כתב נושא: מצאתי את הקשר האמיתי בן נתורי קרטא לנאציזם-אמיתי לחלוטין  (נקרא 1944 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
תקראו את הכתבה יכול להיות שמצאתי את הקשר האמיתי בין נטורי קרתא לנאציזם..

בגדול כתוב שהרבה צאצאים של הנאצים עלו לישראל והתגיירו כדיי לחפר על מה שההורים שלהם עשו,יכול להיות שחלקם הגדול כבר לא מרגישים מחוברים ליהודים וחוזרים לשורשים שלהם

קטע מתוך הכתבה בה העיתונאית נדהמת לתגובתו של המרואיין קרוב רחוק של משפחתו האמיתית של היטלר:
שימו לב בדיוק כמו נתורי קרתא:
ואז, להפתעתי, היא מכנה את בנו ¬ בנו הישראלי ¬ פאשיסט. "כשאני שומע את בני מדבר - כמו ששמעתי בסוף השבוע שעבר ¬ ישבתי ככה", והוא מצדיע במועל יד. "שניים מבני הם לאומנים, ואחד מהם הוא אפילו גזען למחצה. אני לא מסוגל להקשיב לשיח פאשיסטי. אני לא סובל את זה". הם מדברים על הפלסטינים בבוז. "כל פעם שאני שומע את זה, זוהי פעם נוספת יותר מדי. אם השואה והרייך השלישי עיצבו אותי בצורה כלשהי, אז הם הפכו אותי לדמוקרט מושבע. אני מאמין שדמוקרטיה חייבת להוכיח עצמה בהגנה על זכויות המיעוטים שלה".

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1009145.html
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גם אם זה נכון זו טיפה בים, אתה לא יכול לקבוע שום קביעות נחרצות במקרה הזה.

נראה לך שכל נטורי קרתא היום הם צאצאים של הנאצים ?

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גם אם זה נכון זו טיפה בים, אתה לא יכול לקבוע שום קביעות נחרצות במקרה הזה.

נראה לך שכל נטורי קרתא היום הם צאצאים של הנאצים ?

אני לא חושב שכל נתורי קרתא הם צאצאים של הנאצים אבל יש את "השפעת החברה" שמספיק שכמה חברים בא שנחשבים כמשפעים יכלו לשנות לך את הדעה.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק בת ימי 1

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני לא חושב שכל נתורי קרתא הם צאצאים של הנאצים אבל יש את "השפעת החברה" שמספיק שכמה חברים בא שנחשבים כמשפעים יכלו לשנות לך את הדעה.
נתורי חרטא הם מסוכנים בלי קשר לשאלת המוצא.אגב רוב הנאצים וחברי הקלאן שעלו לארץ והתפרסמו לאחרונה בחדשות דווקא היו אנטי ערבים מושבעים...