כתב נושא: נתניהו לחברי הליכוד: בואו להצביע בעד דחיית הפריימריז  (נקרא 2580 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בליכוד נערכים לקראת ההצבעה מחר על שינוי חוקת המפלגה וראש הממשלה חושש מאחוז הצבעה נמוך. בקריאה לפעילים לתמוך בהצעה לדחיית הפריימריז, אמר: "זה דבר כמעט בלתי אפשרי, אך אני יודע שיש לך תמיכה עצומה". בינתיים, ח"כ דנון המתנגד למהלך יכנס הערב עשרות פעילים כדי להיערך להצבעה
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/099/750.html?hp=1&loc=1&tmp=2603#after_maavaron

חבר'ה, תחזיקו אצבעות שהחששות של ביבי מוצדקות..

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד
כך ביבי נחשייהו שר''י מסתיר את דרך המרמה שבה הגיע לצמרת מפלגת העוולה ''הליכוד'' ,הוא מתחיל לקלל על ימין ועל שמאל את מחנה פייגלין שהביא לו את רוב הקולות !! אותו פייגלין שהוא דחק את רגליו ב''תרגיל המסריח'' בעטיין של הבחירות הקודמות לראשות מפלגת העוולה ''הליכוד'' ,כאשר פורסמו התוצאות לפני נעילת הבחירות הוא ''שיריין'' מקומות בצמרת למקורביו שרובם אינם חברי מרכז התועבה ''הליכוד'' ובכך למעשה דחק את מקומו של משה פייגלין למקום שאיננו ריאלי (מקום 36) !! ראו כאן כיצד מפחד ביבי נחשייהו שיתגלו מערומיו !!

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/203602

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה זה משנה לנו מה הולך בליכוד ? יש למישהו ציפיות חיוביות מהמפלגה הבוגדנית הזו ?

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
מה זה משנה לנו מה הולך בליכוד ? יש למישהו ציפיות חיוביות מהמפלגה הבוגדנית הזו ?

לא כולם.אנשים כמו פיפי הורסים אותה.יש את דני דנון ופייגלין ועוד כמה שהם ממש לא "בוגדים".המפלגה בפניי עצמה כן בוגדנית.אני מסכים איתך.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
לא כולם.אנשים כמו פיפי הורסים אותה.יש את דני דנון ופייגלין ועוד כמה שהם ממש לא "בוגדים".המפלגה בפניי עצמה כן בוגדנית.אני מסכים איתך.
אכן, פייגלין הוא נקודת האור היחידה בליכוד.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

מלבד פייגלין, כל שאר ה"נצים" בליכוד הם סתם מצחצחי לשונות. גם צחי הנגבי היה פעם נץ, גם שרון, וגם נתניהו עצמו כשהיה אופוזיציה לשרון העביר החלטה ששקבעה בחוקת המפלגה כי הליכוד מתנגד למדינה פלשתינאית. כולם שקרנים, כולנים לא אמינים, כל ח"כ מהליכוד אם תשים אותו בממשלה פתאום יישכח את מה שהוא אמר שלשום.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אוקי, אני אנסה לצייר לכם תמונת מצב כרגע בח"כים/שרים מהליכוד עם הרשימות הבאות כדי שתמיד נדע עם מי יש לנו עסק (תקנו אותי אם לדעתכם טעיתי במשהו):

הבוגדים בבוחר:

בנימין נתניהו
זאב בנימין בגין (חבל)
גדעון סער
יוסי פלד
מירי רגב
ראובן ריבלין
יובל שטייניץ
סילבן שלום
לאה נס
דן מרידור
לימור לבנת
ישראל כץ
חיים כץ
משה כחלון
משה יעלון (חבל מאוד)
מיכאל איתן
אופיר אקוניס
גלעד ארדן

הנאמנים לבוחר (בינתיים):
זאב אלקין
ציפי חוטובלי
דני דנון
ציון פניאן
יריב לוין
גילה גמליאל
איוב קרא
כרמל שאמה
יולי אדלשטיין

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד
אוקי, אני אנסה לצייר לכם תמונת מצב כרגע בח"כים/שרים מהליכוד עם הרשימות הבאות כדי שתמיד נדע עם מי יש לנו עסק (תקנו אותי אם לדעתכם טעיתי במשהו):

הבוגדים בבוחר:

בנימין נתניהו
זאב בנימין בגין (חבל)
גדעון סער
יוסי פלד
מירי רגב
ראובן ריבלין
יובל שטייניץ
סילבן שלום
לאה נס
דן מרידור
לימור לבנת