כתב נושא: חשד: מלח אמריקני לשעבר סייע לארגון טרור  (נקרא 5901 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
חסן אבו-ג'יהאד הואשם כי העביר לגורמי טרור מידע על מיקומן של ספינות הצי האמריקני, משימותיהן, תרשימים וכן מידע על האופן בו ניתן לתקוף אותן .

מלח לשעבר בצי האמריקני נעצר הואשם בתמיכה בטרור תוך כוונה להרוג אזרחים אמריקנים. על פי החשד, חסן אבו-ג'יהאד (31), העביר לגורמי טרור מידע סודי על מיקומם של ספינות הצי ועל הדרכים הטובות ביותר לתקוף אותן. על פי הדיווחים, המידע הועבר לגורם שמספק מימון לפעולות טרור.

אבו ג'יהאד נעצר באריזונה, שם עבר כשליח. בהופעה בבית משפט באריזונה הוא הסכים להעברתו למשמורת בקונטיקט, שם ייערך משפטו. החוקרים חושדים כי הוא היה מעורב בפעילות של רשת טרור שהתפרשה על פני ארצות הברית, אירופה והמזרח התיכון.

אבו-ג'יהאד הואשם בעבירות דומות לאלו שבהן הואשם באבר אחמד, מומחה מחשבים בריטי שנעצר ב-2004. הוא חשוד כי הקים רשת של אתרי אינטרנט שמטרתם הייתה לגייס כספים לפעילות טרור. אחמד צפוי לעמוד למשפט בארצות הברית אחרי שיוסגר מבריטניה.

בחיפוש במחשבים של אחמד התגלה חומר חסוי על ספינות הצי האמריקני, מיקומן ונקודות התורפה שלהן. בחקירה התברר כי אבו-ג'יהאד העביר לאחמד בדואר האלקטרוני מידע בשנים 2002 ו-2001, עוד כשהיה מגוייס לצי ושירת על ספינת טילים אמריקנית.

על פי תצהיר של סוכן FBI, בהודעות הדואר שיבח אבו-ג'יהאד את התקפת הטרור של אל-קאעידה על המשחתת האמריקנית "קול" בתימן בשנת 2000. כמו כן הוא סיפק לאחמד תרשמים של הספינות ורשימה של המשימות העתידיות שלהן - מידע חשאי שהשיג מתוקף רמת הסיווג הצבאית שלו. הוא פירט בהודעות הדואר כיצד ניתן לתקוף את הספינות האמריקניות בנשק קל כגון משגרי אר.פי.ג'י.

אבו ג'יהאד נעצר בעקבות מעצר אחר, בדצמבר אשתקד, של צעיר בשם דריק שריף מאילינוי. שריף (22) הואשם כי תיכנן לפגוע בעוברים ושבים בשיקאגו באמצעות רימון יד. על פי תצהירים שנמסרו בבית המשפט, שריף ואבו-ג'יהאד חלקו דירה. שריף סיפר לחוקרים כי כשאחמד נעצר ב-2004, אמר לו אבו-ג'יהאד "זה בגללי".
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

בייקר

• אורח
חשד: מלח אמריקני לשעבר סייע לארגון טרור
« להגיב #1 ב- : מרץ 08, 2007, 14:04:17 »
עם שם כמו אבו ג'יהאד לא הייתי מגייס אותו לצבא האמריקני.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #2 ב- : מרץ 08, 2007, 14:04:55 »
עם שם כמו אבו ג'יהאד לא הייתי מגייס אותו לצבא האמריקני.
בס"ד
אתה יודע כמה כאלה פועלים בחשאי שם...
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : מרץ 08, 2007, 14:59:13 »
בדיוק כמו אותו חייל מארינס אמריקאי מוסלמי שזרק רימון אל תוך טנק אמריקאי מאויש במתקפה האמריקאית על כרבלא באמצע המלחמה בין צבא ארה"ב לצבא סדאם ב2003, והרג 4 חיילים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #4 ב- : מרץ 08, 2007, 14:59:56 »
בדיוק כמו אותו חייל מארינס אמריקאי מוסלמי שזרק רימון אל תוך טנק אמריקאי מאויש במתקפה האמריקאית על כרבלא באמצע המלחמה בין צבא ארה"ב לצבא סדאם ב2003, והרג 4 חיילים.
בס"ד
למה הם מגייסים מוסלמים לשם?
יגאל=גואל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : מרץ 08, 2007, 15:10:10 »
אדיוטים, בדיוק כמו אחיהם מאירופה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #6 ב- : מרץ 08, 2007, 15:11:44 »
אדיוטים, בדיוק כמו אחיהם מאירופה.
בס"ד
יש מוסלמים שידועים לך בדרגות בכירות?
יגאל=גואל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #7 ב- : מרץ 08, 2007, 15:18:34 »
יש לארה"ב היסטוריה של כאלה, עוד ממלמת העלם השניה.

גנרל עומר בראדלי, שעל שמו קרוי הנגמ"ש ללוחמת חי"ר ייעודי "בראדלי", היה מפקד הארמיה ה-8 האמריקאית באירופה תחת פיקודו של פילדמארשל ברנרד לו מונטגומרי.

