כתב נושא: יש ארבעה סוגים של שמאלנים  (נקרא 3373 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
יש ארבעה סוגים של שמאלנים
« ב- : אפריל 30, 2010, 01:31:42 »
בס''ד
לפי דעתי,
יש ארבעה סוגים של שמאלנים, והייתי רוצה לפרט קצת עליהם כאן. אני אתחיל מהקל אל הכבד. ובכן, הסוג הראשון נקרא השמאלני הציוני - כלומר מדובר ביהודים טובים, בדרך כלל חילונים, שמאמינים שמדינת ישראל צריכה להיות מדינה יהודית ודמוקרטית, ובנוסף הם מאמינים, ברוב תמימותם שיש סיכוי כלשהו להגיע להסכמים כלשהם, בתנאים כלשהם עם האויבים הנאצים שלנו. אלה בעיקר ישראלים שבוחרים במפלגת המרכז ''קדימה'' וחלקם גם מצביעים ''העבודה''.
לסוג השני בחרתי לקרוא בשם שמאלני קלאסי - אלה אנשים שמאמינים ברעיון הציוני, אך מעדיפים לוותר על כמה מאפיינים בצביונה היהודי של מדינת היהודים. האנשים האלה הם סוציאליסטים ובדרך כלל מצביעים למפלגות כמו מפלגת העבודה ומר''צ.
הסוג השלישי, נקרא -השמאלני הפוסט-ציוני. אנשים שמצהירים שאינם רוצים מדינה יהודית כלל וכלל. הם רוצים מדינת כל אזרחיה. השקפתם נעה בין סוציאליזם מתון לבין קומוניזם, אך המשותף להם הוא שאינם מאמינים בציונות. מדובר באנשים כמו דוב חנין והיהודון אברום בורג.
ואחרון, אחרון אבל לא חביב, זה השמאלני הבוגדני, מדובר באנשים שחיים במדינת ישראל וחותרים תחתיה. חלקם חילונים וחלקם דתיים. אנשים אלה רואים את הציונות כגזענות, ומשווים את ישראל לדרום-אפריקה של תקופת האפרטהייד. אנשים הנמנים בקבוצה זו הם נטורי-קרתא החרדים, אלה שנפגשו עם אחמדינג'אד, ואלה שנושאים דגלי פלסטין. גם האנרכיסטים הארורים שמפגינים בשייח ג'ראח והזונה ענת קם שייכים לקטגוריה שנקראת בפי 'השמאלני הבוגדני'.
מה דעתכם על הדירוגים שלי?
עדן איסקוביץ

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : אפריל 30, 2010, 10:57:34 »
נשמע טוב אבל השלישי נשמע דיי דומה פשוט לרביעי
אל תצביע תשפיע

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 30, 2010, 11:13:10 »
הכל נכון, אבל אני חושב שלסוג שמאלני הראשון שהזכרת יש סוג שמקביל אליו, שבעיקרון זה יהודים טובים ופטריוטים (למרות שהם טועים ובגדול) שמנסים בכל הזדמנות דווקא להוקיע את השמאל הפוסט ציוני ותוקפים את הערבים ואת האנטישמיים, ואמנם הם רוצים לבצע ויתורים ביו"ש ובירושלים אבל זה בעיקר בגלל הבעיה הדמוגרפית ולא בהכרח בשביל הסכם "שלום", והדוגמא הטובה ביותר לשמאל מהסוג הזה הוא העיתונאי בן דרור ימיני (מי שקורא את המאמרים שלו במעריב יודע למה אני מתכוון).

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 30, 2010, 11:31:13 »

בס"ד

הסוג הראשון אתה מתכוון לאנשים שעברו שטיפת מוח?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #4 ב- : אפריל 30, 2010, 12:08:22 »
בס"ד

הסוג הראשון אתה מתכוון לאנשים שעברו שטיפת מוח?

