בהנחה שמחר ממשלת ישראל מקבלת את ההצעה הבאה, לחזור לגבולות 67 ושירושלים נשארת כולה בידינו, בתמורה לשלום אמת (כשהשלום הוא באמת שלום) האם יש לקבל את ההצעה?
אם אתה שואל את השאלה הזו, אז לא רק שאתה לא שייך לימין האמיתי, אלא אתה גם שמאלן לכל דבר ועניין.
אני אסביר לך למה - נניח שיש פורץ/גנב שמציק לך ומפריע לך ולרכושך האישי, כמה שאתה מנסה להילחם בו - הוא לא מפסיק.
בסופו של דבר הוא מעלה הצעה כזו : אם אתה תיתן לי מחצית מביתך, אני אפסיק להפריע לך ולאמלל את חייך.
האם תסכים לוותר על חלק מרכושך רק בגלל שגנב עלוב נפש מאיים עליך ?
אני סובר שארץ ישראל שייכת מהים ועד הירדן לעם ישראל (אידיאל דתי והיסטורי), ולכן אם זה היה תלוי רק בנו לדעתי לא צריכה לנו להיות לנו שום בעיה לגרש את הערבים,
אבל יש שני דברים שלא מאפשרים לעשות את זה :
א. כמו שאני מאמין שהארץ הזו כולה שלי, הערבים סוברים בדיוק הפוך - הארץ כולה שלהם ואנחנו המיותרים פה. זאת אומר, שלפי תפיסתם הם אלו המסכנים שמתנכלים
להם, ולכן הארץ שלהם ואנחנו צריכים להיות מגורשים מפה. ולכן כל עוד הערבים לא מודים בפה מלא שהארץ כולה שייכת ליהודים והם רק סתם מציקים לנו, אז לדעתי
אין לנו את האפשרות לגרש אותם מפה.
ב. בגלל הדור. הדור שלנו, וחיים מדבר על זה הרבה בפורום, הוא דור בעייתי כי הוא לא באמת מאמין שהארץ כולה שלנו ושאנחנו יכולים לגרש את הערבים. זו
דעתם של רוב האנשים בארת ולכן אי אפשר להתעלם מכך ואי אפשר להחליט על גירוש ערבים דבר שהוא מוקצה לחלוטין לרוב האנשים בארץ.
לכן הפתרון של הימין האמיתי הוא הפתרון הצודק והנכון :
אנחנו נשלם לערבים נקנה מהם את השטחים (שוב, למרות שלפי דעתי הם שייכים לנו), ואז בטוח לא תהיה להם שום עילה לתביעה על הארץ והיא תהיה שלנו לחלוטין.
*קח בחשבון ששלום עם הערבים זה דבר שיפה לכתוב אותו, אבל הוא לא ישים בעליל וההיסטוריה מלמדת על זה.