גנרל ג'ון אביזיאד, אחד מהגנראלים שניהלו את המלחמה האחרונה בעיראק, ממוצא לבנוני, אני חושב שהוא מוגדר מוסלמי חילוני או נוצרי מארוני לא כל כך זוכר.

מעבר לכך ישנם מספיק מוסלמים בדרגות פיקוד שונות בהם קצינים בכירים מדרגת רס"ן ומעלה בצבא האמריקאי, דבר זה קיים עוד מלפני מלחמת העולם השניה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #8 ב- : מרץ 08, 2007, 15:23:31 »
יש לארה"ב היסטוריה של כאלה, עוד ממלמת העלם השניה.

גנרל עומר בראדלי, שעל שמו קרוי הנגמ"ש ללוחמת חי"ר ייעודי "בראדלי", היה מפקד הארמיה ה-8 האמריקאית באירופה תחת פיקודו של פילדמארשל ברנרד לו מונטגומרי.

גנרל ג'ון אביזיאד, אחד מהגנראלים שניהלו את המלחמה האחרונה בעיראק, ממוצא לבנוני, אני חושב שהוא מוגדר מוסלמי חילוני או נוצרי מארוני לא כל כך זוכר.

מעבר לכך ישנם מספיק מוסלמים בדרגות פיקוד שונות בהם קצינים בכירים מדרגת רס"ן ומעלה בצבא האמריקאי, דבר זה קיים עוד מלפני מלחמת העולם השניה.
בס"ד
תודה על המידע נץ!
ודרך אגב נתפסו כמה על ריגול?...
יגאל=גואל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #9 ב- : מרץ 08, 2007, 15:38:50 »
ככל הידוע לי היו כמה קצינים זוטרים שנתפסו על ריגול למען סעודיה, אבל הם שוחררו מהר והעניין הושתק.

היה גם אחרי המתקפה באפגניסטן סיפור של צלף שהטיל את חיטטו בוושינגטון די.סי. והרג כעשרים אזרחים אמריקאים בעיר, הוא נתפס לבסוף, הוא היה צלף במארינס, בדרגת סמל שהתאסלם בהיותו בכלא.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #10 ב- : מרץ 08, 2007, 15:45:24 »
בס"ד
והם משקיעים בכלל לפני שמגייסים אנשים כאלה ובודקים את העבר שלהם?
או בהיותם משרתים?
יגאל=גואל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #11 ב- : מרץ 08, 2007, 15:56:42 »
בעבר לא בדקו, היום אני מתאר לעצמי שהם נהיו די פראנואידים בעניין בדיוק כמו הבידוקים בשדות התעופה שלהם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : מרץ 08, 2007, 15:59:54 »
נץ , שמעת על הצלפים בעירק שרוצחים חיילים אמריקאים?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #13 ב- : מרץ 08, 2007, 20:55:14 »
כן, השמועה אכן הגיעה לאוזני, ככל הנראה זה צלפים איראנים, או כאלה שאומנו באיראן וקיבלו רובי צלפים מסוג "שטייר" מתוצרת אוסטריה שהם רובי צלפים ברמת הטופ העולמי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #14 ב- : מרץ 08, 2007, 21:41:21 »
בס"ד
למה האיראנים דוחפים את האף שלהם לכל מקום?
יגאל=גואל

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #15 ב- : מרץ 08, 2007, 21:44:01 »
כן, השמועה אכן הגיעה לאוזני, ככל הנראה זה צלפים איראנים, או כאלה שאומנו באיראן וקיבלו רובי צלפים מסוג "שטייר" מתוצרת אוסטריה שהם רובי צלפים ברמת הטופ העולמי.

שמעתי שהסורים הם הצלפים הכי טובים בעולם זה נכון?

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #16 ב- : מרץ 08, 2007, 21:56:25 »
בס"ד
מוזר גם אני שמעתי את זה מה אתה אומר בעניין נץ?..
יגאל=גואל

בייקר

• אורח
« להגיב #17 ב- : מרץ 08, 2007, 22:51:01 »
רק כשהם יורים על סורים.באלחמה הם הגיעו להשגים מרשימים:30 אלף סורים הרוגים ביום אחד,הם נכנסו עם מקלעים וקצרו סורים.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #18 ב- : מרץ 08, 2007, 22:55:13 »
רק כשהם יורים על סורים.באלחמה הם הגיעו להשגים מרשימים:30 אלף סורים הרוגים ביום אחד,הם נכנסו עם מקלעים וקצרו סורים.
בס"ד
חח ;D
יגאל=גואל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #19 ב- : מרץ 09, 2007, 00:59:17 »
הצלפים הכי טובים הם הרוסים או האמריקאים, תלוי את מי שואלים, הסורים לא טובים בכלום.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #20 ב- : מרץ 09, 2007, 12:33:47 »
בס"ד
ודעתך רוסים או אמריקאים?...
יגאל=גואל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #21 ב- : מרץ 10, 2007, 21:25:38 »
זה תלוי בכל כך הרבה משתנים שאני אינני מעז להחוות דעה מקצועית לכאן או לכאן.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #22 ב- : מרץ 11, 2007, 14:04:36 »
בס"ד
ומה האנשים עם הדעות המקצועיות אומרים בנושא?..
יגאל=גואל