשים בפורום חושבים שצריך להחליף את השלטון הנוכחי.
אני מודע שיש הבדל בין התנגדות לממסד מסוים לבין התנגדות למדינה וציינתי את זה בהודעה שלי.
אני חושב שעדיין לא הבנתי למה אתה מתכוון, בכל אופן גם אני רוצה להחליף את השלטון ואת שיטת הממשל ואת רוב האנשים שנמצאים במערכת, זה הופך אותי לבוגד? יש גם הרבה פוליטיקאים שמסכימים איתי, זה הופך גם אותם לבוגדים? (מקווה שהבנתי אותך נכון).
ואני יודע שציינת שיש הבדל בהודעה שלך, פשוט ראיתי את שני הדברים באותו המשפט ועשית מעין השוואה כזאת אז הייתי חייב להגיב.

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הם כלל וכלל לא קשורים למדינה.

הם לא מקבלים שום דבר מהמדינה ואינם מחזיקים אף בת"ז.
לכן המדינה לא יכולה להעניש אותם.

לדעתי פשוט צריך לגרשם מפה לאחת מהקהילות שלהם בעולם.
אני גם חושב שהשמאל הקיצוני לא פחות גרוע מהם ואני תומך גם בטרנספר לשמאל הקיצוני ולא רק לחבריהם הערבים הנאצים ימ"ו.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

נטורי קרתא הם סתם קבוצה קטנה של "יהודים",הם לא מזיקים לנו למרות כל ההפגנות שלהם ולמרות שהם לוחצים ידיים לאחמידינג'אד יש"ו.
הם לא מאמינים במשיח ולא במדינה יהודית,ולכן כמו שאמר חרותניק אני גם בעד לגרש אותם מהארץ.
הם בדיוק כמו השמאלנים הבוגדניים האלה,הם תומכים בערבים,בגויים בכל דבר שלא קשור לדת והיהדות.
אם הייתה לנו ממשלה חזקה וימנית אז נטורי קרתא כבר מזמן לא היו פה,הבעיה שאין לנו כזאת ממשלה והם ממשיכים לשבת פה ולעצבן את כל היהודים.
שיורידו את הכיפה והכובע!!!

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הכי טוב זה להתעלם מהם כמה שאפשר ולא לתת להם לעשות מה שהם רוצים כל הזמן ולעבור על זה בשתיקה(שריפות דגלים ביקורים אצל אויבנו וכד') הם הרי לא באמת יכולים לעשות משהו והדבר היחיד שהם נשענים עליו זה פרובוקציה וסיקורים של התשקורת על ההזויים האלה.
אל תצביע תשפיע