אני לא כ"כ בטוח בקשר לשטיפת מוח, משום שאלה אנשים שיש סיכוי גדול שיצביעו בכל מערכת בחירות למפלגה אחרת (כלומר, הם ניתנים לשכנוע).
דבר שני, הם לא בוגדים כמו מרצ ושלום אך-שווא אלא הם פשוט מפחדים שיהיה כאן מדינה אחת עם רוב ערבי ולכן צריך לחלק את הארץ (הם פשוט יתפכחו עם הזמן ויבינו שזה לא יילך ושגם אם נחלק את הארץ ח"ו עדיין תישאר לנו הבעיה של הערבים בתוך ה"קו הירוק")
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #5 ב- : אפריל 30, 2010, 16:44:12 »
בס''ד
הסוג הראשון זה אנשים ציוניים שטועים בכך שהם סוברים שהוויתורים האלה יובילו לשלום, כמו רוב בוחרי קדימה וחלק נכבד מבוחרי מפלגת העבודה.
ובנוגע להבדל בין שמאלני פוסט ציוני לבין שמאלני בוגדני, זה פשוט, ההבדל הוא שהסוג הרביעי מזדהה לחלוטין עם אויבי ישראל ומוכן לפעול כדי לסייע לערבים, כמו לדוגמע יריב אופנהיימר יש''ו שר''י, נשות ווטש, חברי ארגון בצלם והמרגלת הארורה ענת קם ימח שמה.
 הסוג השלישי מתכוון לאנשים שרוצים לכונן מדינת כל אזרחיה אך לא ישתפו פעולה עם אויבי ישראל. כמו לדוגמה יוסי שריד, הוא אומנם שמאלני קיצוני אך אינני מאמין שהוא יפעל לסייע לפלסטינאצים.
עדן איסקוביץ

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : אפריל 30, 2010, 17:54:49 »
בס''ד
הסוג הראשון זה אנשים ציוניים שטועים בכך שהם סוברים שהוויתורים האלה יובילו לשלום, כמו רוב בוחרי קדימה וחלק נכבד מבוחרי מפלגת העבודה.
ובנוגע להבדל בין שמאלני פוסט ציוני לבין שמאלני בוגדני, זה פשוט, ההבדל הוא שהסוג הרביעי מזדהה לחלוטין עם אויבי ישראל ומוכן לפעול כדי לסייע לערבים, כמו לדוגמע יריב אופנהיימר יש''ו שר''י, נשות ווטש, חברי ארגון בצלם והמרגלת הארורה ענת קם ימח שמה.
 הסוג השלישי מתכוון לאנשים שרוצים לכונן מדינת כל אזרחיה אך לא ישתפו פעולה עם אויבי ישראל. כמו לדוגמה יוסי שריד, הוא אומנם שמאלני קיצוני אך אינני מאמין שהוא יפעל לסייע לפלסטינאצים.

נראה לי שהתבלבלת קצת,  יריב אופנהיימר דווקא טוען שהוא "מאוד ציוני", וכך גם רוב שלום אך שווא אז הם לא פוסט ציונים מוצהרים בכל אופן, ויוסי שריד הוא גם לא פוסט ציוני מוצהר הוא הרי היה יו"ר מרצ כך שאם כבר אז אולי האפשרות השנייה מתאימה לו יותר אני חושב.
אין ספק ש"נשות ווטש", "בצלם", "שוברים שתיקה", "הקרן החדשה לישראל" (למרות שגם נעמי חזן הייתה במרצ) וה"אנרכיסטים" הם פוסט ציונים מוצהרים ומתאימים בול לסוג הרביעי שהזכרת.
מצד שני כל האנשים שהזכרתי כאן מתאימים בדרך זו או אחרת לאפשרות הרביעית אז זה קצת יותר מסובך ממה שחשבנו, מסתבר שיש גם שמאלנים שטוענים שהם ציונים שמסעיים לאויב.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 02, 2010, 00:11:19 »
חבר'ה, אני ממליץ לכם להישמר מפני מיון אנשים לפי סוגים. זה לא נראה טוב.
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #8 ב- : מאי 02, 2010, 02:52:45 »
נראה לי שהתבלבלת קצת,  יריב אופנהיימר דווקא טוען שהוא "מאוד ציוני", וכך גם רוב שלום אך שווא אז הם לא פוסט ציונים מוצהרים בכל אופן, ויוסי שריד הוא גם לא פוסט ציוני מוצהר הוא הרי היה יו"ר מרצ כך שאם כבר אז אולי האפשרות השנייה מתאימה לו יותר אני חושב.
אין ספק ש"נשות ווטש", "בצלם", "שוברים שתיקה", "הקרן החדשה לישראל" (למרות שגם נעמי חזן הייתה במרצ) וה"אנרכיסטים" הם פוסט ציונים מוצהרים ומתאימים בול לסוג הרביעי שהזכרת.
מצד שני כל האנשים שהזכרתי כאן מתאימים בדרך זו או אחרת לאפשרות הרביעית אז זה קצת יותר מסובך ממה שחשבנו, מסתבר שיש גם שמאלנים שטוענים שהם ציונים שמסעיים לאויב.

