כתב נושא: התנועה האיסלאמית רוצה לרפא את הלסביות  (נקרא 3084 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
הפלג הדרומי של התנועה מתנגד בתוקף לקיום כנס של לסביות ערביות בחיפה. ח"כ זכור אף איבחן את נטייתן המינית כמחלה שמפלגתו מוכנה לטפל בה.

הפלג הדרומי של התנועה האיסלאמית יוצא במתקפה מילולית חסרת תקדים נגד כוונת ארגון המאגד נשים לסביות ערביות לקיים בקרוב כנס בחיפה. "אסור להרשות לסרטן הרצחני הזה להתחזק בקרב הציבור שלנו", נכתב בהודעה שפורסמה אתמול. אחד מבכירי הפלג הדרומי, ח"כ עבאס זכור (רע"מ-תע"ל), אמר ל-nrg מעריב כי נטייתן המינית של הנשים הלסביות היא "מחלה" ואף הצהיר כי הוא ותנועתו "מוכנים לסייע בטיפול באותן נשים".

את ההודעה פרסמו אנשי הפלג הדרומי של התנועה האיסלאמית לאחר שהגיע אליהם מידע על כוונת ארגון "אסוואת", הפועל לקידום זכויות הלסביות הערביות בישראל ובשטחים, לארגן בסוף החודש כנס בחיפה במלאת חמש שנים לפעילות הארגון ולהעלאת המודעות בחברה הערבית לנושא.

בפלג הדרומי מיהרו לנסח הודעה חריפה שלא הותירה מקום לספק באשר לדעותיהם על ארגון "אסוואת" ועל נטיותיהן המיניות של חברותיו.

"הזדעקנו כשנודע לנו על האירוע הזה שנערך בחסות ארגון שנקרא 'אסוואת – נשים פלשתיניות לסביות' ושקורא לסטייה ומוקדש לסטייה", נאמר בהודעה שעליה חתומים ראש הפלג הדרומי של התנועה האיסלאמית ויו"ר רע"מ-תע"ל, ח"כ השייח' אבראהים צרצור, וח"כ זכור.

"לפיכך, אנחנו מגנים את קיום הכנס הזה ורוצים להדגיש שהתנהגות זו, בנוסף להיותה חריגה נחרצת ובוטה מכל ההלכות הדתיות, מהווה גם חריגה מהמנהגים ומהמסורות שהציבור הערבי והאיסלאמי שלנו מתגאה בהם".
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
התנועה האיסלאמית רוצה לרפא את הלסביות
« להגיב #1 ב- : מרץ 08, 2007, 15:00:39 »
דווקא עם זה אני מסכים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #2 ב- : מרץ 08, 2007, 15:04:57 »
דווקא עם זה אני מסכים.
שיהיו לסביות לא פה במדינות ערב.
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : מרץ 08, 2007, 15:11:35 »
אין לי בעיה להקים מדינת סוטים בערב הסעודית.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #4 ב- : מרץ 08, 2007, 15:12:23 »
אין לי בעיה להקים מדינת סוטים בערב הסעודית.
בס"ד
שיקחו אותם לשם.
יגאל=גואל