בס"ד

אתה צודק לגבי הבוגד הארור יריב אופנהיימר, הוא באמת מעיד על עצמו כישראלי ציוני, אך זה ברור שאין כל קשר בינו לבין האידאולוגיה הציונית...
אך הסוג השני של שמאלנים - "השמאלני הקלאסי" מתייחס בדרך כלל לאנשים שיש להם כבוד למדינה ולצה"ל ולמרות שהם מתנגדים לפעולותיה של מדינת ישראל כלפי הערבים המוסלמים הפלסטינאצים, הם לא ישתפו פעולה עימם, אנשים כמו ד"ר יוסי ביילין, יוסי שריד וכו'. הסוג הרביעי ראוי ללכת לגהנום.
עדן איסקוביץ

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 02, 2010, 03:32:43 »

הסוג השלישי, נקרא -השמאלני הפוסט-ציוני. אנשים שמצהירים שאינם רוצים מדינה יהודית כלל וכלל. הם רוצים מדינת כל אזרחיה. השקפתם נעה בין סוציאליזם מתון לבין קומוניזם, אך המשותף להם הוא שאינם מאמינים בציונות.
[/b]

יש לך טעות גדולה מאוד,אני אישית מהיום שאני זוכר את עצמי נחשב כימני ואפילו אצל לא מעט אני אני נחשב פאשיסט(למרות שלדעתי הם מגזימים).
אבל מאז הוא מתמיד החשבתי את עצמי סוציאליסט כיום אני קצת יותר מתון אבל תומך במדינת רווחה.
זה שאני חושב שמשטר קפיטליסטי הוא משטר שרע לאזרחים זה לא אומר שאני שמאלני
הבעיה שהיום בגלל שהמשטר הסוצאליסטי נפל מי שנשאר שם זה השמאל שמחובר באופן ישיר עם זכויות האדם(לעובדים הזרים)בגלל שהם רוצים לבטל את הצביון היהודי בארץ.
אבל עם תסתכל על הקיבוצים שהקימו את המדינה,אבל אני מדבר על הקיבוצים המקוריים בתחילת דרכם,כל מה שהם עשו זה כדיי ליישב את המדינה ולהעיף מכאן את הערבים-אני מדבר על כל המבצע חומה ומגדל...
ואם כבר מדברים על זה אז רק שתדעו שביבי הוא אדם קפיטליסט אותו מעניין רק כסף וכוח לא מעניין אותו כלום מהמדינה,אני כתבתי על זה פעם כשדובר באותו נושא ורובכם השבתם לי שהשיטה שלו נכונה יותר,היום אתם רואים שאני צודק.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : מאי 02, 2010, 15:01:58 »
אז ככה , יש שלושה סוגים של שמאלנים.
א. השמאלן הפחדן , חושב שידו של האויב על העליונה , ולכן יש לעשות כל מאמץ כדי להגיע איתו להסכם .
ב. השמאלן הציוני, סבור שאפשר להגיע "לשלום" מעמדה של כח , מוכן לוותר על חלקים מארץ ישראל (יו"ש ועזה ) על מנת לשמור על ישראל "כמדינה יהודית " .
ג. השמאלן האידאלוגי(אנטישמי) , סבור שהמדינה קמה על גבם של הערבים, תומך בפיגועי התאבדות, ושואף להביא לחיסולה של מדינת ישראל.  

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #11 ב- : מאי 02, 2010, 18:34:47 »
בס''ד
אני קפיטליסט.
בעיניי הסוציאליזם מייצג סגירות ואנטי-ליברליזם.
השיטה הסוציאליסטית לא נותנת למדינות ההולכות בדרכיה להתקדם. קח לדוגמא את מדינות מזרח אירופה (אני נולדתי וגדלתי בסרביה הסוציאליסטית, ותאמין לי, על פי השיטה הזאת העם הפשוט סובל וכספו נגזל, כי זהו הסוציאליזם.) לעומת זאת, המדינות המערביות והמתקדמות ביותר הן קפיטליסטיות לחלוטין, בעלות שוק חופשי המבוסס על יוזמה אישית. המדינות המתקדמות ביותר הן אך ורק המדינות הקפיטליסטיות המובהקות, מכיוון ששוק חופשי משקף גם חירות ברמת הכלל. הדוגמה הקלאסית ביותר להצלחה בזכות הקפיטליזם היא יפן, שהפכה למעצמה כלכלית רק בזכות השיטה הקפיטליסטית, אני מציע שתבדוק את זה. הסוציאליזם עבר זמנו, סוציאליזם זה שמאל! ואם אתה לאומני וסוציאליסט, אז אתה למעשה נציונל-סוציאליסט, וזה לא נשמע כל כך טוב.......
עדן איסקוביץ

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #12 ב- : מאי 02, 2010, 18:39:59 »
בס''ד
מדינת רווחה?!?
אני מתנגד לחלוטין למושג הזה... עוד מעט תרצו גם אפליה מתקנת! אך ורק כלכלה חופשית המבוססת על שוק חופשי! ביבי אומנם מושחת ואיננו ימני מספיק, אבל השיטה שלו היא השיטה היחידה המתאימה למדינה שרוצה להיות מדינה בעלת כלכלה חזקה ומשק זורם. תזכרו, רק קפיטליזם! אל תחזרו לתקופה של לפני 20 שנה!
עדן איסקוביץ

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : מאי 02, 2010, 20:37:05 »
בס''ד
מדינת רווחה?!?
אני מתנגד לחלוטין למושג הזה... עוד מעט תרצו גם אפליה מתקנת! אך ורק כלכלה חופשית המבוססת על שוק חופשי! ביבי אומנם מושחת ואיננו ימני מספיק, אבל השיטה שלו היא השיטה היחידה המתאימה למדינה שרוצה להיות מדינה בעלת כלכלה חזקה ומשק זורם. תזכרו, רק קפיטליזם! אל תחזרו לתקופה של לפני 20 שנה!

אם כל הכבוד אולי לפני 20 שנה הטכנולוגיה לא הייתה כל כך מפותחת אבל מה שהיה בטוח זה שהיה יותר טוב מבחינת הכל, נראה אותך בעוד מספר שנים כשלהורים שלך לא תיהיה אפשרות לעבוד ממה הם יחיו?? ואל תספר לי סיפורים שהם חסכו יש הרבה אנשים שלא יכולים לחסוך בגלל הקפיטליזם שלך....שהפך אותם לעבדים
מי שלא תומך מינימום במדינת רווחה הוא אגואיסט שחושב רק איך התחת שלו ירוויח יותר מהאחר,אתה מסוג האנשים שרואים אנשים מסכנים ויורקים להם בפנים...

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #14 ב- : מאי 02, 2010, 21:48:18 »
בס''ד
במחילה מכבודך, אתה אינך מכיר אותי כך שאין סיבה לומר דברים כאלה. אני אכן משתדל לסייע לכל אדם הזקוק לעזרה וסיוע. אך אני מתנגד לזה שאנשים ישבו בבית ויקבלו כסף על חשבוני. ואני מתנגד לכך שיפרישו מהמשכורת שלי כדי לתת לחבורת פרזיטים שיושבים בבית ומחכים שיאכילו אותם! אני אדם מאמין, ואני כן אעזור לנזקק ולמסכן, אך אדם שמתעצל לצאת ולפרנס את עצמו, למה לעזאזל אני צריך לדאוג לו?!? אני נגד סוציאליזם - כי הסוציאליזם הוכיח את עצמו ככשלון טוטאלי! ואל תספר לי סיפורים על מדינת רווחה, כי אין דבר כזה, כל אותן מדינות שמתיימרות להיות מדינות סוציאליסטיות - הן מדינות מושחתות שבהן רק השליטים והמקורבים אליהם נהנים מההון. אני לא אגואיסט, אני ראליסט ואני לא חיי בסרט של מדינת רווחה שתבוא ותאכיל אותי ואת הילדים שלי! אני רוצה לעבוד ולפרנס את אשתי וילדיי בעצמי. כמו שכתוב בתורת משה ''בזעת אפך תאכל לחם'', אדם צריך לעבוד כדי לקבל כסף, ולא לייחל לעזרה ממקורות אחרים! ואל תבלבל את המוח על מתי שההורים שלי יהיו זקנים ולא יוכלו לעבוד וכו'...אני לא מדבר על זקנים או נכים או אנשים שלא יכולים לעבוד מסיבות מוצדקות! חבל שיש אנשים שלא מבינים את זה שהסוציאליזם נמצא בקונפליקט עם התורה ואם היהדות. עובדה לכך שרוב היהודים בעולם הם קפיטליסטים, וטוב שכך.
עדן איסקוביץ

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #15 ב- : מאי 02, 2010, 22:26:32 »

אני לא מדבר על זקנים או נכים או אנשים שלא יכולים לעבוד מסיבות מוצדקות! חבל שיש אנשים שלא מבינים את זה שהסוציאליזם נמצא בקונפליקט עם התורה ואם היהדות. עובדה לכך שרוב היהודים בעולם הם קפיטליסטים, וטוב שכך.

קודם כל אני בדיוק מדבר על האנשים האלה ולא על הרמאים,דבר שני אין שום קונפליקט בין התורה לסוצאליזם ההפך הוא הנכון......הקפיטליזם מפתח באדם את התכנות החזירות אני רוצה עוד ועוד ועוד ועוד..........
כשהקפיטליזם שולט בעולם האדם רודף אחרי החומר כמו אויר לנשימה,לעומת זאת משהו שאפילו מסבירים בקבלה עם משתמשים בסוצאליזם למטרת הבורא אז זאת השיטה הטובה ביותר.
רוסיה בישראל(הקיבוצים)לא הצליחו בגלל שהמהות הייתה החומר האדמה הרפת וכו עם אנחנו היהודים היינו משתמשים בשיטה הזאת למען זירוז המשיח כבר הייתה מגיע הגאולה..
ותראה היום את הילדים בגיל 7 8 הם כבר לא מוכנים ללבוש לא מותגים וזה לא מעניין אותם שאתה קורע את הצורה בשביל עוד כמה שקלים,הם לא אשמים החברה הקפיטליסטית אשמה בזה שהיא גורמת להם לרוץ קדימה כי מי שנשאר מאחור נחשב ללא חשוב ולא מקובל...

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #16 ב- : מאי 03, 2010, 23:19:32 »
תראה היום את הילדים בגיל 7 8 הם כבר לא מוכנים ללבוש לא מותגים וזה לא מעניין אותם שאתה קורע את הצורה בשביל עוד כמה שקלים

אני לחלוטין מסכים איתך בכמה מדבריך, אולם אין סיבה להפנות אצבע מאשימה כלפי כל השיטה הקפיטליסטית, ואני מיד אסביר לך, אחד הדברים החשובים לנו בתור מדינה זה כלכלה חזקה, כלכלה שמבוססת על הפרטה והשקעות פרטיות היא חזקה הרבה יותר מכלכלה המבוססת על משק הבנוי מגופים שנמצאים בשליטת המדינה. מדינות כאלה לא מתפתחות לשום מקום וקצב הצמיחה במשקים הללו הוא בדרך כלל איטי מאוד, בעוד שהמדינות הקפיטליסטיות הינן חזקות כלכלית (ואנחנו צריכים כוח, כי אחרת אף פעם לא נהייה באמת עם חופשי עם מדינה עצמאית אמיתית, כרגע אנחנו עצמאיים! ארה"ב שולחת לנו סיוע כלכלי משמעותי שבלעדיו אנו אבודים - אך תמורת הסיוע הזה אנו חייבים לציית לכל מה שהנשיא האמריקאי יגיד לנו לעשות! זה מה שאתה רוצה?!? כי במדינה סוציאליסטית - זה מה שיהיה! חופש אמיתי נקבל רק בעזרת שוק חופשי וכלכלה פורחת, וזאת ניתן להשיג רך ורק באמצעות השיטה הקפיטליסטית).
אך למרות כל דבריי, אני מבין ללבך, גם אני מתנגד להלכי הרוח אשר מתלטים אט אט על הנוער הישראלי, מפריע לי לחזות בריקנות ובמטריאליזם הזה שהופך להיות כה נפוץ במדינת ישראל, אך יש לזה פתרון והוא חינוך, ובעיקר חינוך למשמעת. קפיטליזם יכול להוביל לחומרנות מופרזת וחמדנות מעוותת, ועל מנת להמנע מזה עלינו לחנך למשמעת, ציונות, אהבת המולדת והעם וערכים יהודיים. :dance:
עדן איסקוביץ

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
« להגיב #17 ב- : מאי 03, 2010, 23:21:25 »
אני חושב שמי שהצביע לקדימה הוא שייך לקבוצה של אידיוטים ולא שמאל או ימין.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #18 ב- : מאי 03, 2010, 23:29:10 »
אני חושב שמי שהצביע לקדימה הוא שייך לקבוצה של אידיוטים ולא שמאל או ימין.

בס"ד

אני חושב שמי שבוחר בקדימה הוא אדם חסר אידאולוגיה.
כי או שאתה שמאלני, או שאתה ימני, אין כאן אמצע. וחוץ מזה אני לחלוטין מתעב את המפלגה הארורה הזאת שנקראת "קדימה" - מפלגה המורכבת מבוגדים חסרי ערכים וחסרי עמוד שדרה... מפלגה שנולדה בחטא הגירוש מגוש קטיף, מפלגה שרבים מחברייה הם מושחתים בצורה דוחה... מי יתן והמפלגה הזאת תעלם במהרה מהמפה הפוליטית של ישראל.
עדן איסקוביץ